Web Analytics Made Easy - Statcounter

ستار محمودی در حاشیه اختتامیه نمایشگاه توانمندی‌های آب و فاضلاب در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس که پرسید آیا خشکسالی‌ باعث قطعی آب و قطعی برق خواهد شد، گفت: میزان بارش‌ها نسبت به سال گذشته 37 درصد کاهش داشته است، بنابراین به لحاظ طبیعی، اگر 15 درصد میزان مصرف با تمهیدات ساده کاهش یابد، عدد بزرگی در مدیریت مصرف آب به وجود خواهد آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: هم در بخش آب و هم در بخش برق، برنامه‌های خاصی از سوی وزارت نیرو برای گذر از پیک مصرف اندیشیده شده است، بنابراین برای بسیاری از نقاط کشور استفاده از آبهای زیرزمینی و حفر چاه و مدیریت مصرف برنامه‌ریزی شده است، پس در هر استانی که مشکل کمبود آب و برق داشته باشیم، جدول‌هایی تنظیم شده تا به طور مشخص به ما نشان دهد که امکان برداشت و میزان مصرف آب و حتی میزان کمبود را نشان دهد. 

محمودی تأکید کرد: با کاهش بارش‌ها در زنجیره رود کارون که حاکی از کاهش 37 درصدی است، کاهش 37 درصدی در این زنجیره باعث شده تا تولید برق‌آبی‌ها نیز کاهش یابد، پس کاهش 37 درصدی بارش‌ها در تولید برق نیز اثرگذار خواهد بود. 

قائم مقام وزیر نیرو اضافه کرد:‌ در بخش مدیریت مصرف، به سازمان‌ها و شرکت‌های انتقال و توزیع برق برای گردش و تأمین بهتر برق در کشور بحث اصلاح و بازسازی در پست‌های توزیع برق مورد تأکید قرار گرفته است. 

وی تصریح کرد: امسال محدودیت‌های زیادی در تأمین آب و برق داریم، اما برنامه‌های مناسبی نیز اندیشیده شده است و باید مشترکان در تمام بخش‌ها همراهی لازم را انجام دهند. 

محمودی خاطرنشان کرد: با توجه به دستورالعمل‌های تدوین شده، مردم باید به وزارت نیرو اعتماد کنند که اگر این اعتماد صورت گیرد قادر خواهیم بود سال جاری را به خوبی پشت سر بگذاریم. 

محمودی در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس که پرسید برخی شهرهای بزرگ مثل اصفهان و شیراز دارای تنش آبی هستند، آیا احتمال جیره‌بندی برای این شهرها وجود دارد، گفت:‌ 107 شهر دچار تنش آبی هستند و 30 شهر نیز در نقطه سر به سر تنش آبی قرار دارند، بنابراین برای تمام این شهرها میزان تأمین آب و مصرف برای تک‌تک شهرها اندیشیده شده است، بنابراین تلاش ما این است که به هیچ وجه به سمت جیره‌بندی آب نرویم. 

وی در پاسخ به این سؤال که آیا خروج آمریکا از برجام می‌تواند در روابط وزارت نیرو تأثیرگذار باشد، گفت: ایران در دو صنعت آب و برق خودکفاست، بنابراین قطعا تحریم‌های جدید تأثیری در روند کار وزارت نیرو نخواهد داشت، بنابراین قصد داریم تا روابط خود را همانند گذشته با کشورهای دنیا در سطح وسیع‌تری ادامه دهیم. 

وی خاطرنشان کرد: تبادل اطلاعات و علم و دانش یکی از مسائلی است که وزارت نیرو از سال‌های قبل با کشورهای دنیا داشته و لذا در راستای تبادل تکنولوژی قطعاً با کشورهای دیگر همکاری خواهیم داشت. 

به گفته وی، با توجه به اینکه در صنعت آب و برق توانمندی‌های زیادی در ایران وجود دارد، تحریم‌های جدید نگرانی را برای ما ایجاد نکرده است. 

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۴۹۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو با بیان اینکه آب‌های بسته‌بندی مزایایی مانند عدم وجود آلودگی‌های میکروبی و انگلی دارد، گفت: توصیه به مصرف آب چاه به جای آبهای بسته‌بندی شده غیرمسئولانه و غیرکارشناسی است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی انصاری؛ مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو با بیان اینکه آب‌های بسته‌بندی دارای مزایای متعددی هستند، از عدم وجود آلودگی‌های میکروبی و انگلی بیماری‌زا، وجود محدوده‌های مجاز املاح و فلزات سنگین و آفت‌کش‌ها به عنوان بخشی از این مزایا یاد کرد و گفت: دلیل کنترل کیفیت این محصولات در محل تولید از منبع اصلی آب گرفته تا پایان فرایند است در حالی که برای آب چاه کنترلی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه اظهارنظر در مورد اینکه مصرف آب چاه فقط منجر به بروز سنگ کلیه می‌شود، غیرمسئولانه و غیرکارشناسی است، افزود: آب چاه‌ها ممکن است آلودگی‌های زیادی داشته باشند که ممکن است به دلیل نزدیکی به مناطق مسکونی، کشاورزی، مراکز صنعتی و منابع دیگر آب‌های زیرزمینی متصل آلودگی به ترکیبات آلی، نیترات و سولفات داشته باشد.

وی ادامه داد: در تولید و عرضه آب‌های بسته‌بندی، فرآیندهای صنعتی رعایت شده و مجوزهای لازم پس از بررسی‌ها و آزمایشات متعدد اخذ می‌شود. هر محصول یک شرایط نگهداری دارد که توسط تولید کننده در بسته‌بندی محصول، اعلام می‌شود که مصرف کننده، فروشنده و توزیع کننده ملزم به رعایت الزامات انبارداری، حمل و نقل و نگهداری هستند.

غذای آلوده عامل 200 بیماری/ جزئیات بازرسی‌های بهداشتی از اصناف در تعطیلات نوروز

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو تاکید کرد: اگر شرایط نگهداری هر محصولی رعایت نشود، طبیعی است که شاید خطراتی برای مصرف کننده به همراه داشته باشد و این هم محدود به یک فرآورده مانند آب بسته‌بندی شده نیست. ظروف بسته‌بندی "پت" در ایران و دنیا، مختص آب‌های آشامیدنی نیست بلکه در نوشابه ها، روغن های خوراکی، برخی لبنیات و شیشه‌های شیرخوری کودکان نیز از مواد پت استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه روغن‌های زیروترانس مورد تایید سازمان غذا و دارو هستند، تاکید کرد: برای هر شاخص روش اندازه گیری وجود دارد که از دقیق‌ترین و حساس ترین روشها استفاده می‌شود و عبارت زیرو معنی عام داشته در حالی که به صورت فنی عبارت غیر قابل ردیابی(not detectable) اعلام می‌شود. باید اذعان نمود نمی توانیم و نباید علایق و سلایق شخصی خودمان را در رسانه‌ها عمومیت دهیم.

وی در خصوص کیفیت برنج‌های غیرایرانی موجود در بازار گفت: تمامی برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و حتی در مبدا تولید نمونه برداری شده و آنالیزهای لازم بر روی آنها انجام می‌شود و تنها محصولاتی قابلیت عرضه به بازار مصرف را دارند که با ضوابط و مقررات ملی کشور مطابقت داشته باشند. لازم به ذکر است که تمام کالاهای سلامت از جمله آب‌های بسته‌بندی مورد نظارت و پایش مستمر سازمان غذا و دارو بوده و با هر گونه عدم انطباق با ضوابط موجود به صورت قانونی برخورد می‌شود. نظرات ارائه شده از سوی افراد غیرمسئول در حوزه سلامت غذایی، جنبه شخصی دارد و موضع ارگان‌های رسمی نیست. اطلاعات ارائه شده بر اساس اطلاعات بسیار محدود و ناقص یک آزمایشگاه بخش خصوصی، فاقد عمومیت بخشی به کل جامعه است.

لازم به ذکر است که اخیراً مدیر یک آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی در یک برنامه تلویزیونی نسبت به مصرف آبهای آشامیدنی هشدار داده و گفته بود: بطری‌های پلیمری آب معدنی شرایط خاصی برای نگهداری دارند و مغازه داران آن را در نور آفتاب یا داخل فریزر قرار می‌دهند که این موضوع مواد موجود در بطری‌ها را در آب آزاد می‌کند و اگر مردم آب چاه بخورند نهایتاً سنگ کلیه می‌گیرند اما خیلی بهتر است!

وی همچنین ادعای تولید روغن‌های زیروترانس را نادرست خوانده و توصیه کرده بود که برنج‌های غیرایرانی نیز مورد استفاده کمتری قرار بگیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جهان در سراشیبی سقوط نرخ تولد
  • توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است
  • تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود
  • آب معدنی استفاده کنیم یا نه؟
  • مصحف شریف « قرآن مبارک » چه ویژگی‌هایی دارد؟
  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • ارتش اوکراین مجبور به جیره‌بندی مهمات شد
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است
  • استرس زیاد و کمبود خواب، وزن را افزایش می‌دهد