Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه زنان خبرگزاری برنا،  پس از خروج آمریکا از برجام و به دنبال آن بازگشت تحریم های جدید، قطعا شرایط اشتغال به مراتب سخت تر از قبل خواهد شد. این شرایط، خصوصا برای کارآفرینان جوان و زنان فعال اقتصادی  باید با مراقبت ها و دقت های بیشتری پیش رود . در این خصوص اینکه  فعالیت های اقتصادی در زمان های سخت و نحوه برخورد فعالان این عرصه به خصوص فعالان جوان که هنوز در اول راه تجربه کسب کردن هستند چگونه باید باشد   با فاطمه دانشور که کارآفرین و تاجر ایرانی است و  کارشناس مدیریت بیمارستانی و کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی از دانشگاه تهران  دارد  گفت و گویی داشتیم که  در ادامه می خوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فاطمه دانشور در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی برنا   گفت:« تجارت و فعالیت اقتصادی را نمی توان زنانه و مردانه کرد و سختی ها و شرایط آن برای هر دو جنس یکسان است. اما مسئله ای که مطرح است این است که زنان به دلیل کمبود اعتماد به نفس و ترس هایی که در وجود خود دارند از یک طرف، و نگرانی هایی که بابت تاثیر اشتغال بر شرایط خانوادگی خود دارند از طرف دیگر، با دشواری و دغدغه های فکری و ذهنی بیشتری نسبت به مردان روبرو هستند.» 

این تاجر زن ایرانی  با گفتن از اینکه طبیعتا وقتی روزنه های تنفسی بنگاه های تجاری کم می شود برخی نگران تعدیل نیرو و از دست دادن شغل خود می شوند  گفت :برخی کارآفرینان هم نگرانی از دست دادن بازار فروش خود هستنداین بزرگترین نگرانی در حال حاضر کارآفرینان خصوصا کارآفرینان زن است.چرا که شرایط فرهنگی غالب بر جامعه ما و فرهنگ مردسالارانه ای که همچنان بر جامعه ما حاکم است، طبیعی است که زنان در این شرایط آسیب پذیر تر باشند و با خطرات بیشتری مواجه شوند.

او در ادامه به زنان کارآفرین و جوانانی که تازه وارد فعالیت های اقتصادی شده اند چنین توصیه کرد:«در چنین شرایطی  تا حد ممکن از سرمایه گذاری های ریسک پذیر و غیرقابل پیش بینی و هیجانی خودداری کنند. بیشترین سعی و اهتمام کارآفرینان باید حفظ وضع موجود و نگه داشتن همین تجارت هر چند با سود کم باشد. پرداختن به کارهایی که جنبه لوکس دارد مانند برگزاری همایش ها ، نشست ها و برخی تبلیغات خود را کاهش دهند. اکیدا از معامله با چک و سفته خود داری کنند. در چنین شرایط موقتا باید منتظر ماند تا آرامش به بازار کسب و کار بازگردد تا بتوان درباره وضعیت اشتغال اظهارنظر کرد.»  

 

دانشور خاطر نشان کرد:« پیش بینی ها در چنین وضعی قطعا نمی توانند چشم انداز خیلی دوری را نشان دهند چرا که نوسانات به قدری شدید و لحظه ای است که در چشم بر هم زدنی همه چیز تغییر می کند. در این شرایط قطعا وضعیت زنان شکننده تر خواهد بود.» 

 

دانشور در ادامه گفت:« طبیعتا وقتی روزنه های تنفسی بنگاه های تجاری کم و کم تر شود، برخی نگران تعدیل نیرو و از دست دادن شغل خود می شوند برخی کارآفرینان هم نگرانی از دست دادن بازار فروش خود را دارند. این بزرگترین نگرانی در حال حاضر کارآفرینان خصوصا کارآفرینان زن است.چرا که شرایط فرهنگی غالب بر جامعه ما و فرهنگ مردسالارانه ای که همچنان بر جامعه ما حاکم است، طبیعی است که زنان در این شرایط آسیب پذیر تر باشند و با خطرات بیشتری مواجه شوند.»

 

خبرنگار: پانیذ میلانی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اقتصاد تجارت جامعه زنان سرمایه گذاری کسب و کار برنا جوانان خبرگزاری برنا فاطمه دانشور کارآفرینان دانشور گروه اجتماعی کارآفرینان جوان چک و سفته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۴۹۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند

ولی الله جعفری، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان در رابطه با شرکت‌هایی که سود سهام عدالت خود را واریز نکردند گفت: مهلت قانونی این شرکت‌ها تمام شده و هشت ماه قانونی پایان سال ۱۴۰۲ بوده است منتهی این که تاکنون این شرکت‌ها سود سهام عدالت را واریز کردند یا نه؟ بر اساس آخرین اطلاعات خیر.

او افزود: شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را همچنان واریز نکردند مطالباتی از کارفرما‌های خود دارند تا آنجایی که ما در جریان هستیم این مطالبات را نتوانستند وصول کنند لذا سود سهام عدالت را هم پرداخت نکردند اما زمان اعلام واریزی خرداد برای مرحله سوم سود سهام عدالت سرجای خود باقی است.

این مقام مسئول همچنین اظهار کرد: اگر این شرکت‌ها سود سهام عدالت را واریز نکنند سازمان بورس بر اساس ضوابط، مقررات، وظایف و اختیاراتی که دارد حتما برخورد مقتضی را انجام می‌دهد در نهایت سازمان بورس پیگیر است که مابقی سود سهام عدالت را دریافت تا برای سهامداران این سود واریز شود.

سود سهام عدالت که رئیس سازمان بورس در رابطه با واریز مرحله سوم آن به تازگی گفته بود: امیدواریم تا خرداد بتوانیم سود‌ها راجمع آوری و مابقی سود سهام عدالت را پرداخت کنیم البته باید زمان دقیق آن را شورای عالی بورس مشخص کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • مردم از انتخاب اصلح غفلت نکنند
  • اتفاقی که فقط در ایران نگرانی دارد؛ دلواپسان به دنبال وضع دوباره ممنوعیت؟
  • حمایت از کارآفرینان و بخش خصوصی برای تحقق جهش تولید
  • دولت در خصوص تسهیلات تکلیفی با کسی شوخی ندارد | بانک هایی که برنامه اصلاحی را رعایت نکنند...
  • حمایت از کارآفرینان و بخش خصوصی استان برای تحقق جهش تولید
  • رئیس‌جمهور در مراسم گرامیداشت روز دختر: منزوی کردن زنان را به هیچ وجه قبول نداریم / دختران سرمایه بزرگ کشور هستند
  • دختران سرمایه بزرگ کشور هستند/ منزوی کردن زنان را به هیچ وجه قبول نداریم
  • نگرانی ادامه‌دار دلواپسان از حضور زنان در ورزشگاه
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند