Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-05@17:04:28 GMT

هیات عالی رتبه اقتصادی ترکمنستان عازم ایران شد

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۶۰۶۹۷

هیات عالی رتبه اقتصادی ترکمنستان عازم ایران شد

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از تلویزیون ملی ترکمنستان ، رشید مرداف وزیر خارجه ترکمنستان ، ملاقات و مذاکرات با مقامات عالی رتبه و مسوولین وزارتخانه‌های مربوطه و نیز بررسی مسائل مبرم روز در ارتباط با همکاری و تعاملات بین «عشق آباد» و «تهران »، بررسی چگونگی اجرا و تحقق توافقات به دست آمده در جریان سفر اخیر «حسن روحانی» رئیس جمهوری اسلامی ایران به عشق‌آباد و نیز بررسی بخشهای کلیدی همکاری بین دو کشور را از مهمترین اهداف سفر دو روزه هیات سیاسی و اقتصادی دولت ترکمنستان به ایران اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش منابع خبری محلی عشق آباد ، قربانقلی بردی محمداف، رئیس جمهوری ترکمنستان در جریان عزیمت این هیات اقتصادی به ایران گفت : روابط و ظرفیت های سرشار همکاری بین ترکمنستان و جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های مختلف نه تنها منافع متقابل را تامین می کند بلکه رفاه، پیشرفت و رونق کل منطقه را نیز جوابگو است.
وی تصریح کرد: ترکمنستان و ایران همزمان با توسعه موفقیت آمیز همکاری‌های همه جانبه و دو جانبه، در قالب سازمان‌های معتبر بین‌المللی نیز تعاملات مشترک فعالی دارند.
حسن روحانی» رئیس جمهوری اسلامی ایران در راس یک هیات عالی رتبه سیاسی و اقتصادی در روزهای 7 الی 8 فروردین ماه سال جاری (97) به عشق آباد پایتخت کشور ترکمنستان سفر کرده بود.
پس از مذاکرات رسمی و دوجانبه «روحانی» و «بردی‌محمداف» در کاخ ریاست جمهوری ترکمنستان، 13 سند و یادداشت همکاری در حوزه های فرهنگی، بازرگانی، صنعتی، اطلاعات گمرکی، صدور گواهی استاندارد، کشاورزی، ورزش و جوانان، حمل و نقل هوایی و دانشگاهی در حضور روسای جمهور ایران‌ و ترکمنستان توسط مسوولان عالی رتبه دو‌کشور به امضاء رسید.
رئیسان جمهوری ایران و ترکمنستان در جریان این ملاقات در عشق‌آباد، با اشاره به توانمندی‌ها و ظرفیت‌های گسترده موجود در دو کشور بر ضرورت تلاش در راستای توسعه، تقویت و تحکیم همه‌جانبه مناسبات و همکاری‌های تهران-عشق‌آباد تاکید کرده بودند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: هیات عالی رتبه اقتصادی ترکمنستان ایران ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۶۰۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان همکاری‌ اسلامی به رسمیت شناختن کشور فلسطین را خواستار شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از روزنامه البیان امارات، سازمان همکاری اسلامی در بیانیه ای با استقبال از تصمیم جمهوری ترینیداد و توباگو در به رسمت شناختن کشور فلسطین اعلام کرد که این اقدام مهم با قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل متحد در این زمینه همخوانی دارد و به مردم فلسطین این امکان را می دهد تا بتوانند برای حقوق مشروع خود از جمله حق بازگشت، تعیین سرنوشت خویش و تشکیل کشور مستقل فلسطین بر اساس مرزهای ۴ ژوئن ۱۹۶۷ به پایتختی قدس تلاش کنند.

این سازمان که متشکل از ۵۷ کشور مسلمان است، بار دیگر از همه کشورهای جهان که هنوز کشور فلسطین را به رسمیت نشناخته‌اند خواست تا در اسرع وقت در حمایت از مردم فلسطین در به رسمیت شناختن کشور فلسطین و انجام تلاش‌های بین‌المللی با هدف پایان دادن به اشغالگری رژیم اسرائیل و تحقق صلح و ثبات در منطقه و اجرای مصوبات بین المللی مرتبط، اقدام کنند.

جمهوری ترینیداد و توباگو روز پنجشنبه در تصمیمی که در جسله شورای وزیران این کشور اتخاذ شد، کشور فلسطین را به رسمیت شناخت.

این تصمیم بر اساس توصیه وزیر امور خارجه جمهوری ترینیداد و توباگو اتخاذ شد و بر اساس شورای وزیران این کشور تصمیم گرفت که با هدف تحقق صلح پایدار از طریق تقویت اجماع رو به افزایش بین المللی در مورد مساله فلسطین، تشکیل کشور مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسد.

در بیانیه دولت ترینیداد و توباگو همچنین آمده است: به رسمیت شناختن کشور فلسطین یک امر اخلاقی و عادلانه و بیانگر خواسته‌های مشروع ملت فلسطین و حمایت از آنها است.

ترینیداد و توباگو (Trinidad and Tobago) با نام رسمی جمهوری ترینیداد و توباگو کشوری جزیره‌ای در دریای کارائیب واقع در شمال آمریکای جنوبی است. این کشور در فاصله ۱۱ کیلومتری سواحل ونزوئلا و ۱۳۰ کیلومتری سواحل گرانادا واقع شده و به خاطر ذخایر نفت و گاز خود معروف است.

پیشتر نیز جامائیکا و باربادوس در آوریل گذشته اعلام کردند که کشور فلسطین را به رسمیت می شناسند.

پیشتر «ریاض منصور» سفیر و نماینده تشکیلات خودگردان فلسطین در سازمان ملل متحد از رایزنی‌های جاری در زمینه به رسمیت شناختن کشور فلسطین از سوی چند کشور خبر داده بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد
  • سازمان همکاری‌ اسلامی به رسمیت شناختن کشور فلسطین را خواستار شد
  • دستاوردهای هیات اقتصادی هرمزگان به کشور چین
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • تثبیت جایگاه ایران در منطقه پس از «وعده صادق»
  • سفر هیأت تجاری و اقتصادی ترکمنستان به افغانستان
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • جبهه انقلاب با عبور از اختلافات جزیی، ایران قوی را بسازد
  • امیرعبداللهیان عازم گامبیا شد
  • توافق ایران و امارات برای تقویت همکاری‌های تجاری