Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه دهه ۸۰ برای دانشگاه صنعتی اصفهان دهه فناوری بود گفت: نتیجه خلاقیت در حوزه فناوری ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی اصفهان است. ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۳ استانها اصفهان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، سید محمود مدرس هاشمی امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به چهلمین سالروز تأسیس دانشگاه صنعتی اصفهان اظهار داشت: خوشبختانه امروز کشور ما به این نتیجه رسیده که برای رفاه و سعادت مادی و معنوی انسان‌ها راهی به جز تکیه بر علم و دانش وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر روزی علم و دانش را تنها برای آگاهی و کسب آگاهی بیشتر دنبال می‌کردیم، امروز زندگی ما تکیه بر علم و دانش گره خورده است. خوشبختانه امروز علم و دانش گفتمان قالب و مسلط کشور ما است.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان تصریح کرد: زمانی که علم و دانش جای خود را باز می‌کند طبیعتاً مسئولیت مجموعه‌های علمی در این میان بسیار سنگین‌تر می‌شود.

وی گفت: امروز به اینکه نتیجه قطعی و فرهنگ ما این است که باید به علم، بهای بیشتری داده شود و براساس علم و دانش حرکت کنیم اما از طرفی مسئولیت سنگینی را احساس می‌کنیم چرا که فکر می‌کنیم دانشگاه‌ها نخستین سنگری هستند که مردم به آن امید بستند و اگر قرار به برطرف کردن مشکلات در کشور باشد ما این موضوع را بر دوش خود احساس می‌کنیم.

مدرس هاشمی با بیان اینکه برای تأسیس و راه‌اندازی یک دانشگاه 3 عامل مغز افزاری، نرم افزاری و نیز سخت افزاری اثرگذار است، ادامه داد: نظمی که امروز در دانشگاه صنعتی اصفهان مشاهده می‌کنیم حاصل تلاش و زحمت 200 نفری است که در دهه 50 برای پایه‌ریزی صحیح این دانشگاه زحمت کشیدند.

وی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی اصفهان اراضی بسیار زیادی دارد، بیان کرد: این اراضی نشان دهنده آینده نگری در تأسیس این دانشگاه است که این آینده نگری دانشگاه را برای 100 سال آینده طراحی کرده است همچنین ساختمان‌ها، تجهیزات، کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های بسیار پیشرفته داریم که متأسفانه امروز در عقب افتادن تجهیزات آزمایشگاهی کمی در مضیقه هستیم.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: حضور دانشجویان و پایه‌ریزی صحیح در دانشگاه صنعتی اصفهان سبب شد که این دانشگاه در تراز بین‌المللی تعریف شود.

وی با اشاره به اینکه دهه 80 برای دانشگاه صنعتی اصفهان دهه فناوری بود، خاطرنشان کرد: دانشگاه در این دهه احساس کرد برای اینکه با صرف صنایع در ارتباط باشد و مشکلات صنایع را برطرف کند کفایت نمی‌کند بلکه دانشگاه باید نوآوری داشته و ایده جدید و خلاقانه عرضه کند که نتیجه آن شرکت‌های دانش بنیان شد.

انتهای پیام/ح

R41346/P1357/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۲۶۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلفیق صنعت و دانشگاه توسعه جامعه را رقم می زند

به گزارش خبرنگار مهر، ، فاضل احدی پیش از ظهر جمعه در دیدار با بسیجیان فناور اظهار کرد: فناوران به عنوان مرجع دانشی می توانند در زمینه تحقق شعار سال نقش آفرینی کنند و فضای امید و آینده نگری را توسعه دهند.

وی با تأکید بر اینکه افزایش تولید در جامعه زمینه بهره‌مندی آن جامعه از رفاه، آسایش و ایمنی را فراهم می‌کند، خاطرنشان کرد: با دست‌یابی به پیشرفت پایدار از مسیر دانشگاه و مراکز علمی فرصت رشد و تولید پایدار نیز مهیا می‌شود.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری اردبیل ادامه داد: رهبر معظم انقلاب همواره بحث تولید را با دانش‌بنیان بودن تولید گره زدند به این معنی که اگر قرار است کاری انجام دهیم، مبتنی بر فعالیت‌های دانش‌بنیان و بر اساس توسعه پایدار باشد.

احدی گفت: با توجه به رویکردهای جدید سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری اردبیل در سال جدید، باید بیش‌ازپیش در راستای تحقق شعار سال و افزایش شرکت های دانش بنیان گام برداریم.

وی با اشاره به اینکه تولیدی پایدار است که بر پایه فناوری بوده و پشتوانه علمی داشته باشد، افزود: فارغ‌التحصیلان باید متناسب با تخصصی که یاد می‌گیرند، بتوانند ایده‌های علمی خود را در قالب مسئله محوری و هسته سازی تبدیل به محصول، شغل و کسب درآمد کنند تا در جامعه خود نقش‌آفرین باشند یعنی محور اصلی تولید مبتنی بر دانش و دانش‌بنیان باشد تا توسعه پایداری را ایجاد کند.

مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری اردبیل با بیان اینکه سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری با حمایت از طرح ها و ایده های فناورانه، و اقتصاد دانش‌بنیان به‌عنوان مأموریت‌های جدید خود در حال فعالیت است، اظهار کرد: توسعه تیم ها و هسته های دانشی و پژوهشی در راستای کشف مسئله و حل آن ها می تواند مشکلات اساسی استان در بخش های مختلف را که منشعب از این مسائل هستند نقش بسزایی ایفا کنند.

احدی با تأکید بر اینکه ضروری است دانشگاه ها و مراکز علمی نیروهایی در تراز انقلاب اسلامی، کارآمد و متخصص تربیت کند، ادامه داد: طبق بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با دانشجویان، دانشگاه ها و مراکز علمی بایستی دانشجویان را به‌عنوان قوه عاقله کشور با نگاهی بر انسان‌ساز بودن در کنار پرورش و تربیت افراد مفید برای جامعه، مسئله محور بودن به‌ویژه در حوزه فناوری و ایجاد توسعه پایدار، نگاه به درون و ظرفیت‌های جامعه برای تحقق شعار سال تربیت کنند که در سال جاری با جدیت پیگیری می‌شود.

کد خبر 6082380

دیگر خبرها

  • تلفیق صنعت و دانشگاه توسعه جامعه را رقم می زند
  • توسعه اشتغالزایی در اقتصاد گیاهان زینتی با هدایت استارت‌آپ‌ها
  • ۶ محصول پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان رونمایی شد
  • افتتاح خوابگاه دانشجویی و رونمایی محصولات دانش بنیان در سمنان
  • کرمانشاه صاحب شهرک فناوری می‌شود
  • محصولات فناورانه دانشگاه آزاد یادگار امام افزایش می‌یابد
  • پارک علم و فناوری سلامت سمنان افتتاح شد
  • رشد 28 درصدی واحدهای صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری
  • افزودن ۹ واحد صنعتی به جمع شرکت‌های دانش بنیان‌های کشور
  • تالاب «میقان» در مسیر مرگ خاموش!/ شرکت دانش‌بنیان در حوزه ایزوگام راه‌اندازی می‌شود