Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، عباسعلی جعفری نسب با اشاره به ربع قرن تجربه در بخش پشتیبانی از سازندگان داخلی گفت: از سال‌ ۱۳۷۲ در مجموعه خطوط لوله و مخابرات نفت ایران، ساخت داخل تجهیزات مورد نیاز در دستور کار قرار گرفت که نتایج خوبی در پی داشت.
وی افزود: برای نمونه بیشتر توربین‌های مورد استفاده در صنعت نفت، درآن زمان آمریکایی و اروپایی بود؛ ما همان موقع هم در بخش ساخت داخلی قطعات اقداماتی را آغاز کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین امر باعث شده در دوره تحریم مشکل زیادی پیدا نکنیم و بتوانیم عملیات را به خوبی و بدون وقفه ادامه دهیم.
مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت تصریح کرد: برخی شرکت‌های داخلی امروز به نقطه‌ای رسیده‌اند که توربین کامل را مشابه خارجی‌ها و حتی بهتر از توربین‌های آمریکایی با رنج سه مگاوات، تابلوهای برق و بسیاری دیگر از کالاها را به طور کامل بسازند و همچنین بیشتر کارهای نگهداری و تعمیرات توربین‌ها در داخل کشور انجام می‌شود.
به گفته جعفری‌ نسب، این روند خودکفایی از قطعات کوچکتر نظیر پیچ و مهره، فلنج ها و اتصالات آغاز شده و بعد به تولید قطعات پیچیده تر مانند مکانیکال سیل‌ها که برای پمپ‌ها ضروری است، رسید.
وی همچنین اظهار کرد: در زمینه پروژه‌های تحقیقاتی هم شرکت‌های دانش بنیان کارهای ستودنی انجام داده‌اند که می‌توان به ساخت درایو الکتروموتورهای دور متغیر با ولتاژ متوسط اشاره کرد که حدود دوسال است که در سرویس قرار دارد.
جعفری نسب اظهار امیدواری کرد که اعتماد به سازندگان داخلی ادامه یابد تا جایی که شرکت‌های ایرانی در پروژه های خارج از مرز نیز حضور داشته باشند.
وی تاکید کرد: اقدام‌های خودکفایی هم اکنون به سطحی رسیده است که شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران به همه سازندگان توربین در دنیا اعلام کرده که ترجیح ما این است که برای همکاری با ما باید از حداکثر توان ایرانی استفاده شود.
جعفری نسب ادامه داد: هم اکنون با بیش از ۱۵ شرکت خارجی در زمینه خرید تجهیزات مورد نیاز صنعت انتقال در ارتباط هستیم و یک شرکت خارجی هم در حال تجهیز کارگاهی در شهر پرند است. همچنین در زمینه سیستم نشت یاب اتوماتیک هم با شرکتی انگلیسی قرارداد بستیم که این سیستم روی ۳۰۰ کیلومتر از خطوط لوله شمال غرب کشور به صورت آزمایشی نصب شده و تا یک ماه آینده به صورت رسمی به بهره برداری می‌رسد.
مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران با بیان اینکه این شرکت بر اساس طرح‌های نگهداشت ظرفیت انتقال خود، هر ساله پروژه های تعمیراتی و نوسازی زیادی را در دستور کار قرار داده است. گفت: در بحث بازسازی و نوسازی ماشین آلات دوار همچون توربین، کمپرسور، پمپ ها و الکتروموتورها هر ساله برنامه منظمی برای تعمیرات با حداکثر توان داخلی وجود دارد.
جعفری نسب با بیان این‌که نگهداری برخی تجهیزات مانند تجهیزات برق، کنترل، ‌ابزاردقیق، ماشین آلات دوار، مخازن و شیرآلات کاملا توسط شرکتهای داخلی انجام می‌شود افزود: تعمیر و نگهداری بخش‌هایی که مجهز به ماشین آلات خارجی است مانند توربینهای گازی که خیلی حساس هستند نیاز به پشتیبانی شرکت‌های سازنده دارد.
شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت بیش از ۱۶۵ توربین گازی در قالب ۱۶ مدل از سازندگان خارجی متفاوت در اختیار دارد، از این رو با توجه به محدودیت های بین المللی برای ایران از ۲۰ سال پیش برنامه ریزی برای خودکفایی در قطعات و تجهیزات پر مصرف این توربین ها در دستور کار ما قرار گرفته است، در نتیجه بسیاری از قطعات این توربین‌ها از سازندگان داخلی تامین و بخشی نیز به طور مستقیم از سازندگان خارجی این توربین‌ها گرفته می‌شود.
وی درباره قراردادهای جدید با سازندگان و صنعتگران ایرانی گفت: در بخش تولید داخل آخرین قرارداد ما مربوط به ساخت ۴ دستگاه توربین گازی ۳ مگاواتی به همراه پمپ و قطعات مربوطه با یک شرکت داخلی بوده است.
جعفری نسب تصریح کرد: در حوزه خطوط لوله هم برای بازسازی و نوسازی پروژه‌هایی اجرا کردیم. یکی از این پروژه ها بازرسی داخلی خطوط لوله به وسیله پیگرانی هوشمند است. در این روش پس از بازرسی هوشمند کل خطوط لوله و ارائه گزارش‌ها و تحلیل‌های آن، تصمیم گرفته می‌شود چه بخش‌هایی نیاز به نوسازی یا تعمیر دارد.
 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: خط لوله تجهیزات نفتی کالای ایرانی 80درصد صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۶۲۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقریباً ۱۵ درصد زوجین در بردسکن مشکل ناباروری دارند

ایسنا/خراسان رضوی رئیس بیمارستان ولی‌عصر(عج) شهرستان بردسکن گفت: تقریباً ۱۵ درصد زوجین در بردسکن با مشکل ناباروری دست و پنجه نرم می‌کنند.

جمشید رحیمی در گفت و گو با ایسنا با گرامیداشت هفته سلامت به وضعیت ناباروری در مردان اشاره کرد و افزود: تشکیل زندگی مشترک شیرین است اما خانواده هنگامی تکمیل‌تر می‌شود که کودکشان را در آغوش گیرند.

وی با بیان اینکه تقریباً ۱۵ درصد زوجین در بردسکن با مشکل ناباروری دست و پنجه نرم می‌کنند، دلایل ناباروری در مردان را متفاوت دانست و تصریح کرد: یکی از موارد مهم و قابل درمان کریپتوارکیدیسم یا نهان بیضگی است.

رئیس بیمارستان ولی‌عصر (عج) شهرستان بردسکن اذعان کرد: در دوران جنینی بیضه‌ها داخل شکم قرار دارند و به‌تدریج قبل از تولد به سمت پایین حرکت کرده و داخل کیسه بیضه جای می‌گیرند.

وی با اشاره به اینکه حدود ۳ درصد موارد بیضه‌ها داخل شکم می‌مانند و یا در مسیر مهاجرت‌ گیر کرده و به کیسه بیضه نمی‌رسد و بیضه نزول نکرده، گفت: علاوه بر اینکه قدرت باروری پیدا نمی‌کند و به بلوغ نمی‌رسد در سنین میانسالی سرطانی شده و می‌تواند باعث مرگ فرد شود.

رحیمی افزود: اگر یک بیضه نزول کرده باشد فرد مشکل فرزندآوری ندارد ولی خطر سرطان برای بیضه دیگر وجود دارد. با معاینه توسط خود فرد و والدین و یا پزشک و مشاهده خالی بودن یک یا هر دو کیسه بیضه به این بیماری مشکوک شده و با سونوگرافی به تشخیص قطعی می‌رسیم.

وی با اشاره به اینکه سالانه ۶ کودک در بردسکن به جمع نهان بیضگان بردسکنی اضافه می‌شود، افزود: بهترین سن تشخیص قبل از ورود به دبستان است.

رئیس بیمارستان ولی‌عصر (عج) شهرستان بردسکن یکی از اهداف وزارت بهداشت را از معاینه دانش‌آموزان در مراکز بهداشتی درمانی توسط پزشک کشف همین بیماری دانست.

وی گفت: متأسفانه اکثر والدین حتی فرزند را به مرکز جامع سلامت نمی‌آورند و فرم مربوطه را به منشی پزشک داده و عجله دارند که سریع مهر زده شود و فرم را به مدرسه تحویل دهند.

رحیمی خاطرنشان کرد: در سال ۹۷ تعدادی از دانش آموزان پسر را در گروه ۶ تا ۱۸ سال معاینه کردم و ۷ مورد کشف شد. این افراد درمان شدند ولی بعضی از آنها فقط از خطر سرطان جستند ولی تا آخر عمر فرزندی نخواهند داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کنترل هوشمند ترافیکی شهر زابل
  • تقریباً ۱۵ درصد زوجین در بردسکن مشکل ناباروری دارند
  • جای توربین‌های بادی دیگر در خیابان‌ها است
  • 0 تا 100 ایستگاه پمپاژ فاضلاب؟ تجهیزات و قیمت | مزایا و نکات مهم در انتخاب
  • پرداخت ۴۶ هزارمیلیارد ریال به حساب سازندگان نهضت ملی مسکن سیستان وبلوچستان
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • بیش از ۴۶ هزار میلیارد ریال به حساب سازندگان نهضت ملی مسکن استان پرداخت شد
  • ۹۵ درصد قطعات نیروگاهی کشور ساخت داخل است/ آمادگی برای فصل گرما
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • پرداخت بیش از ۴۶ هزار میلیارد ریال به ‌سازندگان نهضت ملی مسکن سیستان و بلوچستان