Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ سپهر سپهری، مدیرعامل شرکت ملی حفاری امروز (سه‌شنبه، ۱۸ اردیبهشت ‌ماه) در آیین امضای تفاهم‌نامه با این دو شرکت، با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری به حمایت از تولید داخل که به عنوان یک ضرورت در مجموعه صنعت نفت در دستور کار قرار گرفته است، گفت: حمایت از تولید داخل به عنوان یک بسته حمایتی باید دیده شود که در آن زنجیره‌ای از حمایت از کارگر، تولیدکننده، طراحی و عرضه کالاهای ایرانی دیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی یادآورد شد: شرکت دانش بنیان و جوان «میشان» در زمینه مغزه‌های حفاری فعال است و تلاش کردیم برای حمایت از جوانان و شرکت‌های دانش بنیان از این شرکت حمایت کنیم.

خامه چی، مدیرعامل شرکت «میشان»،  در این جلسه با بیان این‌که تاکنون بررسی نمونه سنگ و سیال چاه‌های نفتی صدها کیلومتر دورتر و در تهران یا خارج از کشور انجام می‌شد و زمان قابل توجهی به طول می‌انجامید، گفت: با فعال شدن شرکت «میشان» در اهواز این عملیات در همان محل انجام می‌شود و به‌واقع جای این بخش در عملیات خالی بود.

به گفته وی، مجموعه میشان تائیدیه‌های شرکت‌های دانش‌بنیان را دارد و زمینه‌های اشتغال در این مناطق را دارد.

به گزارش شانا، شرکت میشان نخستین شرکتی است که در زمینه تجزیه و تحلیل مغزه‌های حفاری وارد شده و پیش‌تر این روند غیر‌بودمی بوده است. این تفاهم‌نامه همکاری یک‌ساله برای ارزیابی عملکرد این مجموعه خواهد بود.

همکاری راهبردی ملی حفاری با لهستانی‌ها

سپهری همچنین در جریان امضای تفاهم‌نامه با شرکت لهستانی اگزالو (XALO) که شرکتی معتبر در حفاری اروپاست، گفت: این شرکت زیرمجموعه شرکت بزرگ PGLIG است که هم اکنون در فهرست تائید شده شرکت‌های اکتشاف و تولید (E&P) قرار دارد و از این جهت امیدواریم با امضای این تفاهم‌نامه و توانایی این شرکت و امکاناتی که در استان خوزستان داریم زمینه حضور فعال‌تر ما در ایران و منطقه را فراهم کند.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری گفت: شرکت اگزالو برنامه‌ریزی ثبت جایگاه و حضور در منطقه آزاد اروند را دارد و به همین دلیل دسترسی و نزدیکی خوبی به فعالیت‌های ما در خوزستان و اهواز خواهد داشت و فعالیت‌ها شتاب خواهد گرفت و این روند افزون بر انتقال فناوری، همکاری در پروژه‌های داخل و خارج از کشور و البته اشتغال تاثیرگذار است.

وی با بیان این‌که شرکت ملی حفاری امکانات خوبی برای سرویس‌های حفاری دارد، گفت: طبق این تفاهم‌نامه، شرکت اگزالو به جای خرید و تامین این نیاز از خارج کشور، نیاز خود را از داخل استفاده می‌کند و بنابراین این تفاهم‌نامه راهبردی خواهد بود.

سپهری گفت: این شرکت افزون بر حضور موفق در اروپای شرقی در کویت و عراق هم حضور دارد. ما در حال مذاکره برای حضور در عراق و عمان هستیم و پس از نمایشگاه نفت مذاکرات ما با عمان ادامه دارد. البته ما منتظر نمی‌مانیم و پروژه می‌گیرم و اگر بتوانیم خودمان به تنهایی وارد شویم، کار را آغاز می‌کنیم و اگر شرایطی باشد که همکاری با اگزالو به ما کمک کند، از آن کمک می‌گیریم.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۳۱۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فن‌بازار تخصصی معدن افتتاح شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مجید وفایی‌فر، مدیر ایمینو (مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران) در حاشیه نمایشگاه اینوتکس گفت: ایجاد فن‌بازار تخصصی معدن به نمایندگی ایمیدرو و با اجرای ایمینو انجام می‌شود. این تفاهم‌نامه میان مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس و محمدرضا موثقی‌نیا، رئیس ایمیدرو به امضا می‌رسد تا به اعتلای صنعت معدن در کشور کمک کند.

وی افزود: این تفاهم‌نامه به نوعی حلقه اتصال میان معدن و زیست‌بوم نوآوری کشور است. آنطور که به‌نظر می‌رسد این تفاهم‌نامه می‌تواند کمک کند تا بخش سنتی کشور در حوزه معدن بتواند با شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپی ارتباط برقرار کرده و کمک بزرگی برای حل مشکلات صنعت معدن باشد.

وی گفت: صنایع معدنی می‌توانند مشکلات خود را به این شرکت‌ها اعلام کرده و راه‌حل‌های فناورانه به دست بیاورند. 

همچنین محمدصالح خالقی، دبیر شبکه ملی فن‌بازار ایران با اشاره بر هدف این تفاهم‌نامه گفت: با توجه به نیاز‌های فناورانه حوزه معدن و شناسایی ۳۰۰ قلم کالای وارداتی، فن‌بازار تخصصی معدن افتتاح شد. بدین صورت ما با رصد کل کشور و بررسی ظرفیت‌های موجود به رفع نیاز‌های این حوزه می‌پردازیم و به نوعی به سرمایه‌گذاری حوزه معدن کمک می‌کنیم.

مجتبی جباری‌پور، معاون توسعه نوآوری پارک فناوری پردیس در ادامه اظهار کرد: «ما با مشارکت ذینفعان حوزه صنعتی معدن توانستیم با اعطای نمایندگی فن‌بازار تخصصی معدن به ایمیدرو نیاز‌های این حوزه را رفع کنیم. فن‌بازار یک زیر ساخت برای تبادل نوآوری فراهم می‌کند و راهبری تخصصی آن را ایمیدرو برعهده خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و شرکت کارگزاری پویش البرز
  • توافق‌نامه همکاری کمیته امداد و معاونت علمی و فناوری رییس جمهور
  • فن‌بازار تخصصی معدن گشایش یافت
  • فن‌بازار تخصصی معدن افتتاح شد
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • ساز کوک دانشگاه و صنعت برای تأمین امنیت غذایی/ هزار دانشجوی طرح پویشی به هلدینگ زر می‌روند
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب