Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، مرحله شهرستانی چهلمین ویکمین دوره مسابقات قرآن اوقاف تبریز به مدت دو روز از ۲۰ الی 21 اردیبهشت‌ماه جاری ویژه آقایان در تبریز برگزار شد.


حجت‌الاسلام محمدرضا خلیلی، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه دو تبریز، در گفت‌وگو با ایکنا، اظهار کرد: سازمان اوقاف و امور خیریه مجری مسابقات قرآن در سطح شهرستانی، استانی، کشوری و بین‌المللی است که امسال نیز چهلمین و یکمین دوره رقابت‌های قرآنی در بخش شهرستانی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، گفت: مرحله شهرستانی این دوره از مسابقات در بخش آقایان ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت ماه در بین ۹۰ شرکت کننده برگزار شد.

حجت‌الاسلام خلیلی، هدف از برگزاری این مسابقات را ایجاد شور و نشاط قرآنی در بین جوانان و نوجوانان عنوان کرد و افزود: فراهم آوردن زمینه‌ای برای انس بیشتر افراد جامعه با قرآن کریم، نشر و بسط فضای معنوی برگزاری مسابقات قرآن کریم در محیط جامعه، بهره‌گیری بیشتر از مفاهیم و دستورات الهی در زندگی روز مره از دیگر اهداف این مسابقات است.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه دو تبریز در ادامه اظهار کرد: این مسابقات در رشته‌های حفظ کل قرآن کریم، قرائت تحقیق، قرائت ترتیل و حفظ و معارف موضوعی قرآن کریم برگزار می شود.

مجید باوردی، داور چهلمین و یکمین دوره مسابقات قرآن اوقاف، در گفت‌وگو با ایکنا با بیان اینکه برگزاری مسابقات قرآن نیازمند توجه مسئولان است، اظهار کرد: از مسئولان انتظار داریم به این مسابقات بیشتر توجه بکنند چون در مسائل فرهنگی هر چه قدر هزینه شود در آینده اثرات مفیدی در جامعه خواهد داشت و جامعه از لحاظ فرهنگی و هنری بیمه می‌شود.

وی افزود: از بین این تعداد شرکت کننده، افرادی هستند که نسبت به سال گذشته بسیار پیشرفت کرده و افزادی نیز هستند که علاوه بر درجا زدن، پسرفت نیز داشته‌اند. و برخی از برخی از متسابقان با این تصور که اگر صوت و لحن خوبی داشته‌باشند می‌توانند موفق باشند از تجوید غافل مانده و آن را فدای صوت و لحن می‌کنند.

باوردی، با بیان اینکه شرکت کنندگان نیازمند دوره‌های آموزشی هستند بیان کرد: باید این دوستان در جلسات قرآن حضور داشته و از اساتید قرآنی کسب علم کنند تا بتوانند پیشرفت کنند.

علیرضا سلطانی اقدم، قاری برجسته قرآن و داور چهلمین و یکمین دوره مسابقات قرآن تبریز در گفت‌وگو با ایکنا گفت: مسئولان و متولیان قرآن می‌توانند با برگزاری کارگاه‌های آموزشی و استفاده از اساتید بومی و غیر بومی در جهت تربیت و آموزش آنها، راه را برای متسابقین فراهم سازند زیرا آموزش مفاهیم قرآن کریم در سطح بالا برای قرآن آموزان باعث رشد کیفی قرائت آنها خواهد شد.

وی تأکید کرد: قرآن کریم برای قشر خاصی نازل نشده و خواندن قرآن نیز به مردم سفارش شده است و این در صورتی محقق می‌شود که مردم نیز از برگزاری چنین مسابقاتی آگاه و حضور داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۶۵۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۳۰ حافظ یزدی در آزمون ملی اعطای مدرک تخصصی شرکت کردند

حجت الاسلام علیرضا نجیمی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه مرحله کتبی نوزدهمین آزمون ملی اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در استان یزد همزمان با سراسر کشور در ۱۴ اردیبهشت برگزار شد، اظهار کرد: امسال ۴۳۰ نفر از حافظان قرآن کریم در استان یزد در رشته‌های حفظ ۱۰ و ۲۰ و ۳۰ جزء قرآن کریم در این دوره از آزمون شرکت کردند.

وی عنوان کرد: امسال نوزدهمین آمون اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن در چهار شهرستان یزد، مهریز، میبد و اردکان برگزار شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد با اشاره به تلاش مسئولان قرآنی برای مهیاسازی بستر حفظ قرآن کریم در بین نسل جوان و نوجوان ابراز امیدواری کرد: این حافظان قرآن در آینده برای استان و مهین عزیزمان افتخار آفرین باشند.

نجیمی با بیان اینکه نتایج این آزمون ۲۲ خرداد از طریق سایت تلاوت اعلام خواهد شد، تصریح کرد: به قبول شدگان در رشته حفظ ۱۰ جزء مدرک درجه ۵ حفظ معادل مدرک دیپلم، به قبول‌شدگان در رشته حفظ ۲۰ جزء مدرک درجه ۴ معادل فوق دیپلم، همچنین به حافظان قبول شده در رشته حفظ کل قرآن کریم مدرک درجه سه تا یک معادل لیسانس تا دکترا اعطا می‌شود.

وی ادامه داد: در دوره‌های متوالی بیش از ۳ هزار نفر از حافظان قرآن کریم در استان یزد در این آزمون شرکت کرده و تاکنون ۴۰۳ مدرک تخصصی حفظ برای افراد قبول شده صادر شده است.

حضور چشمگیر نونهالان و نوجوانان در آزمون اعطای مدرک تخصصی

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان یزد نیز در این رابطه اظهار کرد: طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم با حضور جمعی از آقایان و بانوان حافظ قرآن کریم در شهرستان یزد برگزار شد و حضور نونهالان و جوانان در این آزمون چشم‌گیر بود.

حجت‌الاسلام مهدی دادآفرین عنوان کرد: امیدوارم بتوانیم بیش از پیش در رشد و تعالی حفظ آیات قرآن کریم که از دغدغه‌های مهم مقام معظم رهبری و امام جمعه یزد است، قدم برداریم.

کد خبر 6097878

دیگر خبرها

  • بزرگترین نمایشگاه قرآن کریم در کابل به ایستگاه آخر رسید
  • کریم منصوری: «معلمی» بزرگترین آرزویم است
  • «معلمی» بزرگترین آرزویم است
  • برگزاری دوره آموزشی سامانه نانینو ویژه نانوایان شهرستان خواف
  • برگزاری دومین دوره مسابقات اسکواش «گرگان‌جونیور» در گلستان
  • آمادگی برق تبریز برای برگزاری مرحله دوم انتخابات
  • ۴۳۰ حافظ یزدی در آزمون ملی اعطای مدرک تخصصی شرکت کردند
  • برگزاری محفل انس با قرآن کریم در منزل شهید علی قرلی + تصاویر
  • برگزاری مسابقات قرآن بین کودکان و دانش آموزان در روستای الیف + تصاویر
  • مرحله استانی مسابقات قرآن عترت و نماز در چرام