Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی گفت: تماس‌های مردمی و بررسی‌های میدانی حاکی از این است مردم از روند پرداخت اعتبارات اشتغال روستایی شدیدا گله‌مند هستند که این امر نشان از کُندی جذب اعتبارات دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، علی‌محمد شاعری در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما درباره پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی اظهار کرد: با توجه به اینکه در حال حاضر اشتغال از جمله دغدغه‌های جدی کشور و استان به شمار می‌رود و در سال گذشته بیش از 10 هزار نفر در مازندران شغل خود را از دست دادند و از طرفی افزایش جمعیت جوانان جویای کار را هم شاهد هستیم، متاسفانه آمار بیکاری بین تحصیل‌کرده‌ها بسیار بالاست و در هر صورت باید بستری برای اشتغال آنها فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه موضوع اشتغالزایی و حل مسأله بیکاری نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و راهبردی است، گفت: پرداخت وام اشتغال روستایی می‌تواند زمینه ساز ایجاد اشتغال جدید و فرصت‌های شغلی برای کارآفرینی باشد.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اولین مسأله‌ای که در جریان اختصاص وام اشتغال روستایی باید مدنظر قرار گیرد فراهم کردن زیرساخت‌های لازم و بسترسازی برای حضور افراد سرمایه‌گذار و کارآفرین در روستاهاست.

این مسئول خاطرنشان کرد: اولویت اصلی کار باید بر مبنای ایجاد اشتغال پایدار با تکیه بر الگوی اقتصاد‌مقاومتی و حمایت از تولید داخلی باشد و با توجه به تولید داخل، بازار فروش و رقابتی فعال شود.

شاعری اظهار کرد: با توجه به اینکه فرصت جذب اعتبارات وام اشتغال روستایی تا پایان تیرماه است باید از حداکثر توان و ظرفیت برای جذب این اعتبارات استفاده کرد چراکه فرصت بسیار مناسبی برای ایجاد اشتغال در مناطق روستایی است.

وی با تاکید بر اینکه بانک‌ها همکاری لازم را در پذیرش طرح‌ها و وثیقه‌های لازم داشته باشند، گفت: همکاری حداکثری در جذب اعتبارات و ایجاد اشتغال در پرداخت تسهیلات اشتغال روستایی انجام شود.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: تماس‌های مردمی و بررسی‌های میدانی اینجانب حاکی از این است مردم از روند پرداخت اعتبارات شدیدا گله‌مند هستند که این امر نشان از کُندی جذب اعتبارات دارد و لازم است استاندار، فرمانداران و مسؤولان دستگاه‌های اجرایی برای جذب این اعتبارات تدابیر لازم را اتخاذ نمایند.

این مسئول بیان کرد: در این خصوص تذکرات لازم را به مسؤولان مربوطه داده‌ا‌م و انتظار داریم با برنامه‌ریزی علمی و اقدام جهادی به قید فوریت مشکلات و موانع اشتغال و تولید در مازندران حل شود.

شاعری گفت: با توجه به اینکه تسهیلات اشتغال روستایی کم‌بهره است و یکسال تنفس برای پرداخت آن در نظر گرفته شده است باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که نه تنها همه اعتباراتی که به استان اختصاص یافته جذب شود بلکه از اعتبارات شناور سایر استان‌ها نیز استفاده شود.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۲۵۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرایند الحاق زمین به محدوده ۲۰ روستای دشتستان انجام شد

به گزارش خبرنگار مهر، احمد بنافی دوشنبه شب در نشست شورای تأمین مسکن شهرستان دشتستان که با حضور مسئولان ذی‌ربط شهرستانی و دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار شد، گفت: تأمین مسکن یکی از مهم‌ترین اولویت‌های دولت است و با تمام ظرفیت شهرستان واستان برای تأمین مسکن اقشار مختلف مردم به‌ویژه اقشار کم‌برخوردار شهرستان در تلاش هستیم.

فرماندار دشتستان با اشاره به پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی و بهسازی مسکن در شهرستان، گفت: تسهیلات خوبی توسط دولت سیزدهم برای بهسازی و مقاوم‌سازی مسکن روستایی در نظر گرفته شده که این موضوع قدمی مثبت در ترغیب مردم به نوسازی و بهسازی مسکن دارد.

بنافی در خصوص عملکرد بانک‌های عامل پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی نیز اظهار کرد: در زنجیره پرداخت تسهیلات مسکن روستایی تعداد معرفی شده به بانک‌ها زیاد ولی تعداد عقد قرارداد و تسهیلات پرداخت شده به‌مراتب کمتر است که نیازمند اهتمام جدی بانک‌ها در این خصوص هستیم.

وی همچنین خواستار اهتمام جدی شهرداران در امر الحاق زمین به حوزه شهری جهت تأمین زمین برای طرح جوانی جمعیت و فرزند آوری شد.

احمد بنافی با بیان اینکه ۲۰ روستا در شهرستان جهت تأمین زمین طرح جوانی جمعیت، الحاق زمین به محدوده روستایی را انجام داده‌اند خواستار پیگیری بیشتر بخشداران جهت این موضوع در دیگر روستاهای شهرستان شد.

ارائه گزارش توسط ادارات متولی و تصمیم‌گیری و مشکلات مرتبط با موضوع مسکن از دیگر بخش‌های این جلسه بود.

کد خبر 6098842

دیگر خبرها

  • فرایند الحاق زمین به محدوده ۲۰ روستای دشتستان انجام شد
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • صبر طلبکاران اوکراین تمام شد
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • هزینه ۳۵ درصد وجوه سیب‌زمینی انبار شده در اردبیل پرداخت شد
  • پرداخت ۳۵ درصد وجوه سیب زمینی خریداری شده از کشاورزان اردبیلی
  • پرداخت یک هزار میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل