Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- استفاده طولانی مدت از خمیردندان‌های سفید کننده به دلیل اثر سایندگی این خمیردندان‌ها توصیه نمی‌شود.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان،علی مرسلی دندانپزشک اظهار داشت: بسیاری از خمیردندان‌ها طعم دار و حاوی اسانس و مواد طعم دهنده و بعضا حتی عصاره‌های معطر گیاهی هستند. نعناع، رایج‌ترین رایحه‌ای است که در خمیر دندان‌ها به کار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بعضی از اسانس‌های دیگر هستند که باعث تحریک گلوی برخی از استفاده کنندگان شده و موجب می‌شوند، فرد نتواند مدت کافی مسواک بزند، تحریک گلو باعث می‌شود فرد مدام مجبور به خالی کردن دهان خود شود و نتواند مسواک زدن را در مدت زمان طولانی‌تر و مخصوصا در نواحی خلفی دندان‌های خود ادامه دهد. بنابراین در خرید خمیردندان خود، رایحه و تحریک نشدن گلویتان، با آن خمیردندان به خصوص را در نظر داشته باشید.

این دندانپزشک تصریح کرد: میزان عددی مواد ساینده خمیردندان را، اغلب مصرف کنندگان نمی‌توانند متوجه شوند ولی بعضی خمیردندان‌ها تحت نام «سفید کننده» عرضه می‌شوند که از میزان مواد ساینده بیشتری در مقایسه با خمیردندان‌های عادی برخوردارند.

 

وی ادامه داد: بیشتر دندانپزشکان، استفاده از این خمیردندان‌ها را به صورت مصرف طولانی مدت توصیه نمی‌کنند. به خصوص زمانی که از مسواک‌های زبر استفاده می‌کنید یا با فشار زیادی مسواک می‌زنید، اثر سایندگی این خمیردندان‌ها احتمال دارد که مضر باشد.

مرسلی با بیان اینکه برخی از خمیردندان‌ها حاوی مواد ضد حساسیت هستند و استفاده از آن‌ها برای کسانی که حساسیت دندانی دارند، توصیه می‌شوند گفت: اگر تشخیص حساسیت دندانی برای شما توسط دندان‌پزشکتان، داده نشده است، دلیلی ندارد از این خمیردندان‌ها استفاده کنید.

وی افزود: قیمت این خمیردندان‌ها گران‌تر است و برتری از نظر بهداشت دهان و دندان شما، بر سایر خمیردندان‌ها ندارند. در ضمن اثرات این خمیردندان‌ها محدود به حساسیت دندان‌های برخی افراد به تغییرات دمایی است و برالتیام دندان دردی که علت آن پوسیدگی‌های دندانی باشد، تاثیری ندارند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۳۴۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدیو) صف طولانی اصفهانی‌ها برای سروش صحت

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال عوارض ارزش‌افزوده در آذربایجان‌غربی پرداخت شد
  • چه پوششی مناسب افرادیست که حساسیت فصلی دارند؟
  • علائم آلرژی فصلی را بشناسید + موادغذایی آلژی‌زاراهکار درمان خانگی
  • بهترین زمان برای مسواک زدن چه وقتی است؟
  • چرا شروع فصل بهار برای افراد آلرژی ایجاد می‌کند؟
  • راز نگه‌داشتن گل طبیعی به مدت طولانی را می‌دانید؟
  • صدا و سیما تحمل نقدپذیری خود را بالا ببرد
  • (ویدیو) صف طولانی اصفهانی‌ها برای سروش صحت
  • عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها
  • معلمان نسبت به مسائل مهم کشور حساسیت ویژه داشته باشند