Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرمربی تیم‌های ملی پایه وزنه برداری کشورمان معتقد است؛ دغدغه خانواده و اهالی وزنه برداری ایران، پشتوانه سازی ورزشکاران جوان برای رسیدن به رده سنی بزرگسالان است. ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۹ ورزشی کشتی و وزنه برداری نظرات

حمید رشیدی، سرمربی تیم‌های ملی وزنه‌برداری نوجوانان و جوانان ایران در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، پس از کسب عنوان قهرمانی آسیا با تیم ملی جوانان و جای گرفتن در رتبه چهارمی آسیا با تیم ملی نوجوانان در اورگنج ازبکستان، با بیان این مطلب که آیا از عملکرد شاگردانش در مسابقات قهرمانی آسیا راضی بوده یا نه؟ اظهار داشت: عملکرد نفرات حاضر در رقابت‌های قهرمانی آسیا به میزبانی اورگنج رضایت بخش بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در رده سنی جوانان بچه ها خوب کار کردند و 7 ملی‌پوش ما به مدال رسیدند. ولی از عملکرد  وزنه‌برداران رده سنی نوجوانان آنچنان رضایت نداشتم و در بعضی از اوزان انتظاراتم برآورده نشد.

وی در خصوص قهرمانی تیم ملی جوانان در قاره آسیا برای سومین بار پیاپی خاطرنشان کرد: تیم ملی وزنه‌برداری جوانان با 591 امتیاز به عنوان قهرمانی دست یافت و توانست 19 مدال (7مدال طلا، 6 نشان نقره و 6 گردن آویز برنز) به دست آورد. حسین سلطانی سه مدال طلا در دسته 77 کیلوگرم، عارف خاکی یک مدال طلا، یک نشان نقره و یک گردن آویز برنز و افشین طاهری یک نشان نقره و یک گردن آویز برنز در دسته 85 کیلوگرم، رسول معتمدی دو نشان نقره و یک گردن آویز برنز در دسته 94 کیلوگرم، امیر عزیزی سه گردن آویز برنز در دسته 105 کیلوگرم، محمد حسین رئیسی دو نشان نقره و آرمان محمدزاده سه مدال طلا در دسته 105+ کیلوگرم) مدال آوران کشورمان بودند. این جایگاه و کاپ قهرمانی را با مشکلات زیادی برای کشورمان در قاره آسیا حفظ کردیم. تمامی نفرات جوانان با بهترین نمایش و جمع آوری حداکثری امتیازات تیم را به عنوان قهرمانی رساندند.

رشیدی درباره قرار گرفتن تیم ملی نوجوانان در رده چهارم آسیا نیز گفت: تیم ملی نوجوانان هم با 12 مدال ( 4 مدال طلا، 3نشان نقره و 5 گردن آویز برنز) توسط محمد توفیق پوزش یک نشان نقره در حرکت یکضرب دسته 85 کیلوگرم، امیررضا عسگری دون یک مدال طلا در یکضرب و دو نشان نقره در دوضرب و مجموع و پوریا اسکندرزاده دو گردن آویز برنز در حرکت دوضرب و مجموع دسته 94 کیلوگرم، رضا اسدی سه گردن آویز برنز و علیرضا یوسفی سه مدال طلا با جمع آوری 481 امتیاز در جایگاه چهارم ایستاد.

سرمربی تیم‌های ملی رده سنی پایه‌ای وزنه برداری ایران تصریح کرد: در رده سنی نوجوانان، هدف استعدادیابی است. انگیزه و هدف فدراسیون وزنه‌برداری از حضور وزنه برداران نوجوان در رقابت‌های بین المللی فقط تجربه اندوزی ملی پوشان در رقابت‌های پیشرو است. برهمین اساس باید در آینده نزدیک این نوجوانان با سرمایه گذاری بیشتر، برای تیم‌های ملی رده‌های سنی بالاتر مقام و مدال به دست بیاورند.

مربی خوزستانی وزنه‌برداری کشورمان تاکید کرد: نباید عملکرد نوجوانان را زیر ذره بین قرار دهیم. دغدغه فکری تمامی اهالی وزنه‌برداری، کادر فنی تیم های ملی و رئیس فدراسیون وزنه برداری است که پشتوانه سازی به صورت مستمر و مداوم ادامه پیدا کند. بدون شک برای رسیدن ورزشکاران نوجوان به سطح بالایی ورزشی مسلتزم برنامه ریزی قوی، هزینه و بودجه خاص که عمر این ورزشکاران حرفه ای پس از قهرمانی بیهوده خرج نشود.

وی با تاکید بر این موضوع که باید کاری بکنیم 8 وزنه بردار رده سنی نوجوانان در سال‌های آینده 6 وزنه بردار به تیم های ملی جوانان و بزرگسالان هدایت شوند، گفت: وزنه بردار به تنهایی در خانه نمی‌تواند به اوج آمادگی و حضور در مسابقات بین المللی برسد. باید امکانات و هزینه زیادی برای برپایی اردوها صرف شود تا یک مدال در رقابت‌های آسیایی و جهانی کسب شود.  برای ساختن یک قهرمان نیاز به حمایت همه جانبه مسئولان ورزش است.

رشیدی در خصوص رها شدن یک قهرمان پس از بازگشت از رقابت‌ها برون مرزی عنوان داشت: وقتی مسابقات رده سنی نوجوان و جوان به پایان می‌رسد و ورزشکارمان با مدال به کشور بازمی‌گردند، دیگر هیچ برنامه و اردوی برای ادامه فعالیت قهرمانی این ورزشکار وجود ندارد. یک جوان 20ساله بدون درآمد و شغل نمی‌تواند خود را در اوج نگاه دارد و باید متولیان و مسئولان ورزش کشور برای هدایت این قهرمانان برای ادامه مسیری قهرمانی برنامه مشخصی را تعیین کنند تا ورزشکار قهرمان ما برای مسابقات رده سنی بالاتر همچنان آمادگی خود را حفظ کند.

انتهای پیام/

R1435/P1435/S3,29/CT1 واژه های کاربردی مرتبط وزنه‌برداری

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزنه برداری وزنه برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۵۰۱۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخشش تکواندوکاران کرمانی در المپیاد استعداد‌های برتر منطقه ۶ کشو

نوجوانان کرمانی با کسب ۵ مدال طلا،۳ نقره،۲برنز و کسب۷۲۰ امتیاز قهرمان المپیاد استعداد‌های برتر منطقه ۶ شدند.

همچنین یزد با کسب۴۷۰ امتیاز دوم، سیستان و بلوچستان با کسب ۴۲۰ امتیاز سوم و خراسان جنوبی با کسب۳۷۰ امتیاز چهارم شد.

بدین ترتیب تیم نوجوانان کرمان به سرمربی گیری سعیده بازمانده، مربیگری حکیمه مکی آبادی و سرپرستی فرزانه خانقائی توسط نادیا ایزدآبادی، غزل نصرت آبادی، آناشهسواری، ستایش نجمی نژاد، یاسمن نژادکورکی، صاحب مدال طلا، بهنازسفلایی، ستاره رحیمی و رایا باقری صاحب مدال نقره، و آرزو سلیمانی و ستایش گیلک صاحب مدال برنز شدند.

همچنین نرگس فرخی نژاد به عنوان سرناظر مسابقات و نجمه پورمیرزایی به عنوان داور، نمایندگان فدراسیون در این دوره از مسابقات بودند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • درخشش تکواندوکاران کرمانی در المپیاد استعداد‌های برتر منطقه ۶ کشو
  • بنی‌تمیم: اکنون زمان حمایت همه‌جانبه از سه تیم لیگ برتری خوزستان است
  • همدان میزبان مسابقات وزنه‌برداری قهرمانی کشور است
  • غیبت وزنه‌برداری ایران در قهرمانی نوجوانان جهان
  • فرزانه فصیحی، اولین بانوی ایرانی در دوومیدانی لیگ الماس
  • قهرمان اسبق ایران درگذشت
  • حمایت‌ها باید همه جانبه و یکپارچه باشد
  • میرزازاده: مسئولان به آرامش کشتی در المپیک کمک کنند
  • پیام تبریک وزیر ورزش به مناسب قهرمانی ووشو
  • پیام تبریک وزیر ورزش به مناسب قهرمانی ملی‌پوشان ووشو