Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، حمیدالله بلیده‌ای معاون فنی ومهندسی سازمان منطقه آزاد چابهار افزود : خدمات رسانی سازمان منطقه آزاد چابهار به جامعه محلی ابعاد گسترده تری یافته است و یکی از مهمترین آرزو‌ها انتقال آب آشامیدنی به روستای هشت هزار نفری تیس است.

بلیده ای  بیان کرد: روستای تاریخی تیس تنها روستای محدوده منطقه آزاد چابهار است که سال‌ها با مشکلات جدی ساماندهی مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ساکنان روستای تیس از نظر مشکلات فضای آموزشی، اجرای طرح هادی، کتابخانه، عدم آسفالت معابر، برق، آب و امکانات بهداشتی سال‌ها در رنج هستند.

معاون فنی و مهندسی سازمان منطقه آزاد چابهار ادامه داد: آبرسانی به روستای تیس با ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار در حال انجام است و اکنون بیش از یک کیلومتر آن لوله گذاری شده است.

بلیده‌ای تصریح کرد: نصب بیش از ۱۵۰ تیربرق برای روشنایی معابر، آسفالت بیش از پنج هزار کیلومترمربع، آغاز احداث ۲۴ کلاس درس از جمله فعالیت‌های سال‌های اخیر منطقه آزاد در روستای تیس است.

وی گفت: با تکمیل آبرسانی به روستای تیس دیگر نیاز به آبرسانی با تانکر نیست و مردم از آب سالم و بهداشتی بهره‌مند خواهند شد.

انتهای پیام/ع

آبرسانی به روستاهای چابهار

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت نیرو مدیریت بحران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۴۷۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارندگی در پایین دست سد زیردان و پیشین چابهار بیشتر از ۲ برابر متوسط سالانه بود

محمد امین بارانی  بیان کرد: در پی هشدارهای هواشناسی مبنی بر وقوع بارندگی‌های شدید در جنوب سیستان و بلوچستان تیم‌های فنی شامل مدیران و کارشناسان سدهای مخزنی در محل مستقر و طبق دستورالعمل اجرایی سد مبادرت به پایش بارش کردند.

وی افزود: در این زمینه علاوه بر صدور هشدار به مراجع مربوط و مردم منطقه با هدف ایجاد ظرفیت و مدیریت آبگیری مخازن و کنترل سیلاب ورودی به سدهای پیشین، زیردان، شی کلک و خیرآباد اقدام به تست و مانور تجهیزات و تاسیسات تخلیه کننده دریچه‌ها، سیستم برق و ابزار دقیق به صورت ویژه شرایط بحران شد که طبق برآورد حاصل از بارندگی در بالادست مبادرت به تخلیه مخزن به میزان ورودی سیلاب کرده و این کار به نسبت ورود سیلاب به مخازن سدها ادامه پیدا کرد و باعث شد از شدت سیلاب‌های مخرب و ویرانگر کاسته و سیلاب به آرامی درمسیر طبیعی جریان پیدا کند و مانع از تخریب و خسارت بیشتر در پایین دست شود.

مدیرعامل آب منطقه‌ای سیستان وبلوچستان در خصوص آمار بارندگی در پایین دست سدهای پیشین، زیردان، شی کلک و خیرآباد، اظهار کرد: آمار ثبت شده در ایستگاه‌های جنوب استان نشان می‌دهد از ۶ تا ۱۱ اسفند ماه بارندگی بیشتر از نرمال بوده در بالا دست سد زیردان بارندگی در ایستگاه لوریانی ۱۴۵ میلی متر و در ایستگاه پیرسهراب در ۵۰ کیلومتری پایین دست سد زیردان ۲۲۴ میل متر بوده در حالیکه بارندگی سالانه این منطقه ۱۱۰ میلیمتر است.

به گفته وی؛ همچنین در ایستگاه جگیگور ۱۸۸ میلی متر و در باهوکلات در پایین دست سد پیشین ۲۱۶ میلی متر باران باریده که بیشتر از ۲ برابر متوسط سالانه در منطقه است.

بارانی افزود: این مناطق از جنوب سیستان و بلوچستان به لحاظ تاریخی همواره درگیر سیلاب‌های مخرب بوده که از مهمترین عوامل آن می‌توان به شیب بسیار کم، جنس خاک و همچنین عرض کم رودخانه‌های محلی اشاره کرد، همچنین ساخت و سازهایی که بدون در نظر گرفتن هشدارها صورت گرفته‌ و بارندگی‌های با شدت بسیار زیاد و مدت کم باعث سیلابی شدن این اراضی می‌شود.

وی درباره اقدامات وزارت نیرو برای ذخیره‌سازی و کنترل سیلاب‌های اخیر جنوب سیستان و بلوچستان، گفت: مطالعات اولیه برای ساخت سدهای مخزنی در شهرستان‌های چابهار و کنارک انجام شده که مهمترین آنها سد کاریانی، سد ترادان، سد بزرگ باهوکلات و افزایش ارتفاع سدپیشین است که امیدواریم با تخصیص اعتبارات مورد نیاز شاهد آغاز عملیات اجرایی آنها باشیم.

به گفته مدیرعامل آب منطقه‌ای سیستان وبلوچستان؛ لایروبی مستمر رودخانه‌های باهوکلات، کاجو، سردگان و کاریانی و بازگشایی آنها از دیگر اقدامات این شرکت برای کاهش خسارت سیل است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • مانور ستاد تسهیلات سفر چابهار برگزارشد
  • بارندگی در پایین دست سد زیردان و پیشین چابهار بیشتر از ۲ برابر متوسط سالانه بود
  • مشکل آبرسانی درددل اهالی روستای باباپیر تویسرکان شد
  • ۱۲ روستای سبزوار با جمعیت ۱۰۰۰ ‌نفری آب شرب ندارد
  • بهره‌مندی ۹۵ روستای مازندران از طرح‌های آبرسانی
  • اجرای طرح های آبرسانی در ۹۵ روستای مازندران
  • جایگاه‌های عرضه سوخت با کارت آزاد تعیین شد
  • آبرسانی به ۷۰ روستای لرستان
  • آبرسانی به ۷۰ روستای لرستان انجام شد
  • اتمام ساخت مخزن ۷۰۰ مترمکعبی مجتمع آبرسانی فارسجین تاکستان