Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-05-07@04:02:59 GMT

افزایش بوی تعفن زباله‌های سراوان بر اثر گرما

تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۴۰۰۶۸

افزایش بوی تعفن زباله‌های سراوان بر اثر گرما

رئیس اداره حفاظت محیط‌ زیست شهرستان رشت گفت: گرما بوی متعفن جایگاه دفن زباله سراوان را افزایش می‌دهد.

اصغر خودکار، در خصوص وضعیت جایگاه دفن زباله سراوان گفت: وضعیت بد این جایگاه دفن زباله تغییر چندانی نکرده است.

وی افزود: زمانی می‌توانیم بگوئیم که وضعیت این جایگاه بهتر شده است، که سیستم تصفیه شیرابه سراوان در آن راه‌اندازی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اداره حفاظت محیط‌زیست شهرستان رشت ادامه داد: با گرم‌تر شدن هوا شاهد تبخیر بیشتر رطوبت پسماندهای‌تر خواهیم بود و به طبع بوی تعفن این جایگاه نیز بیشتر خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: زاد و ولد حشرات موذی و افزایش جمعیت مگس از دیگر شواهد ناخوشایندی است که بر اثر گرم شدن هوا در این جایگاه شاهد خواهیم بود.

خودکار با بیان این‌که گرما، شیرابه‌های جایگاه دفن زباله را غلیظ‌تر و خطرناک‌تر می‌کند، تصریح ‌کرد: این مواد خطرناک به رودخانه‌های گوهررود و زرجوب رشت می‌ریزد و آلودگی این روخانه‌ها نیز افزایش می یابد.

وی گفت: علاوه‌بر شیرابه جایگاه دفن زباله سراوان، پسماندهای خانگی، بیمارستانی و صنعتی نیز محیط‌زیست رودخانه‌های رشت را آلوده کرده است.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان رشت افزود: مردم استان به‌خصوص مردم روستاهای جوکله‌بندان، کچا و سراوان به‌علت هم‌جواری با شیرابه‌های جایگاه دفن زباله سراوان رنج بسیاری را متحمل می‌شوند.

رودخانه‌های رشت که زمانی محل ماهی‌گیری و تفرج مردم این شهر بودند به‌علت ورود بی‌رویه انواع پسماندهای خانگی، کشاورزی، صنعتی، بیمارستانی و...  بسیار آلوده شده‌اند و تقریباً امکان حیات هیچ گونه جانوری آبزی در آن وجود ندارد.

این رودخانه‌ها آلودگی‌های خود را به تالاب انزلی می‌برند که این روزها خود نیز وضعیت نامناسبی از نظر زیست‌ محیطی دارد و در نهایت این آلودگی‌ها وارد سواحل دریای خزر می‌شود که پذیرنده نهایی همه این آلودگی‌هاست و زندگی گیاهان و جانوران این اکوسیستم ارزشمند را به خطر می‌اندازد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۴۰۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای افزایش ضریب حفاظت گوزن زرد در ارسنجان

ایسنا/فارس نخستین نشست شورای حفاظت از اراضی ملی با حضور رئیس دادگستری و دادستان شهرستان ارسنجان و سایر اعضا امروز، ۱۵ اردیبهشت در محل سایت تکثیر و پرورش گوزن زرد ارسنجان برگزار شد.

این نشست برای اعتلا و حفاظت بهینه محیط زیست وهمچنین نقش و اهمیت این سایت به عنوان سایت موفق و مولد در کشور و افزایش تعامل دستگاه‌های اجرایی برای مقابله با تعرضات و تخلفات تشکیل شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست ارسنجان در حاشیه این نشست با تشکر از مسئولان قضایی شهرستان گفت: در راستای افزایش اطلاع‌رسانی بهنگام و دقیق از وضعیت زیست گوزن زرد و جلوگیری از بروز تخلفات احتمالی این گونه نشست‌ها بسیار موثر است.

حسن ابراهیمی ادامه داد: هدف از احیا گونه تکثیر وپرورش گوزن زرد حفظ روند زادآوری و سیر صعودی آن است، رشد جمعیت این گونه از بدو تاسیس این سایت ادامه داشته و نهایتا با زنده‌گیری وانتقال این‌گونه ارزشمند به سایر مناطق گام‌های مهمی برای تکثیر آن برداشته شده است.

رئیس اداره محیط زیست ارسنجان با معرفی زیستگاه‌های طبیعی گوزن زرد در این جلسه برای اعضا اهمیت تکثیر و پرورش آن را تشریح کرد.

مسئولان قضایی شهرستان ارسنجان نیز با  حمایت ویژه قضایی و قانونی خود در راستای حفظ محیط زیست و حمایت از ضابطین قضایی قول مساعد دادند که روند یاد شده با قدرت و قاطعیت ادامه یابد.

مسئولان قضایی در این نشست برای حفاظت بهتر و بیشتر از این‌گونه ارزشمند و برخورد قاطع با قانون شکنان ومخربین محیط زیست و متجاوزین به عرصه‌های ملی هم‌پیمان شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ردپای کدام شرکت‌ها در تولید پلاستیک بیشتر است؟
  • آنروا درباره وقوع اپیدمی در غزه با آغاز فصل گرما هشدار داد
  • انتقال مجموعه آرادکوه نیازمند عزم جدی متولیان امور است
  • فروشگاه مجازی صنایع دستی و سوغات محلی در طبس راه اندازی شد
  • طرح مطالعاتی سایت پسماند شهرداری ساوه انجام‌ شد
  • معضل کشت‌های زیرپلاستیکی در همدان و آلودگی محیط زیست
  • تولید زباله مسافران، نمکی روی زخم بی‌درمان گیلان!/ اقداماتی که گردشگران باید برای بحران پسماند انجام دهند + عکس
  • تلاش برای افزایش ضریب حفاظت گوزن زرد در ارسنجان
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟
  • تعطیلی جایگاه زباله غیر مجاز دستک آستانه اشرفیه