Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،، محمدباقر ذوالقدر رئیس ستاد اجرایی جبهه مردمی نیرو‌های انقلاب اسلامی در نشست دبیران استانی و اقشاری این جبهه که صبح امروز (پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه) برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: در یک سال گذشته انتظار تلاش بیشتری از سوی شورای مرکزی وجود داشت که امیدواریم با ترمیم و انتخاب شورای جدید این ضعف برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ذوالقدر افزود: جبهه مردمی جامع همه نیرو‌های انقلاب در حوزه عمل سیاسی است و همه فعالان را در برمی‌گیرد، لذا یک تشکل کنار سایر تشکل‌ها نیست.

رئیس ستاد اجرایی جبهه مردمی با بیان اینکه سندی مبتنی بر نگاه آسیب شناسانه از عملکرد جبهه شکل گرفت و نقاط ضعف و قوت مشخص شد، گفت: در این سند راهبردی، ۱۵ راهبرد اساسی برای کار جبهه مشخص و ۱۵ نقطه ضعف اساسی هم تعریف شد و ۱۰ نقطه قوت را نیز برشمردیم.

وی تاکید کرد: طبق تصویب شورای مرکزی جبهه مردمی در این سند تصریح شده است که جبهه مردمی نیرو‌های انقلاب اسلامی، جبهه‌ای فراگیر، سراسری و دائمی است و نسبت به مسائل روز کشور و عرصه بین الملل موضع گیری دارد، کاری که حزب جمهوری اسلامی و مجاهدین انقلاب قبل از انحراف و انشقاق خود انجام می‌دادند.

ذوالقدر شناسایی کمبود‌ها و مشکلات حقیقی مردم و مطالبه گری از دستگاه‌ها برای صیانت از حقوق فردی و اجتماعی را بخش دیگری از وظایف این جبهه برشمرد و گفت: از سمت حاکمیت هم باید مشکلات را بشناسیم و آن را حل کنیم.

رئیس ستاد اجرایی جبهه مردمی ورود به انتخابات را تنها یکی از وظایف جبهه مردمی برشمرد و افزود: تمامی شخصیت‌ها، گروه‌ها و احزابی که معتقد به انقلاب اسلامی و راه امام و رهبری هستند و شامل همه طیف‌های وفادار به انقلاب می‌شوند، می‌توانند عضو این جبهه باشند.

وی با بیان اینکه ۱۲ برنامه عملیاتی در جبهه مردمی مشخص شده که از جمله آن‌ها تشکیل ستاد انتخابات است، گفت: برای انتخابات پیش‌رو باید ستاد‌های انتخاباتی طی فرآیندی تشکیل شود و فعالیت‌ها را ساماندهی کند.

ذوالقدر با اشاره به وجود برخی مشکلات ساختاری در جبهه مردمی به اهمیت بازنگری افراد عضو جبهه به‌منظور ارتباط و جذب افراد جدید پرداخت و تصریح کرد: بنابراین برنامه‌ها مشخص است و ما به امکانات پشتیبانی و مالی احتیاج داریم که آقای حداد عادل نیز به آن اشاره کرد.

رئیس ستاد اجرایی جبهه مردمی افزود: در برنامه استانی نیز شورای مرکزی هر استان دو نوع نیرو خواهد داشت که یا منتخب شورای مر‌کزی است یا منتخب شورای استانی و سپس مجمع استانی نیز تشکیل خواهد شد.

وی در توضیح این موضوع خاطرنشان کرد: مجمع استانی نیازمند شکل گیری مجمع شهرستانی است و اعضای شورای شهرستان، آن مجمع را شکل خواهند داد؛ البته ما فعلا با شورای سابق کار خواهیم کرد تا این روند مشخص و ترکیب شورای استانی تعیین شود.

ذوالقدر یادآور شد: تجدید و تغییر در شورای مرکزی نیز در دستور کار ما قرار دارد و این امر نیازمند تشکیل مجمع ملی است و حتما باید شورا‌های استانی پیش از آن شکل گرفته باشد.

رئیس ستاد اجرایی جبهه مردمی ضمن تشریح جزئیات سازوکار تشکیل شور‌های استانی تاکید کرد: ساختار اقشار هم تغییراتی خواهد داشت که البته با عنوان کانون‌های اقشار از آن‌ها نام برده خواهد شد و اقشار سه سطح شهرستانی، استانی و ملی را در برمی‌گیرد.

به گفته وی حدود ۲ هزار نفر اعضای مجمع ملی در سال جاری تشکیل جلسه داده و گرد یکدیگر جمع می‌شوند تا تصمیمات لازم را اتخاذ کنند.

رئیس ستاد اجرایی جبهه مردمی با تاکید بر اینکه این تشکل موسمی نیست و از این به بعد نیز فعال خواهیم شد، گفت: ماانشالله خدمت علما و بزرگان در قم و تهران نیز خواهیم رسید.

وی همچنین اظهار داشت: ما در فرصت محدود زمان انتخابات ۹۶ ارگان رسمی نداشتیم و صرفا یک کانال تلگرامی و سایت داشتیم که کفایت نمی‌کرد و اگر بتوانیم درصدد راه‌اندازی یک نشریه هستیم.

ذوالقدر تاکید کرد: در فرآیند انتخابات، آقای رئیسی نماد نیرو‌های انقلاب شد و همه به نفع ایشان کنار رفتند که باید از این ظرفیت و پتانسیل سایر کاندیدا‌ها و شخصیت‌ها برای ائتلاف و وحدت استفاده کرد.

رئیس ستاد اجرایی جبهه مردمی همچنین افزود: ما در ساختار جبهه هیات مشورتی را نیز در نظر گرفته ایم تا از شخصیت‌ها و افراد موثر و با نفوذ استفاده کنیم و اگر این وحدت در مرکز برقرار باشد در استان‌ها نیز انعکاس مثبتی خواهد داشت.

همچنین پیش از آغاز سخنان ذوالقدر رئیس ستاد اجرایی جبهه مردمی، نمایندگان اقشار و استانی به بیان نظرات و دیدگاه‌ها و پیشنهادات و انتقادات خود پرداختند که به آن‌ها در این سخنان پاسخ داده شد.

انتهای پیام/

ایجاد هیات مشورتی در جبهه مردمی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: احزاب جبهه مردمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۴۵۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه تک‌روی و سهم‌خواهی آسیب بزرگی به نظام و مردم خواهد زد، گفت: امروز بشدت نیازمند عقلانیت جمعی در اشخاص و درون جریانات سیاسی کشور هستیم.

به گزارش ایسنا، محسن رضایی در آستانه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در دیدارهای جداگانه با داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا و دبیران جریانات سیاسی دیگر بر وحدت گروه‌های انقلابی تاکید کرد.

وی در دیدار با نادی، جراره و شورای مرکزی شریان، رائفی پور و سعید محمد و شورای مرکزی صبح ایران و احمد نادری و شورای مرکزی جماران گفت: باید از رویش‌های انقلاب استقبال و از هرنوع تفرقه جلوگیری کرد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر ضرورت حفظ وحدت در جبهه انقلاب، افزود: همبستگی و برادری از ارزش‌های اصیل انقلاب اسلامی است که امروز بیش از هر زمانی باید مورد توجه باشد و اکنون ملت و نظام، نیازمند صف فشرده نیروهای انقلاب و کارآمدی جبهه انقلاب است و راه آن قاعده‌محوری به جای شخص‌محوری است.

وی با یادآوری شرایط حساس کشور پس از طوفان الاقصی و عملیات «وعده صادق» اظهار کرد: موقعیت ایران در غرب آسیا بیش از گذشته تعیین‌کننده شده است، بنابراین فرصت‌ها و تهدیدات جدیدی درمقابل کشور قرار گرفته است. در چنین شرایطی وحدت نیروهای انقلاب و تلاش همگانی برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور رمز عبور از تهدیدات و بهره‌برداری از فرصت‌هاست. هر نوع تک‌روی و سهم‌خواهی آسیب بزرگی به نظام و مردم خواهد زد. امروز بشدت نیازمند عقلانیت جمعی اشخاص و جریانات سیاسی کشور هستیم.

رضایی با تاکید بر اهمیت مشارکت مردم در انتخابات گفت: انتخابات مجلس‌ باوجود شرایط سخت اقتصادی با حضور مردم انجام شد که نشان دادند تنها راه اصلاح کشور انتخابات و مردم‌سالاری است. حضور سلیقه‌های مختلف سیاسی، مشارکت مردم را جدی‌تر و بیشتر می‌کند.

وی گفت: رقابت باید برادرانه و به دور از منازعه باشد. انتقادات باید منصفانه و همراه با ضوابط اخلاقی صورت گیرد و فضا برای رویش‌های جدید مهیا باشد. تحمل سلیقه‌های سیاسی علامت بلوغ عقلانیت گروه‌های سیاسی است.

در این نشست‌های جداگانه نادی و جراره از شریان، احمد نادری از جماران، رائفی‌پور و سعید محمد از صبح ایران، با تشریح روند شکل‌گیری جریان‌ها و تشکل‌های خود، به بررسی اجمالی دور اول انتخابات و برخی گله‌مندی‌ها پرداختند و آمادگی خود برای گفت‌وگو با سایر گروه‌های جبهه انقلاب را اعلام کردند.

محسن رضایی نیز در جلسه با داوری و روح الامینی، دبیر و معاون امور استان‌های شانا، بر وحدت همه گروه‌های جبهه انقلاب ازجمله شانا، پایداری، شریان، جماران، صبح ایران و تحول‌خواهان وسایر گروه‌ها تأکید کرد و اعضای شانا هم نظراتشان را بیان کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی‌انقلاب
  • تشکر مجدد رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی
  • رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور
  • رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور+ اسامی و حوزه‌های انتخابیه
  • فهرست نامزدهای مورد حمایت جبهه «ایران قوی» منتشر شد
  • وحدت نیرو‌های انقلاب رمز عبور از تهدیدات است
  • تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی از جلسات با گروه‌های سیاسی دنبال چه هدفی است؟
  • محسن رضایی: سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند
  • محسن رضایی: تک‌روی و سهم‌خواهی به نظام و مردم آسیب می‌زند