Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دانشمندان به تازگی نمونه اولیه گجتی منحصربه فرد مخصوص کنترل میزان نمک موجود در خوراکی‌ها را با موفقیت برروی سه داوطلب آزمایش کرده‌اند.

پژوهش‌های دانشمندان انجمن قلب آمریکا، نشان می‌دهد حدود یک سوم از بزرگسالان درآن کشور نمی‌توانند میزان مصرف روزانه سدیم (نمک) خود را تنظیم و به میزان بسیار بیشتری ازحد مجاز و استاندارد ازاین چاشنی استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نتیجه استفاده بیش از اندازه از نمک، بالا رفتن فشارخون و بروز مشکل‌هایی چون تورم پاها، اضافه وزن، نارسایی کلیوی و در دراز مدت ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، سکته قلبی و مغزی است.


این گجت که برروی زبان قرار می‌گیرد دارای حسگر‌های تشخیص نمک و به وسیله تیمی از دانشمندان دانشگاه (Georgia Institute of Technology) ساخته شده است.


این دستگاه شامل یک لایه فوق العاده نازک قابل تنفس و سایر اجزای الکترونیکی انعطاف پذیر (دارای حسگر با قابلیت شناسایی میزان سدیم خوراک) است که می‌تواند خوراکی‌ها را آنالیز کند، دستگاه با استفاده از یک ماژول بلوتوث اطلاعات دریافتی را به یک برنامه برروی گوشی هوشمند یا تبلت کاربر ارسال می‌کند.

نرم افزار همراه دستگاه افزون بر شناسایی میزان سدیم به کاربران در باره تنظیم رژیم غذایی خود نیز مشاوره می‌دهد.

داوطلبان آزمایش ازاین دستگاه به مدت یک هفته استفاده کرده‌اند و با آن خوراکی‌های مختلف ازجمله آب سبزیجات، سوپ، مرغ، چیپس و حتی سیب زمینی را مصرف کرده‌اند.


این دستگاه اکنون سایز بزرگی دارد و کارشناسان امیدوار هستند با استفاده از فناوری نانو، ابعاد آن را درآینده به اندازه سایز یک دندان معمولی برسانند.

همچنین در مراحل بعدی کارشناسان امیدوار هستند شارژ دستگاه که اکنون با استفاده از شارژر دارای سیم انجام می‌شود، درآینده با استفاده از شارژرسیم پیچ القایی و به شکل بی سیم و از راه دور انجام شود.

محققان امیدوار هستند این دستگاه بتواند کمک پزشکی مناسبی به افراد بیماری که محدودیت مصرف نمک دارند کند و مانع از پیشرفت علامت‌های بیماری درآن‌ها شود.

منبع:Newatlas

انتهای پیام/

جلوگیری از ابتلا به فشار خون بالا با استفاده از گجتی هوشمند+تصاویر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبارسلامت اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۵۷۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیوستن اداره‌های دولتی پایتخت به پویش کاهش مصرف آب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سخنگوی آبفای استان تهران گفت: امسال با توجه به شرایط کم بارشی‌ها و کمبود منابع آب‌های سطحی، دستگاه‌های اجرایی، براساس قانون مصوب، باید ۲۵ درصد مصرف را در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، کاهش دهند.

آقای بخشی افزود: با اداره‌های دولتی توافق‌هایی شده و مدیران روابط عمومی موظف شدند ضمن انتقال این پیام به دستگاه‌های اجرایی، مصرف آب را در اداره‌ها مدیریت کنند.

سخنگوی آبفای استان تهران گفت:اداره‌ها برای کاهش ۲۵ درصدی مصرف آب در مقایسه با سال گذشته که در قبوض مشخص است، باید از هدر رفت و اتلاف آب در شبکه جلوگیری و مصرف آب در حوزه‌های خدماتی و نظارتی و آبدارخانه‌ها و رستوران‌ها را کنترل کنند

آقای بخشی افزود: همچنین باید سامانه‌های تاسیساتی و سرمایشی اداره‌ها بررسی و اگر ایرادی وجود دارد ایراد برطرف شود تا با مدیریت فنی از هدر رفت و نشت آب جلوگیری شود.

سخنگوی آبفای استان تهران گفت: اگر ۱۰ درصد در مصرف آب در تهران صرفه جویی شود، حدود ۱۲۰ میلیون متر مکعب می‌شود.

دیگر خبرها

  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • (تصاویر) معجزه معماری در اسلو؛ آپارتمان‌های سازگار با محیط زیست!
  • ۱۳ همت مبلغ یک ماه میزان مصرف صنایع بزرگ از گاز کشور
  • چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟
  • اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟
  • پیوستن اداره‌های دولتی پایتخت به پویش کاهش مصرف آب
  • انتقاد از زیاده خواهی برخی طرف های مقابل در مذاکرات | جزئیات گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با بورل پیش از سفر گروسی
  • مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است
  • استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است
  • مجهز شدن ۳۰ درصد چاه‌های لرستان به دستگاه کنترل هوشمند