Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران گفت: ایران در طراحی و ساخت پره‌های توربین بخار و کمپرسور به خودکفایی کامل رسیده، چون دانش را بومی کرده‌ایم نگران برجام و تحریم‌های احتمالی نبوده و نیستیم. ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۵۷ اقتصادی نفت و انرژی نظرات

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، عین‌الله صالحی مدیر عامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هدف از تشکیل این شرکت سرمایه‌گذار در بخش ارائه خدمات کارشناسی و تعمیراتی و همچنین تعمیرات قطعات نیروگاهی در سراسر کشور بوده و هم اکنون 500 نیروی متخصص در این زمینه داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از همان ابتدا یعنی حدود 30 سال پیش، شرکت‌های خارجی که قطعات نیروگاهی را به ایران می‌فروختند به هیچ وجه حاضر به انتقال دانش ساخت و نگهداری و بهره‌برداری به ایران نبودند و همواره تلاش داشتند تا با امضای قراردادهای بلندمدت به ارزش چند برابر ساخت یک نیروگاه قطعات یدکی را به ایران فروخته و سال‌ها در بخش بهره‌برداری نیروگاه‌های ما پروژه داشته باشند.

صالحی با بیان اینکه در کشورهای همجوار ایران نیز قراردادهای بلندمدت حتی قراردادهای 40 ساله در این زمینه از سوی شرکت‌های اروپایی به امضا رسیده گفت: در طی 3 دهه اخیر در قالب شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران به میزانی از خودکفایی در تامین نیازهای تعمیراتی و ساخت قطعات نیروگاهی دست پیدا کرده‌ایم که در این زمینه هیچ نیازی به شرکت‌های خارجی نداریم و موفق شدیم دانش طراحی و ساخت و همچنین دانش نگهداری و بهره‌برداری قطعات نیروگاهی را در ایران بومی کنیم.

مدیر عامل شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران افزود: ایران در طراحی و ساخت پره‌های توربین بخار و کمپرسور به خودکفایی کامل رسیده، چون دانش را بومی کرده‌آیم نگران برجام و تحریم‌های احتمالی نبوده و نیستیم.

وی تصریح کرد: از نظر کار تعمیرات نیروگاهی و کیفیت به یک برند بین‌المللی تبدیل شده‌ایم و اکنون یکی از بزرگترین و باکیفیت‌ترین شرکت‌های تعمیرات نیروگاهی در دنیا هستیم که با بومی‌سازی دانش به هیچ وجه تهدیدپذیر و تحریم‌پذیر نیستیم.

صالحی درخصوص برنامه تعمیرات قطعات نیروگاهی برای آماده‌سازی نیروگاه‌های حرارتی کشور به منظور بهره‌برداری و سرویس‌دهی در پیک تابستان 97 گفت: از برنامه تعیین شده از سوی مدیریت شبکه و شرکت تولید نیروی برق حراری عقب نیستیم و تا اوایل خرداد کارهای مربوطه در نیروگاه‌های مختلف کشور را به اتمام می‌رسانیم.

انتهای پیام/

R32317/P1010113/S7,80/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۶۴۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی خود است؛ طرحی بلندپروازانه که هدف آن برآورده‌کردن نیازهای این کشور در حوزه نیروی دریایی است.

به گزارش ایسنا، خبرها حاکی از آن است که ناو هواپیمابر ترکیه قرار است از فناوری «استوبار» (STOBAR) استفاده کند.

در این فناوری هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های روی عرشه و تنها با نیروی حاصل از موتور خود به پرواز درمی‌آیند.

در همین راستا، عرشه این ناوها را مانند سکوهای پرش اسکی، شیب‌دار می‌سازند.

بااین‌حال، ازآنجاکه بیشتر هواپیماهای استفاده‌شده روی این ناوها از قابلیت فرود عمودی بهره‌مند نیستند، کابل‌های فرود همچنان در هنگام فرود به هواپیماها کمک می‌کنند.

به گزارش «کلش ریپورت»، طول این کشتی ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن ۶۰ هزار تُن خواهد بود. همچنین بر اساس گزارش‌ها، حداکثر سرعت این ناو هواپیمابر ترکیه به ۲۵ متر خواهد رسید.

بر اساس طرح اولیه آنکارا، این نا هواپیمابر ظرفیت حمل ۵۰ جنگنده را خواهد داشت که ۲۰ فروند از آن‌ها روی عرشه و ۳۰ فروند در آشیانه ناو نگهداری خواهند شد.

این ناو می‌تواند برای پرواز پرنده‌های مختلفی مورداستفاده قرار گیرد، از جمله جنگنده‌های «آنکا ۳»، هواگرد نظامی سبک «هورجت»، پهپاد «بیرقدار کیزیلما» و پهپاد «بیرقدار تی‌بی ۳».

طراحی و ساخت این ناو بر عهده دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه است؛ نهادی که گرچه تا امروز چندین ناوچه و ناوشکن تولید کرده، اما تجربه‌ای در حوزه ناو هواپیمابر ندارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا با حضور ۶۰ شرکت در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا آغاز شد
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی