Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان ‌گفت:‌ خام‌فروشی محصولات کشاورزی در استان گیلان به‌شدت رواج پیدا کرده است. ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۶ استانها گیلان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت،‌ علیرضا شعبان‌نژاد عصر امروز در نشست مشترک اعضای سازمان جهاد کشاورزی گیلان در رشت اظهار داشت:‌ مکانیزاسیون کردن فرآیند تولید برنج و کاهش هزینه‌های مربوط به تولید در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی استان قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان عنوان کرد:‌ با اینکه در گیلان 430 هزار هکتار زمین زراعی و باغی،‌ 350 هزار بهره‌بردار و تولید حدود 3 میلیون تن انواع محصولات کشاورزی انجام می‌شود اما بهره‌برداران آن تنها در 3 درصد از درآمد کشور سهیم هستند.

شعبان‌نژاد درآمد کشاورزان گیلانی را ناچیز اعلام کرد و افزود:‌ کاهش سختی کار برای ایجاد رغبت بیشتر در نسل جوان و افزایش ضریب تجهیز کشاورزان به انواع ماشین‌آلات کشاورزی و مکانیزاسیون کردن فرآیند کاشت و برداشت از مهم‌ترین برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی گیلان است.

وی با بیان اینکه سال گذشته عملیات نشاء 130 هزار هکتار از اراضی گیلان به صورت مکانیزه انجام شد تصریح کرد:‌ توسعه مکانیزاسیون از اهداف این سازمان است به طوری‌که در سال 96 عملیات برداشت برنج در سطح 170 هزار هکتار از مزارع برنج توسط ماشین‌آلات انجام شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان حمایت از کشاورز را تنها مربوط به حمایت در حوزه افزایش قیمت محصولات ندانست و بیان داشت:‌ حمایت‌ دولت از بخش کشاورزی بسیار لازم است اما وابستگی و تکیه فعالان این حوزه به دولت باید روز به روز کاسته شود.

شعبان‌نژاد با بیان اینکه ‌پدیده خام‌فروشی محصولات کشاورزی در استان گیلان به‌شدت رواج پیدا کرده است افزود:‌ فراهم آوردن زمینه‌های فرآوری محصولات تولیدشده در جهت ایجاد ارزش افزوده بیشتر از جمله اهداف راهبردی و استراتژیک سازمان جهاد کشاورزی گیلان است.

وی با بیان اینکه تاکنون 900 میلیارد تومان تسهیلات به کشاورزان گیلانی پرداخت شده است بیان داشت:‌ پرداخت تسهیلات با نرخ سود بیش از 4 درصد به‌هیچ عنوان برای کشاورزان مقرون به‌صرفه نیست بنابراین تجدیدنظر در این مورد امری بسیار ضروری است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان به علمی‌کردن فرآیند تولید تأکید کرد و اظهار داشت:‌ ترغیب فارغ‌التحصیلان بخش کشاورزی به فعالیت در این حوزه،‌ توسعه بانک‌های نشاء و توسعه مجموعه‌ها و صنایع بسته‌بندی می‌تواند در احیای صنعت کشاورزی گیلان مؤثر واقع شود.

انتهای پیام/

R7877/P1377/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۷۰۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد رئیس سازمان بازرسی از خام‌فروشی در صنعت نفت

ذبیح الله خداییان رئیس سازمان بازرسی کل کشور در نشست با مدیران ارشد صنعت نفت با تاکید بر اینکه زیر ساخت تمامی مسائل و موضوعات فرهنگی، اجتماعی و... اقتصاد است، گفت: بیش از ۱۵ سال است که رهبر معظم انقلاب شعار سال را با موضوع اقتصادی تعیین می‌کنند که این امر حاکی از آن است که مهمترین مسئله کشور، اقتصادی و معیشت مردم است.

وی استفاده از ظرفیت‌های مردمی برای تحقق شعار سال را یک تکلیف شرعی و قانونی دانست و تاکید کرد که مدیران باید با یک برنامه ریزی دقیق در این مسیر حرکت کنند.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور در بخش دیگری از سخنان خود خطاب به مدیران ارشد صنعت نفت گفت: بار اصلی تحقق شعار سال بر دوش شماست، در این جنگ اقتصادی که علیه ملت ایران راه افتاده سرداران دفاع از کشور شما هستید و اگر شما در میدان باشید منویات رهبر معظم انقلاب محقق خواهد شد.

خداییان با تاکید بر اینکه سازمان بازرسی کل کشور در کنار سایر مدیران است؛ قول مساعد داد که این سازمان برای تحقق شعار سال و حمایت از صنعت، از هیچگونه تلاشی دریغ نخواهد کرد.

توصیه‌های رئیس سازمان بازرسی به مدیران ارشد صنعت نفت

وی در ادامه سخنان خود شش توصیه مهم به مدیران ارشد صنعت نفت ارائه کرد که یکی از آنها استفاده گسترده از ظرفیت‌های بخش خصوصی در حوزه نفت، پتروشیمی و گاز بود.

انتقاد از خام فروشی در حوزه صنعت نفت دومین موضوعی بود که خداییان به آن اشاره و توصیه کرد که راهکار‌هایی اتخاذ شود تا زنجیره محصولات پایین دستی با ارزش افزوده بالا افزایش یابد.

سومین توصیه رئیس سازمان بازرسی کل کشور ایجاد شفافیت در حوزه نفت بود و خواستار شفافیت در زنجیره تولید؛ مصرف و فروش شد.

مدیریت و صرفه جویی در مصرف گاز و نفت چهارمین توصیه خداییان به مدیران صنعت نفت بود و با یادآوری این مسئله که برای مدیریت این صنعت قانون وجود دارد، افزود: در این راستا باید پیشگیری در دستور کار قرار گیرد و راهکار‌های لازم برای ذخیره سازی اتخاذ شود.

وی در چهارمین نکته به مدیران توصیه کرد که توسعه و گسترش میادین نفتی و سرمایه گذاری در این بخش را دستور کار قرار دهند.

پنجمین توصیه خداییان توجه ویژه به بخش حقوقی در انعقاد قراردادها، دفاع از دعاوی و... بود.

ارتقا سامانه سپهتن (پایش و نظارت هوشمند تردد ناوگان حمل و نقل جاده‌ای) به منظور جلوگیری از قاچاق سوخت ششمین توصیه رئیس سازمان بازرسی کل کشور بود که خواستار راه اندازی این سامانه شد.

 خداییان با اشاره به اینکه سیاست قوه قضاییه و سازمان بازرسی کل کشور حمایت از بخش خصوصی است، اظهار کرد: از جمله مواردی که زمینه حضور بخش خصوصی فراهم است بخش پایین دستی نفت به خصوص پتروشیمی‌هاست که باید شرایط حضور این بخش فراهم شود.

وی همچنین این قول مساعد را داد که سازمان بازرسی از سرمایه گذاری مشروع حمایت خواهد کرد.

در جریان این نشست رئیس سازمان بازرسی کل کشور به معاون نظارت و امور اقتصادی سازمان ماموریت داد که نشست‌های جداگانه و مستمر را با بخش‌های مختلف صنعت، نفت، پتروشیمی و گاز برگزار کند که هم خواسته‌های آنها شنیده و از نقطه نظراتشان استفاده شود و هم اینکه سازمان بازرسی بتواند به عنوان یک دستگاه نظارتی برای رفع موانع پیش روی این صنعت گام بردارد.

در این نشست ستار شیرعالی معاون اقتصادی سازمان بازرسی نیز موضوعاتی را مطرح کرد؛ بنابراین گزارش، در ادامه برخی از مدیران مشکلات و درخواست‌های خود را با رئیس سازمان بازرسی در میان گذاشتند و از حمایت‌های سازمان بازرسی تقدیر کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • ۸۰ درصد مواد غذایی کشور در داخل تولید می‌شود
  • وزیر جهاد کشاورزی: برای مشتاقان تولید فرش قرمز پهن می‌کنیم‌
  • ۳۲۷ واحد مرغداری در سیستان و بلوچستان در حال ساخت است
  • توسعه صنعت فرآوری محصولات کشاورزی در بوشهر اولویت است
  • افزایش ۱۰ برابری تولید و اشتغال با توسعه کشت گلخانه‌ای
  • رفع تداخل ۱۰۰۰ پلاک از اراضی ملی در لرستان
  • استقرار تیم بازرسی اداره کل بازرسی استان یزد در جهادکشاورزی
  • انتقاد رئیس سازمان بازرسی از خام‌فروشی در صنعت نفت
  • ۱۰ کشور مقصد صادرات محصولات گلخانه‌ای گلستان
  • کشاورزان گیلانی برای دریافت سهمیه کود شیمایی خود اقدام کنند