Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد مشکین فام در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا، درباره تاثیر خروج آمریکا از برجام و تاثیر افزایش تحریم‌های اقتصادی بر حضور هندی‌ها در پروژه توسعه فرزاد بی اظهار داشت:  بعید می‌دانم طرف هندی تحت تاثیر  اقدامات ترامپ قرار گیرد. 

وی افزود: اکنون ما هنوز نمی‌دانیم واکنش آنها چه است، اما آمادگی داریم کار را با هندی‌ها ادامه دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل شرکت نفت و گاز پارس خاطرنشان کرد: اگر هندی‌ها کار را با ما ادامه ندادند، گزینه‌های دیگری داریم و براحتی با پیمانکاران داخلی کار می‌کنیم زیرا تقویت فشار نیاز ندارد و بطور طبیعی می‌توان از این میدان به تولید رسید.

تمرکز ما روی پیمانکاران خارجی است

وی درباره سرانجام توسعه لایه نفتی پارس جنوبی نیز گفت: لایه نفتی پیچیدگی خاص خود را دارد  و تمرکز ما روی پیمانکار خارجی است.

مشکین فام یادآور شد: البته در حال حاضر نیز از لایه نفتی تولید داریم اما برای نگهداشت تولید و افزایش تولید احتمالی باید از پیمانکار خارجی استفاده کنیم. 

وی تاکید کرد: اگر نتوانیم از پیمانکار خارجی استفاده کنیم شبیه همین کاری که انجام شده ادامه می‌دهیم اما ممکن است هزینه‌ها بهینه نباشد.

به گزارش ایلنا، وزیر نفت کشورمان چندی پیش از برطرف شدن مشکلات میان هند و ایران درباره میدان گازی فرزاد بی خبر داده و  اعلام کرده بود که پیشنهاد طرف‌های هندی بزودی به ایران ارائه خواهد شد.

میدان گازی فرزاد بی در مجموعه‌ای مشهور به نام بلوک فارسی قرار دارد که حوزه‌ای سرشار از منابع گاز و میعانات گازی واقع شده در غرب میدان پارس شمالی و شمال غرب میدان‌های ‌گلشن و فردوسی در آب‌های خلیج فارس است.

امضای قرارداد اولیه اکتشاف و توسعه فرزاد بی با کنسرسیومی متشکل از سه شرکت دولتی هند به حدود سال ۲۰۰۰ میلادی بازمی‌گردد، اما این قرارداد تنها در بخش اکتشاف اجرایی شد و در بخش توسعه هیچ اقدامی برای برداشت منابع گازی این میدان نشد.

حجم گاز درجای میدان گازی فرزاد B ، بیش از ۲۱ تریلیون فوت‌ مکعب برآورد شده که ۱۲.۵ تریلیون آن قابل استحصال است و طبق برنامه قرار است با توسعه میدان در فاز نخست از این میدان روزانه ۱.۱ میلیارد فوت مکعب گاز تولید شود. گاز فرزاد B غنی نیست و حاوی کاندنسیت است.

 این گزارش حاکی است، مرسک نیز که تاکنون جدی ترین گزینه برای توسعه لایه نفتی پارس جنوبی بوده و مطالعات جامعی هم روی این مخزن در قسمت ایرانی داشته است، به دلیل واگذاری بخش نفت و گاز خود به توتال فرانسه از لیست شرکت‌های متقاضی برای توسعه حذف شده است. 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: پارس جنوبی گاز مدیر عامل شرکت نفت و گاز هندوستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۵۸۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر خارجه بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید

صفری در دومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در سال جاری توسعه صادرات را از راهبرد‌های مهم درجهت رونق و جهش تولید دانست و در ادامه اجرایی سازی برخی از اقدامات و طرح‌ها را تبیین کرد.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، دومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در سال جاری به میزبانی وزارت امور خارجه و ریاست مهدی صفری، معاون اقتصادی وزیر امور خارجه با دستور کار "راهکار‌های عملیاتی تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) با بهره گیری از ظرفیت‌های روابط اقتصادی خارجی " و با حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های ذی ربط برگزار شد.

معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه در ابتدای این نشست با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۳ به نام "جهش تولید با مشارکت مردم" از سوی مقام معظم رهبری، رشد تولید را از مهم‌ترین اولویت‌های رهبر معظم انقلاب در نام‌گذاری سال‌های اخیر دانست.

صفری توسعه صادرات را از راهبرد‌های مهم درجهت رونق و جهش تولید دانست و در ادامه اجرایی سازی برخی از اقدامات، طرح‌ها و برنامه‌های ضروری از سوی نهاد‌های مختلف ذیربط در جهت دستیابی به این مهم را تبیین کرد.

در ادامه نمایندگان اتاق بازرگانی ایران، صندوق توسعه ملی، سازمان توسعه تجارت، سازمان شیلات، انجمن صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی و مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری برخی از برنامه‌ها و اهداف تعیین شده نهاد‌های متبوع خود در حوزه بهره گیری از ظرفیت‌های روابط اقتصادی خارجی درجهت تحقق شعار سال را ارائه کردند.

در این نشست بر رفع موانع تجاری، متنوع سازی شرکای تجاری، تقویت صادرات محصولات دانش بنیان، استفاده از ظرفیت موافقت‌نامه‌ها و پیمان‌های بین المللی، توسعه صدور خدمات فنی و مهندسی، تسهیل قوانین، استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان، بهره‌گیری از ظرفیت نمایشگاه‌های بین‌المللی و ... به عنوان برخی از برنامه‌ها در راستای تحقق شعار سال تاکید شد.

در پایان مهدی صفری بر لزوم اهتمام وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های اجرایی درجهت اجرایی سازی برنامه‌های آن دستگاه‌ها در حوزه روابط اقتصادی خارجی بمنظور تحقق شعار سال تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • بانکداران خارجی در راه عربستان | کاکائو چه چالشی برای دنیا ایجاد کرد؟
  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد
  • ۷۰۰ غول دانش بنیان در قلب ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • قهر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی سبزوار به ضرر بردسکن است
  • امضای قرارداد فشار افزایی با ابهامات باقی مانده
  • بزرگترین میدان گازی اروپا تعطیل شد
  • کارگران اخراجی کاغذپارس به کار برگشتند/ برچیدن بساط قرارداد‌های یک ماهه کارگری
  • تاکید معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر خارجه بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید
  • تاکید صفری بر توسعه صادرات در جهت جهش تولید