Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اداره‌کل شیلات استان بوشهرگفت: ۲۲ مرکز تکثیر میگوی استان بوشهر نیاز ۱.۵ میلیارد قطعه بچه میگوی اراضی پرورشی استان را تامین می‌کنند و از واردات بچه میگو جلوگیری می‌شود. ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۰ استانها بوشهر نظرات

صغری اشرف در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر از آغاز عملیات ذخیره سازی بچه میگو در اراضی پرورشی ساحلی استان بوشهر خبر داد و اظهار داشت: ذخیره سازی بچه  میگو در استخرهای پرورشی از 15 اردیبهشت ماه در اراضی تعیین شده ساحلی استان بوشهر آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه 5 هزار هکتار  از اراضی ساحلی استان بوشهر برای پرورش میگو اختصاص یافته است گفت: عملیات تکثیر بچه میگو برای  ذخیره سازی در اراضی پرورشی از اسفند ماه گذشته آغاز شده است.

معاون آبزی‌پروری اداره‌کل شیلات استان بوشهر نیاز اراضی استخرهای پرورش میگو استان بوشهر به بچه میگو را 1.5 میلیارد قطعه بچه میگو دانست و تصریح کرد: این بچه میگوها در 22 مرکز تکثیر انجام می‌شود که امسال با توجه به نام گذاری حمایت از کالای ایرانی تمام نیاز استخرهای پرورشی به بچه میگو در استان تولید می‌شود.

اشرف، سال قبل بخشی از نیاز بچه میگو استخرهای پرورشی استان بوشهر از کشورهای دیگر تامین می‌شد تاکید کرد: 22 مرکز تکثیر میگوی استان بوشهر نیاز 1.5 میلیارد قطعه بچه میگوی اراضی پرورشی استان تامین می‌کنند  و از واردات بچه میگو جلوگیری می‌شود.

وی از تولید 13 هزار 440 تن میگو از اراضی پرورشی استان بوشهر در سال قبل خبر داد و بیان کرد: پرورش دهندگان سال گذشته 13 هزار و 440 تن میگو در استخرهای پرورشی استان بوشهر  تولید کردند که 90 درصد آن به خارج از کشور صادر شد.

معاون آبزی‌پروری اداره‌کل شیلات استان بوشهر با اشاره به ذخیره‌ سازی بچه میگو در استخرهای پرورشی استان بوشهر  خاطرنشان کرد: امسال 5 هزار هکتار اراضی ساحلی استان بوشهر تحت پوشش پرورش میگو قرار می‌گیرد که تاکنون ذخیره سازی بچه میگو در 30 هکتار اراضی پرورشی شیف بوشهر انجام شده است.

اشرف با بیان اینکه پرورش میگو در 10 سایت ساحلی  استان بوشهر فعال است تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود امسال پرورش دهندگان میگو در استان بوشهر 17 هزار تن میگو در 5 هزار هکتار استخرهای پرورشی  تولید کنند.

وی با بیان اینکه ذخیره‌سازی بچه میگو در استخرهای پرورشی تا پایان تیرماه ادامه داردبه اشتغال در حوزه اراضی پرورش میگو پرداخت و بیان کرد: در هر مزرعه پرورش میگو بیش از 8 نفر به طور مستقیم مشغول به‌کار هستند و این در حالی است که اشتغال غیرمستقیم در این عرصه مانند مراکز تکثیر میگو، کارخانه تولید غذا، فرآوری، بسته‌بندی و صادرات بیش از این میزان است.

اشرف افزود: عملیات برداشت میگو در استخرهای پرورشی اواخر مهرماه آغاز می‌شود.

انتهای پیام/ ز

R41363/P41362/S6,53/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۵۲۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰۰ هکتار زمین برای شهرهای مولد کشاورزی استان بوشهر مصوب شد

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی‌زاده بعد از ظهر شنبه در نشست شهر مولد استان بوشهر با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: در راستای توسعه اقتصاد دریاپایه در استان بوشهر اقدامات خوبی صورت گرفته است.

وی توسعه تولید با مشارکت مردم را یک اولویت بسیار مهم دانست و بیان کرد: در این راستا طرح‌های اقتصادی متعددی با مشارکت مردم در استان بوشهر در حال اجرا است.

استاندار بوشهر با اشاره به اجرایی شدن نخستین شهر مولد کشاورزی استان بوشهر اظهار داشت: ایجاد زیرساخت‌های لازم در این شهر مولد در دستور قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه در استان بوشهر ۲ شهر مولد مصوب شده است، گفت: شهرک مولد اول نهایی شده و حدفاصل دلوار تنگستان و بوشهر قرار دارد.

استاندار بوشهر شهر مولد یادشده را بنام دلیران تنگستان اعلام و بیان کرد: این شهر در سواحل خلیج فارس منطقه دلوار تنگستان قرار دارد و این مجموعه در مساحت ۸۵۰ هکتار اجرایی شده است.

محمدی‌زاده با تأکید بر تسریع در اجرا این طرح و واگذاری اراضی آن به جامعه هدف گفت: اراضی شهر مولد دلیران تنگستان از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری به امور اراضی و سپس به شرکت شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر منتقل می‌شود.

وی با قدردانی از همکاری دستگاه‌های مختلف اجرایی و نظارتی در اجرایی‌شدن این طرح اضافه کرد: در مجموع در ۲ شهر مولد کشاورزی استان بوشهر ۲ هزار و ۵۰ هکتار زمین مصوب و اجرایی شده است.

استاندار بوشهر با بیان اینکه ۸۵۰ هکتار اراضی ساحلی استان مربوط به شهر مولد اول و یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار دیگر به شهر مولد دوم اختصاص دارد گفت: شهر مولد کشاورزی دلیران تنگستان با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرایی شده است.

محمدی‌زاده ادامه داد: در شهرهای مولد، زندگی و کار در کنار هم ویژه خانواده‌ها طراحی شده که نقش مهمی در ایجاد اشتغال پایدار جوانان بومی استان بوشهر دارد.

کد خبر 6090289

دیگر خبرها

  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • اسناد مالکیت ۸۷۴ هکتار زمین طرح نهضت ملی مسکن استان بوشهر صادر شد
  • آغاز پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی چهارمحال و بختیاری
  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم
  • ۲۰۰۰ هکتار زمین برای شهرهای مولد کشاورزی استان بوشهر مصوب شد
  • تصویب احداث ۲شهرمولد کشاورزی در بوشهر
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • ۷۶ درصد اراضی کشاورزی استان بوشهر سنددار شده است
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر