Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) در جمع اعضای هیأت علمی دانشکده دندانپزشکی از راه اندازی کلینیک تخصصی دنداپزشکی واحد اصفهان در آینده نزدیک خبر داد و گفت: می توانیم برخی مشکلات و دغدغه ها را با اتخاذ تصمیماتی در کوتاه مدت و میان مدت حل کنیم.

به گزارش آنا در ادامه سلسله نشست های مشترک اعضای هیأت رئیسه واحد اصفهان با اعضای هیأت علمی دانشکده ها، اعضاس هیأت علمی دانشکده دندانپزشکی با حضور دکتر احمد آذین و معاونین دانشگاه به طرح پیشنهاد و نظرات خود پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر احمد آذین در این جلسه گفت: «در مورد نوسازی تجهیزات دانشکده دندانپزشکی با همکاری خود دانشکده موضوع قابل حل است و تشکیل کمیته معین که پیشنهاد خوبی است با حضور متخصصین نسبت به رفع گام به گام مشکلات اقدام می کنیم.»

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان عنوان کرد: «رفع موانع راه اندازی کلینیک دندانپزشکی و اورژانس با پیگیری های دکتر قدوسی معاون علوم پزشکی به زودی حل خواهد شد و برای توسعه فضای فیزیکی دانشکده، مکاتبات و اقداماتی انجام شده اما در حوزه سازمانی متوقف شده و هنوز پاسخی واصل نشده است.»

در این جلسه دکتر مسعود خبیری رئیس دانشکده دندانپزشکی با ارائه گزارشی از فعالیت های این دانشکده گفت: «از بین 70 دانشکده دندانپزشکی کشور دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) از لحاظ افتخارات جزو 15 دانشکده اول کشور و در دانشگاه آزاد اسلامی اگر اول نباشیم در کنار دانشکده دندانپزشکی تهران هستیم و این افتخارات را مرهون تلاش همکاران هیات علمی هستیم.»

رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) افزود: «دانشکده دندانپزشکی علاوه بر درآمدهای شهریه ای از لحاظ درآمدهای درمانی کارنامه قابل قبولی دارد که برگزاری کارگاه های تخصصی از جمله کارگاه ایمپلنت و برنامه ریزی برای راه اندازی کلینیک دندانپزشکی دانشگاه در سطح شهر نهایی شده است و به زودی شاهد راه اندازی آن خواهیم بود.»

خبیری اظهار کرد: «با توجه به توسعه فعالیت های این دانشکده، اکنون یکی از مهمترین مشکلات دانشکده، کمبود جدی فضای فیزیکی از گذشته تاکنون است و از این جهت با کمی حمایت دانشگاه، می توانستیم در میان دانشکده های کشور جایگاه بهتری داشته باشیم و این کمبود فضای فیزیکی به تدریج و در آینده بر کیفیت آموزش تأثیر سوء خواهد داشت.»

رئیس دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) با اشاره به کمبود هیات علمی این دانشکده در مقایسه با استانداردهای آموزش پزشکی گفت: «تعداد کنونی اعضای هیأت علمی تمام وقت پاسخگوی نیازهای دانشکده نیست و انتظار می رود در روند جذب هیات علمی تسریع و برخی پیچیدگی های اداری رفع شود.»

وی ادامه داد: «برخی تجهیزات دانشکده از 20 سال قبل تاکنون نوسازی نشده اند، یونیت ها و تجهیزات دانشکده نیاز به بروزرسانی و خریدهای جدید است که البته خود دانشکده برای نوسازی این تجهیزات پیشنهاداتی دارد که می توان با روش هایی و با نهایت صرفه جویی در منابع، آنها را نوسازی کرد.»

خبیری با تأکید بر امکان افزایش ظرفیت درآمدزایی دانشکده، عنوان کرد: «نیاز به بخش اورژانس، نیاز به بخش مدیریت منابع مالی در دانشکده، نیاز به کارپرداز تخصصی برای خرید مواد اولیه با کیفیت و مرغوب زیر نظر دانشکده و اصلاح سازمان کار دانشکده و تأمین پرستار و نیروی کارمند و خدمه مورد نیاز متناسب با یک مرکز آموزشی درمانی از مهمترین نیازهای ضروری دانشکده است.»

در ادامه این جلسه دکتر محمد کتابی عضو هیأت علمی و رئیس پیشین دانشکده دنداپزشکی گفت: «ترویج فضای نقد در دانشگاه بویژه از سوی اعضای هیأت علمی می تواند در بالندگی دانشگاه موثر باشد خاصتا آنکه این نقد دلسوزانه باشد و نشست مشترک اساتید با هیأت رئیسه بسیار مطلوب است.»

کتابی عنوان کرد: «مطابق با مصلحت های دانشگاه، برخی رشته ها مطلوبیت بیشتری دارد روزی ما در رشته دنداپزشکی جزو مراکز نخست بودیم ولی متاسفانه امروز فاصله ما با برخی واحدهای رقیب رو به ازدیاد است، دندانپزشکی تفاوت ماهوی با سایر رشته ها دارد هم آموزشی است و هم درمان و این رشته حساسیت های خاص خود را دارد.»

رئیس پیشین دانشکده دنداپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) با انتقاد از طولانی بودن روند مربوط به ارتقاء اعضای هیات علمی این دانشکده گفت: «دانشکده دندان پزشکی با رویکرد درآمدزایی می تواند هم دوره های عمومی و هم دوره های تخصصی را با کیفیت مطلوب برگزار کند اما این کار نیاز به برون زایی دارد و باید سهم عضو هیات علمی دانشکده در این فرایند به خوبی مشخص شود و پیشنهاد می شود یک کمیته معین تا حصول نتایج عملی، زیر نظر معاونت علوم پزشکی واحد تشکیل شود.»

دکتر مریم زارع جهرمی از دیگر اعضای هیأت علمی دانشکده و مدیر گروه اندودنتیکس نیز با سخنانی کوتاه با تشکر از زحمات هیأت رئیسه و سخنان دکتر خبیری و دکتر کتابی گفت: «تاکنون و از گذشته مشکلات منعکس شده اما گشایش چندانی دیده نشده و کمبود فضای دانشکده و عدم تناسب استاد و دانشجو، کمبود نیروی انسانی و فرآیند خاص ثبت نمرات و پرداخت های حق التدریس اساتید مدعو و به روز نبودن برخی تجهیزات از مشکلات نقد امروز دانشکده است که انتظار می رود مورد عنایت مسوولین باشد.»

دکتر سعید آذربایجانی رئیس سابق دانشکده دنداپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان) هم عنوان کرد: «مشکلات بیشتر به دلیل تمرکزگرا بودن ساختار اداری است و از آنجایی که در واحد اصفهان، هیچ رشته ای غیر از دندانپزشکی نداریم که متولی درمان باشد، باید اختیارات بیشتری به بخش های آموزش پزشکی داده شود و دانشگاه باید در اداره دانشکده به یک رهیافت جدید برسد چرا که ما می توانیم یک دانشکده برتر در سطح منطقه شویم.»

آذربایجانی با بیان اینکه اعتبار دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) بسیار قابل اعتنا است و بسیاری از مسئولین سازمان مرکزی نیز به این مطلب اذعان داشته و بارها در جلسات مختلف بیان کرده اند باید با تکیه بر توانمندی هیات علمی دانشکده اهداف را به پیش برد و دانشکده می تواند با طرح مشخص از نقطه الف به نقطه ب برود.»

در پایان این جلسه معاونین علوم پزشکی، پژوهش و فناوری، آموزش و تحصیلات تکمیلی و اداری و مالی هر کدام به طور جداگانه به طرح موضوعات مرتبط با فعالیت های دانشکده دنداپزشکی در حوزه متبوع خود پرداختند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۶۹۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری دیپلماسی علمی محور مقاومت به دانشگاه شاهد

رییس دانشگاه شاهد برنامه‌ها و اقدامات دو ساله این دانشگاه را تشریح کرد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، احمد چلداوی رئیس دانشگاه شاهد صبح امروز در نشست خبری  با اشاره به تاریخچه تاسیس این دانشگاه گفت: دانشگاه شاهد در سال 1369 با دستور امام خمینی(ره) تاسیس و در ابتدا در چند رشته محدود فعالیت خود را آغاز کرد. دانشکده‌های این دانشگاه در گذشته در سطح شهر تهران پراکنده بود که در حال حاضر تجمیع و در مجاورت مرقد مطهر امام مستقر شدند.

وی افزود: این دانشگاه هم‌اکنون 10 دانشکده دارد که 4 دانشکده در حوزه پزشکی و 6 دانشکده در حوزه‌های هنر، علوم انسانی، علوم پایه، کشاورزی، فنی-مهندسی و ... فعالیت می‌کنند.

چلداوی خاطرنشان کرد: این دانشگاه هم‌اکنون 38 رشته کارشناسی، 40 رشته دکتری و 2 رشته دکتری عمومی در پزشکی و دندانپزشکی و  6 هزار دانشجو دارد.

وی با اشاره به حضور 2 ساله خود در جایگاه ریاست این دانشگاه به اقدامات این دوره اشاره کرد و گفت: اقدامات مهمی در این 2 سال انجام شده است. برای مثال بودجه پژوهشی دانشگاه 10 برابر شده است هر چند پژوهش در اغلب دانشگاه‌ها مظلوم است انا سعی کردیم پژوهانه استادان را هم  10 برابر کنیم. همچنین آزمایشگاهی با هزینه 5 میلیارد راه‌اندازی شده است که دانشگاهیان می‌توانند از ابرکامپیوتر این آزمایشگاه استفاده کنند.

رئیس دانشگاه شاهد با اشاره به اینکه  فرآیندهای مالی گرنت تسریع شده است، افزود: 20 میلیون کمک هزینه خرید لپ تاپ به استادان اعطا کردیم. قراردادهای ارتباط صنعت در 2 سال، 17 برابر شده و مبلغ آن‌ها هم 14 برابر شده و از نظر پژوهشی رشد 2 برابری رخ داده است.

چلداوی از راه اندازی  هزار متر مربع مرکز نوآوری در این دانشگاه خبر داد.

وی با اشاره به اقدامات فرهنگی یادآور شد: در زمینه فرهنگی دوره‌های مختلفی برای دانشجویان، اساتید و کارکنان برگزار کردیم. برای مثال اردوهای راهیان نور و مشهد مقدس برگزار شده است.

چلداوی گفت: تحولاتی که در حوزه فرهنگی داشتیم در 2 شاخص فرهنگی بوده است که شامل سرانه فرهنگی و بودجه فرهنگی می‌شود و از این نظر رتبه اول دانشگاه‌های گروه ب وزارت علوم را کسب کردیم.

وی با یاداوری اینکه پذیرش دانشجو در این دانشگاه به صورت غیرمتمرکز است، افزود: 4 برابر ظرفیت دانشگاه‌ برای مصاحبه به ما معرفی شده  و دو مرحله مصاحبه در این دانشگاه انجام می‌شود. ولایتمداری از مهم‌ترین فاکتورهای مصاحبه است. دانشگاه شاهد ملجأ و ماوای خانواده‌های ارزشی است که تمایل دارند فرزندانشان در دانشگاهی با سطح علمی خوب و محیط ارزشی پرورش داده شوند و در این سال‌ها فقط پذیرای دخترانی بوده‌ایم که به انتخاب خودشان حجاب برتر را انتخاب کردند.

وی از حضور 344 عضو هیات علمی در دانشگاه شاهد خبر داد و تصریح کرد: هم اکنون سرانه متوسط مقالات بین المللی دانشگاه شاهد 1.5 مقاله به ازای هر استاد است.

وی با اشاره به اینکه پیش از این دوره دانشگاه شاهد خوابگاه متاهلی نداشت، تاکید کرد: در این زمینه برنامه‌ریزی کرده و مراحل نقشه‌برداری خوابگاه متاهلی در محوطه این دانشگاه در حال انجام است.

وی با اشاره به فضای سیاسی حاکم بر دانشگاه گفت: دانشگاه شاهد دانشگاهی سیاست‌زده نیست اما منفعل هم نیست. اینکه دانشجویان دانشگاه شاهد در اغتشاشات شرکت نکردند به معنی انفعال نیست بلکه حاکی از رشد عقلی و معرفتی دانشجویان و تحلیل درست آنهاست.

رییس دانشگاه شاهد با بیان اینکه تا پیش از این دوره دانشگاه شاهد هیچ فعالیتی در سطح بین‌المللی نداشت از واگذاری دیپلماسی علمی جبهه مقاومت به این دانشگاه خبر داد و گفت: هم‌اکنون 60 دانشجوی بین‌المللی داریم که از افعانستان، نیجریه و پاکستان در حال تحصیل هستند. همه این دانشجویان از سوی بنیاد شهید بورسیه شدند و هزینه‌های آنها نیز به دانشگاه پرداخت شده است.

وی با اشاره به بورسیه دانشجویان کشورهایی نظیر پاکستان و عراق از سوی آمریکا به نقش مهم ایران به عنوان کشور اصلی محور مقاومت اشاره کرد و گفت: سال آینده از 12 کشور شامل استرالیا، پاکستان، سوریه، عراق و افغانستان دانشجو خواهیم داشت که 200 نفر خواهند شد. رویکرد دانشگاه شاهد در حوزه بین‌الملل درآمدزایی نیست بلکه هدف ما تربیت نیرویی با تفکر اسلامی و پرورش یافته برای کمک به جبهه مقاومت و امام زمان است. 

چلداوی یادآور شد: قصد داریم 20 هزار متر فضای آموزشی برای رشته پزشکی‌ در پردیس مرکزی دانشگاه اختصاص دهیم. همچنین دانشکده کشاورزی از محل فعلی جا به جا خواهد شد و در زمین‌های کشاورزی ساختمانی برای این دانشکده ساخته می‌شود. ساختمان فعلی دانشکده کشاورزی به دانشکده حکمرانی اختصاص داده خواهد شد.

رئیس دانشگاه شاهد خاطرنشان کرد: افزایش بودجه دانشگاه شاهد سال گذشته 25 درصد بود و امسال حدود 30 درصد افزایش یافته است. با توجه به افزایش 20 درصدی حقوق اساتید، این افزایش باید بیشتر صرف حقوق و دستمزد کارکنان می شود.

حیدری رییس دانشکده پزشکی این دانشگاه نیز با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه پزشکی این دانشگاه گفت: در 2 سال گذشته  شاهد توجه و سرمایه گذاری بر مقوله پزشکی و توسعه و بهبود فعالیتهای رشته‌های پزشکی دانشگاه شاهد هستیم.

وی از تجهیز آزمایشگاههای جامع مربوط به دانشکده پزشکی و تعمیرات اساسی ساختمان های پرستاری و دندانپزشکی این دانشگاه خبر داد و گفت: در طی این دو سال روح تازه ای به حوزه علوم پزشکی دانشگاه شاهد دمیده شده و طب ایرانی، پرستاری در این دانشگاه رشد کرده است.

وی از تدوین برنامه 5 ساله دانشکده پزشکی دانشگاه شاهد خبر داد و از حضور بهتر و توجه بیشتر به دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته پزشکی دانشگاه شاهد در این دو سال  ابراز رضایت کرد.

عباسی، معاون دانشجویی دانشگاه شاهد نیز از رشد 120 درصدی  خدمات و فعالیت های دانشجویی این دانشگاه نظیر مرکز مشاوره خبر داد‌.

یکی از مسئولان این دانشگاه نیز با اشاره به فعالیت های گروه جهادی پزشکی شهید سلیمانی این دانشگاه این گروه را برترین گروه جهادی و موکب فرهنگی، پزشکی دانشگاه در سال  1402 دانست و گفت: موکب فرهنگی اجتماعی شهید سلیمانی در راهیپایی اربعین و در عوارضی قم خدمات مختلفی را به  زوار ارائه می دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده‌ای نزدیک
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک
  • راهکارهایی برای به روزرسانی نقشه جامع علمی کشور
  • آیین افتتاح کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • گشایش کلینیک تخصصی درمانی محمد شهر کرج
  • کلینیک تخصصی خیر ساز بیمارستان امام حسین (ع) محمدشهر افتتاح شد
  • واگذاری دیپلماسی علمی محور مقاومت به دانشگاه شاهد
  • رئیس آموزشکده فنی و حرفه‌ای شماره دو پسران سروش معرفی شد
  • نخستین رشته تخصصی دندانپزشکی در بیرجند مجوز گرفت
  • راه اندازی نخستین درمانگاه تخصصی بچه های اوتیسم تا مهرماه