Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به خروج آمریکا از برجام تاکید کرد: ما باید جشن بگیریم چون چیزی که ما دنبال آن بودیم به دست دشمن انجام شد. شاید برای ما اثبات این مساله مشکل بود اما غالب عقلا و اندیشمندان دنیا این رفتار را غیرقانونی و غیراخلاقی تلقی می‌کنند و فکر می‌کنم آمریکا ثابت کرد هیچ کشوری نباید به آنها اعتماد کند
به گزارش خرداد به نقل از ایلنا، اسماعیل جبارزاده در جمع خبرنگاران در خصوص حمایت وزارت کشور از احزاب گفت یکی از برنامه‌های وزارت کشور در دولت یازدهم و دوازدهم حمایت عملی از احزاب و تشکل‌های سیاسی است و معتقدیم احزاب حلقه واسط بین مردم و دولت‌ها هستند و ایفای نقش می‌کنند و جامعه پیشرفته نیاز است احزاب را داشته باشد و احزاب به عنوان نهادهای مدنی در بخش‌های مختلف به ویژه بخش‌های مردمی ایفای نقش می‌کنند لذا جزو برنامه‌های اصلی ما در دولت حمایت از احزاب است و امروز همایش علمی برگزار شده و این چندمین نشست در تهران است و باید در استان‌ها تداوم داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه به هر طریق ما علاقه‌مند به حمایت از احزاب هستیم تا بتوانند نقشی که در کشورهای توسعه یافته بازی می‌کنند در کشور ما هم بازی کنند، گفت: خوشحالم چیزی که مردم ما سالها باور داشتند با این رفتار ترامپ به جهانیان ثابت شد.
جبارزاده تاکید کرد: اینکه می‌گفتیم آمریکا انحصار طلب است؛ شاید این رفتار در خروج از معاهده بین‌المللی بهترین سند بر گفته‌های ماست. ما باید جشن بگیریم چون چیزی که ما دنبال آن بودیم به دست دشمن انجام شد. شاید برای ما اثبات این مساله  مشکل بود اما غالب عقلا و اندیشمندان دنیا این رفتار را غیرقانونی و غیراخلاقی تلقی می‌کنند و فکر می‌کنم آمریکا ثابت کرد هیچ کشوری نباید به آنها  اعتماد کند و وقتی آنها از یک تعهد بین المللی  خارج می‌شوند طبیعی است هیچ ملتی در آینده اطمینان ندارد که پای میز مذاکره با آنها  بنشیند.
وی افزود: نکته بعد اینکه با خروج آمریکا از برجام مشخص می‌شود دنیا را بدون آمریکا هدایت کرد. اینها ادعا داشتند در اداره همه دنیا نقش آفرینی می‌کردند.
جبارزاده بیان اینکه در مورد برجام امیدواریم بدون حضور آنها هم پیش برود گفت: دولت‌های دیگر اگر بتوانند در غیاب آمریکا نقش‌آفرینی کنند برای دنیا ثابت می‌شود اداره دنیا بدون آمریکا بهتر است تا با کارشکنی و حضور آمریکا. در بحث برجام وزارت خارجه و سازمان انرژی اتمی فعال هستند. برچسب ها: اسماعیل جبارزاده ، وزارت کشور ، دولت

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۴۵۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، کاخ سفید اعلام کرده است که ما نسبت به هرگونه تهدید علیه نیروهای خود به ویژه در عراق و سوریه آگاه هستیم.

وزارت دفاع آمریکا موسوم به پنتاگون نیز اعلام کرده است که گروه‌‎های متحد با ایران روز گذشته برای اولین بار از ۴ فوریه دو حمله به نیروهای ما در عراق و سوریه انجام دادند. پنتاگون ادعا کرده که این حملات نافرجام بوده است.

پنتاگون همچنین افزود: ما از دولت عراق می‌خواهیم تمام اقدامات را برای تضمین امنیت نیروهای آمریکایی در برابر حملات گروه‌های مسلح انجام دهد.

ادعاهای پنتاگون در حالی مطرح شده است که دو روز پیش، نیروهای مقاومت عراق اعلام کردند که عملیات‌های خود علیه نیروهای آمریکایی را باردیگر آغاز می‌کنند.

در همین ارتباط نیز گردان‌های حزب‌الله عراق در بیانیه‌ای اعلام کردند که گروه‌های مسلح عراق به دلیل عدم پیشرفت در زمینه خروج آمریکا، عملیات خود را علیه نیروهای آمریکایی از سر خواهند گرفت.

به گفته گردان‌های حزب الله عراق، از سرگیری عملیات علیه آمریکایی‌ها در نتیجه عدم پیشرفت مذاکرات در زمینه خروج نیروهای آمریکایی از عراق در سفر «شیاع السودانی»، نخست وزیر به واشنگتن صورت می‌گیرد.

هفته گذشته محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر عراق در جریان سفر خود به ایالات متحده با «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید دیدار کرده بود. در این دیدار السودانی با اشاره به مساله خروج نیروهای آمریکایی از عراق گفته بود: ما پیرامون مشارکت پایدار بر اساس توافق چارچوب راهبردی رایزنی خواهیم کرد. ما به مصوبات کمیته عالی هماهنگی میان عراق و آمریکا پایبند خواهیم بود. دولت من در اجرای این توافق جدیت دارد.

چند ماه پیش نیز، یک رسانه شاخص آمریکایی در تحلیلی با اشاره به حملات فزاینده گروه‌های مقاومت عراقی به پایگاه نظامیان آمریکایی در پی تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه نوشت: افزایش تلفات نظامی و شمار بالای مجروحان آمریکایی در عراق، واشنگتن را بر آن داشته که درباره چالش پرمخاطره حضور نظامی نیروهایش در خاک عراق وارد مذاکرات اولیه با مقامات عراقی شود.

روزنامه واشنگتن تایمز با اشاره به زمزمه آغاز مذاکرات میان مقامات بغداد و واشنگتن درباره خروج احتمالی دست‌کم ۲۵۰۰ نظامی آمریکایی از خاک عراق افزود: با شدت گرفتن جنگ در غزه و حملات پی‌درپی گروه‌های مقاومت عراقی به پایگاه‌های نظامی آمریکا در منطقه طی ۳ ماه گذشته، اکنون در پارلمان عراق نیز مطالبات برای خروج آمریکا از خاک این کشور افزایش یافته است.

این گزارش افزوده بود: «طبق اظهارات مقامات وزارت خارجه آمریکا، مذاکرات برای کاهش تدریجی و حساب شده مستشاران نظامی آمریکا و هم‌پیمانانش در عراق با هدف پایان دادن به مأموریت نظامی نیروهای ائتلاف بین المللی در عراق به زودی آغاز خواهد شد.»

به نوشته واشنگتن تایمز، مقامات آمریکایی با اذعان به ده‌ها مجروح و آسیب مغزی نیروهای نظامی تحت امر خود به دنبال حملات گروه‌های مقاومت عراقی به محل استقرار نظامیانش فاش ساختند که از زمان آغاز حملات از سه ماه گذشته تاکنون، برخی از نیروها نیز دارای جراحت عمیق و وضعیت وخیمی دارند.

از سوی دیگر، «سابرینا سینگ»، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در بهمن ماه گذشته در سخنانی با اذعان به شدت یافتن دامنه حملات به نیروهای آمریکایی مستقر در عراق طی ماه‌های جاری در مقایسه با ۱۰ سال گذشته با فرافکنی آشکار درباره موضوع کاهش حضور نیروهای این کشور در عراق مدعی شده بود که مسئله خروج آمریکا به میزان آمادگی نیروهای نظامی عراق در دفاع از حاکمیت ملی و سرزمینی در برابر تهدیدها بستگی دارد.

این روزنامه مطرح آمریکایی در بخش دیگری از گزارش خود درباره چالش آینده حضور نظامی آمریکا در عراق با استناد به ادعاهای دولتمردان آمریکایی که تاکنون درخواست رسمی از سوی بغداد برای ترک این کشور دریافت نکرده‌اند؛ افزود: «اما نیروهای آمریکایی احتمالاً در اقلیم نیمه خودمختار شمال کردستان که دولت آن روابط نزدیک‌تری با واشنگتن دارد، باقی خواهند ماند.»

کد خبر 6087135

دیگر خبرها

  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • فضاسازی تبلیغی پارلمان اروپا علیه عملیات «وعده صادق»
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران، تلاشی سیاسی و بی‌اثر برای کسب رضایت صهیونیست‌ها
  • ابراز تمایل نیجر به خرید سلاح از روسیه به موازات برنامه‌ریزی برای خروج نظامیان آمریکا
  • تصویب استان تهران شرقی در کمیسیون سیاسی دولت
  • علاقه‌مندی تاجیکستان برای سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • پنتاگون: مذاکرات بر سر خروج نظامی از نیجر آغاز شد