Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خرداد به نقل از ایسنا ، طبق نتایج یک مطالعه در سوئد، محققان اظهار کردند که استعداد هنری با شرایط سلامت روانی مرتبط است.
به گزارش ساینس،از آنجایی که بسیاری از نابغه‌های خلاق دنیا از مسائل بهداشت روان رنج می‌بردند، محققان در مورد ارتباط بین خلاقیت و سلامت روان مطالعاتی انجام دادند.
آنها عنوان کردند: اسکیزوفرنی، اختلال دوقطبی و افسردگی در این افراد نسبت به سایرین بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نتایج حاکی از آن بود افرادی که استعداد هنری داشتند، ۹۰ درصد بیشتر احتمال ابتلا به اسکیزوفرنی را نسبت به همتایان خود با خلاقیت کمتر داشتند و این مورد در ۳۰ سالگی بیشتر مشاهده شد.
علاوه بر این، بستری شدن هنرمندان به علت اختلال دو قطبی با ۶۲ درصد و افسردگی با ۳۹ درصد بود.
البته لازم به ذکر است که این اولین مطالعه در این باره نیست و در سال ۲۰۱۰، محققان با استفاده از اسکن مغزی، ارتباط بین اسکیزوفرنی و خلاقیت را کشف کردند. در سال ۲۰۱۵ مطالعات نشان داد که افراد خلاق بیشتر در معرض خطر ابتلا به اسکیزوفرنی و اختلال دو قطبی قرار دارند.
همچنین نتایج یک مطالعه در سال ۲۰۱۲ حاکی از آن بود که نویسندگان در معرض خطر بیشتری هستند.
جیمز مک کیب، نویسنده ارشد این مطالعه اظهار کرد: ژنتیک ورای خلاقیت ممکن است بر سلامت روان تاثیر بگذارد.
با این حال، مهم است به یاد داشته باشید که درصد ابتلا به اسکیزوفرنی حتی در میان افراد خلاق هم بسیار پایین است، بنابراین اگر هنرمند هستید نیازی به نگرانی نیست.
نتایج این بررسی در مجله Psychiatry منتشر شده است. برچسب ها: افراد خلاق ، سلامت ، اسکیزوفرنی

منبع: خرداد

کلیدواژه: افراد خلاق سلامت اسکیزوفرنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۳۶۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتیجه پژوهش محققان؛ رژیم فستینگ می تواند به سلامت روده کمک کند

به گزارش مدیکال نیوز، مطالعات اخیر نشان می‌دهد که رژیم غذایی فستینگ ممکن است فواید سلامتی دیگری به جز کاهش وزن داشته باشد، مانند محافظت در برابر دیابت نوع ۲، بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان.

مطالعه جدید محققان کالج پزشکی استئوپاتی آریزونا نشان داد که رژیم فستینگ ممکن است به محافظت از روده کوچک با افزایش سن، کمک کند.

محققان از مدل موشی استفاده کردند که برای تسریع پیری آن را اصلاح ژنتیکی کرده بودند. یک گروه از موش‌ها همیشه غذا در دسترس داشتند، در حالی که گروه دیگر فقط در چرخه‌های متناوب ۲۴ ساعته به غذا دسترسی داشتند.

پس از ۸ ماه، دانشمندان دریافتند موش‌هایی که در برنامه فستینگ بودند، وزن کمتری به دست آوردند و تغییرات ساختاری در روده کوچک خود داشتند که با کنترل بهتر گلوکز و کاهش التهاب همراه بود.

«اسپنسر وروگوپ»، نویسنده ارشد این مطالعه، گفت: «مطالعه ما نشان می‌دهد که رژیم فستینگ یک تمرین غذایی مفید برای کنترل افزایش وزن، بهبود سطح گلوکز خون، و ارتقای اثرات مثبت روده‌ای با کاهش التهاب و استرس اکسیداتیو و در عین حال تغییر ساختار روده است.»

برای این مطالعه، محققان بر روی بخش خاصی از روده کوچک به نام ژژنوم تمرکز کردند.

ژژونوم دومین ناحیه از سه ناحیه روده کوچک است که مسئول ادامه هضم غذا و جذب مواد مغذی و آب از غذا است، تا از آن ها در سایر مناطق بدن استفاده شود.

وروگوپ توضیح داد: «با افزایش سن پستانداران، تغییرات ذاتی مخربی در مورفولوژی روده کوچک ایجاد می‌شود که بر توانایی جذب مواد مغذی و حفظ ساختار آن تأثیر می‌گذارد.»

او گفت: «مطالعه ما نشان می‌دهد که یک رژیم فستینگ ممکن است با بازگرداندن ژژنوم به نسخه "جوان‌تر" خود از این تغییرات مرتبط با افزایش سن جلوگیری کند.»

در پایان مطالعه، محققان مشاهده کردند که بهبود در سلامت و ظاهر روده کوچک در موش‌های ماده بیشتر از موش‌های نر بود.

با این حال، دانشمندان دریافتند که تأثیر رژیم فستینگ بر سطح قند خون در موش‌های نر قوی‌تر از موش‌های ماده بود. با این حال، مشخص نیست که آیا تفاوت‌های جنسی در متابولیسم قند در موش‌ها در مورد انسان نیز صدق می‌کند یا خیر.

برای مرحله بعدی این تحقیق، دانشمندان قصد دارند عمیق‌تر به آنچه که ممکن است پشت این تفاوت‌های جنسیتی باشد، بپردازند.

رژیم غذایی فستینگ یک برنامه زمان بندی شده برای غذا خوردن در دوره‌های زمانی معین و سپس امتناع از غذا برای مدت طولانی است.

چندین روش مختلف فستینگ متناوب وجود دارند که برخی از الگوهای محبوب‌تر آن عبارتند از: غذا خوردن با محدودیت زمانی، که در آن مدت زمان نخوردن ۱۲، ۱۴ یا ۱۶ ساعت طول می‌کشد و دوره غذا خوردن در ساعات باقی‌مانده روز است، یا روش ۵:۲، که در آن فرد ۲ روز در هفته فقط ۵۰۰ کالری مصرف می‌کند و سپس برای ۵ روز باقی مانده به طور معمول غذا می‌خورد.

برخی از کارشناسان، بهترین نوع این رژیم را آن مدلی می‌دانند که فرد بعد از ساعت ۸ شب تا ساعت ۸ صبح روز بعد غذا نخورد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • همه‌چیز در مورد یک ویروس بهاری؛ بیشتر مراقب کودکان خود باشید
  • بهترین رژیم غذایی برای سلامت مغز/ ارتباط آرتروز زانو با زوال عقل
  • دو بیماری‌ای که بیشتر مردم ایران را تهدید می‌کند
  • دانشمندان: تصورات ما درباره غول‌های یخی اشتباه بود
  • کاهش حساسیت بینایی ۱۲ سال قبل از ابتلا به آلزایمر / تاثیر فرکانس ۴۰ هرتزی بر توقف بیماری
  • آنتی بیوتیک ها در تسکین سرفه موثر نیستند
  • چرا از تورم متنفریم؟
  • چشم‌رنگی‌ها در معرض این بیماری
  • اگر هر روز نوشابه بخوریم چه اتفاقی در بدن ما می‌افتد؟
  • نتیجه پژوهش محققان؛ رژیم فستینگ می تواند به سلامت روده کمک کند