Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-05-07@11:09:52 GMT

احیای صنعت نوغانداری در کشور

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۳۴۳۴۸

  به گزارش خبرگزاری صداو سیما مرکزآذربایجان غربی ،مسئول آموزش مرکز نوغانداری کشور در کارگاه آموزشی نوغانداری آذربایجان غربی که درمرکز تحقیقات کشاورزی خوی برگزار میشود گفت : پرورش کرم ابریشم و نوغانداری بعنوان شغل جانبی بیش از 20 هزار خانوار روستایی در کشور به احیای این صنعت دیرینه و به رونق و ارتقای اقتصادی خانواده با هزینه بسیار پایین کمک میکند
وی نهال توت و تخم نوغان را دو نیاز اساسی صنعت نوغانداری دانست و افزود : سالانه برای حمایت از پرورش دهندگان کرم ابریشم 27 هزار جعبه تخم نوغان با قیمت ثابت 7500 تومان و نهال توت بصورت رایگان بین کشاورزان تولید کنندگان توزیع میشود
مسئول آموزش مرکز نوغانداری کشور با اشاره به ارزش افزوده نوغانداری تصریح کرد : جهاد کشاورزی این محصول رابصورت تضمینی هر کیلو 36 هزار تومان از کشاورزان خریداری میکند و تولید کننده هیچ گونه ضرری در زمینه تولید محصول ندارد
مبرز با بیان اینکه هر کشاورز به ارزای هر جعبه تخم نوغان در کشور بطور میانگین 30 تا 35 کیلو محصول برداشت میکند تصریح کرد : برای جلوگیری از ضرو زیان نوغانداران باید توستانهایی اختصاصی و بدور از باغات میوه ایجاد شود تا لاروهای تولید کننده از سموم باغات در امان باشند
فایضی رئیس اداره آموزش بهره برداران سازمان جهاد کشاورزی استان هم در این کارگاه هدف از برگزاری آنرا توسعه صنعت نوغانداری وانتقال دانش و اموزه ای جدید پرورش نوغانداری به کشاورزان دانست و افزود : در حال حاضر 16 واحد تولید کرم ابریشم عمدتا با مدیر بانوان روستایی در استان فعال است
این کارگاه به مدت 2 روز با حضور 35 نفر از فعالان عرصه نوغانداری استان برگزار میشود

.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۳۴۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت یک هزار میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، ابوالفضل دشتبانی گفت: این مبلغ به حدود سه هزار کشاورز تولیدکننده سیب زمینی بر اساس تقدم در تحویل محصول به مراکز خرید توافقی پرداخت شد.
وی افزود: تاکنون بیش از ۵۸ هزار تن سیب زمینی موجود در انبارها از کشاورزان خریداری و به کارخانه های تبدیلی و فرآوری در سایر استان‌های کشور ارسال و بخشی از آن نیز به کشورهای همجوار صادر شده است.
مدیرکل تعاون روستایی استان اردبیل گفت: پیگیری جدی و مستمر استاندار و نمایندگان مردم شهرستان‌های اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس و رییس سازمان جهاد کشاورزی استان در حمایت از تولیدکنندگان باعث شد تا قبل از این که محصول مازاد سیب زمینی به یک بحران تبدیل شود، عملیات خرید با دستور وزیر کشاورزی و رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران آغاز شود.
به گفته دشتبانی، خرید محصول سیب زمینی مازاد بر نیاز کشاورزان در ۶ مرکز پیش بینی شده توسط مدیریت تعاون روستایی و مباشر منتخب زیر نظر کار گروه استانی تا پایان روند عرضه از سوی کشاورزان ادامه خواهد داشت.
روند خرید محصول سیب زمینی مازاد بر نیاز کشاورزان استان اردبیل از ۱۲ اسفند سال گذشته آغاز شده و روند خرید با نرخ توافقی هر کیلوگرم سیب زمینی رقم آگریا ۸۰ هزار ریال و سایر ارقام ۶۵ هزار ریال جریان دارد.
برای خرید سیب زمینی مازاد بر نیاز کشاورزان استان اردبیل در راستای حمایت از تولید کنندگان یارانه دولتی اختصاص یافته و خرید محصول در ۶ مرکز ثابت و شبانه روزی در شهرستان اردبیل ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • موضوع اصلاح قیمت خرید گندم به درخواست کشاورزان پیگیری شد
  • تولید منحصر به فرد گندم در گلستان / صنایع آردی که در رکود به سر می‌برند
  • ۱۳ استان در معرض تهدید سن و زنگ زرد هستند
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • عملکرد بالای ۵ تن محصول گندم در مزارع کارون
  • پرداخت یک هزار میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • کشت چغندر علوفه‌ای در مازندران تامین کننده خوراک دام کشور
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • شالیکاران امسال با قیمت مناسب برنج را به فروش خواهند رساند