Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب خبرگزاری فارس، مهدی محمدی عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در نشست دبیران استانی و اقشاری جبهه مردمی که صبح امروز پنج‌شنبه 20 اردیبهشت ماه برگزار شد، با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب در سخنرانی اخیر خود کوتاه‌ترین و گویاترین حرف را زدند و تکلیف را مشخص کردند، اظهار داشت: بنده می‌خواهم وضعیتی که شاید موقعیت حساس و بی‌سابقه‌ای باشد را تشریح کنم؛ همه این غوغایی که شما می‌بینید و امروز صبح نیز پاسخ محکمی از سوریه دریافت کردند، یک ریشه دارد که اگر تحلیل دقیقی نداشته باشیم، تا انتها اشتباه می‌رویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

محمدی با بیان اینکه بداخلاقی‌ها و دشواری‌های موجود به خاطر قدرت جمهوری اسلامی است، افزود: افرادی در داخل و بیرون از کشور اراده کرده‌اند که بگویند نظام ضعیف شده یا قادر به حل و فصل بحران‌ها نیست، ریشه این نوع توهمات نه در آمریکا بلکه در داخل کشور است. 

عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی ادامه داد: آمریکا چهل است که نفهمیده چه مناسباتی بین مردم و حاکمیت برقرار است و امروز همه دعواها برای این است که می‌گویند باید ایران را متوقف کرد.

وی با اشاره به شکل‌گیری داعش از سوی دشمنان برای مهار جمهوری اسلامی یادآور شد: فیلمی در این زمینه هست که به زودی همه آن را خواهند دید، دراین فیلم اثبات می‌کند زمانی که داعش می‌خواست خلبان اردنی یا نیروهای سوری را سر ببرد و بکشد، هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا بالای سر داعش بودند و می‌توانستند غائله را جمع کنند اما این کار را نکردند. 

محمدی به تشریح اهداف آمریکا در این زمینه پرداخت و گفت:‌ آنها می‌خواهند جمهوری اسلامی را دچار خفگی راهبردی کنند تا ایران نتواند به بیرون مرزهای خود فکر کند، روزی که بسیج تکفیری را ایجاد کردند، هدفشان همین امر بود، اما امروز داعش از بین رفته و ایران وارث خاورمیانه پساداعش است. 

این کارشناس مسائل سیاسی افزود: آمریکا می‌گوید ما در منطقه هر کجا که می‌رویم ایران در مقابل ماست لذا امروز مجموعه زمینی که مقاومت در اختیار دارد، از هر زمان دیگری بیشتر است و ما دارای کریدور و حداقل سه ارتش در منطقه خاورمیانه هستیم که مرکز فرماندهی واحدی دارد و ایدئولوژی مقاومت نیز در بین ما واحد است از این رو جزع و فزع دشمنان به‌ویژه اسرائیل نه از سر قدرت که از سر ترس است. 

محمدی خاطرنشان کرد:‌ دشمن متوجه شده که دیگر نمی‌تواند در یمن، سوریه و عراق با ایران مقابله کند از این رو می‌خواهد در تهران این کار را انجام دهد و به همین دلیل این مشکلات را درست می‌کنند تا ما در داخل مشغول شویم. 

این کارشناس مسائل سیاسی به موضوع برجام پرداخت و گفت: برجام برای آمریکا و اروپا توافق خوبی بود، کما اینکه گفتند اگر ما ایران را با جنگ هم اشغال می‌کردیم، بهتر از این محدودیت‌های هسته‌ای فعلی نمی‌توانستیم محدودیت دیگری ایجاد کنیم،‌ اما آنها راضی شدند که این توافق را ذبح کنند تا داخل ایران را برهم بریزند. 

وی با تأکید بر اینکه با نقض عهد طرف آمریکایی، رژیم تحریم‌ها در حال احیا است افزود: در دوره جدید، تحریم به جای موضوعات بر روی مصادیق است، هدف دشمن این است که ایران از طریق تولید شکاف در داخل متوقف شود، در حالی که شاید به خاطر فشارهای اقتصادی اذیت شویم، اما آنها نمی‌توانند به ما فشار راهبردی بیاورند البته اگر پشت سر مقام معظم رهبری باشیم. 

عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه تحریم در مقابل اجماع داخلی ما ناکارآمد است، گفت: تحریم زمانی کار می‌کند که جامعه به دو دسته سازش و مقاومت تقسیم شود و دشمن فکر کند سرمایه مقاومت کاهش پیدا کرده و جمهوری اسلامی ناچار است کوتاه بیاید از این رو کاری که مقام معظم رهبری کردند این بود که موضع ملی یکپارچه‌ای ایجاد کردند چراکه ایشان بهتر از هر کسی به استراتژی دشمن واقف است. 

وی تصریح کرد:‌ سطح فهم برخی آنقدر پایین است که می‌گویند یمن حرم ندارد ما برای چه باید حمایت کنیم؟ یا چرا باید در سوریه هزینه بدهیم در حالی که فرای مسائل ایدئولوژیک، بهره اقتصادی ما در آنجا بیش از هزینه ماست، اما متأسفانه جریانی در داخل حرف آمریکا را تکرار می‌کند و حتی به نیابت از آمریکا در جلسات جمهوری اسلامی حاضر می‌شوند. 

محمدی با بیان اینکه وضعیت ما در حال حاضر مانند یک ماه قبل از برجام است، اظهار داشت: با این وجود کشور حتما قابل اداره است، اما دشمن می‌خواهد ما را در موقعیتی قرار دهد که فکر کنیم چاره‌ای جز امتیازدهی نداریم.

این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه شرایط اقتصادی ما عادی نیست و ما در جنگ اقتصادی قرار داریم، گفت: پیش از این نسبت به مسائل ارزی به دولت هشدار داده شده بود اما توجهی نکردند و گفتند اروپا پشت سر ماست، از این رو امروز غافلگیر شده‌اند. 

وی با بیان اینکه دشمن می‌خواهد مشکلات اقتصادی کشور را به امنیت ملی و برنامه منطقه‌ای و موشکی جمهوری اسلامی ربط دهد، تصریح کرد: این از مهمترین مباحث عملیات روانی است، چرا که دشمن در داخل کشور نیز جریان همکار دارد.  

محمدی ادامه داد: تاکنون توجیه ما در خصوص برنامه منطقه‌ای مباحث ایدئولوژیک بوده است، اما باید دلایل سیاسی و عرفی‌تر این موضوع را نیز مطرح کنیم، چرا که ناامید کردن مردم جزو کارهای اصلی دشمن است و باید آن را خنثی کرد.

عضو شورای مرکزی جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی با بیان اینکه شیوه برخی تبدیل مسئله به بحران و انداختن آن بر گردن بخشی از حاکمیت است، گفت: یکی از کاهلی‌های ما این است که با مردم کم حرف می‌زنیم در حالی که اگر صادقانه حرف بزنیم، مردم می‌پذیرند. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۴۷۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»

نشست سازمان بین المللی همکاری های اقتصادی (اکو) با موضوع «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو» برگزار شد.

به گزارش ایسنا، در این مراسم نمایندگان عالی رتبه کشورهای عضو سازمان از جمله دبیرکل اکو، جمهوری اسلامی ایران، ازبکستان، تاجیکستان، قزاقستان، ترکمنستان، قرقیزستان، پاکستان، ترکیه و آذربایجان حضور داشته و سخنرانی کردند. 

«محمدعلی اسکندری» سفیر جمهوری اسلامی ایران در ازبکستان با تاکید بر اینکه پیوندهای نزدیک فرهنگی و تاریخی کشورهای عضو و قابلیت های فراوان  آن‌ها در تمامی حوزه ها، بستر مناسبی را برای همکاری فراهم نموده است که گردشگری از مهم‌ترین آن‌ها به شمار می‌آید. 

وی افزود: به‌رغم شکل‌گیری مرزهای جغرافیایی، همگرایی منطقه‌ای و کم کردن فاصله‌ها در بسیاری موارد موانع بی‌شماری را از سر راه ملت‌های منطقه برداشته است.  

دیپلمات کشورمان با تاکید بر این مهم که جمهوری اسلامی ایران همواره پایبند به سیاست حسن همجواری و پیوند دوستانه با همسایگان خود است، از همکاری‌های منطقه‌ای استقبال می‌کند.

اسکندری با اشاره به تجربه پایتخت گردشگری اکو در اردبیل در سال ۲۰۲۲ و شهر ساری در سال۲۰۲۳، همکاری کشورهای عضو در معرفی قابلیت های گردشگری یکدیگر را موجب شکل‌گیری همکاری‌های موثر در میان بخش‌های خصوصی فعال در گردشگری کشورهای عضو برشمردند و بر اهمیت نقش مدیران گردشگری در بخش‌های دولتی و خصوصی و همچنین نقش حیاتی تبلیغات و اطلاع‌رسانی تاکید کرد.

«محمدعلی اسکندری» سفیر جمهوری اسلامی ایران در ازبکستان

سفیر جمهوری اسلامی ایران در ازبکستان با اشاره به اینکه ایران نیز مانند سایر کشورهای عضو از قابلیت‌های گردشگری در حوزه های مختلفی برخوردار می باشد، بر نقش گردشگری سلامت به ویژه در بخش درمان، گردشگری فرهنگی به ویژه در حوزه ادبیات فارسی، گسترش بازارهای خرید مرزی و انجام کمپین‌های تبلیغاتی بر روی مقاصدی که پیشینه تاریخی مشترکی با یکدیگر دراند را از جمله راهکارهای گسترش و تعمیق روابط فیمابین کشورهای عضو برشمرد. 

همچنین اسکندری به منظور بهبود شرایط در آینده سازمان پیشنهاداتی را به شرح ذیل مطرح کرد:

۱. راه‌اندازی پلتفرم های مشترک دیجیتالی در حوزه میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
۲. افزایش همکاری و تعامل میان اعضاء در جهت تقویت بازاریابی و تبلیغات به منظور معرفی ظرفیت های گردشگری کشورهای عضو
۳. تقویت شبکه حمل و نقل میان کشورهای عضو
۴. استفاده از ظرفیت گردشگری سلامت به ویژه در حوزه درمان
۵. برگزاری تور های آشنا سازی تورگردانان با ظرفیت های گردشگری کشورهای عضو. 

در پایان نشست اعضا با صدور بیانیه‌ای «شهرسبز» را به عنوان پایتخت گردشگری اکو در سال ۲۰۲۴ نامیدند.

لازم به ذکر است که سازمان همکاری اقتصادی یک سازمان منطقه‌ای بین دولتی اقتصادی است که در سال ۱۹۸۵ میلادی تشکیل و کشورهای ایران، پاکستان، ترکیه، افغانستان، آذربایجان، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان اعضای این سازمان می باشند و هفت کشور قزاقستان، آذربایجان، افغانستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان در سال ۱۹۹۲ میلادی به طور داوطلبانه به سازمان همکاری اقتصادی پیوستند ‌و در حال حاضر عضو ناظر سازمان ملل متحد و سازمان همکاری اسلامی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حکومت‌های منطقه با جبهه مقاومت همراهی کنند
  • عملیات وعده صادق شمشیر زهرآگین بر قلب دشمن نشست
  • تجلیل از ایستادگی کارگران در مسیر خنثی‌سازی تحریم‌ها
  • جبهه متحد دیپلماسی پارلمانی برای اقدام هماهنگ علیه رژیم صهیونیستی ایجاد شود
  • رسانه‌های جبهه مقاومت روز به روز قدرت بیشتری می‌گیرند
  • نشست مهم رهبران گروه‌های مقاومت فلسطین در پرتو تحولات پر شتاب میدانی و سیاسی برگزار شد
  • بیانیه حماس، جهاد اسلامی و جبهه مردمی برای آزادی فلسطین
  • بیانیه مشترک حماس، جهاد اسلامی و جبهه مردمی برای آزادی فلسطین
  • برگزاری نشست «گردشگری بدون مرز در فضای همکاری کشورهای عضو اکو»
  • شکست حمله نظامی آمریکا در صحرای طبس تجلی حقانیت جمهوری اسلامی بود