Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-29@08:43:28 GMT

قبایل یمن به امارات هشدار دادند

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۴۷۳۰۸۱

قبایل یمن به امارات هشدار دادند

به گزارش سرویس بین‌الملل جام نیـوز، دامنه اعتراض‌ها به حضور نظامیان امارات متحده عربی در یمن و اشغالگری ابوظبی در این کشور در حال گسترش است.

با انتشار خبر اشغال جزیره «سُقُطری» از سوی نظامیان امارات طی هفته گذشته موجی از احساسات ضد اماراتی در بین مردم یمن شکل گرفته است.

قبیله‌های استان «المَهره» در شرق یمن امروز (شنبه) در واکنش به این اشغالگری، طی بیانیه‌ای به امارات متحده عربی هشدار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این قبایل ضمن حمایت از مواضع اخیر دولت مستعفی یمن به ریاست «عبدربّه منصور هادی» در قبال اشغالگری امارات، هشدار دادند چنانچه این کشور نیروهای خود را از جزیره مذکور خارج نکند،‌ واکنش سخت و دندان شکنی خواهد دید.

به دنبال ورود بیش از ۳۰۰ نظامی اماراتی به فرودگاه و بندر سقطری و اشغال آنجا که به وسیله تانک و سلاح‌های سنگین صورت گرفت، دولت مستعفی یمن که کنترل استان‌های جنوبی این کشور در دست این دولت است، ضمن درخواست از عربستان برای پایان دادن به اشغالگری امارات در سقطری تهدید کرد که از این کشور به سازمان ملل شکایت خواهد کرد.

نماینده دایم دولت مستعفی بعد از آنکه عربستان سعودی نتوانست خواسته منصور هادی را جامه عمل بپوشاند، طی نامه ضمن اعتراض به اشغالگری امارات، از سازمان ملل خواست ابوظبی را از ائتلاف سعودی خارج کند. (جزئیات بیشتر)

در مارس سال ۲۰۱۵ میلادی دولت هادی برای مشروعیت دادن به مداخله عربستان سعودی در یمن، از شورای امنیت سازمان ملل خواست مجوز این اقدام را صادر کند. شورای امنیت در قطعنامه ۲۲۱۶ با این درخواست موافقت کرد، به همین دلیل این شورا می‌تواند امارات را از ائتلاف تحت رهبری سعودی کنار بگذارد.

قبایل استان مهره همچنین طی هفته گذشته به همراه سایر استان‌های یمن از جمله ساکنان جزیره سقری، علیه اقدامات متجاوزانه امارات در جنوب یمن تظاهراتی برگزار کردند.

موقعیت منحصر به فرد و راهبردی جزیره سقطری، در کنار مساحت بزرگ آن در دل دریای عرب و بهره‌مندی از طبیعت زیبا و بکر، امارات را برای اشغال آن و تبدیل این جزیره به مکان سیاحتی و ساخت پایگاه نظامی وسوسه کرده است.

به رغم گذشت بیش از سه سال از تجاوز نظامی ائتلاف سعودی به یمن که به بهانه بازگرداندن دولت مستعفی صورت گرفت، اظهارات مقام‌های این دولت به ویژه «بن دغر»، نخست وزیر دولت مستعفی که حتی برای چند روزاماراتی‌های اجازه خروج به وی از سقطری را ندارند، نشان می‌دهد که اختلافات دولت مذکور با امارات ریشه‌ای بوده و معلول حوادث فعلی نیست.

دولت مستعفی بعد از ماجرای سقطری، در بیانیه‌ای اشغالگری امارات در جزیره سقطری را تأیید کرد و اعلام داشت این اختلافات محدود به این جزیره نبوده و در همه استان‌های جنوبی و شرقی با امارات مشکل دارد.

اختلافات امارت با دولت مستعفی ناشی از اختلاف ریاض با ابوظبی است؛ طی ماه‌های گذشته عناصر و نظامیان وابسته به ۲ طرف سعودی و اماراتی به شدت در شهر عدن درگیر شدند که بر اثر آن‌ها ده‌ها نفر از ۲ طرف کشته و زخمی شدند.
 

فارس

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: امارات اعتراض جام نیوز یمن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۴۷۳۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تایوان: چین بعد از بازگشت بلینکن تحرکات نظامی خود را از سر گرفت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، وزارت دفاع تایوان مدعی شد که پس از خروج آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا از چین و بازگشت به واشنگتن، پکن تحرکات نظامی خود را حوالی جزیره تایوان از سر گرفته است.

وزارت دفاع تایوان مدعی شد که چین امروز با ۲۲ هواپیمای نظامی از جمله جنگنده‌های سوخو-۳۰ حوالی تنگه تایوان تردد داشته و ۱۲ فروند از این جنگنده‌ها نیز از «خط میانه» عبور کرده‌اند.

این خط فرضی زمانی مرز غیررسمی بین چین و تایوان محسوب می‌شد که هیچکدام از طرفین حق عبور از آن را نداشتند اما نیروی هوایی چین با اشاره به اقدامات تحریک‌آمیز جدایی‌طلبان تایوان، تردد نظامی از این منطقه را تشدید کرده است. چین تاکید کرده است که این خط فرضی را به رسمیت نمی‌شناسد.

آمریکا به‌رغم اینکه با جزیره تایوان روابط دیپلماتیک رسمی ندارد اما بزرگ‌ترین و مهم‌ترین حامی بین‌المللی این جزیره محسوب می‌شود. بلینکن در سفر به چین بدون اشاره به تبادل تسلیحاتی بین واشنگتن و تایوان، مدعی شد که حفظ صلح و ثبات در سراسر تنگه تایوان، «اهمیت حیاتی» دارد!

چین جزیره تایوان را بخشی از قلمرو خود می‌داند و هرگونه روابط سیاسی سطح بالای سایر کشورها با این جزیره خودمختار به ویژه فروش سلاح از واشنگتن به آن را نقض اصل «چین واحد» تلقی می‌کند. «لای چینگ‌ته» رییس تازه‌منتخب جزیره تایوان، ۲۰ ماه مه در انتخابات پیروز شد. پکن این فرد را عنصری جدایی‌طلب و خطرناک توصیف کرده است.

کد خبر 6089788

دیگر خبرها

  • کنعانی: صدای خُرد شدن استخوان‌های صهیونیسم جهانی بیش از هر زمان دیگری به گوش می‌رسد
  • صدای خُردشدن استخوان‌های صهیونیسم جهانی به گوش می‌رسد
  • گذری کوتاه بر تاریخ و زندگی اسطوره استعمارستیزی جزیره هرمز ایران
  • زمین‌های چمن ورزشگاه‌های جزیره خارگ نوسازی می‌شود
  • عملیات دیسپاچینگ جزیره قشم را حذف کنید
  • ضرر ۴۰ میلیاردی صنایع قشم به دلیل قطعی برق
  • اخراج استاد دانشگاه نیویورک به دلیل حمایت از فلسطین+ فیلم
  • تایوان: چین بعد از بازگشت بلینکن تحرکات نظامی خود را از سر گرفت
  • فیلیپین توافق بر سر آبهای مورد مناقشه با چین را رد کرد
  • ۳ سارق در جزیره خارگ دستگیر شدند