Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-04-25@03:45:54 GMT

با هدف مدیریت بحران کم آبی در استان

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۲۶۱۶۶

به گزارش خبرگزاری صداو سیما،مرکز اصفهان؛ استاندار اصفهان گفت:اجرا و تسریع در طرح های تعدیل آسیب‌های اقتصادی ناشی از کاهش آب کشاورزی ،اجرای طرح ارتقای کیفیت پساب تصفیه خانه های اصفهان و استفاده از آب حاصل از آن برای کشت کشاورزان شرق ، بهبودسازی بستررودخانه و رفع تصرف حاشیه رودخانه زاینده رود از طرح های مطرح شده در این کارگروه است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محسن مهر علیزداه افزود: اعطای تسهیلات مالی به کشاورزان ،اجرای روش های کشت با بهره وری بیشتر، کشت و کار گلخانه ای و اختصاص بیش از 450میلیارد تومان از درآمدهای صنایع به کشاور زان از جمله برنامه های طرح تعدیل آسیب‌های اقتصادی ناشی از کاهش آب است.
وی  از تصویب اجرای طرح ارتقای کیفیت پساب تصفیه خانه شمال اصفهان با هزینه ای حدود 101 میلیارد تومان در مدت هشت ماه خبر داد و گفت: طرح ارتقای کیفیت پساب تصفیه خانه جنوب اصفهان نیز قرار است در مدت پنج ماه آینده با هزینه بیش از 73میلیارد تومان اجرا شود .

محسن مهر علیزداه به طرح انتقال پساب برای کشاورزی نیز اشاره کرد و افزود: براساس این طرح حدود سه متر مکعب بر ثانیه پساب حاصل از تصفیه خانه های اصفهان برای مصرف کشاورزی با اعتبار حدود 266میلیارد تومان اختصاص خواهد یافت.

وی آزادسازی، ساماندهی و نظارت بر بستر بخشی از رودخانه زاینده رود به طول 120کیلومتر در بازه زمانی سه ساله  نیز خبر داد و گفت : آزادسازی حریم رودخانه در شهر باغ بهادران(واقع در غرب اصفهان) به دلیل ازدیاد ویلاهای ساخته شده در جوار زاینده رود به مراتب سخت تر از سایر مناطق استان  است.

بر اساس اعلام شرکت آب منطقه ای اصفهان، میزان ذخیره سد زاینده رود هم اکنون به کمترین میزان خود در 50 سال اخیر رسیده است و امکان بازگشایی این رودخانه و توزیع آب کشاورزی در سال زراعی جاری وجود ندارد.

درحال حاضر حدود 200میلیون متر مکعب آب در پشت سد زاینده رود ذخیره شده است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۲۶۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده باش تیم‌های امدادی اصفهان تا روز چهارشنبه

به گزارش خبرنگار مهر، منصور شیشه فروش صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به هشدار هواشناسی اصفهان نسبت به ورود سامانه جوی به استان اظهار کرد: این سامانه بعدازظهر امروز وارد استان می‌شود و همه استان را فرا می‌گیرد.

وی گفت: این سامانه تا روز چهارشنبه در استان فعال است و در تمامی مناطق استان بارش باران، وزش تندباد، توفان لحظه‌ای و کاهش نسبی دما را به همراه دارد که شدت بارش‌های رگباری باران و تندباد در مناطق شمال شرق ومرکز استان است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه فردا صبح بارش‌های رگباری در نائین، اردستان، خوروبیابانک، ورزنه، نطنز، اصفهان، لنجان، فلاورجان، شهرضا، دهاقان، ورزنه، انارک، بادرود و چوپانان پیش بینی شده است، تصریح کرد: بر این اساس ستاد مدیریت بحران در استانداری اصفهان تشکیل و مصوبات آن به ستاد مدیریت بحران شهرستان‌ها ابلاغ شده است.

وی لزوم تقویت نیروهای عملیاتی و تجهیزات دستگاه‌های امدادی برای پیشگیری و کنترل حوادث محتمل ناشی از سیلاب، طوفان و آبگرفتگی معابر شهری و روستایی و جاده‌ها و آمادگی اداره راهداری، شهرداری‌ها، پلیس راه، جمعیت هلال احمر و … را از مصوبات ابلاغ شده اعلام کرد و ادامه داد: با توجه به پیش‌بینی وزش تندبادهای موقتی، سیلابی شدن مسیل‌ها، کاهش میدان دید لزوم استقرار تجهیزات امدادی و کنترل سیل، آماده به کار بودن ماشین‌آلات در معابر شهری و روستایی و جاده‌ها راهدارخانه‌ها و پایگاه‌های امدادی شهری و روستایی تقویت تیم‌های عملیاتی جمعیت هلال احمر در جاده‌ها با تأمین اقلام ضروری است.

شیشه‌فروش افزود: پیش‌بینی ظرفیت‌های اسکان اضطراری و پرهیز از سفرهای غیر ضروری در محورهای سیل گیر و اجرای طرح‌های کاهش خطر با استحکام بخشی به سازه‌های ناپایدار، تابلوها، داربست‌ها در برابر تندبادهای موقتی همچنین پرهیز از صعود به ارتفاعات از دیگر توصیه‌های هواشناسی در شرایط اضطرار است.

وی با اشاره به لزوم توجه به حفاظت محصولات سازه‌های کشاورزی، گلخانه‌ها، واحدهای دام و طیور، شبکه‌های آب، برق، گاز و مخابرات در برابر سیل، تندباد و گرد و خاک و بارش رگبار باران تصریح کرد: همچنین صعود به ارتفاعات و چرای دام در ارتفاعات و توقف در مسیل‌ها و ردخانه‌های فصلی ممنوع است.

کد خبر 6085101

دیگر خبرها

  • سهم اصفهان از حقابه زاینده‌رود؛ تقریباً صفر/ بارگذاری بیش از اندازه آب در سد زاینده‌رود مشکل‌ساز می‌شود
  • ۳۵۹ دشت کشور در چالش بحران فرونشست | حفر ۱۱۷هزار حلقه چاه در دشت‌های با نرخ فرونشست
  • بحران فرونشست در ۳۵۹ دشت کشور
  • بارش‌های رگباری و آب‌گرفتگی در شمال و شرق استان اصفهان + عکس
  • آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد 
  • (ویدئو) مدیریت «پت و مت» در زاینده‌رود؟!
  • مدیریت «پت و مت» در زاینده‌رود؟! / اعتراف مسوولان اصفهانی؛ آبی که از دریای عمان به اصفهان برسد وارد رودخانه نمی‌شود/ مدیریت یکپارچه تنها راه نجات زاینده‌رود (فیلم)
  • آماده‌باش مدیریت بحران اصفهان در پی صدور هشدار هواشناسی
  • برای مقابله با وقوع سیلاب‌ها راهی جز آبخیزداری و آبخوان‌داری وجود ندارد
  • آماده باش تیم‌های امدادی اصفهان تا روز چهارشنبه