Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-26@15:12:21 GMT

اشخاص به جای احزاب در کشور نقش‌آفرینی می‌کنند

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۴۵۱۱۶

اشخاص به جای احزاب در کشور نقش‌آفرینی می‌کنند

رئیس خانه احزاب گفت: به جای احزاب، یک کلمه «تکرار می‌کنم» است که باعث می‌شودبغض اجتماعی را به حرکت درآورد، متاسفانه اصلاح‌طلبان هم مانند اصولگرایان یک شخص محوری و شخص‌پرستی دارند که با ید از اشخاص عبور کنیم و به برنامه‌محوری روی آوریم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، حسین کمالی رئیس خانه احزاب، امروز در همایش علمی تحزب و توسعه که در وزارت کشور برگزار شد عدم وجود نقش‌آفرینی احزاب را حلقه‌ای مفقوده عنوان کرد و اظهار داشت: همیشه از عدم حزب به عنوان نقیصه یاد می‌شود اما از اینکه چه باید بشود تا از این وضعیت عبور کنیم چیزی گفته نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برخی معتقد هستند که تحزب با مبانی دینی ما سازگار نیست و به سوره احزاب استناد می‌کنند خاطرنشان کرد: همچنین برخی دیگر می‌گویند تفکر و فرهنگ ایرانی خیلی با کار حزبی همخوانی ندارد و ما یاد گرفته‌ایم فردی کار کنیم.

وی ادامه داد: تصویری هم که این افراد از حزب دارند این است که احزابی که در ایران بوده‌اند چهره خوبی از خودشان نشان نداده‌اند. مثل حزب توده و رستاخیز که وابسته بودند. یا احزاب و گروه‌هایی که دست به اسلحه بردند.

کمالی، تعریف و مفهوم سیاست در ایران را دارای اشکال عنوان کرد و افزود: تعریف غربی‌ها از سیاست، تدبیر امور است اما در ایران گفته می‌شد سیاست یعنی دروغ‌گویی و سر دیگران کلاه گذاشتن. در این تعریف، هیچ‌گونه هم افزایی وجود ندارد.

رئیس خانه احزاب ادامه داد: در اقتصاد هم گفته می‌شود کسی که بهتر سر دیگری را کلاه بگذارد یک فعال اقتصادی خوب است، اما امروز، سوددهی برای طرفین، یک اصل است.

وی ضرورت تنوع احزاب را ضروری دانست و اظهار داشت: باید احزابی با دیدگاههای متفاوت در کشور وجود داشته باشد و تحمل شنیدن نظرات و برنامه‌های یکدیگر را هم داشته باشند.

کمالی ادامه داد: وجود حزب سایه، یک نعمت برای حزب حاکم است چرا که می‌تواند برنامه‌ها را نقد کند و با پیشنهادات خود باعث پیشرفت کشور شود.

رئیس خانه احزاب با بیان اینکه امروز احزاب نیستند که در کشور نقش‌آفرینی می‌کنند اظهار داشت: به جای احزاب، یک کلمه تکرار می‌کنم است که باعث می‌شود
بغض اجتماعی را به حرکت درآورد.

کمالی با بیان اینکه در دایره ما اصلاح‌طلبان هم مانند اصولگرایان یک شخص محوری و شخص‌پرستی وجود دارد تصریح کرد: باید از اشخاص عبور کنیم و به برنامه‌محوری روی آوریم.

وی ادامه داد: اشخاص نفوذ خود را دارند و چه بخواهیم چه نخواهیم، قانون الیگارشی برقرار است.

کمالی انتخابات‌ ریاست‌جمهوری را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: در انتخابات‌ها به هر کسی که در مناظرات حرّاف تر بود و بهتر مجادله کرد رأی دادیم.

وی افزود: من به آقای روحانی رأی دادم و برای ایشان فعالیت کردم، اما حرف من این است که این سیستم که یک فردی اینطور رأی بیاورد اشکال دارد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۴۵۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله افراد نقاب‌پوش به نشست ضدفاشیستی در سوئد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از خبرگزاری فرانسه، حدود ۵۰ نفر از مخالفان فاشیسم در نشستی در سالن تئاتر «گوبانگن» که توسط احزاب سبزها و «وانسترپارتیت» برگزار شده بود، شرکت کردند.

پلیس اعلام کرد که سه نفر از افرادی که مورد حمله قرار گرفته بودند، با آمبولانس به بیمارستان منتقل شدند.

حزب ضدنژادپرستی «اکسپو» که نمایندگانی در این نشست داشت، اعلام کرد «گروهی از نازی‌ها» پس از آغاز نشست وارد سالن شده و بمب‌های دودزا پرتاب کردند.

این حزب افزود: نازی‌ها با خشونت فیزیکی با شرکت‌کنندگان برخورد کرده و محل نشست را تخریب کرده و سپس نوعی بمب دودزا پرتاب کردند که ورودی سالن را پر از دود کرد.

«اولف کریسترسون» نخست وزیر سوئد، حمله به این نشست را وحشتناک خواند و افزود: این رفتار نفرت‌پراکنانه هیچ جایگاهی در جامعه باز و آزاد ما ندارد.

همه احزاب سیاسی سوئد نیز این حمله را محکوم کرده و آن را «حمله به دموکراسی» خواندند.

حزب وانسترپارتیت اعلام کرد، «افرادی که ظاهرا نازی بودند به رویدادی که در پی برابری میان همه افراد بود، حمله کردند.»

این حزب از «همه نیروهای سیاسی» خواست با «راست افرادی که دموکراسی ما را تهدید می‌کند» مبارزه کنند.

دیگر خبرها

  • تحریم مشترک سه کشور علیه ایران | از اشخاص تا هواپیما و کشتی!
  • لزوم عدالت‌محوری در توسعه شهرها/ شورای اسلامی شهر، صدای مردم است
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند
  • نفرات برتر پنج وزن نخست کشتی فرنگی جام تختی مشخص شدند
  • حمله افراد نقاب‌پوش به نشست ضدفاشیستی در سوئد
  • ائتلاف تهران مسکو، محوری در نظم جدید جهانی
  • حمایت خانه احزاب استان گلستان از عملیات غرورآفرین «وعده صادق»
  • دور خیز احزاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس
  • نقش‌آفرینی مراکز نوآوری در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان
  • مراکز نوآوری برای هم‌افزایی در ایجاد «مراکز هم‌آفرینی» حمایت می‌شوند