Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، بررسی موانع موجود در پیاده‌راه‌های شهر کرج و کمک به تردد آسان کودکان، کهن‌سالان، معلولین و افراد کم‌توان از مهمترین موضوعات مورد بحث در کارگاه مناسب‌سازی معابر شهری بود.

فراهم کردن شرایطی ویژه برای استفاده از ناوگان حمل‌ونقل عمومی بدون وارد شدن به خیابان و ارتقای سطح ایمنی برای افراد کم توان، از موضوعات حایز اهمیتی بود که در طراحی معابرشهری مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش آگاهی شهروندان در استفاده از امکاناتِ شهری همزمان با توسعه امکانات نیز از دیگر مواردی بود که در این کارگاه توسط اساتید ژاپنی مطرح و درباره آنها بحث و تبادل نظر شد.

رییس کمیسیون سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر کرج در اختتامیه چهارمین دوره آموزشی مناسب‌سازی معابر، گفت: با توجه به اینکه همه افراد از معابر استفاده می‌کنند، ضروری است در تدوین برنامه‌های مناسب سازی، تمام اجزای شهر حتی تعدادِ کودکان نیز دیده شود.

احد رسولی افزود: متاسفانه محیط‌های شهری در کشور ایران هنوز کیفی‌سازی نشده و این موضوع می‌طلبد برای داشتن شهری توسعه یافته به سمت "استانداردها" حرکت کنیم.

وی با اشاره به تصویب قانون جامع حمایت از معلولان، بیان کرد: با وجود آن‌که قانون جامع حمایت از معلولان تصویب شده اما تا کنون هیچ اقدامی مثبتی در جهت تحقق آن صورت نگرفته است.

رسولی با بیان این که رفاه شهروندی اولویت اهداف مدیریت شهری است، اظهار امیدواری کرد: با برگزاری دوره های آموزشی و اجرای آموزش های لازم  هرچه سریعتر به استانداردها نزدیک و شرایط مناسبی برای شهروندان به وجود بیاوریم.

سرپرست شهرداری کرج با اشاره به اینکه آموزش پیش نیاز مهارت و مهارت پیش نیاز سرمایه انسانی است، اظهار داشت: توجه به مقوله آموزش به عنوان رکن اساسی پیشرفت موضوعی است که باید به آن بیش از گذشته پرداخته شود.

محمدرضا احمدی‌نژاد آموزش را مهم ترین اصل در دستیابی به استانداردها دانست و تاکید کرد: در موضوع آموزش هر چقدر بکوشیم و هدفمند گام برداریم باز نیازِ به آن احساس خواهد شد چرا که برای تغییر رویکرد موجودنیازمند برگزاری دوره های آموزشی مدون هستیم.

 

سرپرست شهرداری کرج با بیان اینکه فعالیت تمامی حوزه های مدیریت شهری در کنار هم می تواند به پیشرفت شهر کمک کند، یادآور شد: برای برپایی عدالت اجتماعی ضروری است تمامی حوزه های مرتبط با استاندارد سازی ها در چنین کارگاه هایی حاضر باشند.

این مسئول شهری با اشاره به نقش موثر پیمانکاران در دستیابی به توسعه شهری، گفت: در موضوعات عمرانی پیمانکاران مجری هستند پس ضروری است آنان نیز آموزش های لازم را فرا بگیرند.

رییس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر کرج در اختتامیه کارگاه مناسب سازی معابر شهری با بیان این که 15 درصد جمعیت کشور را معلولین تشکیل می دهند، گفت: با این وجود شهرهای ما از حداقل هایی که جامعه معلولان برای تردد آسان در شهر نیاز دارند، خالی است.

مهدی حاجی قاسمی با اشاره به اینکه شهرهای ما انسان محور نیستند و تمام شهرها خودرو محور شده اند، تاکید کرد: باید برای ساخت شهری با مولفه های انسانی تلاش کنیم.

عضو شورای اسلامی شهر کرج انسان محور بودن شهرها را رویکردی عدالت محور دانست و گفت: در صورتی که همه ی افراد با هر شرایطی بتوانند از امکانات شهری به راحتی و درستی استفاده کنند، آن موقع است که می توانیم بگوییم شهر خوبی داریم.

وی بیان کرد: اعضای شورای پنجم توجه به پیاده راه ها را به عنوان یک هدف مهم پیگیری خواهند کرد و امیدوارم در سال 97 بتوانیم درصدی ار معابر شهری را به استانداردها نزدیک کنیم.

سرپرست معاونت فنی و عمرانی شهرداری کرج نیز در این مراسم، گفت: لازمه رضایت شهروندان فراهم کردن زندگی آرام برای آنان است.

عسگر نصیری با اشاره به اینکه شهرداری کرج از سال 93 توجه به معابر و مناسب‌سازی آن را در دستور کار قرار داده است، افزود: رسیدن به شهری استاندارد، فرهنگ است و باید به این فرهنگ دست یابیم.

وی با بیان اینکه مناسب‌سازی باید در تمامی حوزه‌های شهری مورد توجه قرار بگیرد، اظهار داشت: خوشبختانه در این دوره آموزشی تمامی حوزه‌های مدیریت‌شهری درگیر شده‌اند و در طرح ارایه شده از سوی هیات ژاپنی، خودپردازهای بانک، تلفن‌های همگانی، مبلمان‌شهری، فضای سبز و ... استانداردسازی خواهند شد.

نصیری یادآور شد: اگر در کرج به صورت مدام آموزش‌ها را دنبال کنیم و آنها را به‌کار ببندیم تا 10 سال آینده شهری استاندارد خواهیم داشت.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: شورای شهر کرج شهرداری کرج شهر کرج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۳۴۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقب‌نشینی پسران از مبارزه با غول کنکور/ آسیب‌های کاهش مردان تحصیلکرده

محمدرضا نیک نژاد می افزاید: هر جامعه انسانی از دو جنس مکمل هم تشکیل شده و آن حضور زن و مرد در عرصه های گوناگون علمی، آموزشی، اجتماعی، صنعتی و غیره است که می تواند برای رسیدن به اهداف در هر ساختاری که این دو جنس قرار می گیرند کمک کننده باشد. بنابراین کمبود هر یک از این دو می تواند آسیب های جدی به جامعه انسانی وارد کند.

وی ادامه می دهد: در دهه ها و سده های گذشته، حضور نداشتن زنان در عرصه های گوناگون، آسیب هایی به جامعه ایران وارد کرد و حال اگر جریان جامعه به سویی برود که تعداد مردان در زمینه تحصیلات کم شود، آسیب های دیگری به جامعه وارد خواهد شد که ضروری است با روش های مختلف از این روند جلوگیری شود.

این کارشناس حوزه تعلیم و تربیت می گوید: در واقع نه آموزش و پرورش و نه آموزش عالی، هیچ یک در این زمینه مقصر نیستند چراکه نگاه جامعه از جمله مردان جوان، به ادامه تحصیل تغییر کرده است و علاقه به تحصیل در آنان دچار افت شدیدی شده به این دلیل که ناامیدی بسیار گسترده ای بین مردان جوان ایجاد شده است.

جایگاه تحصیل در اشتغالزایی جوانان

نیک نژاد اذعان می دارد: متأسفانه جوانان به این باور رسیده اند که ادامه تحصیل پیامدهای شغلی مستحکمی ندارد و درس خواندن نمی تواند زندگی هرچند متوسطی را برایشان تأمین کند. بنابراین تحصیلات، چندان جایگاه و پایگاهی بین مردان جامعه ندارد و اشتغال زایی که قرار است در پی گرفتن مدرک به وجود آید رنگ باخته است. به همین سبب خیلی از افراد انگیزه ای برای ادامه تحصیل ندارند.

محمد رضا نیک نژاد، کارشناس آموزشی

این کارشناس آموزشی می گوید: این نسل ناامید است و بنا به تحلیل خود، دانشگاه را راهی برای رسیدن به یک زندگی متوسط نمی داند بنابراین جامعه ما نیازمند اصلاح است آن چنان که باید با افزایش ظرفیت های شغلی که تحصیلات در آن اثرگذار باشد، جوانان را به ادامه تحصیل ترغیب کرد.

وی درباره بازماندگان از تحصیل اذعان می دارد: متأسفانه معضل بی توجهی به تحصیل تنها درباره کنکور نیست بلکه بسیاری از پسران جوان جامعه ما حتی تحصیل در دوره دبیرستان را برای زندگی آینده مفید نمی دانند و این مهم یکی از مشکلات آموزش و پرورش است که بازماندگان از تحصیل را به وجود آورده است.

آموزش مهارت های اخلاقی و انسانی

نیک نژاد تصریح می کند: تحصیل در دانشگاه جدا از ایجاد شغل و امرار معاش، سبب ایجاد فرهیختگی در لایه های مختلف جامعه می شود. بنابراین هر انسانی در مسیر درس خواندن می تواند مهارت های اخلاقی، انسانی، اجتماعی و فردی خود را افزایش دهد و به سطحی برسد که بتواند بهتر با جامعه ارتباط برقرار کند.

متأسفانه معضل بی توجهی به تحصیل تنها درباره کنکور نیست بلکه بسیاری از پسران جوان جامعه ما حتی تحصیل در دوره دبیرستان را برای زندگی آینده مفید نمی داننداین کارشناس حوزه تعلیم و تربیت ادامه می دهد: در حال حاضر آموزش رسمی در سراسر دنیا گرفتار چنین معضلی شده است اما در ایران بیشتر از میانگین جهانی است به این سبب که هم چنان درون مایه های آموزشی در کشور ما، مهارت های فردی و اجتماعی برای دانش آموز و دانشجو را در پی ندارد.

نیک نژاد بیان می کند: در حال حاضر در جوامع مختلف، تحصیلات برای بخش بزرگی از جوانان نمی تواند داشته های مهم را برای یک زندگی معمولی به وجود آورد به سبب این که بسیاری از آموزش های دانشگاهی، ارتباط چندانی با زندگی کنونی و آینده بچه ها ندارد.

این کارشناس آموزشی می گوید: در کشور ما مهم ترین بخشی که باید در این زمینه به آن پرداخته شود سوق دادن آموزش عمومی که همان ۱۲سال است و نیز آموزش عالی، به جایگاهی است که بتواند برای زندگی کنونی و آینده افراد جامعه کاربردی تر باشد و در واقع دانشجو به این امید برسد که تحصیلات، افزون بر ایجاد شرایط استخدامی و اشتغال زایی، می تواند گره گشای خود، خانواده و جامعه اش باشد.

نیک نژاد تأکید می کند: در این راستا دولت، مردم، نهادهای مدنی و رسانه ای باید دست در دست یکدیگر، فضایی فراهم کنند تا جوانان به سطحی از امید برسند که در مسیر درس خواندن باقی بمانند و یقین داشته باشند که تحصیل می تواند در آینده برایشان علاوه بر پیامد اقتصادی، پیامدهای اجتماعی، فرهنگی و غیره داشته باشد.

عفت زارع

دیگر خبرها

  • بازخوانی کارنامه 8 تیم برتر جام حذفی؛ 3 قهرمان در کنار 5 مدعی
  • پیش‌بینی می‌کنیم سال آینده کمبود نیروی انسانی نداشته باشیم
  • بررسی روند مناسب سازی منازل سالمندان و معلولان اشنویه
  • کیفیت و بی‌توجهی: دست اندازی در جاده پیشرفت راهسازی ایران
  • بودجه مناسب برای بروزرسانی تجهیزات فنی‌و‌حرفه‌ای مهاباد در نظر گرفته می‌شود
  • بازدید سرزده فرماندار مهاباد از کارگاههای فنی و حرفه‌ای
  • عقب‌نشینی پسران از مبارزه با غول کنکور/ آسیب‌های کاهش مردان تحصیلکرده
  • آموزش نصب کولر صنعتی آبی
  • فاصله زیاد تهران تا مناسب سازی شهر برای معلولان
  • سن مناسب برای فرزندآوری؛ از تصویر تا واقعیت