Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارفرماهایی در صنعت نفت کشور هستند که مایلند، حتی پیچ پروژه های نفتی را هم از اروپا تأمین کنند. ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۸ اقتصادی نفت و انرژی نظرات

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، عدم برابری شرایط حضور شرکت های تولیدکننده کالای ایرانی در صنعت نفت با شرکت های تولیدکننده و تأمین کننده کالای خارجی در این صنعت، در مناقصات پروژه های نفتی، گازی، پالایشی و پتروشیمی یکی از گلایه های اصلی تولیدکنندگان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از مناقصات بدون حضور شرکت های تولیدکننده داخلی برگزار می شود و در مناقصاتی که شرکت های ایرانی حضور دارند نیز، کارفرمای نفتی با سخت گرفتن به شرکت های داخلی به بهانه عدم امکان ریسک پذیری، در نهایت از تولیدات اروپایی استفاده می کند (البته کارفرماهایی که به کالای ایرانی اعتماد می کنند نیز به صورت معدود در صنعت نفت دیده می شوند)

یکی از تولیدکنندگان ایرانی که حدود 10 سال در زمینه تولید کمپرسورهای مورد استفاده در صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی فعال است، با انتقاد از نبود شرایط یکسان برای تولیدکنندگان ایرانی و خارجی می گوید، کارفرماهایی در صنعت نفت کشور هستند که مایلند حتی پیچ پروژه نفتی را هم از نوع اروپایی تأمین کنند.

انتهای پیام/

R32317/P1010113/S7,80/CT17 واژه های کاربردی مرتبط سال حمایت از کالای ایرانی صنعت نفت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سال حمایت از کالای ایرانی صنعت نفت سال حمایت از کالای ایرانی صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۴۹۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید وزیر صمت بر کیفیت تراکتور ایرانی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی عباس علی آبادی در حاشیه بازدید از محصولات گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در نمایشگاه توانمندی های صادراتی ایران در تهران گفت: خیلی‌ها فاز واردات دارند و بر طبل آن می‌کوبند منافعشان در واردات خلاصه می‌شود، اما من به شخصه در مقابل روزنه‌های رانت خواهم ایستاد.

وی در عین حال تاکید کرد: مخالف واردات تراکتور نیستیم چرا که ما آنقدر قدرت در تولیدات تراکتور داریم و بهترین تراکتور دنیا رو تولید می‌کنیم که از واردات نمی‌ترسیم و کسی توان رقابت در فضای تراکتورسازی ایران را ندارد.

وزیر صنعت،معدن و تجارت افزود: با استعدادی که در تراکتورسازی و توانمندی که در کارگران و مدیرانش سراغ دارم هیچ کس نمی‌تواند با آنها رقابت کند و من به این موضوع واقف هستم و روی این اصل حساب می‌کنم.

وی اضافه کرد: وقتی تراکتور‌های ایرانی بهترین کیفیت، قیمت مناسب، تحویل دهی، پشتیبانی و خدمات پس از فروش را دارد اصلا چرا باید به فکر واردات باشیم؟

علی آبادی تصریح کرد: در این تفکر حتما روزنه‌ای برای رانت وجود دارد که به شخصه شناسایی و جلوی آن را خواهم گرفت.

وی در حوزه صنعت اظهار داشت: تراکتورسازی مورد حمایت وزارت صمت در حوزه‌ای تولید و صادرات و ارز بوده و خواهد بود همچنین تراکتورسازی وزنه ارزآوری برای کشور محسوب می‌شود.

وی یادآور شد: تراکتورسازی نیاز داخلی به این محصول استراتژیک را نیز تامین می‌کند.

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی هم در این مصاحبه گفت: از محل صادرات گروه تراکتورسازی سال گدشته ۶۰ میلیون دلار ارز وارد کشور شده است.

مصطفی وحیدزاده تصریح کرد: وزارت صمت و زیر مجموعه‌های آن در مباحث ارزی بیشتری همراهی را با تراکتورسازی دارد، اما متاسفانه نامه‌های ما در بروکراسی‌هایی بنام بانک مرکزی مسقوط می‌ماند و نمی‌تواند از ارزی که خود برای شور وارد کرده بهره‌مند شود.

دیگر خبرها

  • تاکید وزیر صمت بر کیفیت تراکتور ایرانی
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • اقدامات فرهنگی باید باعث امیدآفرینی در جامعه شود
  • تحصن و اعتراض کارکنان شرکت پخش فراورده های نفتی تهران
  • سد ورود بخش خصوصی به صنعت نفت و گاز شکسته شد
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰درصد مودم‌های پروژه فیبرنوری
  • احداث پروژه چند منظوره «اومااویا» در سریلانکا
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • دو محصول ایرانی به جمع فینالیست‌های جشنواره صنعت بازی منا پیوست