Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباسعلی عودی در گفت و گو با خبرنگار ایلنا درخصوص تاثیر لغو برجام از سوی آمریکا در افزایش قیمت‌ها ، اظهار داشت: هیچ واحد صنفی حق افزایش قیمت‌ها را ندارد و  هرگونه افزایش قیمت باید در چهارچوب قانون و از طریق کمیته‌های مربوطه و توسط دستگاه های متولی باشد که این افزایش قیمت هم فقط  شامل موارد خاص می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 عودی ضمن اشاره به اینکه، متولی نظارت بر بازار و قیمت ها سازمان صنعت معدن و تجارت ، اتاق اصناف و خود اتحادیه ها هستند و وظیفه تعزیرات حکومتی رسیدگی به تخلفات و شکایات واصله است، افزود:  در راستای دفاع از حقوق شهروندان با انجام گشت‌های مشترک و شعب سیار ،گزارش‌ها و شکایات مردمی با حضور در سطح بازار  بررسی می شود و در حوزه صلاحیتی به هیچ فردی اجازه اختلال در اقتصاد کشور را نخواهیم داد.

معاون تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان در پاسخ به گلایه‌های مردمی از افزایش 40 درصدی برخی کالاها پس از لغو برجام ، خاطر نشان کرد:‌ چنانچه شهروندان مواردی از گران‌فروشی و سایر تخلفات صنفی مشاهده  کردند مراتب را  از طریق سامانه تلفنی 135 اعلام کنند تا در اسرع وقت به شکایت آنان رسیدگی شود.

عودی با بیان اینکه این سامانه به صورت شبانه روزی فعال است، افزود: گران‌فروشی و گرانی بایکدیگر تفاوت دارند و  گرانی قیمت کالا لزوما به معنای گرانفروشی نیست زیرا مسائلی ممکن است موجب افزایش قیمت ها شود.

معاون تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان افزود: در راستای جلوگیری از گران‌فروشی، لازم است کمیته نظارت بر قیمت‌ها نسبت به بررسی فاکتورهای ارائه شده از سوی واحد صنفی اقدام کند و قیمت مناسب با نوع کالا تعیین شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استان سیستان و بلوچستان تعزیرات گرانی افزایش قیمت ها گرانفروشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۶۰۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ طلا و سکه باز هم گران شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، هر گرم طلای ۱۸عیار در بازار تهران با افزایش ۶ هزار تومانی، به قیمت ۳ میلیون و ۵۰۵ هزار تومان رسید. هر قطعه سکه امامی نیز با افزایش ۴۰۳ هزار تومانی به قیمت ۴۱ میلیون و ۹۹۰ هزار تومان فروخته شد.

قیمت انواع ارز، سکه و طلا را در روز سه‌شنبه، ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ مشاهده می‌کنید.

دلار (در صرافی بانکی)

۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان

یورو

۴۷ هزار و ۴۹۱ تومان

سکه تمام بهار آزادی

۳۸ میلیون و ۵۳۰ هزار تومان

سکه امامی

۴۲ میلیون و ۴ هزار تومان

نیم سکه

۲۴ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان

ربع سکه

۱۵ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان

سکه گرمی

۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان

هر گرم طلای ۱۸ عیار

۳ میلیون و ۵۰۵ هزار تومان

هر گرم طلای ٢۴ عیار

۴ میلیون و ۶۷۲ هزار تومان

هر مثقال طلا

۱۵ میلیون و ۲۰۱ هزار تومان

هر انس طلا

۲۳۱۷.۸۲ دلار

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901303

دیگر خبرها

  • سکه ۲۰۰ هزار تومان گران شد
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۳ اردیبهشت؛ سکه ۲۰۰ هزار تومان گران شد
  • محکومیت پنج میلیارد ریالی برای مرغ فروش مشهدی
  • بنزین در امارات گران می‌شود
  • کشف داروی غیرمجاز در مرغ فروشی
  • قیمت سکه ۱۱ اردیبهشت چقدر گران شد
  • پایان شگرد گران‌فروشی «عجله» برای اسنپ و تپسی
  • گران فروشی در نمایندگی فروش خودرو، گران تمام شد
  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۱ اردیبهشت؛ سکه ۸۰۰ هزار تومان گران شد
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ طلا و سکه باز هم گران شد