Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌جمهور گفت: صدها بار هم رفراندوم برگزار شود، باز هم ۹۸.۲ درصد مردم ایران به استقلال به جای وابستگی، آزادی، مردم‌سالاری و اسلام رای‌ می‌دهند. ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۲ سیاسی دولت نظرات

به گزارش حوزه دولت خبرگاری تسنیم، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور امروز سه‌شنبه پس از بازدید از نمایشگاه بین‌المللی نفت،گاز، پالایش و پتروشیمی، در جمع مدیران عامل و مسئولین و فعالین حوزه صنعت نفت کشورمان، با ابراز امیدواری برای افتتاح فازهای جدید پارس جنوبی اظهار داشت: با بهره‌گیری از فناوری، باید تولید از منابع فعال انرژی افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

نامه روحانی برای محدودیت تلگرام

رئیس‌جمهور فعالیت‌ها و اقدامات انجام شده در سال‌های اخیر در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی را برای خود اتکایی و بی‌نیازی و تحرک‌ بخشیدن به تولیدات داخلی و در نتیجه اشتغال بسیار تأثیرگذار توصیف کرد و گفت: دولت از طرح‌های وزارت نفت به طور کامل پشتیبانی می‌کند.

روحانی با اشاره به اینکه صنعت نفت در مجموع برای کشورمان، منطقه و دنیای صنعتی یک صنعت کاملاً راهبردی است، اظهار داشت: صنعت نفت هیچ‌گاه در ایران یک مسئله اقتصادی نبوده و همیشه بیش از هر چیز به عنوان یک مسئله سیاسی مطرح بوده است و پس از آن ابعاد اقتصادی و اجتماعی را در کنار خود داشته است.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه صنعت نفت به عنوان یک صنعت راهبردی از ویژگی و جایگاه ویژه‌ای برخوردار است، گفت: امروز نفت در روند زندگی مردم به واسطه نقش آن در حوزه‌های مختلف از جمله نیروگاه‌ها، آب‌شیرین‌کن‌ها و نقل و انتقال یک صنعت ویژه و بسیار مهم محسوب می‌شود و در عرصه داخلی و خارجی و در حوزه دیپلماسی و قدرت ملی نیز بسیار حائز اهمیت است.

**نفت و انرژی، صنعتی ویژه برای دیپلماسی و قدرت ملی کشور است

روحانی خاطرنشان کرد: در تعامل بین دولت و شرکت‌های صنعتی و نفتی اولین قدم، وجود رابطه صحیح بین دولت و شرکت‌ها است. باید به یکدیگر اعتماد داشته و کمک کنیم و لازمه آن این است که دقیق و درست سخن بگوییم چرا که اگر یک دستگاه اجرایی می‌خواهد به یک محصول حساس و بسیار مهم متکی شود که سرمایه زیادی را به آن اختصاص می‌دهد، بسیار مهم است که در این امور به طور دقیق و صحیح چگونگی ساخت و عملکرد آن محصول تشریح شود.

رئیس‌جمهور فعالیت مشترک با شرکت‌ها و فناوری خارجی و سپس رسیدن به استقلال کامل را یک راه میانبر برای افزایش کیفیت و اتکاء به تولید داخلی دانست و گفت: برای تولید محصولات و فناوری‌های حساس اگر بتوانیم در آغاز با شرکت‌های معروف و قابل اعتماد خارجی مشارکت داشته باشیم این کار می‌تواند راه میانبری باشد تا سریع‌تر به نتیجه برسیم.

وی خاطر‌نشان کرد: شرکت‌ها باید اعتماد داشته باشند که دولت و دستگاه اجرایی هر جا تشخیص دهد که تولیدات داخلی قابل اعتماد هستند، بلافاصله خرید خارجی آن کالا را قطع خواهد کرد، حتی اگر تولید داخلی 10 الی 20 درصد هم گرانتر هم باشد، باز هم قابل قبول است که این خرید انجام شود تا صنعت داخلی متحول شده و روی ریل سرعت قرار بگیرد.

رئیس جمهور تصریح کرد: امروز وزارت نفت نیز مصمم است که از توان و امکانات داخلی در حوزه‌های فعالیت خود استفاده کند.

روحانی خاطر نشان کرد: اینکه گفته می‌شود تحریم نعمت است باید کاری کنیم که برقراری رابطه صمیمانه نعمت شود. اگر چنانچه تحریم باشیم یا نباشیم، باید به سمتی حرکت کنیم که روی پای خود بایستیم و این یک ضرورت است.

وی توجه به روحیه امید، نشاط و غرور ملی را مورد تأکید قرار داد و گفت: کاری که امروز شرکت‌های نفتی کشورمان انجام می‌دهند، تنها یک کار اقتصادی نیست بلکه این دستاوردهای بزرگ فناورانه بالاتر از هر چیز دادن روحیه امید، نشاط و غرور به مردم است. مردم باید به آینده امیدوار و اعتماد داشته باشند.

رئیس‌جمهور اظهار داشت: مردم باید نسبت به فعالیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و کارآفرینان خود احساس غرور کنند، این برخورداری از روحیه غرور ملی و امید و نشاط یک سرمایه بزرگ محسوب می‌شود و چه بسا بسیاری از فعالیت‌ها و دستاوردها به واسطه داشتن چنین روحیه‌ای حاصل می‌شود.

**طرح‌های مهمی در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی کشور وجود دارد

روحانی در ادامه با اشاره به طرح‌های مهمی که در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی کشورمان وجود دارد، گفت: در این حوزه اولین اولویت باید حفظ و نگهداری از نفت و گاز تولید شده باشد و دومین اقدام استفاده بهینه از این منابع است. باید به جای اکتشافات جدید اولویت اصلی استفاده صحیح و بهینه از منابع موجود باشد و سرمایه‌گذاری‌های جدیدی که وزارت نفت در دستور کار خود دارد، عمدتاً در این زمینه می‌باشد که بتوانیم از همه بخش‌ها و مخازن موجود، افزایش تولید داشته باشیم و دستیابی به این هدف نیازمند سرمایه ، تکنولوژی و بالاتر از همه برنامه‌ریزی دقیق و مدیریت صحیح است.

رئیس جمهور جذب آسان‌تر سرمایه داخلی و خارجی و اعتماد به این صنعت را از امتیازات صنعت نفت توصیف کرد و افزود: صنعت نفت می‌تواند به خودش متکی باشد و شرکت ملی نفت با امضاء خود قادر است، سرمایه‌های بسیاری را جذب کند.

روحانی خاطر نشان کرد: بزرگترین کمک دولت به بخش صنعت نفت این است که فضای مناسبی را برای کار و فعالیت‌های شرکت‌ها در داخلی و خارج کشور ایجاد کند و برقراری روابط خوب و حساب شده با همسایگان و کشورهای دنیا می‌تواند از جمله این اقدامات باشد.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: برنامه دولت از روز اول این بوده که تعامل درست، سازنده، مؤثر و برد – برد را با دنیا برقرار کند. البته در این زمینه ممکن است شرایط استثنایی و خاصی هم وجود داشته باشد که بی‌تردید در کوتاه‌ترین زمان از چنین شرایطی عبور خواهیم کرد.

 روحانی افزود: اساس سیاست خارجی دولت داشتن تعامل سازنده با کشورهای منطقه و جهان است که به عنوان یک نمونه می‌توان به همکاری مشترک با جمهوری آذربایجان در زمینه اکتشاف، تولید و فروش نفت از مخزن مشترک اشاره کرد.

رئیس‌جمهور گفت: در نقاط مختلف مرزی‌، منابع مشترکی با همسایگان خود داریم و در این حوزه‌ها برای مردم بسیار اهمیت دارد که سرمایه‌گذاری‌ها با سرعت بیشتری به نتیجه برسد. لذا ضرورت دارد در بخش غرب کارون و پارس جنوبی که منابع مشترکی با همسایگان خود داریم، فعالیت‌ها سریع‌تر و با شتاب انجام شود.

روحانی اظهار امیدواری کرد: تا آخر امسال فازهای جدیدی در پارس جنوبی به افتتاح برسد و در طول دولت دوازدهم فازهای مختلف پارس جنوبی به سرانجام برسد و در این راستا تلاش بعدی باید این باشد که بتوانیم تولید پارس جنوبی را پایدار کنیم.

رئیس‌جمهور توجه به سرعت و زمان انجام پروژه‌ها را مورد تأکید قرار داد و گفت: امروز برای انجام پروژه‌ها نباید بحث چند سال مطرح باشد، بلکه بایستی بر مبنای ماه برنامه‌ریزی و فعالیت داشته باشیم.

روحانی در ادامه اهمیت فعالیت وزارت نفت در بندر جاسک را مورد اشاره قرار داد و افزود: رساندن لوله نفت به بندر جاسک و اینکه در آینده بتوانیم از این بندر صادرات نفت داشته باشیم، از لحاظ سیاسی و استراتژیک کار بسیار مهمی است و از مواردی است که مدام روند اجرای آن را پیگیری می‌کنم.

رئیس‌جمهور با اشاره به تأمین منابع مالی در اجرای پروژه‌های مختلف، اظهار داشت: هر پروژه‌ای نیازمند تأمین مالی است که معمولاً توسط بانک‌ها و صندوق‌ها انجام می‌شود و در این زمینه وزارت نفت می‌تواند، صندوقی را ایجاد کرده و روی پای خود بایستد.

روحانی لزوم توجه به صنایع پایین‌دستی نفت به‌ویژه پتروشیمی را حائز اهمیت دانست و گفت: اینکه به جای صادرات گاز از آن در صنعت پتروشیمی کشورمان استفاده شود، می‌تواند ارزش افزوده بالاتری را وارد کشورمان کند. لذا اگر فعال شود از لحاظ درآمدی و اشتغال‌زایی می‌تواند بسیار مؤثر باشد و در این راستا امسال وزارت نفت، سه پالایشگاه مهم را افتتاح می‌کند و این در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بسیار ارزشمند است.

رئیس‌جمهور خاطر‌نشان کرد: ظاهراً برای خیلی‌ها سنگین است که ملت ایران امسال چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب خود را جشن خواهد گرفت و به فضل الهی مردم ایران با ایستادگی و استقامت سال‌ها و قرن‌ها مسیر استقلال، آزادی، اسلامیت، جمهوریت و مردم‌سالاری را ادامه خواهند داد و این راهی است که مردم آن را انتخاب کرده‌اند.

وی تصریح کرد: اگر صدها بار هم رفراندوم برگزار شود، باز هم 98.2 درصد مردم ایران به استقلال به جای وابستگی، آزادی و مردم‌سالاری به جای دیکتاتوری و اسلام در مقابل غیراسلام رأی خواهند داد. چه بسا ممکن است انتقادهایی وجود داشته باشد که عمدتاً مربوط به شیوه عملکرد دولت‌ها است؛ البته دولت‌ها موقتی هستند و آنچه دائمی و ماندگار است اراده ملت ایران است و ملت ایران، اراده‌ای که برای آینده خود اتخاذ کرده را با قوت ادامه خواهد داد.

رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه دولت از طرح‌های وزارت نفت به طور کامل پشتیبانی می‌کند، گفت: دولت از فناوری‌های جدید، تلاش برای خوداتکایی و رسیدن به تولید داخلی در هر صنعتی که باشد به طور کامل پشتیبانی می‌کند.

روحانی خاطرنشان کرد: تصمیم دولت بر این است که هر آنچه که در داخل کشور تولید می‌شود و قابل اعتماد است را خریداری کند و در این کالاها به دنبال خرید خارجی نباشد.

رئیس‌جمهور گفت: اینکه شرکت‌های داخلی در کنار شرکت‌های خارجی در یک مناقصه شرکت می‌کنند و در آن برنده می‌شوند، افتخارآمیز است و باعث احساس غرور ملی می‌شود.

روحانی با اشاره به اقدامات دولت و وزارت نفت در گازرسانی به روستاها، گفت: از ابتدای دولت یازدهم، 11 هزار و 500 روستا از نعمت گاز برخوردار شده اند و اینکه امروز اعلام می‌شود در هر 24 ساعت، 10 روستا گازدار می‌شوند، اقدام بسیار ارزشمندی است و گازرسانی به روستاها، ضمن فراهم آوردن رفاه برای روستائیان عزیز از لحاظ محیط زیست و اشتغال نیز حائز اهمیت است.

وی همچنین از ارتباط وزارت نفت با دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و علمی کشورمان قدردانی کرد.

در این مراسم وزیر نفت گزارشی از اقدامات و فعالیت انجام شده در حوزه نفت و گاز و نیز استفاده از ظرفیت شرکت داخلی برای توسعه هر چه بیشتر این صنعت ارایه کرد.

تعدادی از مدیران عامل شرکت‌های نفتی و فعالان صنعت نفت نیز در سخنانی با ارایه گزارشی از فعالیت‌های خود دیدگاه‌ها و پیشنهادات خود را مطرح کردند.

انتهای پیام/

R1381/P1360/S1,13/CT12 واژه های کاربردی مرتبط پارس جنوبی وزارت نفت دولت دوازدهم حسن روحانی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پارس جنوبی وزارت نفت دولت دوازدهم حسن روحانی پارس جنوبی وزارت نفت دولت دوازدهم حسن روحانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۲۸۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسینی: اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشورهای جهان را فراهم کرده است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمحمد حسینی در سخنرانی غیر حضوری برای ایرانیان مقیم منچستر انگلیس به مناسبت سالروز شهادت امام جعفر صادق علیه‌السلام با عرض تسلیت شهادت این امام همام، اهمیت شناخت و معرفی ائمه اطهار و آموزه‌های این بزرگواران را نه تنها برای مسلمانان و شیعیان بلکه برای همگان حائز اهمیت و تاثیرگذار دانست و گفت: در حدیثی آمده است «اگر مردم زیبایی‌های سخن ما را بشنوند از ما تبعیت می‌کنند»، چون حرف حق و سخنی که با فطرت پاک آدمی سازگاری داشته باشد مشتاقان زیادی دارد و ضرورت دارد که تبیین سیره و سلوک و معرفی ائمه با رفتار پسندیده راویان آن آمیخته شود تا لاجرم بر دل‌ها بنشیند.

معاون رئیس جمهور با اشاره به ویژگی‌های امام جعفر صادق (ع) اظهار داشت: امام صادق (ع) در مقطعی به سر می‌بردند که امکان و مجال تبیین معارف اسلام ناب وجود داشت تا هم اعتقادات، احکام و اخلاق اسلامی را بیان کنند و هم راه مبارزه با ظلم و بیداد و ستم را برای یارانشان و پیروان اهل بیت در طول تاریخ تشریح کنند.

وی با بیان اینکه امام صادق (ع) را شیخ‌الائمه نامیده‌اند، گفت: هیچ‌یک از ۱۱ امام معصوم با مرگ طبیعی از دنیا نرفتند و همه آنها از مولای متقیان تا امام حسن عسکری (ع) یکی پس از دیگری در جوانی و میانسالی شهید شدند؛ لذا امام صادق (ع) را که عمر شریفشان به ۶۵ سال رسید شیخ‌الائمه می‌نامند.

معاون رئیس جمهور گفت: امام صادق (ع) در دوره اُفول و ضعف بنی امیه و آغاز دوران بنی عباس فرصت نشر مکتب اهل بیت و تربیت ۴ هزار شاگرد را داشتند که بعضی از آنان در شمار عالمان، محدثان و مفسران بزرگ و نیز اصحاب اجماع هستند که فقاهت و وثاقت آنها مورد تأکید امامیه است.

حسینی خاطرنشان کرد: شاگردان امام باقر و امام صادق علیه‌السلام درس‌ها و آموزه‌های این ائمه بزرگوار را یادداشت می‌کردند که اصول ۴۰۰گانه (اصول اربعمائه) نامیده می‌شود و منبع اصلی کتب اربعه شیعه همین اصول (و رسائل) است؛ لذا امام صادق علیه‌السلام خدمت بزرگی انجام دادند چرا که برای همیشه دوستداران خود و همه بشریت را راهنمایی کردند.

وی با بیان اینکه ائمه اطهار علیهم السلام حتی در بین اهل سنت نیز جایگاه بالایی دارند، اظهار داشت: مالک بن انس یکی از ائمه مذاهب چهارگانه اهل سنت از شاگردان امام صادق (ع) بود او فقیه مردم مدینه بود و در توصیف امام صادق می‌گوید، هیچ چشمی ندید و هیچ گوشی نشنید و بر هیچ قلبی بهتر و برتر از امام جعفر صادق (ع) از جهت علم عبادت پارسایی تقوا و وارستگی خطور نکرده است و یا ابوحنیفه از ائمه مذاهب اهل سنت می‌گوید فقیه‌ترین کسی که در عمرم دیده‌ام جعفر بن محمد صادق است و اگر دو سالی که در نزد ایشان علم آموخته‌ام نبود هلاک می‌شدم. احمد بن حنبل و شافعی را نیز با واسطه می‌توان از شاگردان امام صادق علیه‌السلام دانست.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با تاکید بر اینکه شخصیت جامع و بی‌نظیری مانند امام جعفر صادق (ع) را باید خیلی بیشتر از این به مردم جهان معرفی شود، اظهار داشت: امام صادق (ع) وقتی در بستر شهادت بودند به یکی از شاگردان خود توصیه‌ای می‌کند که می‌توان آن را عصاره تجارب ایشان دانست. امام می‌فرماید «مردم به راست و چپ منحرف شدند ولی ما و شیعیان ما به صراط مستقیم هدایت شده‌ایم».

حسینی خاطرنشان کرد: امام صادق (ع) به عبدالله بن جندب یکی از یارانشان درباره اینکه اسلام الزاماتی دارد می‌فرماید لباس اسلام شرم و حیا، زینت اسلام وقار و متانت، مروت و جوانمردی اسلام انجام عمل صالح و ستون فقرات اسلام ورع و اجتناب از گناه است و سپس می‌فرماید هر چیزی اساس و پایه‌ای دارد و اساس اسلام، محبت اهل بیت است.

وی اضافه کرد: امام صادق (ع) در جای دیگر می‌فرماید:‌ای جماعت شیعه شما منسوب به ما هستید حالا که شما را با ما می‌شناسند باید مایه اعتبار، آبرو، حیثیت و زینت ما باشید، نه اینکه مایه ننگ و بدنامی ما باشید «کونوا لنا زینا و لاتکونوا شینا».

معاون پارلمانی رئیس جمهور حضور در اجتماعات و محافل معنوی را حائز اهمیت دانست و گفت: امام صادق (ع) در این باره توصیه‌ای دارند مبنی بر اینکه همدیگر را ملاقات کنید، چون با این کار دل‌های شما زنده و شاداب می‌شود و در اجتماعات خود احادیث ما را یادآوری کنید که این کار باعث زیاد شدن محبت شما نسبت به یکدیگر می‌شود و عمل به این احادیث موجب نجات و رستگاری شما می‌شود؛ ایرانیان مقیم خارج که از وطن خود دور هستند بیش از دیگران به عمل به این توصیه امام صادق علیه السلام نیازمندند تا با حضور در محافل مذهبی و مراکز اسلامی، ضمن ملاقات و تجدید دیدار با یکدیگر، احکام و آموزه‌های دینی را یادآور شوند تا غرق در مادیگرایی و فاصله گرفتن از معنویت نشوند.

حسینی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه فرد مومن و پیرو اهل بیت نمی‌تواند نسبت به مسائل روز و آنچه در اطراف خود می‌گذرد بی‌تفاوت باشد، اظهار داشت: اینکه ائمه اطهار به شهادت رسیدند به خاطر این بود که فعالیت اجتماعی داشتند والا اگر در گوشه‌ای به نماز و عبادت فردی می‌پرداختند کسی با آنها کاری نداشت، اما چون حرف از حق، مبارزه با ظلم، دفاع از مظلوم، عدالت اجتماعی، رعایت حقوق مردم می‌زدند و ظلم نسبت به مردم را برنمی‌تابیدند یکی پس از دیگری توسط خلفای جور به شهادت رسیدند.

وی با اشاره به حوادثی که در دانشگاه‌های غرب در اعتراض به جنایات رژیم صهیونیستی و حامیانش علیه مردم مظلوم غزه آغاز شده است، گفت: امروز در دانشگاه‌های آمریکا و اروپا برای دفاع از مظلوم هنگامه‌ای برپا شده است. اینکه باید از مظلوم دفاع کرد و در مقابل ظالم، مقاومت و ایستادگی داشت از آموزه‌های ائمه اطهار است. امروز حتی کسانی که مسلمان نیستند خواهان پایان نسل کشی، کودک کشی و جنایت علیه مردم مظلوم و بی‌پناه فلسطین و غزه هستند و سکوت مدعیان حقوق بشر، حقوق زن، آزادی بیان و دموکراسی به هیچ عنوان قابل توجیه نیست.

معاون پارلمانی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: امروز این بیداری که در عالم برای دفاع از مظلوم شکل گرفته، بسیار ارزشمند است و صدور انقلاب که در اوایل پیروزی امام خمینی از آن سخن می‌گفت این بود که فرهنگ عدالت و حق خواهی و دفاع از مظلوم در بین ملت‌ها مورد توجه قرار بگیرد. امروز همه وظیفه داریم با جهاد تبیین و اطلاع‌رسانی به موقع، جنایات و اغواگری سلطه‌گران و متجاوزان را آشکار کنیم و اجازه ندهیم به اهداف شوم خود دست یابند.

اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشور‌های جهان را فراهم کرده است

حسینی در ادامه با بیان اینکه امروز در کشورمان با اهتمام دولت مردمی وفاق و همگرایی خوبی حاکم شده است و کشور در مسیر پیشرفت و آبادانی روز افزون قرار دارد، اظهار داشت: با اقدامات دولت مردمی، تعاملات جمهوری اسلامی ایران در حوزه سیاست خارجی با کشور‌های جهان به ویژه کشور‌های همسایه و منطقه افزایش قابل توجهی داشته و در همین مدت عضویت در سازمان‌های منطقه‌ای و جهانی از جمله شانگهای، اتحادیه اقتصادی اورآسیا و بریکس، فرصت مناسبی برای تبادلات تجاری و سرمایه‌گذاری خارجی فراهم کرده است.

معاون رئیس جمهور اهمیت شناخت و تبیین سیره و رفتار فردی و اجتماعی ائمه اطهار از جمله امام صادق (ع) را مورد تأکید قرار داد و گفت: امروز که ظلم‌ستیزی و دفاع از مظلوم به‌عنوان یکی از آموزه‌های مکتب اهل بیت مرز‌های جغرافیایی را در نوردیده و فریاد حمایت از مردم مظلوم غزه در آسمان غرب طنین انداز شده بیش از گذشته مسئولیت داریم که گفتار و رفتار ائمه معصومین را به دنیا معرفی کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخستین یادواره شهدای روحانی شهرستان مُهر برگزار شد
  • حسینی: اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشورهای جهان را فراهم کرده است
  • معمایی که امام درباره رژیم صهیونیستی مطرح کرد چه بود؟
  • رئیسی: امروز در غرب شاهد تقابل آشکار جریان شرافت در مقابل شرارت هستیم/ گزارش وزیر نفت از سود ۱۲ همتی پالایشگاهی که قرار بود در دولت قبل به دلیل زیان‌ده بودن رایگان واگذار شود/ اعلام خبر کاهش نرخ رشد پول از ۳۳ به ۱۶ درصد از سوی رئیس بانک مرکزی
  • یادواره شهدای طلاب و روحانی مازندران در بهشهر برگزار شد
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • آئین تجلیل از خانواده معظم ۲۰شهید روحانی و طلبه ورامین️ برگزار شد
  • انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!
  • دلایل ردصلاحیت روحانی علنی می‌شود/ سخنگوی حزب اعتدال و توسعه: رئیس دولت دوازدهم برای حفظ شأن شورای نگهبان این کار را می‌کند
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات