Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از کردستان، قاسم کاوه، مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی کردستان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: حضور مخلصانه پزشکان و پرستاران فداکار و بسيجي در دفاع مقدس که در روزهاي آتش و خون در قالب تيم‌‌هاي اضطراري در خطوط مقدم نبرد، بيمارستان‌ها و درمانگاه‌هاي صحرايي به رفع آلام مجروحان مي‌پرداختند، زمينه‌اي شد تا پس از جنگ تحميلي اين حاملان پيام پايداري و استقامت به عنوان بخشي از بدنه تنومند بسيج، به منظور اعتلاء و اشاعه فرهنگ مقدس و معنوي ايثار و شهادت در جامعه پزشکي و دانشگاهي کشور و ثبت و انتقال تجارب و مواريث گرانبهاي دفاع مقدس گرد هم آيند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: با تشکيل بسيج جامعه پزشکي در سال 74 که با انتخاب و فعاليت نخستين شوراي مرکزي بسيج جامعه پزشکي همراه بود، اين حرکت ارزشمند سرعت و توان بيشتري کسب کرد و از آن تاريخ تاکنون فعاليت چشمگيري در عرصه‌‌هاي کارشناسي حوزه سلامت، علمي، بهداشتي، درماني و فرهنگي توسط بسيج جامعه پزشکي صورت پذيرفته است .
مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان عنوان کرد: هم اکنون بسيج جامعه پزشكي با بهره گيري از تعداد بي شماري از نخبگان و اساتيد گروه پزشكي و پيراپزشكي كه در شوراي مركزي و شوراهاي بسيج جامعه پزشكي استانها گرد هم آمده‌اند، جهت سياستگذاري و ارزيابي برنامه‌ها و فعاليتها در مسير اهداف مشخص شده، استفاده مي‌کند.
وی بیان کرد: سازمان بسيج جامعه پزشکي سپاه بیت المقدس استان کردستان در حال حاضر فعاليت‌هاي خود را در زمينه‌هاي مختلف فرهنگي و امداد و درمان و ... در مراکز آموزشي، بهداشتي، درماني زير مجموعه دانشگاه دنبال مي‌کند .
کاوه اعلام کرد: ارائه خدمات بهداشتی، درمانی و تخصصی با استقرار28 مورد بیمارستان صحرائی در مناطق محروم استان با اجرای ویزیت عمومی برای 89 هزار و 235 نفر، ویزیت تخصصی برای45 هزار و 380 نفر، خدمات داندانپزشکی برای 5152 نفر، خدمات پاراکلینیک برای 28 هزار و 290 نفر از جمله اقدامات بسیج جامعه پزشکی بوده است.
وی همچنین جراحی 850 نفر، خدمات پرستاری و پیراپزشکی برای 32 هزار و 185 نفر، اعزام به مراکز تخصصی جهت درمانهای تکمیلی برای712 نفر و انجام آموزش‌های فرهنگی و بهداشتی برای28 هزار و 692 نفر از دیگر اقدامات انجام شده بسیج پزشکی کردستان عنوان کرد.
مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان ادامه داد: ارائه خدمات درمانی تخصصی از طریق راه‌اندازی 25 مورد بیمارستان ثابت و تک تخصصی با شناسایی بیش از ده هزار نفر که 5621 نفر از آنها ویزیت تخصصی و بیش از 1800 نفر نیز عمل جراحی صورت گرفته است .
وی انجام طرح سنجش سلامت دانش آموزان در بیش از 2500 مدرسه مناطق محروم با ویزیت و معاینه رایگان سه هزار و 523 دانش آموز و ارائه خدمات بهداشتی به 20 هزار و 195 نفر را از دیگر اقدامات انجام شده اعلام کرد.
مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی استان همچنین از اعزام 1600 تیم پزشکی و بهداشتی و فرهنگی به مناطق محروم کشور خبر داد و گفت: ویزیت و درمان رایگان، آموزش بهداشتی و درمانی، جراحی رایگان، اهداء داروی رایگان از جمله اقداماتی است که توسط این تیم‌ها انجام شده است .
وی در پایان یادآور شد: اعزام 3 تیم پزشکی متخصص به مناطق کم برخوردار شمال عراق (خائفین، حلبچه و اردوگاه اربیل شامل تخصصهای داخلی، زنان، کودکان، چشم پزشک، مغز و اعصاب، قلب و عروق نیز صورت گرفته است .
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا کردستان اجتماعی جامعه پزشکی بسیج مناطق محروم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۷۲۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین جزئیات تعرفه‌های پرستاری در سال ۱۴۰۳

طبق گفته مسئولان، مبلغ ریالی تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد افزایش یافته و تعرفه ترجیحی برای نخستین بار مصوب شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، قانون تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از سال ۱۳۸۶ مصوب شد و حدود ۱۵ سال به طول انجامید تا بعد از همه‌گیری کرونا، با توجه به نگاه ویژه مقام معظم رهبری در این خصوص، در دولت سیزدهم این قانون اجرایی شد.

طبق اظهارات مسئولان مربوطه، این تعرفه‌ها مانند سایر تعرفه‌های حوزه پزشکی وارد سرانه سلامت شده است و با توجه به لزوم در نظر گرفتن تدابیری به منظور ماندگاری پرستاران در مناطق محروم، اجرای تعرفه‌های ترجیحی در مناطق محروم نیز مد نظر قرار گرفت.

محمدتقی جهان‌پور، رئیس کل سازمان نظام پرستاری‌، درباره تعرفه‌های خدمات پرستاری اظهار کرد: سازمان نظام پرستاری جلسات مشترکی را با «معاون پرستاری وزارت بهداشت» و «شورای عالی بیمه سلامت» به منظور تعرفه‌های خدمات پرستاری برگزار کرد، البته اقدامات سازمان نظام پرستاری به منظور افزایش تعرفه‌های خدمات پرستاری به برگزاری جلسات مشترک محدود نمی‌شود، بلکه کارگروه تخصصی تعرفه‌های خدمات پرستاری در سازمان نیز تشکیل شد.

وی با بیان اینکه مبلغ ریالی تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری ۵۰ درصد افزایش یافته است، افزود: به این ترتیب مبلغ ۲۰ هزار و ۱۰۰ تومان در سال گذشته به ۳۰ هزار و ۲۰۰ تومان افزایش یافت، همچنین ارزش نسبی خدمات پرستاری به میزان ۱۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

رئیس کل سازمان نظام پرستاری در ارزیابی نرخ تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری سال ۱۴۰۳ خاطرنشان کرد: بررسی نرخ تعرفه‌های خدمات پرستاری ابلاغ شده بیانگر این است که ارزش این خدمات به میزان قابل توجهی رشد کرده است.

جهان‌پور با بیان اینکه تعرفه‌های ترجیحی در مناطق محروم برای نخستین‌بار تصویب شد، اظهار کرد: برای امسال وزارت بهداشت و سازمان نظام پرستاری موضوع تعرفه‌های ترجیحی در مناطق کمتر توسعه‌یافته را در کانون توجه قرار دادند؛ چراکه این مؤلفه را حائز اهمیت می‌دانند، تعرفه‌های ترجیحی در مناطق محروم برای بیمارستان‌هایی است که ضریب K کمتری دارند، هدف از تصویب و اجرای تعرفه‌های ترجیحی، ماندگاری پرستاران برای ارائه خدمات در مناطق محروم است.

وی درباره اثرگذاری اجرای تعرفه‌های ترجیحی در مناطق محروم گفت: به طور قطع، اجرای تعرفه‌های ترجیحی در مناطق محروم می‌تواند بر ماندگاری پرستاران در این مناطق و ارائه خدمات پرستاری اثرگذار باشد، بسیاری از کارشناسان مسائل پرستاری با در نظر گرفتن مسائل معیشتی بر اجرای تعرفه‌های ترجیحی در مناطق محروم تاکید داشتند و پیش از تصویب اجرای تعرفه‌های ترجیحی در مناطق محروم، میزان دریافتی پرستاران ناچیز بود.

تصویب تعرفه ترجیحی برای اولین بار

عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت نیز پیش از این با اشاره به دستاوردهای ارزشمند وزارت بهداشت در اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری اظهار کرد: سال جاری برای نخستین بار تعرفه ترجیحی برای مناطق کمتر برخوردار تصویب شد که گامی در جهت دسترسی عادلانه مردم به خدمات پرستاری و انگیزه همکاران جهت ماندگاری در این مناطق است.

وی با اشاره به افزایش ۵۰ درصدی ضریب ریالی k پایه کارشناسان پروانه‌دار و پرستاری افزود: این افزایش نسبت به سال گذشته از ۲۰ هزار و ۱۰۰ تومان به ۳۰ هزار و ۲۰۰ تومان رسیده است.

معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: ۱۵ درصد به ارزش نسبی خدمات پرستاری(k) نسبت به سال قبل اضافه شده است که این مصوبات منجر به رشد مناسبی در میزان تعرفه پرستاران در سال ۱۴۰۳ خواهد شد.

عبادی با اشاره به مزایای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری تصریح کرد: با اجرای این قانون، استقلال مالی و ارتقای هویت سازمانی گروه پرستاری بهبود یافته است.

وی ادامه داد: این قانون منابع جدید مالی را برای بیمارستان‌ها فراهم کره است، دانشگاه‌های علوم پزشکی موظفند در توزیع این منابع وفق دستورالعمل‌های ابلاغی نقش فعالانه‌ای داشته باشند تا منافع آن به طور عادلانه به تمام پرستاران برسد.

معاون پرستاری وزارت بهداشت با اشاره به اهتمام دولت سیزدهم و وزارت بهداشت برای حل مشکلات پرستاری اضافه کرد: این دستاوردها حاصل تلاش‌های یک ساله و اصلاحات انجام شده در قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری است که بدون شک، این اقدامات گامی کوچک در جهت ارتقای جایگاه پرستاران در نظام سلامت کشور و افزایش انگیزه آنها برای ارائه خدمات بهتر به مردم شریف ایران خواهد بود.

کد خبر 746589

دیگر خبرها

  • خدمت بی منت بسیج جامعه پزشکی یزد
  • خدمت بی منت بسیج جامعه پزشکی
  • اعزام جامعه کارگری گیلان به دیدار با مقام معظم رهبری
  • مردمی سازی سلامت در مهریز
  • ویزیت رایگان اردو‌های جهادی در مناطق محروم روستایی بخش کوهسار سلماس 
  • بانک ملی ایران پیشگام در حمایت توسعه خدمات بهداشتی و درمانی
  • بسیج جامعه پزشکی مهاباد خدمات رایگان ارائه کردند
  • خدمات صادقانه و بی منت در منطقه سیدآباد مهاباد
  • آخرین جزئیات تعرفه‌های خدمات پرستاری در سال ۱۴۰۳
  • آخرین جزئیات تعرفه‌های پرستاری در سال ۱۴۰۳