Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

 دکتر سیدحسن هاشمی در بیست و پنجمین همایش سراسری مدیران و روسای بهداشت، امداد و درمان ناجا که پیش از ظهر امروز در ستاد مرکزی ناجا برگزار شد، اظهار کرد: با نیروی انتظامی کارهای مشترک فراوانی داریم که بخشی از آنها در برنامه‌های ما آمده است و تماما این موارد به حقوق مردم مربوط می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر بهداشت با بیان اینکه بدون هماهنگی و همکاری پلیس بسیاری از ماموریت‌های ما مغفول خواهد بود، گفت: کمک‌های پلیس به وزارت بهداشت تنها در حوزه انتظامی نیست و در حوزه اجتماعی هم پلیس کمک‌های خوبی به وزارت بهداشت کرده و در برخی از مناطق اگر بیمارستان‌ها و پلی کلینیک‌های ناجا نبود، ما باید به عنوان دولت در این مناطق فعال می‌شدیم و خدمتگذاری می‌کردیم.

وزیر بهداشت با بیان اینکه به نظر می‌رسد که در چهارچوب همکاری‌های موثر ناجا می‌تواند حتی از شیوع بیماری‌ها نیز جلوگیری کند، گفت: از جمله بیماری‌هایی که ناجا سهم زیادی در پیشگیری و جلوگیری از آن دارد، بیماری‌های مشترک میان انسان و دام است و پلیس در نقاط مرزی به خوبی می‌تواند با جلوگیری از ورود دام قاچاق و محصولات غذایی قاچاق از چنین بیماری‌هایی پیشگیری کند.

وی با بیان اینکه ناجا در تشکیل تیم‌های واکنش سریع نیز نقش موثری دارد، خاطرنشان کرد: در مسئله دخانیات و مصرف الکل نیز ناجا تاثیرگذار است. البته باید قبول کنیم که مسئولیت آسیب‌های اجتماعی با پلیس نیست و اگر همه دستگاه‌ها به وظایف خود عمل کنند، زحمات ناجا نیز به حداقل می‌رسد.

وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه نباید انتظار داشت که ناجا از آسیب‌های اجتماعی پیشگیری کند، گفت: باید از دولت، مجلس و قوه قضاییه نیز انتظار داشت که اقدامات و وظایف خود را به طور کامل انجام دهند.

هاشمی نقش ناجا را در توسعه فرهنگ جامعه ایمن نیز موثر برشمرد و گفت: پلیس در حوزه ترافیک نیز اقدامات خیلی خوبی انجام داده است.

وی با اشاره به سامانه‌های امدادی ۱۹۰، ۱۱۰ و ۱۱۵ گفت: خوشبختانه همکاری میان این سامانه‌ها نیز با یکدیگر گسترده است.

وزیر بهداشت خواستار تبادل اطلاعات در حوزه قاچاق دارو و همکاری بیشتر پلیس در این زمینه شد و گفت: پلیس فتا نیز می‌تواند در شناسایی شایعات در حوزه دارویی و غذایی با وزارت بهداشت همکاری کند. از سوی دیگر در بخش شیمی و بهداشت حرفه‌ای و میکروبی هم می‌توان از ظرفیت آزمایشگاه‌ها استفاده کرد.

هاشمی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اجرای طرح تحول سلامت گفت: طرح تحول سلامت جزو برنامه‌های محوری دولت است و ان‌شاءلله در بخش مردمی با کمترین نقص اجرایی شود.

وی این طرح را جزو موفقیت‌های نظام برشمرد و گفت: این طرح توانسته بخشی از نگرانی‌های مردم در حوزه سلامت را کاهش دهد.

وی همچنین با اشاره به اختلالات پیش آمده در بازار ارز افزود: امروز دولت بدون هیچ محدودیتی ارز ۴۲۰۰ تومانی را برای وارد کنندگان قرار می‌دهد و وقتی که مسئولی در کشور اعلام می‌کند که مردم نگرانی در حوزه دارو نداشته باشند، هرچند ممکن است که برای تنظیم بازار یکی دو ماهی مشکلاتی وجود داشته باشد، اما مردم خیال‌شان راحت باشد.

وزیر بهداشت همچنین با بیان اینکه باید نظارت‌هایمان را در حوزه‌هایی به غیر از حوزه‌های امنیتی و انتظامی افزایش دهیم، گفت: در تلاطم ایجاد شده، تنظیم بازار یکی دو ماهی ممکن است زمان ببرد، اما وقتی مسئولین از مردم می‌خواهند نگرانی نداشته باشند و وعده‌ای می‌دهند، حتما بازار خودش را اصلاح خواهد کرد.

انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: بیماری ناجا وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۶۸۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند

به گزارش خبرآنلاین، مسئول گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: موارد ابتلا به بیماری سالک در این استان سالانه بین ۳ تا ۵ هزار نفر بود که الان به ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر کاهش پیدا کرده است.

«رضا فدایی» مسئول گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان در گفت‌وگو با ایلنا درباره وضعیت ابتلا به بیماری سالک در این استان توضیح داد: پیش از تلاش‌هایی که برای کنترل این بیماری انجام شود، ما سالانه تنها در استان اصفهان بین ۳ تا ۵ هزار مورد بیمار سالک داشتیم، در حال حاضر پس از ۱۶ سال کار مستمر، موارد ابتلا بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر کاهش یافته است؛ این موفقیت حاصل یک تلاش بسیار وسیع و فشرده است.

وی اضافه کرد: البته خود بیماری هم نوسان‌هایی دارد، بعضی سال‌ها کم می‌شود و برخی سال‌ها بالا می‌رود ولی روی هم رفته در حال حاضر محدود شده است. در استان اصفهان شهرستان‌های اردستان، برخوار، نطنز و شاهین شهر و همین طور شهرستان‌های شرقی استان کانون‌های اصلی سالک هستند. بعضی سال‌ها هم کانون‌های جدیدی ایجاد می‌شود که در گذشته نبوده است.

فدایی عنوان کرد: برای این بیماری یک داروی اصلی موسوم به آمپول گلوکانتیم وجود دارد که این دارو را وزارت بهداشت به اندازه نیاز کل استان‌های سالک‌خیز تهیه و به رایگان توزیع می‌کند و ما هم به رایگان به بیماران تزریق می‌کنیم. همچنین دو یا سه نوع پماد وجود دارد که در کنار این آمپول، داروی کمکی محسوب می‌شوند و سیر بهبودی بیماری را تسریع می‌کند. از این رو این داروها را ما به مقدار مورد نیاز داریم و معمولا کمبود نداریم.

وی ادامه داد: از نظر درمانی بسیاری از بیماران پس از گذشت ماه‌ها از ضایعه پوستی مراجعه می‌کنند که در آن موقع زخم بزرگ شده و درمان آن هم سخت‌تر می‌شود. ما همیشه در آموزش‌هایی که بین مردم مناطق سالک‌خیز داریم بیان می‌کنیم که اگر زخمی بر روی سطح بدنتان پیدا شد، فورا برای درمان مراجعه کنند، چون درمان در مراحل اولیه بسیار کارآمدتر و ساده‌تر هست.

رضایت نسبی از داروهای سالک تولید داخل

فدایی با اشاره به داروی سالک تولیدی شرکت‌های دانش بنیان داخلی گفت: آن دسته از داروهایی که سازمان غذا و دارو یا وزارت بهداشت تایید می‌کنند، مجاز به استفاده از آن‌ها هستیم. به طور مثال داروی سیناآمفولیش پمادی است که یک شرکت دانش بنیان تولید کرده است و پس از تایید وزارت بهداشت ما هم مجاز به استفاده از آن شدیم. به طور کلی یک رضایت نسبی در کنار داروهای اصلی از این داروهای محصول شرکت‌های دانش بنیان حاصل شده است، لذا از این نظر قدم‌های مثبتی برداشته اند.

وی درباره درمان جای زخم (اسکار) سالک گفت: متخصصان پوست و جراحان پلاستیک، روش‌هایی برای ترمیم نسبی جای زخم‌ها دارند که درمان از طریق سلول‌های بنیادی یکی از آن‌ها است. اما این روش‌ها نسبی و بسیار پر هزینه هستند. به همین دلیل ما تمام تلاشمان در زمینه مقابله با خود بیماری و مراجعه به موقع بیماران است.

فدایی همچنین به تغییرات روند ابتلا به بیماری سالک اشاره کرد و افزود: طبق اطلاعات منتشر شده از وزارت بهداشت روی هم رفته در کشور ما روند ابتلا به این بیماری رو به کاهش است. ظاهرا از بالای ۲۰ هزار مورد ابتلا در سال در حال حاضر به کمتر از ۱۰ هزار مورد رسیده ایم. در استان اصفهان نیز موارد ابتلا بین ۳ تا ۵ هزار نفر بود که الان به ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ نفر کاهش پیدا کرده است.

وی تاکید کرد: حتی در سالی که آمار ابتلا کاهش پیدا می‌کند، نباید از این بیماری غافل شد، چرا که این بیماری خودش هم افت وخیز دارد، جدا از کاری که سیستم برای مهار آن انجام می‌دهد.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902092

دیگر خبرها

  • جلوگیری پلیس پاراگوئه از کتک‌زدن داور با گلوله!
  • سازمان جهانی بهداشت: حمله به رفح منجر به یک فاجعه انسانی می‌شود
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به سالک مبتلا می‌شوند
  • مراقب ترفند مجرمان سایبری در ایام تعطیلات پیش رو باشید
  • بیماریی که سالانه بین هزار تا دو هزار نفر به آن مبتلا می‌شوند
  • ترفندهای کاربردی تربیتی برای جلوگیری از لجبازی کودک
  • بهداشت حرفه ‌ای عمر مفید کارگران را افزایش می‌دهد
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید