Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-01@09:35:47 GMT

بانوان سفيران فرهنگی در مدیریت دغدغه‌های اجتماعی هستند

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۶۸۹۳۴

بانوان سفيران فرهنگی در مدیریت دغدغه‌های اجتماعی هستند

به گزارش ایکنا از یزد، محمدعلی طالبی، معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار يزد صبح امروز در جلسه كارگروه زنان و خانواده استان بيان كرد: شايد درگذشته به خاطر برخي از باورهاي فرهنگي ملي و مذهبي احساس می‌کردیم ضرورتي براي حضور زنان در جامعه نيست، اما امروز باورهاي اجتماعي و ديني اجازه اين نقش‌آفرینی را در عرصه‌های مختلف داده است و كمتر مانعي به‌ویژه در حوزه اقتصادي فراروي زنان می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طالبي افزود: اگر از اقتصاد مقاومتي و ضرورت تكيه به باورها و توانمندي داخلي براي توسعه و پيشرفت صحبت می‌کنیم بايد همه ظرفیت‌های جامعه را در اين عرصه به كار بگيريم و يكي از اين ظرفیت‌ها توانمندي زنان است اما اينكه با چه تدبيري زنان به اين عرصه وارد شوند، بايد در قالب برنامه‌های مختلف دنبال شود.
وی ادامه داد: ما برخوردار از خانواده‌هایی هستيم كه با مديريت زنان می‌تواند به بستري براي آموزش و تقويت رفتارهاي مثبت اقتصادي و ايجاد الگوهاي مصرف صحيح فرزندان تبديل شود ازاین‌جهت زنان بايد بافرهنگ سازي و نهادينه كردن حمايت از توليد داخلي و پرهيز از اسراف گام‌های مؤثری براي تحقق اقتصاد مقاومتي بردارند.
طالبی گفت: در بحث کسب‌وکار و توسعه ظرفیت‌های اقتصادي نيز خوشبختانه با طرح‌ها و برنامه‌هایی كه اين فضا را بازتر كرده مواجه هستيم و دولت و استان بايد به فكر طرح بسته‌های حمايتي و نیازسنجی براي توليدات و مشاغل بانوان باشد.
معاون استاندار بيان كرد: کسب‌وکارهای كوچك، مشاغل خانگي، صنایع‌دستی، حوزه‌های مختلف آموزشي و به‌ویژه پتانسيل چندگانه گردشگري زمینه‌های بسيار خوبي براي بانوان است كه در عرصه‌های اقتصادي وارد شوند و تقويت اين بسترها هم می‌تواند اثرات خوبي براي استان به همراه داشته باشد.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار يزد با اشاره به ترسيم چشم‌اندازهای توسعه استان مبتني بر ظرفیت‌های بانوان گفت: در مديريت مصرف انرژي به‌ویژه آب نقش زنان به‌عنوان ركن خانواده مهم است و بايد تمركز را بر بحث خانواده بگذاريم زيرا زنان پرچم‌داران اجتماعي و سفيران فرهنگي در مديريت و حل دغدغه‌های اجتماعي از كانون خانواده تا سطح جامعه هستند و تكيه و بار اصلي آموزش و ارتقا فرهنگ مصرف بر دوش زنان است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۶۸۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالان حوزه خانواده در«جامعه پردازخانواده» به یکدیگرمعرفی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست هم اندیشی فعالان حوزه خانواده منطقه ١٠ با عنوان «جامعه پرداز خانواده» با هدف شناسایی، معارفه و هم افزایی فعالان مساله محور حوزه خانواده روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت در فرهنگسرای عطار نیشابوری برگزار می‌شود.

در ابتدای این نشست هم اندیشی خدیجه مهدی پور مدیر فرهنگی هنری منطقه ۱۰ و رییس فرهنگسرای عطار نیشابوری گفت: یک تیم ۱۵ نفره، متشکل از کارشناسان فرهنگی هنری ماه هاست در حال شناسایی، ارزیابی و ارتباط گیری با کنشگران فعال حوزه خانواده در منطقه ۱۰ می‌باشند تا بتوانند در رویدادی مساله محور بر اساس بوم این منطقه، فعالین و نوع فعالیتشان را با هم به اشتراک بگذارند. موضوع خانواده از جمله موضوعاتی است که در همه سازمان‌ها و نهادها به عنوان یک رویکرد و از دغدغه‌های اصلی دلسوزان و صاحب نظران فرهنگی و اجتماعی است و این مدیریت هم از این قاعده مستثنی نیست.

وی افزود: کنشگران و فعالان حوزه خانواده در این رویداد در محورهای ازدواج، هویت زن، جمعیت، فرزند پروری و طلاق، شناسایی و جهت هم افزایی و حیات مجموعه‌های خود به یکدیگر معرفی خواهند شد تا بتوانند عملیات‌های مشترک تعریف و به حل مسائل خانواده‌های محورهای یاد شده کمک کنند.

مهدی پور در ادامه این نشست گفت: مراکز فعال در حوزه سبک زندگی، مبلغین و گروه‌های تبلیغی، مجموعه‌های علمی و پژوهش محور، مؤسسات، مراکز مشاوره، مساجد و هیأت مذهبی فعال در حوزه‌های اجتماعی، خیریه‌ها، گروه‌های جهادی، گروه‌ها و کانال‌های مجازی، کنشگران و اساتید برجسته و به نام حوزه خانواده می‌توانند در این رویداد شرکت کنند و ان شاالله با هم افزایی بتوانیم اقدامات موثری در مقابله با آسیب‌های اجتماعی حوزه خانواده در منطقه ۱۰ و شهر تهران انجام دهیم.

نشست مذکور روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت از ساعت ۱۴:۳۰ در فرهنگسرای عطار نیشابوری واقع در میدان بریانک، خیابان شهید دعوتی، انتهای خیابان شهید امیر قلی برگزار می‌شود.

کد خبر 6091143 الناز رحمت نژاد

دیگر خبرها

  • پیری جمعیت امنیت روانی و اجتماعی را به چالش خواهد کشید
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • فعالیت اقتصادی ۲۴۰ هزار بیمه شده کارگری در سیستان وبلوچستان
  • رویداد جامعه‌پرداز برای شناسایی و ارتباط گیری با کنشگران حوزه خانواده
  • رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهد ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود
  • رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهند ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود
  • حضور سفیران و مقامات بین المللی در همایش و نمایشگاه ملی ژئوماتیک
  • کیهان: ما محترمانه حجاب سر زنان می کنیم اما رضا شاه با ضرب و شتم حجابشان را برمی داشت
  • مادران ۴ فرزندی الگوی عینی برای خانواده‌ها
  • فعالان حوزه خانواده در«جامعه پردازخانواده» به یکدیگرمعرفی می‌شوند