Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-25@00:24:02 GMT

تسکین خارش نیش پشه با روش‌های ساده خانگی

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۶۷۴۳۲

تسکین خارش نیش پشه با روش‌های ساده خانگی

به گزارش طبنا از دیلی میل، متخصصان چند روش ساده پیشنهاد می‌کنند که می‌توانید با استفاده از مواد آشپزخانه از شر خارش و تورم نیش پشه ها رها شوید.

یخ و ایبوپروفن

برای تسکین تورم و قرمزی خارش‌دار نیش پشه، ساده‌ترین روش، گذاشتن یخ به مدت ۱۰ دقیقه روی نقطه مورد نظر است. این کار را چند بار با فواصل ۱۰ دقیقه‌ای انجام دهید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 اگر محل گزش بسیار متورم و حتی دردناک بود، مانند نیش زنبور و یا عنکبوت، می‌توانید از داروی ضد التهاب مانند ایبوپروفن استفاده کنید. این دارو تورم را از درون به بیرون کاهش می‌دهد.

متعادل کردن دوباره pH پوست

وقتی pH پوست در وضعیت متعادل باشد، به خوبی می‌تواند با عفونت و مشکلات ناشی از نیش حشرات مبارزه کند. اما گاهی با تغییر سطح هورمون‌های بدن و یا عوامل محیطی، بدن قلیایی و یا اسیدی می‌شود. در اینگونه مواقع جای نیش پشه را می‌توانید با سرکه و یا سرکه سیب- که موثرتر است- درمان کنید و حتی درون وان حمام، دو و نیم فنجان سرکه سیب ریخته و بدن‌تان را شستشو دهید. آنزیم‌های درون سرکه به سرعت در بازیابی تعادل pH پوست به شما کمک می‌کند. در ضمن سرکه،ضدعفونت و ضدقارچ طبیعی است. ترکیبی از جوش شیرین و آب نیز می‌تواند محل نیش حشرات را درمان کند. لیموترش هم همین اثر را می‌گذارد و البته باکتری‌های مضر را هم از بین می‌برد.

درمان تورم

تورم محل گزش حشرات را میتوان به وسیله نمک درمان کرد. نمک، رطوبت را به خود جذب کرده و از تورم می‌کاهد. در ضمن گیاهانی مانند صبر یا ریحان نیز احساس خنکی به پوست می دهند. پیاز هم قدرت ضدتورم بالایی دارد.

با استفاده از ساده‌ترین راه حل‌های فوق می‌توانید از عذاب نیش حشرات در امان بمانید.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۶۷۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب نیش ها باشید!

همشهری-نیلوفر ذوالفقاری: گشت و گذار در طبیعت، کمپ زدن در کوه و جنگل و بیدار شدن در هوای پاک و دل‌انگیز، هر گردشگری را وسوسه می‌کند تا خودش را از این لذت بی‌بهره نگذارد. اما این لذت ممکن است با دردسرهایی همراه باشد. آزار نیش حشرات یکی از این دردسرهای احتمالی است که بد نیست پیشگیری از آن و راه‌های درمانش را یاد بگیرید.

قبل از اینکه به فکر درمان نیش حشرات باشید، سعی کنید از گزش آنها جلوگیری کنید. یک راه مناسب برای پیشگیری، استفاده از کرم‌ها و ژل‌های مخصوصی است که باعث دفع حشرات می‌شوند و می‌توانید آن‌ها را از داروخانه‌ها بخرید. این کرم‌ها بوی خاصی ایجاد می‌کنند که باعث دفع حشرات می‌شود. مصرف ویتامین b۱ به مدت یک هفته می‌تواند شما را از نیش حشرات در سفر محافظت کند. پشه ها از بوی این ویتامین بیزار هستند و به شما نزدیک نمی‌شوند. هیچکس دوست ندارد در سفر دچار گزیدگی حشرات شود و رنج و ناراحتی زیادی را تحمل کند. به همین دلیل بهترین کار پیشگیری از نیش حشرات است. حشرات در همه‌جا حضور دارند اما در برخی مناطق احتمال گزیده شدن توسط حشرات بیشتر است. اطراف رودخانه‌ها، تالاب‌ها و مناطق باتلاقی مکان بسیار مناسبی برای رشد پشه‌هاست. بنابراین از کمپ و چادر زدن در این مناطق خودداری کنید. انتخاب لباس مناسب در سفر ضروری است. پشه‌ها همیشه هستند و ممکن است شما را نیش بزنند، با این حال اوج فعالیت پشه‌ها پس از غروب آفتاب و در طول شب است. بنابراین موقع خواب حتما سعی کنید لباس آستین‌دار بپوشید. پشه‌ها دور لامپ مهتابی جمع می‌شوند و اگر این لامپ در فضای باز باشد پس از مدتی محل تجمع انبوهی از پشه‌ها و حشرات مختلف خواهد شد. پشه‌ها جذب نور سفید می‌شوند، بنابراین اگر قرار است در سفر از لامپ استفاده کنید از لامپ‌هایی با نور زرد استفاده کنید. اگر در فضای بسته هستید از باز گذاشتن پنجره‌ها در طول شب خودداری کنید، مگر اینکه پنجره مجهز به توری باشند. اگر می‌خواهید در فضای باز و طبیعت بخوابید از پشه‌بند استفاده کنید. اگر با رعایت نکات مختلف، باز هم به گزیدگی و نیش حشرات در سفر دچار شدید، وقت را هدر ندهید، خوددرمانی را امتحان نکنید و به نزدیک‌ترین مرکز درمانی بروید. به خصوص درباره کودکان که گزش حشرات ممکن است پیامدهای شدیدتری داشته باشد. کد خبر 845729 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها سلامت سفر - گردشگری خبر مهم حیوانات - حشرات

دیگر خبرها

  • مراقب نیش ها باشید!
  • پودر پیاز خانگی را با این روش های ساده درست کنید
  • با مصرف این غذاها از شر حشرات در فصل تابستان خلاص شوید!
  • فرمول خانگی برای درمان بی‌خوابی (فیلم)
  • فرمول خانگی برای درمان بی‌خوابی
  • دعای دفع حشرات؛ مفید برای از بین بردن مورچه، ملخ، موش و…
  • یکی از معجزه‌آساترین خواص این گیاه تقویت دید چشم است
  • ۶ دمنوش عالی برای داشتن پوستی شفاف
  • درمان یبوست با این روش ساده
  • ۶ دمنوش‌ عالی برای داشتن پوستی شفاف