Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-04-27@14:49:14 GMT

نوسانات نرخ ارز بر صنعت بیمه بررسی شد

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۶۶۰۶۲

نوسانات نرخ ارز بر صنعت بیمه بررسی شد

به گزارش جهان نيوز،  معصوم ضمیری در خصوص تاثیرات نوسان نرخ ارز بر صنعت بیمه گفت: صنعت بیمه از نظر مقررات ارزی تابع مقررات مبادلاتی است.   عضو سندیکای صنعت بیمه افزود: شرکت‌هایی که دارایی ارزی دارند از افزایش نرخ ارز بهره مند می‌شوند و شرکت‌هایی که بدهی ارزی دارند رقم بدهی ان‌ها افزایش خواهد داشت و این اثرات ضمنی تاثیر نرخ ارز بر صنعت بیمه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی عنوان کرد: صنعت بیمه نیاز‌های اتکایی خود را از برخی از بازار‌های بین المللی تهیه می‌کنند که مشکلاتی در این زمینه داشتیم که در حال رفع است و شرکت‌های بیمه می‌توانند نیاز‌های اتکایی خود را از طریق ارز تهیه کنند.

ضمیری اظهار کرد: تغییر نرخ ارز در زمانی رخ می‌دهد که خسارت اتفاق و نرخ تغییر کرده که در این شرایط نوسانات نرخ ارز می‌تواند بر قرارداد شرکت‌ها تاثیر گذار باشد و مقرر شده بود تا در این راستا قرارداد معینی برای بیمه تهیه شود تا بیمه ها زیان نبینند.

در ادامه این نشست محمد آسوده یکی دیگر از اعضای سندیکای بیمه در توضیح شرایط شرکت‌های بیمه با نوسانات نرخ ارز گفت: نوسانات نرخ ارز موجب افزایش و یا کاهش هزینه‌های شرکت‌های بیمه می‌شوند و زیان دهی را تحت پوشش قرار می‌دهند.

وی در ادامه افزود: ترکیب بازار بیمه موجب شده تا نوسانات نرخ ارز تاثیرات متفاوتی بر قرارداد‌ها داشته باشد.   در ادامه مجید کاظمی مدیر کل بیمه اتکایی آتش سوزی بیمه مرکزی نیز در این باره گفت: نوسانات نرخ ارز مستقیما در صنعت بیمه در صنعت نفت و گاز تاثیر میگذارد و در بحث صدور باید بیمه گذاران توجیح شوند تا این نوسانات مشکلاتی در صدور بیمه ایجاد نکند.

کیوان پور شب عضو کمیسیون بانک و بیمه اتاق ایران درباره تحولات بیمه در سال‌های اخیر گفت: مهم‌ترین فاکتوری که به ان کمتر پرداخته شده نقش بیمه در پیشبرد اقتصاد است، اگر رابطه مستقیم بیمه با بازار پول و سرمایه و بانک مرکزی ایجاد می‌شد مطمئنا مشکلات فعلی صنعت بیمه به حداقل می‌رسید.   آسوده عضو سندیکا صنعت بیمه گفت: از زمانی که بخش خصوصی وارد صنعت بیمه شد برنامه‌های ازادسازی یا خصوصی سازی بیمه اسیا و البرز مربوط به ٤ سال گذشته بوده که وارد کشور شده، اساس فعالیت‌های بیمه‌ای در کشور بر مبنای این است که بیمه گر ظرف کوتاه مدت‌ترین زمان خسارت را پرداخت کنند.   وی در یادآور شد:بخش بیمه نتوانست به بازار‌های بین المللی وارد شود و تا حدودی تحریم‌ها بر این روند تاثیرگذار بوده است.   علی پور رئیس سندیکای صنعت بیمه تصریح کرد: ریسک‌های موجود در شرکت‌های بیمه ریسک های متواتر و پیش بینی شده است و تنها در برخی از موارد جزئیات را شامل نمی‌شود.   وی عنوان کرد: اثرات نوسانات نرخ ارز متفاوت است برخی به صورت فوری مشاهده و برخی دیگر در طولانی مدت اثر بخشی خواهد داشت.   ضمیری عضو سندیکای صنعت بیمه گفت: نوسانات نرخ ارز باید برای هر دو طرف قرارداد چه بیمه شونده و چه شرکت‌های بیمه‌ای مشخص شود زیرا در این شرایط بیمه گذار بتواند به حق بیمه‌ای خود برسد.   این عضو سندیکای صنعت بیمه بیان کرد: انتظارات از صنعت بیمه باید در حد ظرفیت آن باشد و در مقایسه با بازار بانکی و پولی کشور ٤ درصد است و قابل ذکر است که تمامی ریسک‌ها قابل پوشش نیست و دخالت در امار و ارقام در صنعت بیمه منطقی نیست.   وی با اشاره به نرخ ارز تصریح کرد: صنعت بیمه مثل گذشته با مجوز بیمه مرکزی برای بیمه اتکایی می‌توانند از ارز ٤٢٠٠ تومانی استفاده کنند و طبیعی است که فعالیت صنعت بیمه در سطج جهانی محدود می‌شود و شرکت‌ها باید این کمبود‌ها را از طریق داخل کشور برطرف کنند و از این طریق رقابت‌های بی مورد گذشته در سطح بین اللملی به حداقل می‌رسد.

منبع:میزان پیام رسان سروش پیام رسان ایتا پیام رسان بله اینستاگرام

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۶۶۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد

ایسنا/خوزستان شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه که به دلیل واگذاری نادرست به بخش خصوصی در دولت قبل به مرز نابودی کامل رفت و تجمعات و اعتصابات کارگری آن به سر خط اخبار بین المللی تبدیل شده بود، طی سه سال گذشته با نگاه ویژه آیت الله رییسی و رهنمودهای رهبر معظم انقلاب بار دیگر در حال بازگشت به دوران طلایی خود است.

نیشکر هفت تپه قدیمی‌ترین و بهترین کشت و صنعت نیشکری ایران بود که به دلیل مختلف از جمله واگذاری نادرست به بخش خصوصی در سال ۹۴ به حاشیه رانده شد و به دلیل سوء مدیریت‌ها در چند سال گذشته وضعیت نامناسبی پیدا کرد و طی این سال‌ها خانواده‌های کارگران نیشکر هفت تپه با مشکلات عدیده اجتماعی و خانوادگی و اقتصادی مواجه شدند. در حالی که خصوصی سازی شرکت‌ها باید به اهلش واگذار شود و توسط مسئولین امر در این واگذاری‌ها باید به تخصص و تجربه نیز نگاه شود تا خسارت‌های بیشمار پس از خصوصی سازی در پی نداشته باشد.

شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به عنوان اولین تولیدکننده شکر از نیشکر در ایران در هجدهم آذرماه سال ۱۳۴۰ افتتاح شد. شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه با وسعتی بیش از ۲۴ هزار و ۹۰۰ هکتار در نزدیکی شهر شوش و در فاصله ۱۰۰ کیلومتری شمال اهواز قرار دارد.

به گزارش ایسنا، اکنون و پس از پشت سر گذاشتن روزهای تلخ، کشت و صنعت نیشکر هفت ‌تپه در مسیر روزهای طلایی خود قرار گرفته و خاطرات تلخ گذشته این شرکت در حال فراموش شدن است. امید در هفت تپه زنده شده است و کارگران با همه توان برای جهش تولیدات این شرکت حتی بیش از وظایف قانونی در تلاش هستند.

داستان پر غم و غصه هفت تپه امروز به خوشی و آرامش رسیده است. روزگار تلخی که خسارت‌های جبران ناپذیری به هفت تپه و کارگران آن وارد کرده امروز جای خود را به کار و تولید داده است.

نیشکر هفت تپه پس از واگذاری به شرکت توسعه نیشکر/ مهرماه ۱۴۰۰

دکتر عبدعلی ناصری مدیرعامل شرکت نیشکر و صنایع جانبی می‌گوید: هفت‌تپه در سال جهش تولید پیشتاز است و جهش ۲۰۰ درصدی تولید شکر در شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه را نسبت به سال گذشته شاهد خواهیم بود.

به گفته وی، تاکنون با برداشت نزدیک به ۶۰ درصدی مزارع نیشکر در هفت‌تپه، حدود ۳۸ هزار تُن شکر تولید شده است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان فصل برداشت، این رقم به نزدیک ۶۰ هزار تُن برسد که در مقایسه با سال بهره‌برداری گذشته، جهشی ۲۰۰ درصدی را نشان می‌دهد.

و اما هفت تپه امروز چه می‌خواهد...این شرکت در ۱۸ مهرماه ۱۴۰۰ با مصوبه سران قوا به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی واگذار شد ولی روند انتقال قطعی مالکیت آن هنوز صورت نگرفته است. ۱۸ اسفندماه سال ۱۴۰۲ در جریان سفر رییس‌جمهور به شوش، کارگران هفت‌تپه خواستار واگذاری قطعی این شرکت به توسعه نیشکر شدند. آیت‌الله رییسی در این سفر در محل شرکت پاک چوب شوش با تعدادی از نمایندگان کارگران شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه دیدار و نسبت به دغدغه آن‌ها برای واگذاری قطعی این شرکت به شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی قول پیگیری جدی داد.

شادی کارگران هفت‌تپه پس از خلع ید مالک قبلی/ اردیبهشت ۱۴۰۰

محمد خنیفر فعال کارگری هفت‌تپه در این اجتماع کارگران با تقدیر از زحمات آیت‌الله رییسی برای باز کردن گره کور این شرکت و بازگشت این شرکت به روزهای طلایی تولید خود، واگذاری قطعی هفت تپه به شرکت صنایع جانبی نیشکر را مهمترین خواسته کارگران از رییس‌جمهور دانست.

این فعال کارگری با بیان اینکه کارگران هفت تپه قدردان آیت‌الله رییسی هستند، چرا که بدون پیگیری‌های رییس دولت سیزدهم، مشکل هفت تپه هرگز حل نمی‌شد، گفت: کارگران این شرکت می‌خواهند تا رییس‌جمهور لطف خود را به این واحد تولیدی تکمیل کرده و با قطعی کردن واگذاری هفت‌تپه به صنایع جانبی آرامش را به هزاران خانواده این شرکت بازگرداند.

وی با بیان اینکه کارگران هفت تپه به قول آیت‌الله رییسی اعتماد دارند، ادامه داد: اکثر کارگران هفت تپه جزء خانواده شهدا و رزمندگان هستند و به دنبال هیاهو و یا تولید خوراک برای رسانه‌های خارجی نیستند.

شرکت هفت تپه که پیش از روی کار آمدن دولت سیزدهم به دلیل اعتراضات کارگری به سرخط اخبار تبدیل شده بود و صدها کارگر این شرکت آینده شغلی برای خود متصور نبودند، با تشکیل دولت سیزدهم و گره‌گشایی از مشکلات این شرکت، بار دیگر با شیرینی کار و تولید کام کارگران این شرکت شیرین شد.

نیشکر هفت تپه پس از واگذاری به شرکت توسعه نیشکر/ مهر ماه ۱۴۰۰

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه منابع انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • امیدی که در «هفت‌تپه» زنده شد
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!