Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز، 

به نقل از خانه ملت، محمدعلی طهماسبی معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی، درخصوص میزان خسارت سرمازدگی به باغات و احتمال کمبود برخی محصولات در بازار، اظهار کرد: اگر بخواهیم میوه‌ها را تقسیم کنیم برخی از آنها نوبرانه هستند مانند توت و گوجه سبز و برخی دیگر گلخانه‌ای تولید می‌شوند که خارج از فصل هستند مانند توت فرنگ و برخی دیگر میوه‌ها تابستانه هستند که با توجه به تنوع اقلیمی کشور تولیدات آن نیز متنوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


400 اقلیم کوچک و بزرگ در کشور وجود دارد
 
معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه حدود 400 اقلیم کوچک و بزرگ در کشور داریم که باعث می‌شود دامنه وسیعی از تولیدات کشاورزی را داشته باشیم، گفت: میوه‌های تابستانه شامل میوه‌هایی مانند هندوانه، خربزه، ملون‌ها و گیلاس است و مرکبات، سیب و انار نیز برخی از میوه‌های پاییزه محسوب می‌شوند.
خسارات سرمازدگی بخش باغی بیش از 6 هزار میلیارد تومان است
 
وی با اشاره به اینکه حوادثی مانند سرمازدگی هر ساله وجود دارند و تولید نیز در نوسان بوده است، ادامه داد: در سال جاری در 28 استان مشکلات سرمازدگی را شاهد بوده‌ایم که این موضوع در چندین استان‌ شدت بیشتری را داشته است، در برآورد اولیه خسارت سرمازدگی در بخش باغات که وزیر جهاد کشاورزی آن را به‌منظور خروج تولیدکنندگان از این وضعیت به هیات دولت برده بیش از 6 هزار میلیارد تومان بوده است.
خسارت به بخش کشاورزی درآمد یک سال کشاورز را صفر می‌کند
 
طهماسبی با تاکید بر اینکه خسارت 6 هزار میلیارد تومانی در زیر بخش باغی برآورد اولیه بوده است، عنوان کرد: ریسک‌پذیری و آسیب‌پذیری بخش کشاورزی به دلیل گردش مالی سالی یکبار آن است، زمانی که یک کشاروز آسیب می‌بیند سرمایه و دارای یک‌ساله او صفر می‌شود به همین دلیل نیازمند کمک و توجه هستند.
بیمه کشاورزی تاکنون پوشش همگانی نداشته است
 
معاون امور باغبانی وزیر جهاد کشاورزی در پایان با تاکید بر اینکه در زمینه بیمه نیز نمایندگان مجلس تبصره‌ها را 100درصد تخصیص یافته تلقی کردند، خاطرنشان کرد: بیمه کشاورزی یک بیمه حمایتی است که باید بیش از این‌ها در صندوق آن پول باشد تا به‌موقع و به‌اندازه اقدام و روز به روز دامنه بیمه وسعت پیدا کند، بیمه کشاورزی تاکنون پوشش همگانی نداشته است.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: جهاد کشاورزی کشاورزی مشکلات جهاد کشاورزی دولت بخش کشاورزی بخش کشاورزی سرمایه کشاورزی پوشش نمایندگان مجلس پول پوشش جهاد کشاورزی پارس خسارت سرمازدگی پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۵۳۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدیو) طوفان مهیب در کهگیلویه و بویراحمد؛ خسارت به کشاورزی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد می‌گوید: طوفان شب گذشته در این استان تلفات جانی نداشته است.

به گزارش تسنیم، علیرضا نیکروز در یاسوج اظهار داشت: شب گذشته طوفان میهمان نقاط مختلف استان کهگیلویه و بویراحمد بوده، ولی تاکنون هیچ‌گونه تلفات جانی از شهرستان‌های مختلف گزارش نشده است.

وی با اشاره به اینکه طوفان خسارت زیادی به زیرساخت بخش‌های مختلف از جمله کشاورزی و راهسازی وارد کرده است، عنوان کرد: گزارش‌های اولیه حاکی از خسارات فراوان به کشاورزی و باغداری است.

نیکروز از اعزام کارشناسان به شهرستان‌های مختلف برای ارزیابی خسارات وارده در بخش‌های مختلف خبر داد و افزود: به محض نهایی شدن خسارات وارده، موضوع اطلاع‌رسانی خواهد شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد این را هم گفت که این شرایط تا روزهای آینده ادامه دارد و ضروری است عشایر و ورزشکاران از هم اکنون به فکر باشند و از رفتن به ارتفاعات و حضور در کنار مسیل‌ها خودداری کنند.

میزان بارش‌ها در مناطق مختلف

مدیرکل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به بارش‌های اخیر (از چهارشنبه تا شنبه صبح) استان کهگیلویه وبویراحمد گفت: دوگنبدان ۷۹.۱، دلی خمسیر ۷۸، باشت ۷۸، فیلگاه ۷۶، ماهورباشت ۷۵، امامزاده جعفر ۷۲، سوق ۷۰، امامزاده پهلوان ۶۹، برم سبز ۶۹ و دیشموک ۶۸ میلیمتر بوده است.

علی کریمی اظهار داشت: همچنین میزان بارش‌ها در علی کرمی دمچنار ۶۷، بوستان ۶۵.۵، دهدشت ۶۵.۴، دیل ۶۴، گنجگون ۶۳.۸، سی سخت ۶۳.۷، دشتروم ۶۳.۵، ستنگان ۶۲.۵، سرفاریاب ۶۱، سرآب ننیز ۵۸، یاسوج فرودگاه ۵۷.۸، چرام ۵۶، منصورخانی کاکان ۵۶، گنجه‌ای ۵۵.۸ و درغک ۵۵ میلیمتر بوده است.

وی ادامه داد: همچنین میزان بارش در مناطق وزگ ۵۴، کریک ۵۴، تنگ پیرزال ۵۳، تل گاه ۵۳، ممبی ۵۳، تنگ سرخ ۵۱، چیتاب ۵۰، لیکک ۴۸.۸، مارگون ۴۸، جاورده ۴۷، سرآسیاب یوسفی ۴۴، قلعه دختر ۴۴، لنده ۴۳، قلعه رئیسی ۴۰، پاتاوه ۳۸.۵، تنگ رواق ۳۶، موشمی زیلایی ۳۴ و سیرون شبلیز ۲۴ بود.

دیگر خبرها

  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • (ویدیو) طوفان مهیب در کهگیلویه و بویراحمد؛ خسارت به کشاورزی
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • طوفان مهیب در کهگیلویه و بویراحمد/ خسارت به کشاورزی + فیلم
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟
  • افتتاح ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در زرند