Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر سازمان نهاد «حامی مهربان من» گفت: هدف اصلی تشکیل این سازمان مردم نهاد تلاش در راستای ریشه کن کردن فقر و کمک به قشر نیازمند بوده و می‌توان گفت که «عدالت اجتماعی»، اصلی‌ترین کلید واژه است. به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سازمان‌های مردم نهاد جوانان به سازمان‌هایی گفته می‌شود که برای انجام فعالیت و ارائه خدمات داوطلبانه در عرصه‌های تربیتی جوانان با مشارکت جوانان فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ضرورت تشکیل سازمان‌های مردم نهاد، آشنا ساختن جوانان با کلیه ویژگی‌های لازم برای همکاری در یک اجتماع کوچک است که در زمینه‌ای خاص فعالیت می‌کنند.

تحقق این امر مشارکت جوانان در برنامه‌های کلان توسعه کشور و همچنین ایجاد روحیه مسئولیت پذیری و همگرایی با ارزش‌های حاکم بر نظام اسلامی را در یک فرآیند عملی در جوانان بوجود می‌آورد و ایشان را برای ورود به فعالیت‌های جاری کشور و تصدی مناسب آماده می‌سازد.   به این بهانه با فاطمه کریم پور، دبیر سازمان نهاد «حامی مهربان من» به گفتگو پرداختیم.

فاطمه کریم پور متولد ۱۳۷۴ دانشجوی کارشناسی دانشگاه ارومیه دبیر سازمان مردم نهاد حامی مهربان است.

دانشجو: در مورد فعالیت نهاد حامی مهربان توضیح دهید

کریم پور: اگر بخواهم بصورت تیتروار و به صورت اجمالی به عملکرد یک ساله سمن (سازمان مردم نهاد) «حامی مهربان من» اشاره‌ای داشته باشم، باید بگویم در یک سال ۱۳ فعالیت انجام داده ایم، اجرای مراسم جشن خانه سالمندان و برنامه به مناسبت روز جوان، جوانی که به خاطر مشکلات مالی زندانی شده بود با کمک خیرین آزاد شد، در ماه مبارک رمضان سبد کالا به افزاد نیاز‌مند اهدا شد، به مناسبت دهه کرامت جشنی برای افراد معلول برگزارشد، به مناسبت عید قربان از خانه سالمندان بازدید شد، به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید برای دانش آموزان بی بضاعت لوازم تحریر تهیه کردیم، جمع آوری 81 عدد بخاری برقی و مواد غذایی و برای مناطق زلزله زده غرب کشور و سال ۹۶ تصمیم گرفتیم در حرکتی مردمی به جای خرید اینکه ترقه برای چهارشنبه سوری هزینه آن را جیره غذایی برای افراد بی بضاعت تهیه شود. از دیگر اقداماتی که میتوان نام برد استفاده از استعداد‌های داوطلبین مجموعه در راستای تشکیل کلاس آموزشی برای قشر محروم‌و ضعیف جامعه مانند کلاس شنا و شطرنج و ... است.

دانشجو: نهاد حامی مهربان چند عضو دارد؟

کریم پور: اعضای سازمان نهاد حامی مهربان من متشکل از ۸ نفر دانشجویان دانشگاه‌ها استان ارومیه تشکیل شده است ودر ۲۳ فروردین ۱۳۹۶ فعالیتش را آغاز کرده و هم اکنون تحت نظارت سازمان ورزش و جوانان به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

در نهاد «حامی مهربان من» چند نفر عضو عادی مجموعه هستند و اعضای اصلی متشکل از دبیر، مسئول مالی و بازرس است دبیر که مسئولیت کل مجموعه را بر عهده دارد، مسئول مالی وظیفه حسابرسی بر امور مالی نهاد دارد و بازرس بر فعالیت‌های دبیر و مسئول مالی نظارت دارد؛ که اگر تخلفی صورت بگیر می‌تواند به سازمان ورزش و جوانان گزارش دهد و کل اساس نامه باطل می‌شود.

دانشجو: هدف از تاسیس این نهاد چی بوده؟

کریم پور: هدف اصلی تشکیل این سازمان مردم نهاد تلاش در راستای ریشه کن کردن فقر، کمک به قشر نیازمند جامعه بوده است. بطور کلی میتوان گفت که «عدالت اجتماعی» اصلی‌ترین کلید واژه و مهم‌ترین دغدغه است که بخاطر تحقق این هدف و این کلید واژه؛ خیریه حامی مهربان من تشکیل شده و در این راستا به وُسع خود تلاش می‌کند. هدف اصلی تشکیل این سازمان مردم نهاد تلاش در راستای ریشه کن کردن فقر، کمک به قشر نیازمند جامعه بوده است       تصمیم داریم این نهاد را با کمک خیرین بزرگتر کنیم، کودکان کار را تحت پوشش خود قرار دهیم و برای افراد بیکار اشتغال زایی کنیم.  
دانشجو: نهاد حامی مهربانی چه تاثیری در زندگی شخصی تان گذاشته است؟

کریم‌پور: از زمانی که این نهاد را تشکیل داده ایم، زندگی شخصی من تغییر کرده است و از این موضوع بسیار احساس خرسندی دارم. بیشترین وقتم را برای فعالیت‌های این نهاد می‌گذارم؛ گاهی اوقات از درس و دانشگاه غافل می‌شویم، اما وقتی برای کودکان بی بضاعت کل هفته وقت می‌گذاریم و لباس تهیه می‌کنیم و خنده بر لبان این کودکان می‌نشیند تمام خستگی ما از بین می‌رود. وقتی برای کودکان بی بضاعت کل هفته وقت می‌گذاریم و لباس تهیه می‌کنیم و خنده بر لبان این کودکان می‌نشیند تمام خستگی ما از بین می‌رود    
دانشجو: چه کسانی بیشتر به نهاد کمک می‌کند؟

کریم پور: در این یک سال حدود ۲۰ میلیون تومان پول جمع آوری کرده ایم و بیشتر از طرف دانشجویان بوده است کمک‌های که به نهاد حامی مهربانی شده، کمک‌های مردمی است، در مواردی هم بوده که شخصی نیازمند را به کمیته امداد معرفی و کردیم و زیر پوشش این سازمان رفته است.   دانشجو: آیا برای برگزار‌ی این مراسم‌ها از جایی کمکی گرفته اید؟

کریم پور: جشن معلولین که برگزار کردیم دانشگاه ارومیه بنر آن مراسم به عهده گرفته بود، پذیرایی آن برعهده یکی از کارخانه‌ها ارومیه بوده است. نهاد ما زیر نظر سازمان جوانان است و قرار شده در برگزاری مراسم‌ها کمک کنند.

دانشجو: دانشگاه چقدر تاثیر گذار بوده؟

کریم پور: اکثر اعضای اصلی از دانشجویان دانشگاه هستند، دانشجویانی که قبلا در تشکل‌ها فعالیت داشته اند ودر این زمینه تجربه دارند و این باعث شده که یک ساله کار‌های زیادی انجام بدهیم و اگر این دوستان کنار من نبودند نمی‌توانستیم در این زمینه رشد داشته باشیم.

دانشجو: به نظر شما تشکلیل این چنین نهادی چه تاثیر در جامعه دارد؟   کریم پور: اگر بتوانیم برای کودکان کار، کارافرینی کنیم مطمینا بیکاری کم می‌شود و فقر از بین می‌رود ریشه فقر به بیکاری ربط دارد امیدوارم توانایی این را داشته باشیم که چنین مشکلات را ریشه کن کنیم.   دانشجو: هزینه‌های نهاد از کجا تامین می‌شود؟   کریم پور: بیشترین هزینه نهاد از طریق کمک‌های مردمی و دانشجویان دانشگاه تامین می‌شود.

دانشجو: تا به حال به موارد خاصی برخورد کردید؟
کریم پور: بله. دختری بود که بر اثر حادثه‌ای دچار سوختگی شده بود و ما با معرفی به دکتر و کمک در پرداخت هزینه کمک این خانواده کردیم.

دانشجو: آیا در مورد افرادی که به شما معرفی می‌شود، تحقیق می‌کنید؟

کریم پور: بله. روش ما به این صورت است که لیست این افراد را از کمیته امداد می گیریم و وضعیت آن‌ها را بررسی می‌کنیم و با مددکار کمیته امداد صحبت می کنیم. اکثرا خودمان از وضعیت زندگی افراد نیازمند دیدن میکنیم. کمک‌های مردمی پیش ما امانت است و در قبال آن تعهد داریم.    
دانشجو: برنامه شما برای ماه مبارک رمضان چیست؟

کریم پور: نهاد ما هر سال با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان سبد کالابرای افراد نیازمند با کمک خیرین تهیه می‌کنیم و امیدوارم امسال نسبت به سال قبل به افراد نیاز بیشتری کمک کنیم. سبدکالای ما شامل مایحتاج روزانه است. پارسال حدودا به ۲۰ خانوار کمک کردیم امسال تصمیم داریم به ۶۰ خانوار سبد کالا بدیم.

دانشجو: بیشتر به چه مناطقی کمک می‌کنید؟   کریم پور: ما سعی کرده ایم افراد نیازمند ارومیه و شهرستان‌های اطراف آن را مشخص کنیم؛ البته بیشتر کمک ما به مناطق محروم استان است.

دانشجو: آیا در مناطق زلزله فعالیت داشته اید؟   کریم پور: برای کمک به مناطق زلزله زده غرب کشور در دانشگاه فیلمی اکران کردیم و از پول بلیط‌های فروخته شده به نفع هم وطنان زلزله زده دو تا ماشین که شامل لباس گرم و پتو و مواد خوراکی بود ارسال شد.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سازمان نهاد حامی مهربان من عدالت اجتماعی رشته کن کردن فقر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۵۷۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گسترش اعتراضات دانشجویی حامی فلسطین از آمریکا به فرانسه

یک نشریه آلمانی در مطلبی به نشانه‌هایی مبنی بر گسترش اعتراضات دانشجویی در حمایت از مردم غزه از دانشگاه‌های آمریکا به فرانسه اشاره کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "تاگس سایتونگ" آلمان در مطلبی از گسترش اعتراضات گسترده به جنگ غزه از دانشگاه های آمریکا به دانشگاه های فرانسه خبر داده و نوشت: ده ها نفرکه اکثراً جوانان بودند، بعدازظهر دوشنبه با پرچم فلسطین ورودی‌های دانشگاه سوربن پاریس را مسدود کردند. در سایه این اعتراضات سخنرانی ها و امتحانات باید لغو می شد.

 

.

 

لورلیا فرژو، یکی از دانشجویان شرکت کننده در این اعتراضات در فرانسه در این باره گفت: ما به خواست دانشجویان دانشگاه هاروارد و کلمبیا اینجا هستیم. "پس از اعتراضات دانشگاه Sciences-Po، ما اینجا هستیم تا این مسیر را ادامه دهیم". دو نماینده از حزب چپ فرانسه نیز در این اعتراضات حضور داشتند.

دانشجویان دانشگاه ساینس پو فرانسه (Sciences Po) اخیرا با برپایی تجمعی، حمایت خود را از مردم فلسطین اعلام کردند. شرکت کنندگان در این تجمع، یکی از ساختمان‌های مؤسسه دانشگاه را اشغال کرده و ورودی آن را بستند.

در ادامه این مطلب آمده است: اعتراضات علیه جنگ اسرائیل در غزه در فرانس هنوز به مقیاس دانشگاه های آمریکایی نرسیده است. اما کمپین همبستگی با فلسطین در این کشور در حال گسترش است، نه تنها به این دلیل که مقامات دولتی، نهادها و برخی از رسانه ها با تلاش برای جرم انگاری به این اعتراضات واکنش نشان می دهند. قوه قضاییه به دلیل اتهامات کیفری به زودی با این موضوع برخورد خواهد کرد. سوال این است که آیا همبستگی با جمعیت رنج کشیده غزه و اعتراض به کارزار انتقام‌جویی که به عنوان نسل‌کشی یا سیاست استعماری دولت نتانیاهو محکوم به «آپارتاید» است، باید به عنوان یهودستیزی طبقه بندی و محکوم شود.

به دلیل این اتهام، هم ماتیلد پانوت، رهبر فراکسیون پارلمانی LFI در مجلس ملی فرانسه و هم وکیل ریما حسن، نامزد LFI در انتخابات اتحادیه اروپا که در اردوگاه آوارگان فلسطینی در سوریه به دنیا آمده است - برای روز سه شنبه احضاریه پلیس دریافت کردند. هر دو همبستگی خود را با اشغال Sciences-Po اعلام کرده بودند.

ریما حسن که همبستگی با فلسطین را موضوع اصلی مبارزات انتخاباتی خود قرار داده است، با تشویق تظاهرکنندگان در خیابان سنت گیوم، فریاد زد: «شما افتخار کشور ما هستید!» او اعلام کرد که خواستار «آتش بس فوری» است. وی تاکید کرد که بمباران نوار غزه توسط ارتش اسرائیل "نه موجه و نه مشروع" و "جنایت جنگی یا جنایت علیه بشریت" است.

 

.

 

به گزارش لیبراسیون، اقدامات بیشتر طرفدار فلسطین در روزهای آینده در دانشگاه های گرنوبل، رن، لیل و لیون فرانسه برنامه ریزی شده است. بزرگترین اتحادیه دانشجویی، یونی اف، خواستار «قیام علیه سرکوب و صلح در غزه» است. الئونور اشمیت، سخنگوی این اتحادیه ، می‌گوید: «این بسیج یک رخنه ایجاد کرده است. اکنون زمان آن است که نشان دهیم جوانان در حال حرکت هستند.»

از طرفی مسئله حمایت از اسرائیل، همبستگی با فلسطین و مرزبندی آشکار از تروریسم و ​​یهودی ستیزی، امروز بیش از هر زمان دیگری چپ فرانسه را از هم جدا کرده است. برخی از سخنگویان برجسته آنها دیگر با یکدیگر صحبت نمی کنند و در این باره اختلاف نظر دارند.

خشونت پلیس فرانسه علیه دانشجویان حامی فلسطینکاهش درآمد غول انرژی فرانسه طی سه ماهه اول 2024

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گسترش اعتراضات دانشجویی حامی فلسطین از آمریکا به فرانسه
  • آلومینیومی‌ها در کنار کودکان مبتلا به سرطان
  • اقدام پسندیده شاگردان حسینی پس از پرسپولیس(عکس)
  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • لزوم پیوند کودکان با طبیعت از بدو تولد
  • در دادرسی کودکان به‌دنبال عدالت ترمیمی  هستیم
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • شهرداری ارومیه از اعتبارات ملی محروم مانده است
  • اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است
  • بازداشت ها در جنبش دانشجویی حامی فلسطین در آمریکا به روایت آمار