Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@08:26:07 GMT

خنثی شدن عملیات داعش در جریان انتخابات

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۶۲۲۹۳

خنثی شدن عملیات داعش در جریان انتخابات

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: عراق امروز شاهد یکی از مهمترین انتخابات خود است. انتخابات پارلمانی ۲۰۱۸ دومین انتخابات در عراق از زمان عقب نشینی نیروهای آمریکایی از این کشور در سال ۲۰۱۱ و چهارمین انتخابات از زمان سقوط رژیم صدام در سال ۲۰۰۳ برای انتخاب اعضای پارلمان عراق است. در اهمیت این انتخابات همین بس که اولین انتخابات پس از غلبه بر داعش در این کشور محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نچیروان بارزانی: آماده ایم صفحه جدیدی در روابط با بغداد باز کنیم

نچیروان بارزانی نخست وزیر اقلیم کردستان عراق بعد از انداختن رأی خود به صندوق انتخابات پارلمانی این کشور گفت: امروز یک روز تاریخی و مهم برای ۲ ملت عراق و کردستان است. ما آماده ایم تا صفحات گذشته را بسته و صفحه جدیدی در روابط با بغداد باز کنیم.تحقق ثبات سیاسی در عراق بسیار مهم است و امیدوارم که بتوانیم به راهکاری برای حل تمام مشکلات فیمابین در آینده دست یابیم. اگر می خواهیم موفق باشیم باید در میان خود اتحاد را تقویت کنیم.  

نوری المالکی: شرکت در انتخابات عراق وظیفه شرعی و اخلاقی است

 نوری المالکی رئیس ائتلاف دولت قانون نیز در زمان انداختن رأی خود در صندوق در گفتگو با خبرنگاران گفت: انتخابات عراق باید کشور را به سمت یک مرحله جدید رهنمود کند. حضور در این انتخابات یک وظیفه شرعی و اخلاقی است.

هلاکت ۲ عامل انتحاری در شمال شرق بغداد/تشدید تدابیر امنیتی

نیروهای اطلاعاتی و مبارزه با تروریسم دیالی موفق شدند ۲ عامل انتحاری که با استفاده از مواد منفجره و کمربند انتحاری قصد حمله به یک مرکز اخذ رأی در بعقوبه در شمال شرق بغداد را داشتند شناسایی و به هلاکت برسانند. نیروهای امنیتی عراق هم چنین ایست های بازرسی در شهرهای بصره و موصل همزمان با آغاز انتخابات پارلمانی ایجاد کرده و قانون منع آمد و شد در این مناطق اجرایی می شود.

شرکت مردم و مسئولان عراقی در انتخابات پارلمانی

شهروندان عراقی در کنار مسئولین این کشور از جمله سلیم الجبوری رئیس پارلمان، نوری المالکی رئیس ائتلاف دولت قانون، نچیروان بارزانی نخست وزیر اقلیم کردستان عراق و ... برای شرکت در انتخابات پارلمانی در پای صندوق های رأی حاضر شدند.

خنثی شدن عملیات داعش علیه مراکز اخذ رأی/هلاکت ۶ عامل انتحاری

اعلام کرد که این نیروها موفق شدند حمله تروریستی گروه داعش را علیه مراکز اخذ رأی در منطقه «بلد» از توابع استان صلاح الدین خنثی کنند. در جریان این عملیات هم چنین شش عامل انتحاری به هلاکت رسیدند. عناصر داعش که قرار بود این عملیات را انجام دهند در چارچوب گروهی فعالیت می کردند که پیشتر نیز نیروهای امنیتی عراق را هدف قرار داده بودند.

آغاز انتخابات پارلمانی عراق

صبح امروز(شنبه) درهای مراکز اخذ رأی انتخابات پارلمانی عراق به روی مردم این کشور باز شد. انتخابات پارلمانی ۲۰۱۸ عراق که امروز آغاز شد چهارمین انتخابات از زمان سقوط رژیم صدام و اولین پس از غلبه بر داعش در این کشور محسوب می شود. این انتخابات پارلمانی دومین انتخابات در عراق از زمان عقب نشینی نیروهای آمریکایی از این کشور در سال ۲۰۱۱ و چهارمین انتخابات از زمان سقوط رژیم صدام در سال ۲۰۰۳ برای انتخاب اعضای پارلمان عراق است.

حیدر العبادی: عراقیها آزادانه رأی می دهند/تروریستها نمی توانند کشور را ناامن کنند

حیدر العبادی نخست وزیر عراق در سخنان خود خطاب به مردم این کشور گفت: مردم آزاد هستند که به هرکسی که می خواهند رأی دهند. تروریستها هرگز نمی توانند امنیت شما را خدشه دار کنند چرا که نیروهای اطلاعاتی آنها را در داخل و خارج کشور تعقیب می کنند. شهروندان عراقی مختار هستند که بدون هیچ فشاری به هر کسی که می خواهند رأی دهند. دولت به نیروهای امنیتی دستور داده امنیت مراکز اخذ رأی را تأمین کنند. مردم عراق نیز باید با این نیروها همکاری کنند.

آغاز منع آمد و شد در بغداد و دیگر استانها/اتمام رأی گیری در خارج

یک منبع امنیتی اعلام کرد که نیروهای عراقی روند منع آمد و شد را در بغداد و تعدادی از استانهای این کشور به دلیل برگزاری انتخابات پارلمانی از جمعه شب آغاز کرده اند. وی در ادامه افزود: هدف از این اقدام تأمین امنیت انتخابات پارلمانی عراق بوده و از ساعت ۱۲ جمعه شب تا ۱۲ شنبه شب ادامه خواهد داشت. منابع رسانه ای نیز از بسته شدن مراکز اخذ رأی در برابر رأی دهندگان عراقی مقیم کشورهای خارجی در روز جمعه خبر دادند.

تکمیل می شود...

کد خبر 4294137

منبع: مهر

کلیدواژه: انتخابات پارلمانی عراق 2018 بغداد حیدر العبادی عراق ایران ایالات متحده آمریکا برجام دونالد ترامپ سوریه رژیم صهیونیستی عراق فلسطین روسیه کره شمالی نتانیاهو داعش اسرائیل آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۶۲۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان

۹۰ کاندیدا برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده از ۲۹۰ کرسی مجلس تا ۸ صبح پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت به رقابت می‌پردازند.

به گزارش مشرق، تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم در حالی از بامداد ۱۳ اردیبهشت‌ماه آغاز شد که ۹۰ کاندیدا برای کسب ۴۵ کرسی باقیمانده از ۲۹۰ کرسی مجلس شورای‌اسلامی به رقابت می‌پردازند؛ رقابتی که تا ۸ صبح پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت‌ماه ادامه خواهد داشت.

ماراتن انتخابات مجلس دوازدهم که از اسفندماه ۱۴۰۲ آغاز شده‌ در شرایطی روز جمعه، ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ به خط پایان می‌رسد که رقابت‌های انتخاباتی در ۱۵ استان کشور به اوج رسیده و کاندیداها در ۲۱ حوزه انتخابیه درحال فعالیت‌های انتخاباتی به‌منظور جلب‌نظر مردم هستند.

دراین میان رقابت‌های انتخاباتی در استان تهران حال‌وهوای دیگری به‌خود گرفته است؛ رقابت ۳۴ کاندیدا برای کسب ۱۶ کرسی نمایندگی مجلس از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و همچنین ورامین، پیشوا و قرچک رقابت‌ها در این حوزه را در کانون توجه رسانه‌ها و افکارعمومی قرار داده‌است.

در چنین شرایطی اگرچه رقابت انتخاباتی در تهران تنها در اردوگاه اصولگرایی در جریان است، اما کاندیداهای منسوب به جریان اصلاح‌طلبی نیز در برخی حوزه‌ها به دور دوم راه یافته‌اند؛ موضوعی که سبب شده در این دور از انتخابات نیز رقابت میان اصلاح‌طلبان و اصولگرایان جریان داشته باشد.

رویکرد اصلاح‌طلبان در دور دوم

طی روزهای اخیر تحرکات انتخاباتی محدود به جریان‌های اصولگرایی نبوده و جریان‌های اصلاح‌طلب نیز فعالیت‌هایی را برای دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم داشته‌اند.

براین اساس هم بود که حزب اعتماد ملی اعلام کرد از کاندیداهایی که گرایش اصلاح‌طلبی یا متمایل به اصلاح‌طلبان داشته باشند، حمایت خواهد کرد.

براساس برخی گمانه‌زنی‌ها در اردوگاه اصلاح‌طلبی، ندای ایرانیان، کارگزاران سازندگی، اعتمادملی و اعتدال و توسعه ازجمله احزاب اصلاح‌طلبی هستند که از برخی کاندیداهای به دور دوم راه یافته در نقاط مختلف کشور حمایت می‌کنند.

رقابت در اردوگاه اصولگرایی

ترکیب کاندیداهای حاضر در دور انتخابات مجلس دوازدهم در تهران نشان می‌دهد در این حوزه انتخابیه رقابت تنها در اردوگاه اصولگرایی جریان دارد.

براین اساس هم بود که طی روزهای اخیر شاهد انتشار فهرست‌های مختلفی از این جریان به‌منظور رقابت در تهران بوده‌ایم؛ فهرست‌های چندگانه‌ای که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم.

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق اهمیت مشارکت در انتخاباتِ دور دوم را تشدید کرد
  • جزئیات خنثی‌سازی عملیات جاسوسی آمریکا و اسرائیل در یمن
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • حال و هوای انتخاباتی در ۱۵ استان
  • اعضای شورای فرهنگ عمومی در خنثی سازی توطئه دشمنان هوشیار باشند
  • درگیری مسلحانه اشرار در زاهدان
  • تاکید عمار حکیم بر گسترش همکاری فرهنگی ایران و عراق
  • رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران
  • جلسات محسن رضایی با احزاب و جریان‌های انقلاب
  • پروژه جدید واشنگتن برای ادامه اشغالگری در خاک سوریه / حمایت ویژه از هسته‌های مخفی داعش برای توقف حملات نیروهای مقاومت علیه آمریکایی‌ها + نقشه میدانی و عکس