Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-07@06:16:08 GMT

چه افرادی نباید زنجبیل بخورند؟

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۴۴۴۷۱

زنجبیل جزو گیاهانی است که خواص فوق‌العاده‌ای دارد و برای برطرف کردن مشکلات زیادی پیشنهاد می‌شود. اما در ترکیب این گیاه عوامل فعالی وجود دارد که تأثیر منفی روی سلامت برخی افراد دارد. ناطقان: در سال‌های اخیر استقبال زیادی از گیاهان و داروهای گیاهی شده است و اکثر مردم به جای مصرف داروهای شیمیایی به سمت طب جایگزین و داروهای گیاهی و طبیعی روی آورده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود اینکه گیاهان در برطرف کردن برخی مشکلات و بیماری‌ها معجزه می‌کنند اما این بدین معنی نیست که در مصرف آن‌ها باید خط قرمزها را رعایت کرد. برخی افراد نباید به طور خودسرانه به سمت مصرف گیاهان و داروهای گیاهی روی بیاورند. در این بین زنجبیل جزو گیاهانی است که خواص فوق‌العاده‌ای دارد و برای برطرف کردن مشکلات زیادی پیشنهاد می‌شود. اما در ترکیب این گیاه عوامل فعالی وجود دارد که تأثیر منفی روی سلامت برخی افراد دارد. علاوه بر این مصرف افراطی آن باعث بروز مشکلاتی مانند دل درد و مشکلات دیگر می‌شود. در هر صورت 4 گروه از افراد باید از مصرف زنجبیل خودداری کنند.

افراد مبتلا به دیابت که دارو مصرف می‌کنند و در کنار آن زنجبیل می‌خورند باید بدانند که در اثرگذاری داروهایشان اختلال ایجاد می‌شود. در واقع زنجبیل مانع از آن می‌شود که عوامل فعال موجود در ترکیبات دارو به میزان 100 درصد عمل کند. علاوه بر این، افرادی که از فشارخون بالا رنج می‌برند نیز باید از مصرف زنجبیل خودداری کنند چون این گیاه باعث افزایش جریان خون شده و فشار خون را افزایش می‌دهد. همچنین افرادی که داروهای ضدانعقاد خون مصرف می‌کنند نیز باید از مصرف این گیاه خودداری کنند.
افراد کم وزنخون افراد هموفیلی به اندازه کافی در انعقاد مشکل دارد و خاصیت محرکی و رقیق کنندگی زنجبیل اوضاع را بدتر می‌کند. بنابراین مصرف زنجبیل می‌تواند مشکلات خونی را تشدید کرده و تأثیر داروها را از بین ببرد
افراد لاغر که می‌خواهند وزن بگیرند باید از مصرف زنجبیل چشم پوشی کنند چون این گیاه باعث چربی سوزی و لاغری می‌شود. این گیاه از طرفی روی اشتهای مصرف کننده تأثیر می‌گذارد و از طرف دیگر باعث افزایش سوخت و ساز بدن شده و چربی‌های اشباع شده را می‌سوزاند.
خانم‌های بارداردر دوران بارداری خانم‌ها برای افزایش انرژی خود خطا کرده و به سراغ مصرف زنجبیل می‌روند. اما این گیاه با وجود اینکه تأثیر خوبی در برطرف کردن حالت تهوع دارد اما در ماه‌های آخر بارداری خطر سقط جنین را افزایش می‌دهد.
افراد هموفیلیخون افراد هموفیلی به اندازه کافی در انعقاد مشکل دارد و خاصیت محرکی و رقیق کنندگی زنجبیل اوضاع را بدتر می‌کند. بنابراین مصرف زنجبیل می‌تواند مشکلات خونی را تشدید کرده و تأثیر داروها را از بین ببرد.
بنابراین دقت داشته باشید که هر گیاه یا داروی گیاهی الزاماً بی خطر و بدون عوارض نیست. بنابراین اگر در شرایط ویژه‌ای قرار دارید یا داروی خاصی مصرف می‌کنید قبل از مصرف هر نوع مکمل یا داروی گیاهی با پزشک معالج خود مشورت کنید.
منبع: تبیان برچسب ها: زنجبیل ، هموفیلی ، خانم‌های باردار ، افراد کم وزن

منبع: ناطقان

کلیدواژه: زنجبیل هموفیلی خانم های باردار افراد کم وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۴۴۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفت خان مشکلات پیش روی اراضی هفت آسیاب سنندج

تجمع اعضای تعاونی‌های مسکن مقابل استانداری کردستان یکی از داستان های پرتکرار و سریالی است.

موضوع یکی از این تجمع‌ها بحث زمین‌های هفت آسیاب سنندج است که بعد از گذشت ۳۰ سال اعضا همچنان در گیرو دار مشکلات احقاق حق خود هستند و  به عنوان یک معضل اساسی مطرح شده و روز به روز کلاف آن پیچیده تر می شود.

سال‌ ۷۲ محدوده‌ای از زمین‌های کوه آبیدر سنندج به تعدادی از کارمندان منابع طبیعی و افراد دیگر واگذار و مبالغی از آنها گرفته می‌شود، غافل از آنکه این اراضی در محدوده کوه آبیدر و منابع طبیعی است، حال این تعداد از افراد سند رسمی داشته و خواهان احقاق حق ۳۰ ساله خود هستند، در این شرایط نیز نه دولت و نه فعالان محیط زیستی اجازه واگذاری این اراضی را به این افراد نمی‌دهند.

ادعای مالکان زمین ها

نماینده اعضای مالکان زمین‌های هفت آسیاب سنندج در این باره می گوید: زمین‌های هفت آسیاب در سال ۷۲ از طرف وزارت جهاد کشاورزی و منابع طبیعی به نیروهای خود واگذار و آنها نیز به افراد دیگر می‌فروشند، اما زمین‌ها تا کنون نه تحویل داده شده و نه تغییر کاربری شده است.

وی افزود: از طرفی استاندار کردستان قول داد که تا پایان سال ۱۴۰۲ تکلیف زمین‌ها مشخص و احقاق حق شود اما تاکنون اتفاقی در این باره رخ نداده است.

وی ادامه می دهد: زمین‌ها ۲۴ هکتار است و در زمان تحویل خارج از محدوده بوده اما اکنون ورودی شهرک وحدت سنندج است و حدود ۸ هکتار از این زمین‌ها در محدوده کمربندی آبیدر بوده که در سال‌های گذشته تغییر کاربری شده است.

این مدعی مالکیت اراضی زمین‌های هفت آسیاب سنندج می افزاید: در سفر ریاست جمهوری به استان کردستان مصوب شد که ۵.۷ هکتار زمین بابت ۲۴ هکتار زمین معاوضه شود، کمتر از یک چهارم زمین‌های فعلی، در یک محدوده بسیار دور که با موقعیت زمین فعلی ما بسیار متفاوت است که با مخالفت افراد مواجه شد.

مخالفت فعالان محیط زیستی

در مقابل اما یکی از فعالان محیط‌زیست سنندج با اعلام مخالفت از واگذاری این زمین‌ها برای ساخت و ساز مسکونی اظهار می دارد: زمان مدیرکل وقت جهاد کشاورزی در سال‌های ۷۰، زمین‌هایی در قالب طرح طوبی که برای ایجاد اشتغال و تولید محصولات کشاورزی به دوستان ، پیمانکاران و نیروهای خود واگذار می‌کنند و اکنون بسیاری از این افراد این زمین‌ها را به افراد دیگر فروخته‌اند.

این فعال زیست محیطی با اشاره به مخالفت مردم برای ساخت و ساز در این اراضی می افزاید: اگرچه این افراد نیز حق دارند و باید به حق چندین ساله خود برسند، اما باید این زمین‌های محدوده هفت آسیاب با زمین های دیگر کاربری مسکونی معاوضه شود، آبیدر سنندج ثبت ملی شده و بسیار از گونه‌های جانوری و گیاهی ثبت جهانی شده و ساخت و ساز دراین محدوده اصلاً قابل قبول نیست و این ظرفیت بکر و سرمایه کردستان نابود خواهد شد.

باطل شدن اسناد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان نیز ضمن اشاره به کلاف سردرگم اراضی هفت آسیاب سنندج، اظهار می دارد: در سال ۷۲ اراضی هفت آسیاب در دل آبیدر سنندج با دستور وقت جهاد سازندگی به اعضای تعاونی مسکن اداره کل منابع طبیعی واگذار و کلیه اعضا سند دفترچه‌دار ۵۰۰ و ۱۰۰۰ متری در دست دارند.

بهزاد شریفی‌پور با بیان اینکه ۳۰ درصد اراضی به کارکنان منابع طبیعی و ۷۰ درصد کارکنان جهاد سازندگی تعلق داشت، افزود: سال ۷۶ زمین ها از طرف منابع طبیعی به اعضای تعاونی جهاد و کارکنان منابع طبیعی واگذاری شد اما  سال ۸۸ به دلیل خارج شدن این اراضی در محدوده خارج از شهر با طرح تفضیلی شهر، از اختیارات منابع طبیعی خارج می‌شود، همچنین سال ۸۸ طبق دادگاه شعبه‌ای در مشهد توسط موقوفه معتمد وزیری اسناد منابع طبیعی به نام این اعضا را باطل می‌کند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کردستان می افزاید: کنشگران زیست‌محیطی، سازمان‌های مردم نهاد و NGOها مخالف واگذاری اراضی هفت آسیاب به این اعضا هستند، اواخر سال گذشته با چندین جلسه مختلف و سفر نهاد ریاست جمهوری طبق مصوبه شورای بیت‌المال مصوب می‌شود تا آخرسال ۱۴۰۲ دستگاه‌های اجرایی و جهاد کشاورزی زیر نظر دستگاه‌های نظارتی، این مشکل تعیین تکلیف و اراضی معاوضه شود.

وی با بیان اینکه این اراضی به دست چند نفر خرید و فروش شده اند ادامه می دهد:  با جلسات مختلف زیر نظر معاونت عمرانی استانداری مقرر شد  ۵.۷ دهم هکتار اراضی منابع طبیعی در قالب آپارتمان‌سازی با اراضی هفت آسیاب معاوضه شود اما تعدادی از اعضا مخالف و توافق نمی‌کنند.

شریفی‌پور در پاسخ به این سؤال که بألاخره این مشکل چه زمانی برطرف می‌شود؟ اذعان داشت: جز اختصاص این میزان اراضی در نظر گرفته شده که مسئولان استانی متعهد و موافق اجرای آن هستند، هیچ حکم دیگری قابل اجرا نیست تا شورای انجمن بیت‌المال در این راستا تصمیم جدی نگیرد.

زارعی‌کوشا، استاندار کردستان نیز سال گذشته با وعده اینکه مشکل اراضی هفت آسیاب تا پایان سال۱۴۰۲ برطرف خواهد شد، اذعان کرد: هزار و ۲۰۰ خانواده درگیر این اراضی‌ هستند و از سال ۱۳۷۲ چشم انتظار واگذاری آن هستند و این مشکل را به گونه‌ای که به آبیدر هم صدمه‌ای وارد نشود، حل خواهیم کرد.

رضا طلبی

دیگر خبرها

  • هفت خان مشکلات پیش روی اراضی هفت آسیاب سنندج
  • دونگ کوای ؛ جینسنگ زنانه و نسخه ای که می تواند خطرناک باشد(+عکس)
  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • قطع داروهای لاغری مانند اوزمپیک و ویگووی باعث اضافه وزن می‌شود؟
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟
  • سالمندان مبتلا به فشار خون بالا چه بخورند؟
  • چه کسانی نباید آب زرشک بخورند؟ | آب زرشک را چه زمانی بخوریم بهتر است؟
  • سود ۱۳۵۰ درصدی صندوق سهامی سرو!
  • تحریم ترکیه طی چند روز بر مصرف‌کنندگان اسرائیلی تأثیر خواهد گذاشت؟
  • چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟