Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

 رسول خادم، رئیس فدراسیون کشتی و سرمربی تیم ملی کشتی آزاد در مورد برگزاری مسابقات انتخابی تیم‌های ملی گفت: امسال بعد از چند سال تلاش برای برگزاری مسابقات انتخابی به عنوان مبنای اصلی پوشیدن پیراهن تیم ملی برای کشتی‌گیران مدعی در هر وزن، مسابقات انتخابی در شرایط مناسب‌تری با حضور مدعیان جوان و با تجربه در اوزان مختلف برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گرچه برخی اشکالات و نواقص فنی، نگرانی‌هایی را برای حضور کشتی‌گیرانی که دارای کلاس جهانی باشند در مسابقات بین‌المللی پیشرو، برای کادرهای فنی تیم‌های ملی ایجاد کرده است، اما به هر حال امیدی در بخش فنی در کشتی کشور برای پوشیدن پیراهن تیم ملی ایجاد شده است که موجب شده کشتی‌گیران با تمام توان بر روی تشک مبارزه می‌کنند.

وی ادامه داد: این موضوع بسیار ارزشمند است؛ هرچند شاید فراز و نشیب‌هایی را برای بخش فنی کشتی ایران به همراه داشته باشد، اما در نهایت برگزاری مسابقات انتخابی هم خواست مردم کشتی دوست ایران است، هم خواست خانواده کشتی و هم به لحاظ فنی به نفع کشتی تمام خواهد شد. البته فراز نشیب‌های سال‌های گذشته، امسال به کادرهای فنی تیم‌های ملی در بند سیزدهم از بخش توضیحات "فرآیند انتخابی تیم ملی"، اختیارات بیشتری نسبت به سال‌های قبل داده است.

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد تصریح کرد: در واقع براساس این بند که مصوب هیات‌های کشتی استان‌های کشور می‌باشد، گرچه مسابقات انتخابی تیم ملی مبنای اصلی پوشیدن پیراهن تیم ملی است، اما کادرهای فنی می‌توانند براساس عملکرد و کارنامه خارجی کشتی‌گیران برتر هر وزن در رقابت‌های انتخابی تیم ملی و نیز عملکرد فنی و انضباطی کشتی‌گیران مذکور در اردوها، در نهایت کشتی‌گیر واجد شرایط برای پوشیدن پیراهن تیم ملی را از میان کشتی‌گیران برتر هر وزن در مسابقات انتخابی تیم ملی تشخیص داده و به شورای فنی جهت تصمیم‌گیری نهایی معرفی کند. البته بدیهی است باز هم در تصمیم‌گیری‌های نهایی، نتیجه انتخابی تیم ملی ملاک اول خواهد بود، اما عملکرد و کارنامه خارجی نیز در تعیین ملی‌پوش هر وزن از میان نفرات برتر انتخابی تیم ملی در اوزان مختلف، تاثیر بسیار جدی خواهد داشت.

خادم در پاسخ به این سوال که تکلیف کشتی‌گیران دارای مجوز پزشکی چه می‌شود، عنوان کرد: کشتی‌گیرانی که با اعلام هیئت کشتی مربوطه و تا پیش از زمان مرحله نهایی انتخابی تیم ملی، مجوز پزشکی داشته‌اند و این مجوز به تائید کمیته ویژه پزشکی رسیده است، باید بدانند که طبق فرآیند انتخاب تیم‌های ملی، مرجع تشخیص این موضوع شورای فنی خواهد بود. شورای فنی و کادرهای فنی در ارتباط با تعیین و تکلیف چنین کشتی‌گیرانی در جلسات مربوطه تصمیم‌گیری خواهند کرد.

رئیس فدراسیون کشتی در مورد جلسه چند روز گذشته‌اش با رئیس اتحادیه جهانی با توجه به فراز و‌نشیب‌های این چندماه، گفت: جلسات ما با لالوویچ، رئیس اتحادیه جهانی کشتی، بعد از داستان علیرضا کریمی در مسابقات لهستان و ورود کشتی ایران به محرومیت‌های جدید و سنگین، دیگر مانند قبل نیست....

وی درباره دلیل این موضوع گفت: در این جلسات شاید برخی از موارد مربوط به فعالیت‌های بین‌المللی کشتی ایران هم، که قبلا از مهم‌ترین موضوعات کشتی ما بود، حل و فصل شود، اما با توجه به شرایط جدیدی که پیدا کرده‌ایم، به هر حال برای ما تلخ به پایان می‌رسد...

خادم در پاسخ به این سوال که آیا در مورد مسئله رویارویی کشتی‌گیران ایرانی با نمایندگان رژیم صهیونیستی هم صحبتی شده است؟ تصریح کرد:‌ بله، طبیعتا بخشی از زمان جلسه به بیان موضوع اصرار و پیگیری کمیته بین‌المللی المپیک در این باره گذشت.

رئیس فدراسیون کشتی در خصوص اینکه موضع شما چه بود؟ افزود: وقتی لالوویچ بر پیگیری‌های کمیته بین‌المللی المپیک تاکید می‌کند و‌ مستنداتی در این باره بیان می‌دارد که نشان از تهدیدات جدی‌ای دارد که کشتی ایران ممکن است بزودی با آن مواجه شود و بعد می‌پرسد شما برای این شرایط جدید و جرائم سنگینی که با آن مواجه خواهید شد، چه کرده‌اید؟ مسئولان سیاسی شما چه می‌خواهند بکنند؟ هیچ پاسخی نیست که به او بدهیم. لالوویچ کاملا متوجه تنها بودن کشتی ایران در این میدان بزرگ سیاسی شده است و این موضوع بشدت بر مواضع کشتی ایران در این جلسات اثر دارد.

خادم در پاسخ به این سوال که آیا هنوز همکاری از سوی مسئولانی که شما به آنها مسئله محرومیت‌ها را اعلام کرده‌اید، صورت گرفته یا نه؟ عنوان کرد: خیر. رجال سیاسی که بارها و بارها از آنها خواسته شده است برای دفاع از قهرمانان ملی کشتی ایران به میدان بیایید و تیم دیپلماسی ویژه‌ای را که متشکل از نمایندگان سازمانهای دیپلماتیک کشور است، روانه کمیته بین‌المللی المپیک کنند، تا کنون هیچ پیگیری نکرده‌اند ....

وی افزود: احتمالا در نهایت، چند روز دیگر می‌خواهند با فرستادن نمایندگانی از کمیته ملی المپیک و یا وزارت ورزش برای انجام جلسه‌ای با کمیته بین‌المللی المپیک، بگویند فعالیت دیپلماتیک خود را در حمایت از قهرمانان ملی انجام داده‌اند و باز هم طبق معمول هر اتفاقی بیفتد و محرومیتی دامن‌گیر قهرمانان ایران شود، بر گردن کشتی‌گیر، مربی و فدراسیون باشد و آقایان آنقدر دور بایستند که دیده هم نشوند.

رئیس فدراسیون کشتی تصریح کرد: باید صریحا از مسولان مربوطه خواست: رجال محترم، لطفا چنین اشتباهی را نکنید. همه خوب می‌دانیم که بار مسئولیت دیپلماتیک چنین موضوع مهمی را نمی‌توان بر دوش دستگاه ورزش انداخت. دستگاه ورزش برای ورود به چنین موضوع پیچیده‌ای نه ابزار دیپلماتیک دارد و نه اختیارات دیپلماتیک.... دستگاه ورزش فقط می‌تواند نقطه اتصال دستگاه دیپلماسی به نهادهای بین‌المللی ورزش باشد. آقایان باید پای کار خودشان بایستند و برای قهرمانان ملی مردم به میدان بیایند و صادقانه کمک کنند.

انتهای پیام/

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۶۹۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور

جبهه «ایران قوی» لیست کاندیداهای مورد حمایت خود در تمامی حوزه های انتخابیه مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم را منتشر شد.

 نشست خبری جبهه مردمی ایران قوی با محوریت رونمایی از فهرست نهایی نامزدهای مورد حمایت در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی تمامی حوزه‌های انتخابیه سراسر کشور با حضور سردار افشار، حجت الاسلام تقوی، محمد ناظمی اردکانی و اعضای شورای سیاستگذاری جبهه مردمی ایران قوی با نامزدهای مرحله دوم انتخابات شهر تهران برگزار شد.

بنابر روایت مهر، در ابتدای این نشست سردار علیرضا افشار با عرض تسلیت به مناسبت ایام شهادت بنیانگذار مکتب تشیع امام صادق (ع) گفت: جبهه مردمی ایران قوی متشکل از شش حزب و ۷۰ تشکل مردمی ستاد حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در زمان انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ می‌باشد که تلاش می‌کند در عرصه سیاسی یک نهاد انقلابی و جهادی با رویکرد خدمت ایثارگرانه بدون سهم خواهی از قدرت را پایه گذاری نماید.

رئیس شورای راهبردی جبهه ایران قوی ادامه داد: جبهه مردمی ایران قوی با تشکیل کمیته‌های تخصصی در حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی می‌کوشد تا با بصیرت افزایی در جامعه، نهادینه سازی اخلاق سیاسی، کمک به حل مسائل مختلف نظام و جلب مشارکت مردم، وحدت و همدلی را در عرصه سیاسی به ارمغان بیاورد.

افشار اظهار کرد: تاکید جبهه مردمی ایران قوی به شایسته سالاری است لذا ما افرادی که در فهرست انتخاباتی جبهه پیشنهاد می‌دهیم در سایر ائتلاف‌ها، جبهه‌ها و جمعیت‌ها حضور دارند لذا ما مقید نمی‌دانیم که افراد منتسب به خودمان را معرفی کنیم و از همه گروه‌ها و حزب‌ها در لیست ما افرادی حضور دارند و شایسته‌ترین آنها هستند که به مردم معرفی می‌کنیم.

سردار افشار با بیان اینکه هدف اصلی جبهه مردمی ایران قوی در انتخابات‌ها جلب مشارکت مردم می‌باشد، افزود: باید به گونه‌ای عمل کرد که مردم احساس جدایی از مسئولین نکنند و مردمی زندگی کردن مدیران از شاخصه‌ها و مطالبات اصلی جبهه مردمی ایران قوی می‌باشد.

رئیس شورای راهبردی جبهه مردمی ایران قوی تصریح کرد: ان شاءالله ما بتوانیم با معرفی افراد متخصص، شایسته و انقلابی مجلس دوازدهم را به عنوان یک مجلس الگو و نمونه در مجلس شورای اسلامی داشته باشیم و در همین راستا جبهه مردمی ایران قوی کار خود را توسعه خواهد داد و سعی خواهد کرد فعالیت‌هایش فقط محدود به ایام انتخابات نباشد بلکه در بین انتخابات‌ها به اهدافی که اشاره شد فعالیت مستمر و قدرتمندی داشته باشد.

در ادامه این نشست سیدرضا تقوی با بیان اینکه انتخابات پیوند مردم با نظام است، اظهار کرد: انتخابات تعیین سرنوشت است و نمایندگان منتخب مردم باید سنگربان نظام و انقلاب در این مسئولیت خطیر باشند و با پرهیز از دنیاطلبی و رعایت اصول اخلاقی در این آزمایش و امتحان الهی در راستای خدمت به مردم در مسند نمایندگی مجلس سربلند و روسفید باشند.

رئیس مجمع نمایندگان استان تهران بیان کرد: مجلس باید به روز و دشمن شناس باشد تا بتواند به وظایف اصلی خود در کمیسیون‌ها در جهت قانونگذاری صحیح و رفع مشکلات مردم قدم بردارد.

رئیس فراکسیون روحانیت مجلس شورای اسلامی ادامه داد: باید تطمیع و زد و بندهای سیاسی را کنار گذاشت تا افراد شایسته و متخصص در ریاست کمیسیون‌ها و مجلس قرار بگیرند.

تقوی در پایان سخنان خود هرگونه اختلاف بر سر منافع حزبی و شخصی را سقوط ارزش‌ها قلمداد نموده و تاکید کرد: منتخبین مردم در مسند نمایندگی مجلس باید برای رضای خدا و مردم تمام تلاش خود را به کار ببندد و از نظرات نخبگان و کارشناسان حوزه‌های مختلف نیز استفاده و بهره‌های لازم را در جهت تشکیل مجلسی قوی و انقلابی صورت بدهند.

در پایان این نشست خبری محمد ناظمی اردکانی با ارائه گزارشی از فعالیت کمیته‌های تخصصی جبهه مردمی ایران قوی و ارائه نتایج تحقیقاتی و کارشناسی کمیته‌ها به معاون اول رئیس جمهور و معاون اقتصادی دولت بیان کرد: اولویت مجلس دوازدهم باید معیشت مردم و رفع مشکلات اقتصادی باشد و تلاش در جهت بهبود فضای حکمرانی کشور که از مطالبات اصلی رهبر معظم انقلاب می‌باشد باید به ملثه ظهور و بروز برسد.

دبیر کل جبهه مردمی ایران قوی، عدالت و رعایت قانون را از اصلی ترین وظیفه نمایندگان منتخب مجلس قلمداد کرده و خاطر نشان کرد: نمایندگان با استفاده از ظرفیت مردم و نهادهای مردمی باید مشارکت جدی مردم در اداره کشور را با توجه به شعار سال رقم بزنند و با استفاده از برنامه هفتم توسعه و همگرایی بین ارکان نظام و ایجاد وحدت حقیقی در مجلس دوازدهم کارآمدی خود را ثابت کنند.

ناظمی اردکانی در پایان سخنان خود با اشاره به رونمایی از فهرست نهایی مورد حمایت جبهه مردمی ایران قوی در مرحله دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اذعان کرد: نامزدهای مورد حمایت جبهه در چند جلسه مستمر با حضور نامزدهای راه یافته به دور دوم و با رأی گیری از میان اعضای شورای سیاستگذاری جبهه مردمی ایران قوی انتخاب شده‌اند که به شرح ذیل اعلام می‌شود:

حوزه انتخابیه تهران، ری و شمیرانات، اسلامشهر و پردیس:

۱_ علیرضا سلیمی

۲_ محمدحسین حسین زاده بحرینی

۳_ عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی

۴_ زهره طبیب زاده نوری

۵_ مجتبی رحماندوست

۶_ ابراهیم عزیزی

۷_ حسین صمصامی

۸_ زهره سادات لاجوردی

۹_ سید نظام الدین موسوی

۱۰_ پیمان فلسفی

۱۱_ ابوالقاسم جراره

۱۲_ فاطمه قاسم پور

۱۳_ سمیه رفیعی

۱۴_ مجتبی زارعی

۱۵_ محمد سراج

۱۶_ سمیه گل پور

حوزه انتخابیه تبریز، آذرشهر و اسکو:

۱_ علی جعفری آذر

۲_ رضا صدیقی

۳_ محمدحسین فرهنگی

۴_ سید محمدرضا میرتاج الدینی

حوزه انتخابیه شبستر:

محمود طاهری

حوزه انتخابیه میانه:

سید مرتضی حسینی

حوزه انتخابیه پارس آباد، بیله سوار و اصلاندوز:

امید علی رعنایی بیله سوار

حوزه انتخابیه سمیرم:

رحیم کریمی

حوزه انتخابیه لنجان:

حسین رجایی ریزی

حوزه انتخابیه کرج، اشتهارد و فردیس:

مصطفی سعیدی سیرائی

حوزه انتخابیه ورامین پیشوا و قرچک:

حسین نوش آبادی

حوزه انتخابیه بیرجند، درمیان و خوسف:

علی مولوی حقیقی

حوزه انتخابیه مشهد و کلات:

کاظم معتمدی فر

حوزه انتخابیه آبادان:

صادق کمائی

سید محمد مولوی

حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر:

ابراهیم متینیان

حوزه انتخابیه خدابنده:

سعید رفیعی

حوزه انتخابیه زنجان و طارم:

محمد اسماعیلی

حوزه انتخابیه شیراز و زرقان:

سیداسماعیل حسینی
ابراهیم عزیزی

حوزه انتخابیه مرودشت، ارسنجان و پاسارگاد:

سیروس سجادیان

حوزه انتخابیه کرمانشاه:

عبدالرضا مصری

جهانبخش امیری

حوزه انتخابیه گنبد کاووس:

قرجه طیار

حوزه انتخابیه خرم آباد و چگنی:

محمدرضا ملکشاهی راد

هادی هاشمی نیا

حوزه انتخابیه قائم شهر، سواد کوه و جویبار:

علی کشوری

مصطفی معلمی

حوزه انتخابیه ملایر:

احمد آریایی نژاد

 

دیگر خبرها

  • حاج‌کناری: در استانم غریبم؛ کاری کردند خودم نیایم
  • زمان آخرین انتخابی المپیک برای کشتی‌گیر ایران
  • احتمال برگزاری انتخابی بین یزدانی و قاسمپور/ شروع تمرینات زارع
  • تلاش سیا برای سرقت زیردریایی هسته‌ای!
  • بازگشت استیوسون به کشتی؛ انتخابی با مِیسون در راه است؟
  • پروژه آزوریان؛ تلاش سیا برای سرقت زیردریایی هسته ای شوروی(+تصاویر)
  • ورزشکار کیش در رتبه سوم مسابقات کشتی نونهالان کشور
  • ورامین از سیاسی کاری و جناح بازی خسته است/عقب ماندگی راجبران کنیم
  • رونمایی جبهه «ایران قوی» از لیست انتخابی خود در سراسر کشور
  • قهرمانی رشید و شکست کشتی‌گیر بانک شهر در انتخابی روسیه