Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، روز سه ­شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۷، طی مراسمی در سالن همایش ساختمان مرکزی و با حضور جمعی از مشتریان، اعضای هیات مدیره، معاونان، مدیران و رؤسای شعب؛ جوایز مشتریان برنده خوش شانس شامل: ۱ (یک) آرزوی ۳ (سه) میلیاردریالی، ۵ (پنج) آرزوی ۲۰۰ (دویست) میلیون ریالی، ۲۰ (بیست) آرزوی ۵۰ (پنجاه) میلیون ریالی، ۵۰ (پنجاه) آرزوی ۱۰ (ده) میلیون ریالی، ۳۰۰ (سیصد) آرزوی ۵ (پنج) میلیون ریالی و ۱۶۰۰ (یک ­هزاروششصد) جایزه ۵ (پنج) میلیون ریالی اختصاصی شعب، به این عزیزان اهدا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شایان ذکر است؛ پیش از این مراسم قرعه‌کشی هفتمین طرح باشگاه مشتریان بانک آینده، با عنوان «هر آرزویی در آینده برآورده میشه»، با حضور مدیران اداره کنترل داخلی و بازرسی و تعدادی از روسای شعب،در ساختمان مرکزی بانک آینده برگزار شده و برندگان مشخص شدند.

آقای مجتبی افضلان ازشعبه شوشتر،برنده جایزه بزرگ ونخست باشگاه مشتریان به مبلغ ۳ (سه) میلیاردریال،جایزه خودرادریافت کرد. سپس،جوایزسایربرندگان نیز،اهداشد.

لازم به­ ذکر است؛ در این مراسم، آقای غدیر صابری خوشخو از شعبه بلوار هاشمیه مشهد، برنده جایزه ویژه باشگاه پذیرندگان، جایزه ویژه خود یک دستگاه خودروی رنو کپچر را دریافت کرد.

گفتنی است؛ هفتمین طرح باشگاه مشتریان بانک آینده،طی بازه‌زمانی ۱۰ آبان‌ماه لغایت ۲۲ بهمن­ ماه سال ۱۳۹۶ و به ­­منظور گسترش فرهنگ بهره ­­برداری از بانکداری نوین و نیز ایجاد ارزش‌ افزوده برای هم­­وطنان گرامی، از سوی بانک آینده به‌ مرحله اجرا در آمد. بر اساس این طرح، کلیه مشتریان حقیقی که دارای حداقل یک حساب در این بانک بوده و یا نسبت به افتتاح حساب اقدام نمودند؛ بر اساس نوع حساب و با استفاده از درگاه‌­های الکترونیکی و انجام تراکنش‌های غیرحضوری و نیز شرکت در ۶(شش) طرح تشویقی برگزار شده، اقدام به کسب امتیاز می‌کردند.

از جمله اقدامات انجام شده که این طرح را از طرح­های گذشته متمایز می­‌کرد؛ مشارکت مشتریان گرامی در نظرسنجی آرزوها بود. مشتریان گرامی آرزوی خود را طی نظرسنجی و از طریق سامانه­ های ارتباطی باشگاه مشتریان انتخاب کردند.

بانک آینده به پاس وفاداری مشتریان گرامی،برای نخستین بار در هفتمین دوره از باشگاه مشتریان، بیش از ۲۰۰۰(دوهزار) جایزه به ارزش۱۵(پانزده) میلیارد ریال اختصاص داد. هم­چنین در این طرح برای نخستین بار قرعه ­کشی مجزایی میان مشتریان شعب برگزار شد.

مشتریان عزیز؛ می­توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاهده اسامی برندگان به سامانه اینترنتی باشگاه مشتریان بانک آینده به نشانی: ba.efarda.ir مراجعه کنند.

به ­زودی جزئیات هشتمین طرح باشگاه مشتریان بانک آینده، به اطلاع عموم مردم عزیز خواهد رسید.

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ۲۲ بهمن سالن همایش مشهد آینده shy

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۶۲۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از‬ بانک‬ مرکزی، ‬ با سپری‌شدن بیش از هشت سال از اجرای دستورالعمل اعتبار اسنادی (داخلی ‏- ریالی) و تجربیات حاصل از آن و نیز حسب بازخوردهای واصله از مراجع مختلف، به ویژه تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی و همچنین با توجه به این که در سال جاری مقرر شده، حدود ۸,۰۰۰ هزار میلیارد ریال از تأمین مالی فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی کشور با استفاده از ابزار اعتبار اسنادی (داخلی ‏- ریالی) انجام پذیرد، بازنگری این دستورالعمل با هدف تسهیل‌گری و توسعه بیشتر این ابزار در نظام اقتصادی کشور، مجدداً در دستورکار بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.

اصلاحیه پیشنهادی این دستورالعمل با توجه به اهمیت موضوع، در جلسه (۲۱ فروردین) شورای پول و اعتبار، تصویب شد.

اهم اصلاحات انجام شده در دستورالعمل:

۱) یکی از مهم‌ترین اصلاحات به عمل آمده در دستورالعمل موصوف، امکان استفاده از سازوکار گشایش اعتبار اسنادی در رابطه با معاملات انجام گرفته توسط فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان فعال در بورس‌های کالایی می‌باشد. با عنایت به این که مطابق دستورالعمل قبلی، گشایش اعتبار اسنادی داخلی بر اساس اسناد مورد معامله در بورس‌های کالایی امکان‌پذیر نبود، با انجام اصلاحات و تمهیدات لازم به ویژه دریافت «گواهی‌نامه انجام معامله فیزیکی بورس کالا» و «اعلامیه تسویه وجوه بورس کالا» به جای «سیاهه تجاری»، امکان استفاده از اعتبار اسنادی داخلی ‏-ریالی در بورس کالا فراهم شده است.

۲) از دیگر موارد اصلاحی در دستورالعمل جدید، طراحی فرم یکنواخت و متحدالشکل «سند تعهد پرداخت» با قابلیت صدور در قالب یک یا چند فقره معادل وجه اسناد و همچنین، امکان تجمیع یا تقسیم آن است.

۳) تمهید مهم پیش‌بینی شده دیگر در دستورالعمل، امکان‌پذیر شدن واگذاری «سند تعهد پرداخت» توسط ذی‌نفع اعتبار اسنادی داخلی بین حلقه‌های زنجیره تأمین مالی به منظور خرید نهاده و مواد اولیه در رابطه با کالاهایی که بر اساس ضوابط و مقررات مربوط ملزم به ارائه صورت‌حساب الکترونیکی هستند، است. این مهم موجب تعمیق و توسعه تأمین مالی زنجیره تولید خواهد شد.

۴) از دیگر اصلاحات به عمل آمده، می‌توان به اتخاذ تمهید لازم به منظور امکان انتشار اوراق بهادار خرید دین به پشتوانه سند تعهد پرداخت در چارچوب ضوابط سازمان بورس و اوراق بهادار اشاره نمود. بر این اساس، این امکان فراهم شده است که ذی‌نفع اعتبار اسنادی داخلی که سند تعهد پرداخت به نفع وی صادر شده است، علاوه بر امکان تنزیل آن نزد بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیر بانکی، نسبت به واگذاری آن در چارچوب ضوابط و مقررات سازمان بورس اوراق بهادار اقدام نموده و تأمین مالی مورد نظر را انجام دهد.

۵) علاوه بر این، تاکنون امکان انتخاب شرکت‌های بازرسی توسط متقاضیان گشایش اعتبار اسنادی داخلی‏- ریالی منحصر به فهرست شرکت‌های بازرسی مورد تأیید مندرج در بخش دوم مجموعه مقررات ارزی بانک مرکزی بوده است. در حالی که در دستورالعمل جدید، امکان استفاده از شرکت‌های بازرسی ملی صلاحیت‌دار نیز فراهم شده و گستره شمول شرکت‌های موصوف افزایش یافته است.

۶) از دیگر اصلاحات مهم در دستورالعمل جدید، تدوین احکامی در رابطه با «سازوکار خاتمه اعتبار اسنادی داخلی» است که در دستورالعمل قبلی وجود نداشت و با هدف تکمیل سازوکار گشایش اعتبار اسنادی داخلی‏- ریالی صورت گرفته است.

۷) اصلاح برخی احکام مرتبط با سامانه پیام‌رسانی الکترونیکی مالی (سپام) در سازوکار گشایش اعتبار اسنادی داخلی ‏- ریالی با توجه به تثبیت جایگاه سامانه مزبور در نظام بانکی کشور و همچنین، الزام بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی به ایجاد، طراحی و پیاده‌سازی سامانه‌ای در پایگاه اطلاع‌رسانی خود قبل از اقدام به گشایش اعتبار اسنادی داخلی از دیگر موارد اصلاحی دستورالعمل موصوف به شمار می‌آید.

۸) تدوین سازوکار گزارش‌دهی توسط مدیران ارشد رعایت قوانین و مقررات (تطبیق) به کمیته رعایت قوانین و مقررات (تطبیق) و همچنین هیأت مدیره بانک‌یا مؤسسه اعتباری غیربانکی از سایر موارد اصلاحی است که با هدف ارتقای نظام کنترل داخلی و حصول اطمینان از رعایت دقیق مفاد دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی ‏- ریالی در شبکه بانکی کشور با بهره‌گیری از سازوکارهای نظارتی داخلی در مؤسسات اعتباری پیش‌بینی شده است.

۹) منحصر شدن گشایش اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی در قالب عقود مرابحه و استصناع (اعم از نقدی و نسیه) و حذف قرارداد جعاله گشایش اعتبار اسنادی داخلی ریالی با هدف رفع برخی ابهامات و ملاحظات فقهی، اصلاح مهم دیگری است که در دستورالعمل اعمال شده است.

به‬ گزارش‬ مهر، بانک‌ها موظف‌اند، ضمن ارسال نسخه‌ای از اصلاحیه دستورالعمل موصوف، دستورالعمل را به قید تسریع و با لحاظ مفاد بخشنامه شماره (۱۴۹۱۵۳‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏/۹۶) مورخ (۱۶/‏۰۵/‏۱۳۹۶) ‬ به تمامی واحدهای ذی‌ربط آن (بانک‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏ یا مؤسسه اعتباری غیربانکی) ابلاغ کنند و بر حسن اجرای آن نظارت دقیق به عمل آورند.

کد خبر 6082052

دیگر خبرها

  • برترین‌های جشنواره فیلم شهرنما تجلیل شدند
  • بانک مرکزی برنامه‌ای برای انتشار قطوع (دنو) پنج میلیون ریالی ندارد
  • «دستورالعمل اعتبار اسنادی داخلی‏-ریالی» به شبکه بانکی ابلاغ شد
  • محکومیت ۴۲ میلیارد ریالی قاچاقچی دخانیات
  • جریمه ۱۶ میلیارد و ۴۸۵ میلیون ریالی یک قاچاقچی سوخت
  • جایزه نقدی المپیک زیر سوال رفت!
  • امسال آرزوی ۱۰۲۰ یتیم گلستانی در جام آرزوها برآورده می شود
  • مخالفت با پرداخت جایزه نقدی به برندگان المپیک
  • محکومیت ۲۳ میلیارد ریالی یک شرکت تولید شیشه در زاهدان
  • محکومیت یک میلیارد ریالی قاچاقی کود شیمیایی در نهاوند