Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-27@11:42:40 GMT

عضوی از بدن که خانه تمام بیماری‌هاست

تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۴۹۷۷۳

محمود خدادوست معاون طب سنتی وزارت بهداشت اظهار داشت: دستگاه گوارش نقش مهمی را در ایجاد و درمان بیماری ها بر عهده دارد که دفع مواد زائد به بهبود بسیاری از بیماری‌ها کمک می‌کند.

به گفته وی مصرف غذا باید زمانی صورت گیرد که اشتیاق واقعی وجود داشته باشد و غذای قبلی نیز هضم شده باشد و فرد احساس سنگینی نداشته باشد و اگر قبل از اینکه غذای قبلی هضم شود غذا مصرف کنند به مرور در معده و کبد بیماری بروز پیدا می‌کند و البته تاخیر انداختن در وقت غذا موجب اختلال هاضمه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون طب سنتی وزارت بهداشت بیان داشت: افراد باید با اشتهای واقعی غذا را مصرف کنند و باید به ازاء هر وعده غذایی مصرفی اجابت مزاج داشته باشد ولی امروزه به دلیل تغییر سبک زندگی بسیاری از افراد دچار مشکلات گوارشی مانند یبوست هستند

خدادوست با بیان اینکه معده، خانه همه بیماری‌ها و پرهیز رأس درمان بیماری‌هاست، اضافه کرد: پیشگیری از بیماری در طب سنتی از اهمیت زیادی برخوردار است و باید تا جایی امکان دارد بیماران را با غذا درمان کرد

وی با بیان اینکه فصل‌های مختلف دارای مزاج خاصی هستند و باید رژیم غذایی کلی فرد متناسب با خصوصیات فصل باشد که در صورت تغییرات تعادل مزاجی افراد بر هم نخورد، خاطرنشان کرد: در فصول سرد سال از غذاهای گرمی بخش استفاده کنند ولی باید دانست که مقدار مصرف این نوع غذاها در هر فرد متناسب با مزاج باشد.

اگر غذا با میل و اشتها مصرف شود و فرد از مصرف آن لذت ببرد معده هم بهتر آن را در خود جای میدهد و هضم می کند و برعکس اگر شخص از روی بی میلی و بدون لذت غذا را مصرف کند طبعا هضم آن نیز به خوبی انجام نمی شود.

مصرف غذای بسیار داغ (دمای بالا) معده را سست کرده و موجب تباهی و خرابی هضم می شود، سر را سنگین می‌کند و احساس خواب آلودگی را افزایش می‌دهد؛ همچنین غذای بسیار سرد(دمای پایین) نیز حرارت معده را فرو می‌نشاند و هاضمه را مختل می‌کند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: طب سنتی درمان بیماری طب وزارت بهداشت سبک زندگی مشکلات درمان رژیم غذایی خواب آلودگی طب سنتی بیماری گوارشی معده سالم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۴۹۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود

زهرا سید معملی گفت: سلامت دهان ودندان به نوعی سرمنشاء سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی افزود: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه ها و رده های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان  مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که عواملی که می توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مساله تنها وظیفه بهداشت‌کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مساله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت‌کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام این که 17 تا 19 اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می شود، گفت: در این سه روز برنامه های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی در پایان دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • سلامت دهان و دندان موجب سلامتی قسمت‌های مختلف بدن می‌شود
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • چرا دانشمندان خوردن روزی دو تخم‌مرغ را توصیه می‌کنند؟
  • مراقب باشید/ این داروها و خوراکی‌ها پلاکت خون را کاهش می‌دهند
  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • روزی چند عدد تخم مرغ بخوریم خوب است؟
  • ۳ فایده بی‌نظیر تخم‌مرغ/ روزی چند عدد تخم مرغ بخوریم خوب است؟