Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  اهواز، آیت‌الله محسن حیدری، نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در همایش مدیریت خشکسالی و بررسی مشکلات کشاورزان و روستاییان اهواز در سالن همایش های بوستان این کلانشهر به فرموده پیامبر اکرم(ص) مبنی بر اینکه کشاورزان گنجینه های زمین هستند، بیان کرد: زیرا همه نیازهای بشر فرع از اصل حیات اند، جامعه حتی اگر پیشرفته باشد اما غذا نداشته باشد از بین می رود و کشاورزان همان گنجینه‌های مردمی و انسانی جامعه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به جایگاه خاص کشاورز و کشاورزی در خوزستان اشاره کرد و اذعان داشت: خوزستان جلگه ‌ای استثنایی و بی ‌نظیر بوده و خاک مستعد، آب و هوا و آفتاب مناسب این استان را در هیچ جای ایران نمیتوان در کنار هم یافت و وجود این 4 عنصر، در کنار هم سبب رشد و پیشرفت می شوند.

آیت الله حیدری در ادامه با اشاره به اینکه کشاورزان خوزستان در طول سال 2 یا 3 بار می ‌توانند عملیات کشت محصول داشته باشند افزود: با حل شدن برخی بحران‌ها و معضلات خوزستان اگر نتواند 100 درصد مواد غذایی کشور را تأمین کند، حدود 70 الی 80 درصد نیازهای کشور را تأمین می نماید.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان اظهار کرد: حدود 3 میلیون هکتار زمین حاصلخیز در خوزستان وجود دارد که مقام معظم رهبری در سال 75 ایده احیا 2 میلیون هکتار از اراضی کشاورزی را مطرح کردند که در دولت های مخلتف ابتدا به 880 هزار هکتار و نهایتاً به 550 هزار هکتار تبدیل شد که 50 هزار هکتار آن مربوط به ایلام است و در خوزستان 4 برابر طرح رهبری زمین برای احیا وجود دارد که با اجرای ایده مقام معظم رهبری، خوزستان می تواند خدمت بزرگی به کشور داشته باشد.

وی تاکید کرد: مسئولان باید با هم‌اندیشی راهکارهای مناسبی برای حل مشکلات و معضلات پیدا کنند که یکی از این راهکارها تغییر الگوی کشت است.

آیت الله محسن حیدری با بیان اینکه کشاورزان اغلب برای برنجکاری در استان به روش غرق‌آبی عادت دارند و از ابتدای فصل کشت تا پایان آن آب را در زمین رها می کنند، بیان داشت: این شیوه باید تغییر کند و از روش خشکه‌کاری به آب کم تری نیاز دارد استفاده کنند و فرهنگ غرق‌آبی را کنار بگذارند، هرچند که خشکه‌کاری زحمت بیش تری برای 4 یا 5 بار آبیاری در ماه دارد، ولی در شرایط کنونی بهترین اقدام است.

وی در ادامه اظهار کرد: مشکل ما فقط خشکسالی نیست، بلکه انتقال آب یک سیاست غلطی است که از زمان رژیم پهلوی آغاز شد و توسط دولت‌های بعد از انقلاب تداوم پیدا کرد و اکنون در حال رسیدن به نتایج زیان بار این سیاست‌های غلط هستیم که نه تنها خوزستان بلکه همه کشور را متاثر کرده است.

آیت الله حیدری گفت: مسأله ریزگردها ناشی از انتقال آب های خوزستان، حداقل 21 استان کشور تحت تأثیر قرار داده است و وقتی پدیده ریزگردها رخ می‌دهد، نه تنها سبب تعطیلی مدارس و ادارات می شود، بلکه صنعت نفت که فقط دودش به چشم مردم خوزستان می رود و عایدات آن برای کل کشور استفاده می‌شود، تعطیل می‌ گردد.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان اذعان داشت: در سدهای استان خوزستان بیش از 80 درصد انرژی برق‌آبی کشور تأمین می‌شود و با کم شدن آب پشت این سدها، کل کشور با مشکل تولید برق مواجه خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در حوزه امنیت ملی بر اثر انتقال آب تهدیدهایی به وجود خواهد آمد افزود: اصل انتقال آب با اهداف و آرمان‌های انقلاب و عدل و قانون سازگار نیست، و کدام دولت عادل و عاقل به خود اجازه می دهد تا جایی را به قیمت ویرانه شدن جای دیگری آباد کند.

آیت الله حیدری در ادامه اذعان کرد: برخی مسئولان مرکزنشین تنها مسائل استانی خود را در نظر می گیرند و برای تأمین آب کشاورزان فلان استان، کشاورزی خوزستان را با مشکل مواجه می‌کنند، بجای این کار چرا ذوب آهن اصفهان تعطیل و به جای دیگری منتقل نمی‌شود؟ چرا فضای سبز آن استان که رقمش بسیار بالاتر از میانگین کشور است و حتی در بالای کوه ها درخت کاشته اند و از آب کارون آبیاری می شود را کاهش نمی دهند؟

وی اظهار داشت: طبق آمار دقیق مدیرکل سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در اثر کمبود و انتقال آب 2 میلیون اصله نخل بین 30 تا 100 درصد خسارت دیده‌اند، ما و نمایندگان استان در مجلس تلاش خود را می‌کنیم، اما آن هایی که ابزار، قدرت و وزارت نیرو در دست آن ها است، هر کاری که بخواهند انجام می‌دهند.

آیت الله محسن حیدری گفت: حتی طرح دو فوریتی انتقال ندادن آب که با تلاش نمایندگان خوزستان در مجلس مطرح شد، با مخالفت مواجه شده است. این طرح، طرح خوبی است اما به نمایندگان و مسئولین دیگر از اهمیت آن برای کل کشور و امنیت ملی باخبر نیستند.

وی در پایان تاکید کرد: از مسئولان می‌خواهم که روشنگری را در دستور کار خود قرار دهند و ابعاد زیان بار انتقال آب که جنبه ملی دارد را بیش تر مطرح کنند، زیرا تجربه بنده نشان داده است این کار باعث توجه و تاثیرگذاری بیش تر بین مسئولان خواهد شد.

انتهای پیام/گ

انتقال آب از خوزستان عادلانه نیست

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مجلس خبرگان رهبری انتقال آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۷۰۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهید مطهری صدای بلند عقلانیت انقلاب اسلامی بود

به گزارش حوزه فرهنگ خبرگزاری تقریب، «محمدباقر قالیباف» در نطق پیش از دستور جلسه علنی امروز (سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه) مجلس ضمن تبریک فرا رسیدن روز معلم، اظهار کرد: شهید مطهری پاره تن و حاصل عمر امام راحل و صدای بلند عقلانیت انقلاب اسلامی بود. ایشان عمر شریف خود را صرف مبارزه سرسختانه با انحرافات کرد و به همین جهت همواره مورد بغض و نفرت متحجران و غرب زدگان بود.

وی گفت: جوانان و نوجوانان دلباخته به انقلاب اسلامی اندیشه بلند شهید مطهری را که جوهر اندیشه امام (ره) است، چراغ راه خود قرار دهند تا اساتید خودخوانده و درس نخوانده به اسم اسلام و انقلاب راهزن فکر و عمل آنان نشوند. شهید مطهری زنده است، چرا که اندیشه مطهری همچنان راهگشا و درس آموز است.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین روز معلم را به همه فرهنگیان عزیز و پرتلاش سراسر کشور تبریک و تهنیت می گویم. مجلس یازدهم مفتخر به تصویب قانون رتبه بندی معلمان و پیگیری مستمر تا اجرای کامل آن است. همچنین در برنامه هفتم پیشرفت کشور نیز احکام بسیار مهمی برای ارتقای کیفیت آموزشی و پرورشی مدارس و افزایش رضایت شغلی معلمان و اصلاح نظام تربیت معلم و ارزیابی عملکرد به تصویب رسیده است که در صورت اجرای درست می‌تواند تحول جدی در وضعیت تربیتی نظام آموزش و پرورش ایجاد کند.


قالیباف در ادامه روز جهانی کار و کارگر را تبریک گفت و بیان کرد: مجلس یازدهم کارنامه درخشانی در حوزه حمایت از تولید و اشتغال دارد و قوانین مهمی در این باره به تصویب رسیده است. مهمترین اقدام مجلس در این حوزه رفع انحصار از مجوزهای کسب و کار و شکستن قلم های طلایی با تصویب «قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار» بود که به دوران تاریک رانت های صنفی پایان داد.

قالیباف ادامه داد: تصویب «قانون جهش تولید دانش بنیان» نیز به عقب ماندن نظام قانون گذاری از نیازهای زیست بوم فناوری کشور پایان داد و به گفته معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری قانون جهش تولید دانش بنیان تاکنون منجر به ۱.۳ میلیارد دلار صرفه جویی ارزی شده است. رهبر معظم انقلاب قانون جهش تولید دانش بنیان را یکی از سه قانون راهبردی تصویب شده در مجلس یازدهم دانستند.

قالیباف تاکید کرد: تصویب قانون مالکیت فکری و قانون حمایت از صنایع پایین دستی نفت خام و میعانات گازی و همچنین معافیت های مالیاتی بر کسب و کارهای خرد و تصویب قانون مالیات بر سوداگری برای هزینه دار کردن فعالیت های اقتصادی غیرمولد و در نهایت اختصاص منابع تبصره ۱۸ بودجه برای ایجاد اشتغال به خود استان ها از دیگر عناصر ریل گذاری مجلس در موضوع تولید و اشتغال است که در صورت اجرای درست و دقیق آن، به بهبود وضعیت کسب و کار در کشور و رونق تولید منجر خواهد شد.

دیگر خبرها

  • زبان از بیان خدمات آیت الله جزایری برای انقلاب قاصر است
  • آیت‌الله جزایری از هیچ تلاشی برای اهداف انقلاب فروگذاری نکرد
  • رادان: ضرباتی به نقشه شوم دشمن زدیم که در آینده مشخص می‌شود
  • هم‌خوانی معلمان در دیدار امروز با رهبر انقلاب + فیلم و متن
  • معلمان با رهبر معظم انقلاب دیدار کردند
  • حرکت علمی باید همراه با روح تمدنی انقلاب اسلامی باشد
  • نیم قرن مجاهدت «فقیه مجاهد»/ از تاسیس شبکه ماهواره ای تا دانشگاه
  • شهید مطهری صدای بلند عقلانیت انقلاب اسلامی بود
  • روح تمدنی انقلاب اسلامی در مباحث علمی جاری شود
  • جوانان و نوجوانان اندیشه مطهری را چراغ راه خود قرار دهند