Web Analytics Made Easy - Statcounter

روز گذشته آمریکا به طور رسمی از توافق هسته‌ای ۱+۵ با ایران خارج شد. امروز آخرین روز نمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت و گاز در تهران برگزار شد و شرکت‌های خارجی حاضر در این نمایشگاه تقریباً در یک دوراهی به انتخاب بین ایران و یا خروج از کشور قرار داشتند. 

* یک شرکت اتریشی: با یورو هم نمی‌توانیم با ایران کار کنیم

نماینده یک شرکت اتریشی فعال در تولید تجهیزات درایینگ، تجهیزات پلمیری و فرتیلایزر در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: اگر فشارها افزایش بیابد، مجبور به ترک ایران خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی تأکید کرد: با توجه به اینکه ما فعالیت بسیار گسترده‌ای در آمریکا داریم، در صورتی که آمریکا به اعمال تحریم‌های ثانویه روی بیاورد، مجبور به ترک ایران خواهیم بود. 

این مقام شرکت اتریشی که خواست نامش فاش نشود، ادامه داد: تا پیش از این نیز ما در زمینه فاینانس و نقل و انتقال پول حتی به یورو مشکل داشتیم و بانک‌های بزرگ اروپایی با ما همکاری نمی‌کردند و ال‌سی‌های ایران را قبول نمی‌کردند. 

وی گفت: ما در ادامه تعامل با ایران باید حتی پیش از این به دنبال بانک‌های کوچک اروپایی می‌رفتیم تا بتوانیم از ال‌سی‌های ایران استفاده کنیم. 

این کارشناس اروپایی گفت: ما حتی در استفاده از یورو نیز مشکل داشتیم.

* منافع اقتصادی در ایران و آمریکا را ارزیابی می‌کنیم

نماینده شرکت اتریشی تأکید کرد: استفاده از تولیدات ما در صنعت نفت بسیار گسترده است و حجم مبادلات در این زمینه  با ایران می‌تواند تا  حدود زیادی افزایش یابد.

وی تأکید کرد: ما باید منافع خود را در ادامه فعالیت با ایران و یا خروج از ایران بالانس و سبک سنگین کنیم و در صورتی که منافع ادامه حضور در ایران کمتر از زیان آن باشد، مجبور به ترک ایران خواهیم بود. 

این کارشناس اتریشی گفت: هم‌اکنون ترامپ در حال عمل به وعده‌های خود است و همانطور که تا پیش از پیروزی در انتخابات گفته بود که از برجام خارج خواهد شد، حضور آمریکا در این قرارداد را لغو کرد. 

نماینده شرکت اتریشی گفت: من ترامپ را فردی منطقی نمی‌دانم و به نظر من ترامپ نمی‌داند که چه کار می‌کند؛ او تمام تمرکز خود را بر انجام وعده‌های انتخاباتی خود متمرکز کرده است.

* شرکت کره‌ای: حتی با وون هم نمی‌توانیم معامله کنیم

نماینده یک شرکت کره‌ای فعال در تولید انواع تجهیزات نفت و گاز نظیر والو و اینترنال‌ها گفت: مشکلی در تأمین تجهیزات مورد نیاز نداریم و ما نیازهای ایران را برآورده می‌کنیم اما مشکل اصلی در این زمینه، نحوه فاینانس است چرا که در حال حاضر هیچ راهی برای انتقال پول در خرید تجهیزات صنعت نفت به کره وجود ندارد.

* کاهش شدید پروژه‌های نفت میزان مبادلات را ناچیز کرده است

وی گفت:‌ هم‌اکنون حتی مسیر برای خرید وون کره جنوبی برای خرید تجهیزات نفتی بسته شده است، این شرکت هم که خواست نامش فاش نشود ادامه داد تا پیش از این حجم مبادلات ما با ایران حدود ۲۰۰ میلیون دلار در سال بود اما به دلیل کاهش شدید پروژه‌های نفتی این رقم هم‌اکنون به ۱۰ تا ۱۵ میلیون دلار رسیده است و در شرایط کنونی مانع اصلی ادامه همکاری ما با ایران، نحوه پرداخت هزینه قراردادهاست که شرایط را دشوار کرده است.

* هنوز نمی‌توانیم درباره همکاری با ایران اظهار نظر کنیم

نماینده شرکت OMV اطریش نیز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: در حال حاضر نمی‌توانیم درباره ادامه فعالیت خود در ایران اظهارنظر کنیم. 

یکی از کارشناسان شرکت OMV اطریش نیز خواست نامش فاش نشود، در مصاحبه با فارس گفت: در حال حاضر در حال ارزیابی شرایط هستیم و طی هفته‌های آینده در زمینه فعالیت در ایران تصمیم‌گیری خواهیم کرد. 

وی گفت: ما هم‌اکنون در حال مذاکره با مقامات ایرانی برای کار در این کشور هستیم اما نمی‌توانیم فعلا در این زمینه اظهارنظر کنیم.

* توتال واگذار پروژه فاز ۱۱ به CNPC را تکذیب کرد

یکی از نمایندگان شرکت توتال نیز در پاسخ به این سؤال که آیا قرار است فاز ۱۱ پارس جنوبی توسط این شرکت به شرکت CNPC چین واگذاری شود، تلویحا این خبر را تکذیب کرد. 

انتهای پیام/

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۴۹۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان

کارشناسان مسائل اقتصادی با اشاره به اهمیت و جایگاه چابهار معتقدند که این بندر یکی از گزینه‌های خیلی خوب برای ترانزیت و مبادلات تجاری افغانستان است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، در پی سفر هفته گذشته «نورالدین عزیزی» وزیر صنعت و تجارت حکومت طالبان به استان سیستان و بلوچستان ایران با هدف تسهیل تجارت و ترانزیت ایران و افغانستان؛ «سیدمحمد حسین کاظمی» استاد دانشگاه و کارشناس اقتصادی با اشاره بر اهمیت و جایگاه چابهار، این بندر را یکی از گزینه‌های خیلی خوب برای ترانزیت و مبادلات تجاری افغانستان عنوان کرد.

وی به آوا گفته است که ایران و افغانستان برای گسترش روابط اقتصادی دو طرف باید برنامه‌های شفاف و تسهیل کننده را در دستور کار داشته باشند.

این کارشناس اقتصادی مصرفی بودن اقتصاد افغانستان، نزدیکی مرزهای دو کشور همسایه و حضور حدود پنج میلیون مهاجر افغانستانی در ایران را از دلایل مهم منافع گسترش روابط میان این دو کشور عنوان کرد.

به گفته این استاد دانشگاه، استفاده از بندر چابهار، بازرگانان افغانستان را از اتکا به بنادر پاکستان که هر از چند گاهی برای آنها با مشکل مواجه می‌شود تا حدود بسیاری بی‌نیاز می‌کند و تجار‌ افغان می‌توانند محصولات خود را از طریق بندر چابهار به کشورهای هند، چین و ترکیه صادر کنند.

‌صادرات یک میلیون تن کالای معدنی از بندر چابهاربندر چابهار دروازه تجارت افغانستان با منطقه و جهانبندر چابهار؛ دروازه تجارت هند و افغانستان

وی اظهار داشت: طالبان با فراهم‌ساختن بستر امنیت می‌تواند از طریق زیرساخت‌های اقتصادی از جمله ایجاد راه‌های مواصلاتی و آگاه‌سازی سرمایه گذاران خارجی، جلب سرمایه‌گذاری کند.

کاظمی با اشاره بر این که ایران و افغانستان می‌توانند در زمینه واردات و صادرات تسهیلات گمرکی و یا کاهش تعرفه‌های گمرکی را در نظر بگیرند، افزود: جمهوری اسلامی ایران با کاهش تعرفه گمرکی برای محصولات زراعتی افغانستان می‌تواند تردد در مسیر چابهار توسط تجار افغانستان را افزایش بدهد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • مبادلات تجاری ایران و‌ سریلانکا دوباره برقرار شد
  • جزییات صادرات و واردات دارو اعلام شد/ واردات ۱۳ درصد کاهش یافت
  • واگذاری کاروانسرای شاه عباسی و قلعه صمصامبه بخش خصوصی
  • واگذاری زمین و اجرای پروژه‌های مسکن در استان بوشهر سرعت می‌گیرد
  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • مخبر: ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی خود استفاده کنند
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • واگذاری ۶۰ واحد نهضت ملی مسکن شاهدیه یزد
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند