Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@04:09:38 GMT

تولید سالانه ۷۳۰۰ تن ماهی پرورشی در استان اصفهان

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۳۴۹۶۹

تولید سالانه ۷۳۰۰ تن ماهی پرورشی در استان اصفهان

شهرضا - مدیر شیلات و امور آبزیان استان اصفهان گفت: باوجود مشکلاتی نظیر کم‌آبی و خشکسالی در اصفهان، سالانه ۷۳۰۰ تن انواع ماهی‌های پرورشی در این استان تولید می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان شهرضا، مجتبی فوقی عصر امروز (سه‌شنبه) در همایش نقش آبزیان در ارتقاء سلامت جامعه که در فرمانداری شهرضا برگزار شد، با اشاره به جایگاه ایران در تولید محصولات شیلات و آبزیان، اظهار کرد: کشور ایران دارای ۲۷۰۰ کیلومتر خط ساحلی است که زمینه بسیار مناسبی برای صید انواع ماهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از حدود دو دهه گذشته در کنار صید ماهی از سواحل شمالی و جنوبی کشور، در بعضی استان‌ها نیز مراکز پرورش ماهی ایجاد شده است.

مدیر شیلات و امور آبزیان استان اصفهان با بیان اینکه اصفهان در یکی از خشک‌ترین مناطق کشور واقع شده است، تصریح کرد: باوجود مشکلاتی نظیر کم‌آبی و خشکسالی در این استان، سالانه ۷۳۰۰ تن انواع ماهی‌های پرورشی در این استان تولید می‌شود.

فوقی اضافه کرد: انواع ماهی‌های گرمابی و سردابی و خاویاری در مراکز پرورش ماهی استان اصفهان تولید می‌شود.

وی با اشاره به رسالت سازمان شیلات و امور آبزیان کشور، اظهار کرد: این سازمان دو هدف اصلی آبزی پروری و آبزی مصرفی را در دستور کار خود قرار داده است که تحقق هدف نخست، نیازمند حمایت همه‌جانبه از تولیدکنندگان داخلی و تحقق هدف دوم، نیازمند فرهنگسازی با استفاده از ظرفیت رسانه‌ها و برگزاری جلسات آموزشی است.

مدیر شیلات و امور آبزیان استان اصفهان با بیان اینکه سرانه مصرف ماهی و آبزیان در کشور ایران کمتر از میانگین جهانی است، تصریح کرد: میانگین سرانه مصرف آبزیان در ایران و استان اصفهان حدود ۱۰ تا ۱۱ کیلوگرم در سال است، در حالی که این میزان در جهان، بیش از ۲۰ کیلوگرم است.

فوقی با بیان اینکه میانگین سرانه مصرف آبزیان در کشورهای آسیای جنوب شرقی بیش از ۵۰ کیلوگرم است، تأکید کرد: میزان اندک مصرف ماهی و آبزیان در ایران در حالی است که کشورمان در مصرف اقلام پرضرر غذایی همچون نوشابه، دارای رده‌های نخست جهانی است.

وی با اشاره به فعالیت‌های تحقیقاتی سازمان شیلات و امور آبزیان استان اصفهان، اظهار کرد: یکی از موضوعات این تحقیقات، بررسی علت کاهش میزان مصرف ماهی و آبزیان در استان است که از حدود دو دهه قبل آغاز شده است.

مدیر شیلات و امور آبزیان استان اصفهان تصریح کرد: تقریبا همه کسانی که در طرح‌های نظرسنجی و تحقیقاتی شرکت کردند، گرانی قیمت ماهی و آبزیان را علت عدم مصرف خود ذکر کردند.

فوقی تأکید کرد: متأسفانه مردم جامعه ایرانی با خواص گوشت ماهی و شیوه‌های مختلف طبخ آن آشنا نیستند، بنابراین لازم است در این زمینه فرهنگسازی شود.

وی با بیان اینکه ماهی از سوی سازمان خوار و بار جهانی به عنوان غذای سلامتی معرفی شده است، اظهار کرد: لازم است فرهنگ مصرف آبزیان در کشور، از سنین تحصیلات ابتدایی و دوران کودکی و نوجوانی نهادینه شود.

مدیر شیلات و امور آبزیان استان اصفهان اضافه کرد: کلاس‌های آموزشی شیوه‌های طبخ آبزیان و سرآشپزان رستوران‌های شهرضا برگزار می‌شود.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۳۴۹۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبار ۱۷ میلیارد ریالی برای نگهداری سالانه از آبنماهای منطقه ۵ اصفهان

مدیر منطقه ۵ شهرداری اصفهان گفت: در این منطقه ۳۹ آب‌نما وجود دارد که نگهداری آن‌ها سالانه ۱۷ میلیارد ریال هزینه دارد.

حسین کارگر در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برنامه‌های سال جاری منطقه ۵ شهرداری اصفهان اظهار کرد: بهینه‌سازی آب‌نماهای موزیکال بوستان سپاهان‌شهر با هزینه ۹۰ میلیارد ریال، بهینه‌سازی آب‌نمای تصادفی پل مارنان با هزینه ۲۰ میلیارد ریال، بهینه‌سازی و ساماندهی آب‌نماهای میدان گردهمایی صفه، میدان ارتش و میدان جلفا با هزینه ۲۳ میلیارد و پانصد میلیون ریال در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: در منطقه ۵ شهرداری اصفهان ۳۹ آب‌نما وجود دارد که نگهداری آن‌ها سالانه ۱۷ میلیارد ریال برای این منطقه هزینه دارد.

مدیر منطقه پنج شهرداری اصفهان تصریح کرد: وجود آب‌نما درمیدان‌ها و بوستان‌ها با صدای آبی که ایجاد می‌کند، علاوه بر افزایش زیبایی منظر شهری، در ایجاد آرامش و تلطیف هوا نیز تأثیرگذار است و جلوه‌هایی از زیبایی و نشاط را برای شهروندان به ارمغان می‌آورد.

کارگر خاطرنشان کرد: آب‌نماهای سطح منطقه ۵ به‌عنوان بخشی از المان‌های زیباسازی در پارک‌ها و فضاهای سبز به‌منظور زیباتر کردن نمای بصری و تلطیف روحیه شهروندان تعمیر و مجدد راه‌اندازی شده است.

وی تصریح کرد: اقدامات انجام شده در عملیات نظافت آب‌نماها شامل سرویس الکتروپمپ و متعلقات، اسیدشویی و شست‌وشوی حوض، بررسی نورپردازی و آب‌گیری و استارت آب‌نما می‌شود.

کارگر تاکید کرد: اهمیت دادن به نظافت عمومی و میکروب‌زدایی از محیط زیست انسانی، امری حیاتی است که موجب جلوگیری از بسیاری بیماری‌های واگیردار می‌شود، همچنین بی‌توجهی به آن، ضررهای جبران‌ناپذیری را به سلامت جسمی افراد وارد می‌کند.

کد خبر 750823

دیگر خبرها

  • حقایق مهم در مورد مصرف ویتامینها و مکمل ها که نمی دانید
  • این ویتامین‌ها را بخورید و لاغر بمانید
  • عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند
  • افزایش تولیدات آبزیان فرآوری چهارمحال وبختیاری به ۳۶ هزار تن
  • ساخت شهرک شیلات در شهر غیرساحلی ایران
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • اعتبار ۱۷ میلیارد ریالی برای نگهداری سالانه از آبنماهای منطقه ۵ اصفهان
  • از مصرف رب‌ گوجه کپک‌زده پرهیز شود
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد