Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-02@06:06:58 GMT

واکنش معصومه ابتکار به خروج آمریکا از برجام

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۳۰۹۳۹

واکنش معصومه ابتکار به خروج آمریکا از برجام

به گزارش جهان نيوز، دونالد ترامپ رئیس جمهور امریکا شب گذشته مطابق با ۱۷ اردیبهشت با انتشار پستی در حساب کاربری خود در رابطه با تصمیم قطعی برای ماندن یا خروج از برجام، اعلام کرد امروز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ساعت ۲ بعد از ظهر به وقت واشنگتن و ۲۲ و ۳۰ دقیقه شامگاه ۱۸ اردیبهشت به وقت تهران تصمیم خود را اعلام می‌کند؛ البته این اتفاق ۴ روز زودتر از موعد مقرر صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اقدام اخیر ترامپ با واکنش معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده روبرو شد. ابتکار در اینستاگرام پستی به اشتراک گذاشت و نوشت: "اعلام تصمیم ترامپ درمورد برجام آن‌قدری که وانمود می‌شود، مهم نیست آنان که نومیدی می‌کارند، ویرانی درو می‌کنند .ائتلاف بدخواهانه‌ ترامپ و اسرائیل و عربستان و انسداد‌باوران ستیزه‌جو بر ضد ایران به جنگ روانی سنگینی علیه مردم و مسؤولان در ایران رو آورده است. ترندسازی‌های تصنعی روی شبکه‌های اجتماعی جهانی و برخی شبکه‌های پربیینده‌ ماهواره‌ای علیه ایران و اجرای کمدی‌-تراژدی‌های نخست‌وزیر اسرائیل و نمایش‌های زننده‌‌ رئیس‌جمهور آمریکا و همکارانش ضد ایران و تحریک روانی بازار ارز و «فوق العاده بحرانی» نشان دادن وضع کشور و پراکندن اخبار دروغ و تحلیل‌های غلط درباره‌ حمله‌ قریب‌الوقوع و فراگیر قدرت‌های جهانی و منطقه‌ای به ایران همگی بخش‌هایی از جنگ روانی بزرگ و بی‌سابقه‌ای ضد ایران اند.

پراکندن بذر نومیدی از تدبیرپذیری و اصلاح‌شدنی بودن امور در پهنه‌ اجتماع و دامنه‌های اقتصاد و سیاست سلاح مشترک و متعارف همه‌ اعضای این جنگ روانی بی‌سابقه است.

یکی از اجزای این جنگ روانی بازی برجامی ترامپ و نتانیاهوست. واقعیت اینست با وجود سندی بین‌المللی مانند برجام، ترامپ هر تصمیمی را اعلام کند، یا به نفع ایران است،‌ یا پیامدهای آن برای ایران ویرانگر نخواهد بود؛ چه آمریکا از برجام خارج شود، چه نشود، چه تعلیق تحریم‌ها را باز تمدید کند، چه نکند. اگر در برجام هم بماند یا تعلیق تحریم‌ها را تمدید کند، فعلا بازنده‌ این مرحله از جنگی روانی‌ است که آتش آنرا با نتانیاهو روشن کرده است. اگر آمریکا از برجام خارج شود یا تعلیق تحریم‌ها را تمدید نکند، برخلاف مسیر اجماع سیاسی و حقوقی و اخلاقی دیگر اعضای شورای امنیت و جامعه‌ جهانی که برجام را تضمین کرده، گام برداشته است. اما نیروهای دوستار ایران چه می‌توانند بکنند؟

در چنین شرایطی نومید و بدبین کردن مردم نسبت به مسؤولان به هر شکلی که باشد،‌ در عمل، به معنای همراهی با جنگ روانی دشمن علیه ایران است،‌ خواسته یا ناخواسته. در همین شرایط، تمرکز مردم و کارشناسان و آگاهان بر تدبیر برای ساختن راه حل مشکلات به علاوه‌ حفظ و نشان دادن انسجام داخلی مهمترین راه مقابله با دشمن است. مشکلات را گردن این و آن انداختن و ناله و نفرین کردن و بذر نومیدی پاشیدن رفتار سیاسی بالغانه‌ای نیست. کشور بیش از هر زمان دیگری به حفظ انسجام نیروهای سیاسی و نیز به نمایش این انسجام نیاز دارد.

رهایی از امیدهای محال و بی‌محل و گشودن پنجره‌ امید بهبودباورانه و فعالانه و خلاقانه رمز عملیات حفظ این سامان است."



منبع:باشگاه خبرنگاران پیام رسان سروش پیام رسان ایتا پیام رسان بله اینستاگرام

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۳۰۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط ترامپ برای کمک به اوکراین

رئیس جمهور پیشین آمریکا که اکنون نامزد اصلی جمهوری خواهان برای رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری این کشور در سال ۲۰۲۴ به شمار می‌رود، برای کمک به اوکراین شرط تعیین کرده است.

به گزارش مشرق، «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور پیشین آمریکا که اکنون نامزد اصلی جمهوری خواهان برای رقابت‌های انتخابات ریاست جمهوری این کشور در سال ۲۰۲۴ به شمار می‌رود، درباره کمک آمریکا به اوکراین در صورت بازگشت به کاخ سفید گفت: «در بازگشت به کاخ سفید به کی‌یف کمک خواهم کرد اما به این شرط که اتحادیه اروپا نیز باید هزینه را پرداخت کند.»

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا گفت که اروپا نیز باید سهم خود را در کمک به اوکراین بپردازد.

ادعای ترامپ در حالی صورت گرفته است که گفتگوی هیأت های آمریکا و اوکراین پیرامون توافقنامه امنیتی بلندمدت میان دو کشور از روز سه شنبه بار دیگر آغاز شده است.

بر اساس اعلام رسانه‌ها، وزارت امور خارجه آمریکا در این ارتباط خبر داد که هیأت های ایالات متحده و اوکراین در مورد ادامه مذاکرات بر سر توافقنامه امنیتی بلندمدت بین واشنگتن و کی یف گفتگو کردند.

این سومین دور از گفتگوهای امنیتی دو طرف به شمار می آید.

بر این اساس، مقامات اوکراینی و آمریکایی دور سوم گفتگوها را برای دست یابی به یک توافقنامه امنیتی دوجانبه نهایی بین دو کشور برگزار کردند.

در بیانیه صادره از سوی دفتر ریاست جمهوری اوکراین آمده است که طرفین در مورد متن پیش نویس توافقنامه امنیتی گفتگو کردند و به پیشرفت قابل توجهی نیز در تدوین مفاد اصلی سند دست یافتند.

گفتنی است که کی‌ یف چند توافقنامه امنیتی ۱۰ ساله با شماری از کشورهای عضو ناتو امضا کرده است. این توافقنامه‌ ها شامل حمایت بلندمدت از اوکراین در مقابل روسیه است.

کشورهای غربی از آغاز درگیری ها میان روسیه و اوکراین در فوریه ۲۰۲۲، صدها میلیارد دلار کمک به کی‌یف کمک کرده اند.

به تازگی نیز، «میخائیل اونوفر» معاون فرمانده گردان تیپ ۵ تهاجمی نیروهای مسلح اوکراین در مصاحبه با روزنامه اوکراینسکایا پراودا گفته است که اوکراین به شدت با کمبود قطعات یدکی برای تعمیر تجهیزات غربی مواجه است.
به گفته وی، پس از اینکه تجهیزاتی صدمه می بیند از قطعات آن برای تعمیر انواع دیگر استفاده می شود.

روز سه‌شنبه نیز «داگلاس مک‌گرگور» مشاور سابق وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) نیز با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس اعلم کرد که این نگرانی وجود دارد که حتی پیش از حمله بزرگ روسیه، ارتش اوکراین از نظر نیروی نظامی دچار کمبود شدید شود.

وی دراین‌باره نوشت: ارتش اوکراین هم‌اکنون با کمبود سرباز و نیروی نظامی روبروست وحمله روسیه هنوز آغاز نشده است.

مک‌گرگور با اشاره به اینکه ارتش اوکراین روزانه صدها نیروی نظامی را از دست می‌دهد افزود که اوکراین به فروپاشی کامل نزدیک شده است.

ضدحملات ارتش اوکراین که از پیش‌تر مقامات و رسانه های غربی و اوکراینی با آب‌وتاب فراوان وعده آن را داده بودند، سرانجام ۴ ژوئن (۱۴ خرداد سال ۱۴۰۲) بی‌سروصدا و بدون اعلام رسمی در محورهای مختلف آغاز شد و بنا بر گزارش‌ها، نیروهای اوکراینی نه تنها تاکنون موفق به شکست خطوط دفاعی ارتش روسیه و پیشروی چشمگیری نشدند، بلکه حجم زیادی از تجهیزات نظامی مدرن اهدایی غربی‌ها نیز در این ضدحملات نابود شده یا سالم به تصرف نیروهای ارتش روسیه درآمد.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • ببینید| نظر وزیر اسبق بهداشت درباره برجام و محمدجواد ظریف/ «هر روز که از خواب بیدار می‌شویم وضعیت عوض شده»
  • ترامپ بار دیگر از جنایات اسرائیل در غزه حمایت کرد
  • روایت ظریف از دلایل موافقت آمریکا و مخالفت اعراب و اسرائیل با برجام
  • واکنش وزیر کشور به گزارش مربوط به نیکا شاکرمی؛ عملیات روانی است
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • ترامپ خطاب به دانشجویان حامی فلسطین در آمریکا: اعتراضات را متوقف کنید، همین الان!
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟