Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی؛​­ دیمیتری کومسیشویلی معاون اول نخست‌وزیر و وزیر اقتصاد گرجستان و هیئت همراه در دیدار با عباس آخوندی وزیر راه و شهرسازی با ­ابراز خرسندی از برگزاری این جلسه و حضور در ایران با بیان اینکه در صورت راه‌اندازی کامل کریدور روابط تجاری بین کشورها تا حد چشمگیری افزایش پیدا خواهد کرد اظهار داشت: توسعه کریدورها مسئله بسیار مهمی برای گرجستان به شمار رفته که ایران در این حوزه برای ما از اهمیت بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تأکید براینکه قطعا توسعه کریدورها بین ۲ کشور برای ایران و گرجستان منافع بسیاری خواهد داشت گفت: درحال حاضر روابط موجود بین ۲ کشور خوب و مناسب بوده و هر طرح و اقدام دیگری باعث ایجاد انگیزه در افزایش مراودات خواهد شد.
این مقام مسئول با اشاره به اهمیت بالای ایجاد مسیر مناسب بین آسیا و خلیج فارس افزود: از احداث و تکمیل راه‌اهن آستارا بسیار خرسند بوده و امید داریم تا با بهره‌برداری هرچه سریعتر از این طرح همه ­سیستم‌ها به این خط بین‌المللی متصل و کریدور ریلی مذکور راه‌اندازی شود.
معاون اول نخست‌وزیر گرجستان با بیان اینکه در صورت راه‌اندازی کامل این کریدور روابط تجاری بین کشورها تا حد چشمگیری افزایش پیدا خواهد کرد گفت: براساس آمار موجود در­یک ­سال گذشته ۱۸۱ میلیون دلار گردش تجاری بین ۲ کشور اعلام شده که نسبت به مدت مشابه افزایش ۲۸ درصدی را نشان می‌دهد.
وزیر اقتصاد قسمت عمده این مبادلات تجاری را در حوزه حمل و نقلی اعلام کرد و افزود: درحال حاضر هفته‌ای ۳۱ پرواز بین ایران و گرجستان انجام شده که تمایل داریم این آمار در ایام تابستان به سه برابر افزایش پیدا کند.
به گفته وی در­یک سال گذشته ۳۶۶ هزار و در سه ماهه نخست سال جاری حدود یکصد هزار ایرانی به گرجستان سفر کرده‌اند.
معاون اول نخست‌وزیر گرجستان ضمن ابراز تمایل برای گسترش هرچه بیشتر و سریع‌تر کریدورهای ایران – ترکیه – آذربایجان و گرجستان اظهار داشت: توسعه روابط بانکی و بخش‌های سرمایه‌گذاری از دیگر موارد مورد توجه ما در روابط بین ۲ کشور است چراکه در حال حاضر سرمایه‌گذاری کلان و قابل توجهی بین ایران و گرجستان وجود ندارد.
وزیر اقتصاد گرجستان همچنین نسبت به همکاری برای ایجاد نمایندگی‌های قوی ایران در حوزه‌های لجستیک و پتروشیمی در بنادر دریای سیاه اعلام آمادگی کرد و افزود: معتقدیم ایران از طریق آذربایجان یا ارمنستان می‌تواند مسیر خوبی برای ارائه منابع گازی و نفتی باشد.
این مقام مسئول درخصوص طرح بندر آناکلیا واقع در گرجستان گفت: این طرح­­ که می تواند توزیع‌کننده خوبی در حوزه دریای سیاه باشد درحال حاضر دارای ظرفیت ۹ میلیون تنی است که باید به ۱۰۰ میلیون تن افزایش یابد، مسئله‌ای که برای تحقق نیاز به توسعه کریدرو و بندر دارد.
به گفته وی درصورتی که این بندر در شرایط فعالیتی مناسبی قرار بگیرد راه آهن گرجستان نیز تکمیل و ظرفیت عبور کالا تا سه برابر افزایش می‌یابد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۲۵۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور

به گزارش تابناک، دکتر محمد مخبر عصر امروز(شنبه) در این دیدار که در محل اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد، با تاکید بر نگاه ویژه جمهوری اسلامی ایران به توسعه روابط با کشورهای آفریقایی، گفت: تهران در همین راستا علاقه مند است مناسبات خود را به صورت همه جانبه با کشورهای آفریقایی و بویژه بورکینافاسو گسترش دهد.
معاون اول رییس جمهور همچنین با ابراز خرسندی از بازگشایی سفارت بورکینافاسو در تهران در سال ۲۰۲۳ و استقرار سفرای دو کشور با بیان اینکه ظرفیت های خوبی برای ارتقاء مناسبات فی مابین وجود دارد افزود: امضای اسناد همکاری در نخستین اجلاس کمیسیون مشترک، مناسبات تهران – واگادوگو را وارد دوره جدیدی کرده که لازم است دو کشور روند اجرایی کردن این اسناد را تسریع کنند.
دکتر مخبر با تاکید بر اینکه قدرت جمهوری اسلامی ایران ناشی از پیشرفت در زمینه علم و تکنولوژی است تصریح کرد: ایران آمادگی دارد دستاوردها و پیشرفت های خود را در اختیار دیگر کشورها قرار دهد و در این تعامل بر خلاف غرب و آمریکا که فقط به منافع خود می اندیشند، ایران منافع متقابل دو طرف را به صورت برد- برد مدنظر قرار میدهد.
معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه گسترش روابط و مناسبات اقتصادی دو کشور نیازمند توسعه مراودات میان بخش خصوصی دو کشور است اظهار داشت: باید بستر همکاری بخش خصوصی دو کشور را فراهم کنیم که لغو روادید و تسهیل همکاری های بانکی از مهمترین ملزومات در این زمینه است.
نخست وزیر بورکینافاسو نیز در این دیدار با قدردانی از برگزاری موفقیت آمیز اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در تهران گفت: روابط دو کشور از سابقه خوبی برخوردار است و بورکینافاسو خواستار استفاده از توانمندیها و تجربیات ایران در عرصه های مختلف صنعتی، بهداشت و درمان و علم و فناوری است.
وی با ابراز خرسندی از پیشرفت ها و دستاوردهای ایران در زمینه های مختلف، بر اراده جدی کشورش برای گسترش روابط دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • رایزنی مقامات ایران و افغانستان بر افزایش روابط تجاری دو کشور
  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم
  • تجارت ایران و چین می تواند به ۵۰ میلیارد دلار برسد
  • تاکید ایران و قطر بر توسعه روابط تجاری و سرمایه گذاری
  • افزایش حجم تجارت ایران و کوبا به بیش از ۲۴۳ میلیون دلار می‌رسد
  • خبرگزاری کره شمالی جلوتر از مسئولان ایران
  • قانون ضد مهاجرتی سوناک عامل تنش در روابط دوبلین-لندن
  • خبرگزاری کره شمالی جلوتر از مسوولان ایران
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • واکنش وزیر صمت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی در ایران