Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با بیان اینکه چند دستگاه در زمینه مدیریت ناصحیح و غیر اصولی منابع آب مقصر هستند، گفت: حتی اگر میزان بارش‌ها به اندازه کافی هم باشد، به دلیل مدیریت نادرست منابع آب، همچنان مشکل کمبود آب پابر جا خواهد بود.

اقتصادآنلاین - المیرا اکرمی؛ عباس پاپی زاده در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی اقتصادآنلاین با اشاره به بارش‌های اخیر در کشور گفت: به رغم اینکه بهار امسال شاهد بارش‌های خوبی در اغلب نقاط کشور بودیم، اما به دلیل اینکه برنامه‌ای برای مهار آب‌های حاصل از این بارش‌ها نداریم، مشکل کمبود آب در سال جاری کماکان برقرار خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پاپی زاده با بیان اینکه وزارتخانه‌های نیرو، جهاد کشاورزی و سازمان حفاظت محیط زیست در زمینه مدیریت غیر اصولی و ناصحیح آب مقصر هستند، اظهار داشت: مدیریت در این زمینه باید به گونه‌ای باشد که آب بارش‌ها تبدیل به سیلاب نشود و بتوان استفاده بهینه از آن انجام داد.

نماینده مردم دزفول در مجلس با تاکید بر اینکه باید توسعه آبخیزداری در کشور به شکل جدی مورد توجه قرار بگیرد، عنوان کرد: توسعه فضای جنگلی، توسعه فضای سبز و استفاده از روش‌های مختلف آبخیزداری مانند احداث آب بندها موجب کاهش سیلاب‌ها و افزایش ذخیره سفره‌های زیرزمینی خواهد شد و در نتیجه می توانیم منابع قابل اتکاتری در حوزه آب داشته باشیم.

پاپی زاده در ادامه تصریح کرد: دست اندازی به منابع طبیعی کشور و تصرف و تغییر کاربری آنها از عوامل موثر در مهار نشدن آب بارش‌ها و به راه افتادن سیلاب‌ها است که باید فکر جدی و اساسی برای آن شود.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه پیش بینی‌هایی در مورد آبخیزداری به منظور حفاظت از منابع طبیعی صورت گرفته است، گفت: طی برنامه ششم توسعه باید سالانه  11 میلیون متر مکعب کاهش برداشت از منابع آب زیرزمینی داشته باشیم تا بتوانیم بیلان منفی فعلی را به حالت سابق بازگردانیم اما متاسفانه به رغم گذشت بیش از یک سال از اجرای این برنامه، تاکنون شاهد عملکرد قابل قبولی از وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و نیرو نبوده ایم.

پاپی زاده در پایان اظهار داشت: هدف برنامه ششم توسعه اجرای آبیاری تحت فشار در 600 هزار هکتار از اراضی کشاورزی در هر سال است که تاکنون از برنامه‌های پیش بینی شده عقب هستیم.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خشکسالی کشاورزی منابع آبی بی آبی عباس پاپی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۶۶۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم

رئیس موسسه تحقیقات پنبه کشور در این همایش با اشاره به رکورد شکنی برداشت بیش از ۷ تن پنبه در هر هکتار گفت: سال‌های گذشته ۲ رقم پنبه داشتیم، اما اکنون ۱۴ رقم تجاری داریم که ارقام زودرس هستند و صرفه جویی در مصرف آب از جمله مزیت آنهاست.

قربانی افزود: کشورمان به سالانه حدود ۵۰۰ هزار تن وش پنبه برای صنایع مختلف نیاز دارد.

برزعلی رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان هم در این همایش از برنامه ریزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در استان خبر داد.

در این همایش از جدیدترین دستگاه کارنده پنبه که با توان تولیدکنندگان داخلی ساخته شده است رونمایی شد.

سالانه حدود ۲۰ هزار هکتار از مزارع گلستان زیر کشت پنبه می‌رود که یک پنجم تولید کشور از این سطح برداشت می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد کاشان معرفی شد
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • بحرانی بودن کسری مخازن آبهای زیرزمینی تربت‌حیدریه
  • آغاز برداشت بیش از ۸۰۰ تن گل محمدی از مزارع قم
  • حفظ منابع آبی نیازمند ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مسئولیت‌پذیری جمعی است
  • خاموشی چاه‌های کشاورزی در رفسنجان
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شده
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها