Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-02@03:20:03 GMT

تشکیل اتاق فکر در بهبود بیماران کلیوی اثر گذار است

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۳۸۳۹۲

تشکیل اتاق فکر در بهبود بیماران کلیوی اثر گذار است

لنجان-نایب رییس شورای اسلامی زرین‌شهر گفت: بیماری کلیه دارای عوارض بسیار زیاد و جبران ناپذیری است و بر همین اساس باید زمینه پیشگیری و آگاهی دهی به مردم در خصوص بیماری های کلیوی فراهم شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا از شهرستان لنجان، سودابه باقری در دیدار از مرکز دیالیز بیمارستان شهدای لنجان با بیان اینکه امروزه افزایش بیماری های کلیوی، توجه به سلامت را به تک تک ما گوشزد می کند، اظهار کرد: بیماری های کلیوی از نشانه های هشدار دهنده اولیه کمی برخوردار هستند و بر همین اساس شاید کسی فکر هم نکند روزی دچار چنین بیماری شود و از سوی دیگر این نوع بیماری سن و سال هم نمی شناسد و بر همین اساس نارسایی کلیه را بیماری خاموش می دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه باید زمینه پیشگیری و آگاهی دهی به مردم در خصوص بیماری های کلیوی فراهم شود، افزود: طبق نظر کارشناسان متاسفانه امروزه تغییر سبک زندگی باعث شده شاهد افزایش بیمای هایی همچون فشار خون و دیابت باشیم که این نوع بیماری ها می تواند باعث بروز بیماری مزمنی همچون بیماری کلیه شود که این نوع بیماری نیز چالشی مهم برای بخش سلامت کشور به شمار می آید و به نوعی آمار بالای بیماران مبتلا به نارسایی کلیوی زنگ‌ خطر را برای همه ما به صدا درآورده است.

نایب رییس شورای اسلامی زرین‌شهر با بیان اینکه بیماری کلیه دارای عوارض بسیار زیاد و جبران ناپذیری است، تصریح کرد: نباید فراموش کرد کسانی که دچار بیماری کلیوی می شوند با رنج و مشقات فراوانی روبه رو هستند، زیرا بسیاری از آنها برای ادامه زندگی باید دیالیز  شوند و این کار سختی بسیاری را برای بیماری به همراه دارد، زیرا نه تنها باید مشقت چند ساعته قرار گرفتن زیر دستگاه که به همراه درد ناشی از مکش خون از رگ ها و تزریق دوباره آن را تحمل کنند بلکه برخی از این افراد با مشکلات مالی نیز مواجه هستند که درد و رنج آنها را افزایش می دهد.

وی ادامه داد: امروز باید به سمت و سویی حرکت کرد تا با بهره مندی از سازمان های مردم نهاد و انجمن های خیریه با آگاهی بخشی و فرهنگ سازی جلوی افزایش بیماری کلیوی را گرفت و از سوی دیگر با تشویق مردم در خصوص کمک به بیماران کلیوی درد این بیماران را حداقل در حوزه مسایل مالی کاهش داد، به طور حتم تشکیل اتاق فکری برای کمک به بیماران کلیوی می تواند زمینه بهبود وضعیت این بیماران را به همراه داشته باشد.

باقری اضافه کرد: برخی از این افراد برای هزینه رفت و آمد خود به مرکز دیالیز نیز با مشکل مواجه هستند و بر همین اساس به نظر می رسد باید از ظرفیت خیرین سلامت در این حوزه بیش از پیش استفاده کرد و چاره ای اساسی برای کاهش درد این بیماران اندیشید.

وی عنوان کرد: از سوی دیگر امروز باید به سمت و سویی حرکت کرد که مردم ما مسئله پیوند عضو بیماران مرگ مغزی به بیماران نیازمند عضو را جدی بگیرند به هر حال اهداء عضو اعم از کلیه ها، قلب، ریه، کبد، قرنیه و سایر قسمت های قابل پیوند می تواند زندگی افراد بسیار زیادی را نجات داده و آنها را از زندگی توام با رنج رهایی ببخشد.

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۳۸۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط

علی حسینی می‌گوید: جنگل‌های بلوط لرستان در حکم ذخایر انرژی خاورمیانه و به‌عنوان میراثی گران‌بها نه تنها می‌توانند در کاهش آلاینده‌ها، حفظ آب، تولید اکسیژن و ممانعت از فرسایش و رسوب نقش اساسی ایفا کنند بلکه با مشارکت مردم از طریق تولید فرآورده‌های مختلف می‌تواند اشتغال‌زایی به دنبال داشته باشد.
کارشناس منابع طبیعی و آبخیزداری روغن مستخرج از میوه درخت بلوط با اهداف دارویی (درمان زخم‌ها، کنترل دیابت، بهبود هضم و گوارش، جلوگیری از آسم، بهبود سلامت قلب، جلوگیری از آلزایمر و ضدعفونی کننده)، صنعتی (در صنایع شامپوسازی و صابون‌سازی) و تغذیه‌ای (اسید اولئیک و اسید لینولئیک) را از جمله فرآورده‌های درخت و میوه بلوط عنوان می‌کند.
به گفته کارشناس منابع طبیعی و آبخیزداری اسانس‌گیری از میوه درخت بلوط برای تولید شیرینی، کیک، دمنوش، پماد و کرم‌های که در سلامت پوست و مو موثر هستند، همچنین تولید عصاره از برگ درخت بلوط به منظور افزایش تولید مرکبات از طریق مبارزه با باکتری گرینینگ جهشی در تولیدات کشور و بهبود وضعیت مردم به ویژه جوامع محلی ایجاد کند.
حسینی معتقد است: حفظ ذخایر ارزشمند جنگل‌های بلوط استان بدون مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست.
منبع:فارس

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • لزوم جذب سرمایه گذار برای اجرای طرح‌های راه وشهرسازی آذربایجان غربی
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • جوان رفسنجانی ناجی جان بیماران شد
  • چه کنیم آلزایمر نگیریم؟
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • مصوبات شوراها بر جذب سرمایه‌گذار معطوف شود
  • آیت الله علم‌الهدی: بهبود معیشت مردم در دستور کار دولت باشد