Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@21:05:08 GMT

رئیس نوسازی مدارس کشور: نیکوکاران یاور ما هستند

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۶۱۸۱۷

رئیس نوسازی مدارس کشور: نیکوکاران یاور ما هستند

شیراز- ایرنا - رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور با تقدیر از نیکوکاران و خیرین مدرسه ساز گفت: این افراد با ساخت مدرسه و کمک های خود همواره یاور این سازمان بوده اند.

به گزارش ایرنا دکتر مهرالله رخشانی مهر عصر جمعه در جشنواره خیرین مدرسه ساز لارستان افزود:هدف کلی مشارکت 30 درصدی یک نیکوکار در امر مدرسه سازی نیست بلکه مقصود والاتر از آن، حفظ فرهنگ وقف و انفاق در جامعه به عنوان میراث گذشتگان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون عمرانی وزیر آموزش و پرورش بیان کرد : حدود 105 هزار مدرسه در کشور وجود دارد که 30 درصد آنها باید ایمن سازی شوند که از این رقم 18 درصد باید مقاوم سازی شوند که اگر این مهم محقق نشود در مدت کوتاهی به عنوان مدارس تخریبی طبقه بندی می شوند.
رخشانی مهر با توجه به استاندارهای و معیارهای مطلوب سرانه آموزشی گفت:با این که سرانه جهانی فضای آموزشی 8/4 متر مربع است اما این میانگین در کشور ما حدود پنج و دو دهم متر مربع است که حتی در برخی مناطق مانند تهران ، البرز ،سیستان وبلوچستان این رقم پایین تر است.
وی ادامه داد: در استانی مانند یزد به سبب همت خیرین این مساحت از میانگین کشوری بالاتر رفته که جای تقدیر دارد،اما همین مقدار 5/2 دهم مترمریع که بیان شد دارای 30 درصد فضای تخریبی و یا نیازمند مقاوم سازی است به عباراتی یک سوم فضاهای آموزشی موجود دارای استانداردهای لازم نیستند.
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور، نگهداری و مراقبت از فضاهای احداثی را از موارد موثر در مانایی و ماندگاری مدارس دانست و گفت:اگر در حفظ و نگهداری از مدارس تعلل کنیم ناچاریم فضاهایی را که امروز می سازیم اعم از آموزشی، اداری و یا مسکونی دوباره در آینده نزدیک بازسازی کنیم، بنابراین می طلبد که خیرین در این مقوله مهم کمک کنند، تا بتوانیم عمر مفید مدارس را افزایش دهیم و تا مرز 80 الی 90 سال برسانیم.
معاون عمرانی وزیر آموزش وپرورش با اشاره به اهمیت مکان یابی ساخت و ساز مدارس اضافه کرد: در این زمینه معتقدیم باید مدارس در مراکزی احداث شوند که حداقل تا 20 سال آینده در آن امر آموزشی برقرار باشد و خالی از سکنه نشوند چرا که ساخت مدارس در مراکز فاقد دانش آموز هدر رفت منابع است.
رخشانی مهر گفت:مکان یابی صحیح منافاتی با تحقق عدالت آموزشی که امروزه به معنای دسترسی آسان به مدرسه تعبیر می شود، ندارد بلکه در مناطق پراکنده با ساخت مدارس شبانه روزی می توان از هدررفت منابع جلوگیری کرد و با موقعیت سنجی این مشکلات را حل و فصل و مدیریت کرد تا شاهد جمعیت کمتر از 45 نفر که امروز در مدارس شاهدیم، نباشیم .
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور، شروع ترویج فرهنگ ایجاد فضای سبز را از مدرسه توصیف کرد وافزود: اگر قرار باشد این قضیه در جامعه نهادینه و فرهنگ سازی شود شروع آن از مدرسه است و شاخصه مدارس سبز استفاده از انرژی تجزیه پذیر و جداسازی زباله هاست واز این حیث خیرین باید از مسوولین ومتولیان مدرسه سازی خواستار اجرای فضای سبز در مدارسی که از منابع آنان ساخته می شود باشند.
در این سرفراز جشنواره موصلی مدیر کل نوسازی مدارس فارس نیز گفت:مردم لارستان در وفاداری به شهر ودیار خود قابل تحسین هستند که چگونه به شهرستان خود عشق می ورزند و به دنبال آبادانی خطه خیر پرور فارس هستند که این خصلت ارزشمند قابل تمجید و‌ تکریم است.
در سفر رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور به فارس آموزشگاه خیرساز حاج حسین شادرام در گراش و آموزشگاه امیرکبیر با مشارکت بنیاد نیک اندیشان هاشمی در لارستان افتتاح و کلنگ ساخت پنج باب پروژه آموزشی واداری خی ساز در این شهرستان ها برزمین زده شد.
لارستان در جنوب استان فارس است.
7375 /1876

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي آموزش مدرسه سازي نيكوكاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۶۱۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد

به گزارش خبرنگار مهر، مجید فدوی شامگاه سه شنبه در نشست خبری هفته معلم با بیان اینکه خیرین شهرستان گناباد ۲۳۰ میلیارد ریال برای احداث و بهسازی مدارس این شهرستان کمک کردند، اظهار کرد: معادل این مبلغ هم از اعتبارات اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان رضوی برای احداث و بهسازی ۱۳ مدرسه و فضای آموزشی شهرستان گناباد اختصاص یافت.

رییس آموزش و پرورش گناباد با بیان اینکه با پیگیری‌های انجام شده برای ساخت مدارسی در شهرهای گناباد، بیدخت، روشناوند و … پای کار آمده‌اند اظهار کرد: احیا و راه‌اندازی خانه معلم شهر کاخک و مرکز توانبخشی و روان شناختی آموزش و پرورش بیدخت از جمله اقدامات عمرانی انجام شده در سال ۱۴۰۲ بود.

وی احداث شش چمن مصنوعی و ساخت و تکمیل استخر شهر کاخک را از دیگر اقدامات انجام شده در این مدت بیان و تصریح کرد: احداث و بهسازی دبستان و دبیرستان شهید رفیعی بیدخت، مدرسه بهفر ریابی و تجهیز و توسعه کارگاه هنرستان دخترانه فدک نیز در سال گذشته انجام شد.

فدوی با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی شهرستان گناباد حدود دو برابر سرانه استانی است خاطرنشان کرد: در حالی که سرانه فضای آموزشی در استان خراسان رضوی ۴.۳ مترمربع است این میزان در شهرستان گناباد هشت مترمربع است.

رییس آموزش و پرورش گناباد افزود: گرچه از نظر سرانه فضای آموزشی در سطح خوبی هستیم ولی حدود ۳۰ درصد از مجموع ۲۰۰ مدرسه شهری و روستایی شهرستان گناباد فرسوده و نیازمند بازسازی است.

وی اظهار امیدواری کرد که این مدارس فرسوده با کمک خیران و اعتبارات دولتی بازسازی و بهسازی شوند.

رییس اداره آموزش و پرورش گناباد با اشاره به موفقیت‌های آموزشی این شهرستان طی دو سال گذشته تصریح کرد: در همین مدت رتبه آموزش و پرورش شهرستان گناباد در رشته علوم انسانی در بخش کشوری از چهاردهم به هفتم و در کنکور تجربی در بخش استانی از ۱۴ به رتبه نخست ارتقا یافت.

وی افزود: کسب رتبه برتر استان خراسان رضوی در امتحانات نهایی و رتبه اول کشور در حوزه گیاهان دارویی از دیگر موفقیت‌های دانش آموزان شهرستان گناباد است.

رییس آموزش و پرورش گناباد از آغاز پروژه تجاری سازی در سه ماه آینده خبر داد و افزود: با توجه به اهمیت حوزه درآمدی ۶۵ ملک از املاک آموزش و پرورش شهرستان را شناسایی کردیم که یا بدون استفاده هستند و یا اجاره بسیار کمی برای آنها دریافت می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون ۵۰ مدرسه خالی از دانش آموز در شهرستان گناباد داریم و این در حالی است که به عنوان نمونه مدرسه روستای کلاته سیدعلی با توجه به افزایش دانش‌آموز مجدداً فعال شده است.

رییس آموزش و پرورش گناباد افزود: در راستای طرح شهید عجمیان ۴۳ آموزشگاه در مناطق شهری و روستایی شهرستان گناباد بهسازی و بازسازی شده‌اند.

وی به نامگذاری امسال با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم از سوی مقام معظم رهبری اشاره و خاطرنشان کرد: هنرستان های آموزش و پرورش بهترین ظرفیت برای تحقق این شعار هستند و در همین راستا تابستان امسال مدرسه کارآفرینی راه‌اندازی می‌شود.

رییس آموزش و پرورش گناباد با بیان اینکه روزانه ۶۵ هزار نفر معلم، دانش‌آموز و والدین آنها با آموزش و پرورش در ارتباط هستند گفت: ۱۹ هزار دانش آموز در ۹۱۱ کلاس درس بیش از ۲۰۰ مدرسه شهرستان گناباد مشغول تحصیل هستند.

کد خبر 6093655

دیگر خبرها

  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان/ ۴۲ مدرسه تعطیل شد
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل